Találatok a következő kifejezésre: Ilyen időben öltöztessük a babát (3 db)

Ilyen időben mibe öltöztessük a babát napközben meg éjszaka? 1.5 hetes

Legjobb válasz: SZerintem egy rugdalózó a kombdressz ölé (rövidujú) bõven elég. éjszakára, meg a pizsamája, ami hosszú. Praktikus a hálózsák és alá egy kombodressz, esetleg kiszokni. nappalra ksi sapekot is tehetsz a fejére.

SZerintem egy rugdalózó a kombdressz ölé (rövidujú) bõven elég. éjszakára, meg a pizsamája, ami hosszú. Praktikus a hálózsák és alá egy kombodressz, esetleg kiszokni. nappalra ksi sapekot is tehetsz a fejére.

Hogyan öltöztessem most 2, 5 hós babámat, hogy ilyen korán bejött a nyári idő?

Tegnap voltunk a Normafánál, és bár a napon nagyon meleg volt, az árnyékban mégis úgy éreztem, hogy talán fázhat. A párom meg úgy vélte, hogy beizzad ha nagyon bebugyolálom a szélt?l.

Legjobb válasz: ne bugyoláld, baromi meleg van. max, ha árnyékos helyen vagytok, akkor takard be. amúgy vmi hosszúujjú, gatyó, mellény, sapi, bõven elég. ha beizzad és megfújja a szél, az sokkal rosszabb.

ne bugyoláld, baromi meleg van. max, ha árnyékos helyen vagytok, akkor takard be. amúgy vmi hosszúujjú, gatyó, mellény, sapi, bõven elég. ha beizzad és megfújja a szél, az sokkal rosszabb.

3hónapos babára nem túlzás ilyen időben a bundazsákot ráadni? Holnap dokihoz kell mennünk és nem tudom hogy öltöztessem? Alá mit adjak?

Legjobb válasz: Réteges öltözködés.A bundi alá kis pulcsi kisnadrág,az alá kisbady kis zokni.Sapi a buksira és kész.Ha bementek leveszed a zsákot,biztos nem lesz semmi baj.

Réteges öltözködés.A bundi alá kis pulcsi kisnadrág, az alá kisbady kis zokni.Sapi a buksira és kész.Ha bementek leveszed a zsákot, biztos nem lesz semmi baj.
Szerintem nincs kint meg olyan nagyon hideg, ma pl csak a szel fuj, ha jol latom innen az ablakbol. Mindenesetre retegesen oltoztesd, ha ugy erzed melege van akkor le tudj venni rola vmit. Az en kisfiam 8 hos, en egy hosszu ujju bodyt adok alulra, majd egy hosszu ujju vekonyabb pulovert, ra egy kis kardigant es arra adok kabatot. Alul meg harisnya, ra nadrag, meg kis cipocske vagy dupla zokni, attol fugg mennyire van hideg. Sapka termeszetesen ilyen szelben. Es legyen nalad takaro is.
7 és fél hónapos a kislányom, nekünk ma kellett dokihoz menni. Nincs messze az orvosi rendelõ, de én beletettem a babakocsiba a bundazsákot. Alatta viszont nem öltöztettem annyira rétegesen.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!