Találatok a következő kifejezésre: Ilyen időben öltöztesem (2 db)

Ilyen időben mibe öltöztesem a babát, body+hosszú ujju hosszú szárú rugi+sapi? 4 heteske

Legjobb válasz: Szerintem elég egy rövidujju bady ill egy kis rövis naci. Az ismerõs babája 6 hetes és náluk így van ( 3. gyerekük). A lányom 6 hós és rajta csak egy ujjatlan body van és még így is melegkiütései vannak. Szerintem ne öltöztesd túl, inkább lazábban és figyeld, hogy ne legyen nagyon hideg a bõre. Dia - 6 hós anyuka.

Szerintem elég egy rövidujju bady ill egy kis rövis naci. Az ismerõs babája 6 hetes és náluk így van ( 3. gyerekük). A lányom 6 hós és rajta csak egy ujjatlan body van és még így is melegkiütései vannak. Szerintem ne öltöztesd túl, inkább lazábban és figyeld, hogy ne legyen nagyon hideg a bõre. Dia - 6 hós anyuka.
azt tuti, hogy ne hosszú ujjú legyen!
Szia!rövid badi(100%pamut)És vannak rövidujju térdig érõ egyberészes napozó és a lábára lehet cérna zoknit húzni.

Hogy öltöztesem fel 4hós babámat ilyen időbe ha megyünk sétálni?

Legjobb válasz: Én adnék egy rövidujjú bodyt, esetleg egy vékony hosszúujjúval, VAGY egy hosszúujjú bodyt, aztán egy vékonyabb naci, esetleg egy vékony pléd.

Én adnék egy rövidujjú bodyt, esetleg egy vékony hosszúujjúval, VAGY egy hosszúujjú bodyt, aztán egy vékonyabb naci, esetleg egy vékony pléd.
én mindenképpen hosszú újju body-t adnék rá, és hosszú nacit. kissapkát. és mivel ö még fekszik csak ezért takarót ha kell kettöt, és leveszem vagy felteszem.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!