Találatok a következő kifejezésre: Ilyen időben öltöztessük a (6 db)

Univerzális bundazsákba hogyan öltöztessem fel a másfél éves kisfiamat ilyen időben?

Fúj a szél, 0 fok, babakocsival leszünk kint kb. egy óra hosszát.

Hogyan öltöztessem most 2, 5 hós babámat, hogy ilyen korán bejött a nyári idő?

Tegnap voltunk a Normafánál, és bár a napon nagyon meleg volt, az árnyékban mégis úgy éreztem, hogy talán fázhat. A párom meg úgy vélte, hogy beizzad ha nagyon bebugyolálom a szélt?l.

Legjobb válasz: ne bugyoláld, baromi meleg van. max, ha árnyékos helyen vagytok, akkor takard be. amúgy vmi hosszúujjú, gatyó, mellény, sapi, bõven elég. ha beizzad és megfújja a szél, az sokkal rosszabb.

ne bugyoláld, baromi meleg van. max, ha árnyékos helyen vagytok, akkor takard be. amúgy vmi hosszúujjú, gatyó, mellény, sapi, bõven elég. ha beizzad és megfújja a szél, az sokkal rosszabb.

Hordozókabáthoz mennyire öltöztessem fel a gyereket ilyen időben? (5-10 fok)

Mehet sima rugiban vagy vastagabban kell öltöztetni? Nem akarom, hogy összeizzadjunk.

Legjobb válasz: Mindenkepp vastagabban. En igy oltoztetem: body, harisnya, naci, vekony felso, vekony hordozos overal. Ezen van a kendo es az enkabatom. A babam ket honapos. Gondolj bele, te is faznal, ha csak egy rugi vastagsagu cucc lenne a kabat alatt. :-)

Mindenkepp vastagabban. En igy oltoztetem: body, harisnya, naci, vekony felso, vekony hordozos overal. Ezen van a kendo es az enkabatom. A babam ket honapos. Gondolj bele, te is faznal, ha csak egy rugi vastagsagu cucc lenne a kabat alatt. :-)
Mintha rendes kabát alá öltöztetnéd. Én így szoktam: body, kisnadrág, pulcsi.
Én mindig úgy öltöztetem, hogy annyi réteg, amennyi rajtam van plusz egy. Eddig nem volt megfázva, összeizzadni sem szoktunk:) .


3hónapos babára nem túlzás ilyen időben a bundazsákot ráadni? Holnap dokihoz kell mennünk és nem tudom hogy öltöztessem? Alá mit adjak?

Legjobb válasz: Réteges öltözködés.A bundi alá kis pulcsi kisnadrág,az alá kisbady kis zokni.Sapi a buksira és kész.Ha bementek leveszed a zsákot,biztos nem lesz semmi baj.

Réteges öltözködés.A bundi alá kis pulcsi kisnadrág, az alá kisbady kis zokni.Sapi a buksira és kész.Ha bementek leveszed a zsákot, biztos nem lesz semmi baj.
Szerintem nincs kint meg olyan nagyon hideg, ma pl csak a szel fuj, ha jol latom innen az ablakbol. Mindenesetre retegesen oltoztesd, ha ugy erzed melege van akkor le tudj venni rola vmit. Az en kisfiam 8 hos, en egy hosszu ujju bodyt adok alulra, majd egy hosszu ujju vekonyabb pulovert, ra egy kis kardigant es arra adok kabatot. Alul meg harisnya, ra nadrag, meg kis cipocske vagy dupla zokni, attol fugg mennyire van hideg. Sapka termeszetesen ilyen szelben. Es legyen nalad takaro is.
7 és fél hónapos a kislányom, nekünk ma kellett dokihoz menni. Nincs messze az orvosi rendelõ, de én beletettem a babakocsiba a bundazsákot. Alatta viszont nem öltöztettem annyira rétegesen.

Ilyen időben mibe öltöztessük a babát napközben meg éjszaka? 1.5 hetes

Legjobb válasz: SZerintem egy rugdalózó a kombdressz ölé (rövidujú) bõven elég. éjszakára, meg a pizsamája, ami hosszú. Praktikus a hálózsák és alá egy kombodressz, esetleg kiszokni. nappalra ksi sapekot is tehetsz a fejére.

SZerintem egy rugdalózó a kombdressz ölé (rövidujú) bõven elég. éjszakára, meg a pizsamája, ami hosszú. Praktikus a hálózsák és alá egy kombodressz, esetleg kiszokni. nappalra ksi sapekot is tehetsz a fejére.

Hogyan öltöztessem ilyen tavaszi időben a kislányom?

10-15 fokban 6 hónapos babára elég alulra harisnya, nadrág + kiscip?, fölülre meg hosszú ujjú body, pulcsi és kabát? Vagy akkor még tegyek a lábára takarót? Eddig overálban voltunk, de most már sokallom!

Legjobb válasz: Szia.Az én kisfiam is 6hónapos:D,én adok rá egy rövid ujjú bodyt rá egy pulcsit és kicsit vastagabb kabátot+sapi(vékonyabb),alúlra meg harisnya(vékonyabb) arra rá egy zokni,kiscipõ,meg egy bélelt naci és még betakarom.Ha már 15-20fok lesz már nem takarom be,de míg ilyen szélsõséges az idõjárás szerintem elfér rajta a takaró.Az én kisfiam szeret a kocsiban aludni,így nem mocorog annyit. Üdv:6hós baba anyuja

Szia.Az én kisfiam is 6hónapos:D, én adok rá egy rövid ujjú bodyt rá egy pulcsit és kicsit vastagabb kabátot+sapi(vékonyabb), alúlra meg harisnya(vékonyabb) arra rá egy zokni, kiscipõ, meg egy bélelt naci és még betakarom.Ha már 15-20fok lesz már nem takarom be, de míg ilyen szélsõséges az idõjárás szerintem elfér rajta a takaró.Az én kisfiam szeret a kocsiban aludni, így nem mocorog annyit. Üdv:6hós baba anyuja
Én úgy öltöztettem ma föl a kislányomat, ahogy te írtad (rövid ujjú body volt rajta a pulcsi alatt). Nem takartam be. nálunk még a szél se fúj. Nagyon jól érezte magát, egyáltalán nem fázott. Õ is 6 hónapos.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!