Találatok a következő kifejezésre: Illik ovónéninek daduskanéninek ajáánék képpen ékszerórát (1 db)

Illik ovónéninek illetve daduskanéninek ajáánék képpen ékszerórát venni?

Legjobb válasz: Minek? Milyen alakalomra? Szerintem egy szál virág elég! Akkor majd a középsulis ofõnek mit veszel? Ferrari-t?

Minek? Milyen alakalomra? Szerintem egy szál virág elég! Akkor majd a középsulis ofõnek mit veszel? Ferrari-t?
A középiskolás tanár munkája többet ér, mint az óvónõé?
A kérdező hozzászólása: Sia! Köszi szépen! Nagyon-nagyon igazad van!
te kapsz ajándékot mert elvégzed a munkádat? nem ugye? hát õ is kap fizetést ugyhogy ajándék nuku!
A kérdező hozzászólása: Ez volt az elsõ ötletem, de a többiek leszavazták
Ha több szülö vesz egyíütt akkor is inkább egy zsolnay porcelánt vagy eozint ajánlok. Órát vagyen neki a férje, és még azt hiszi valami késésre utaltok vele.
A kérdező hozzászólása: Köszi!
Szerintem egy szál/csokor virág bõven elég. Mellesleg jó a Ferrari hasonlat: a középiskolás ballagásomkor, a "szomszéd" osztály laptopot vett az osztályfõnökének...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen, Én is így gondolom, de a kedves szülõket nem lehetett lebeszélni. Megnyugtató, ha valaki Más is így vélekedik.
Bocs az elõbbi offért, csak kicsit kiakadtam ezen. Hogy a kérdésre is válaszoljak: szerintem is elég a virág, ha mást is akartok, akkor lehet óra, sál, porcelán, könyv, akármi, de óra vagy sál nagyon ismerni kell az ízlését, mert ah nem tetszik neki, akkor nem fogja hordani. Míg ha a porcelánját nem használja, azt nem veszitek észre, tehát nem esik olyan rosszul, és neki se lesz kínos.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Illhetett ilyet válaszolnia Shubert Norbinak?

http://kepkezelo.com/images/nhpqen4x1nwvm1es047r.jpg

6

Vízum Amerikába?

Vízumot hogy lehet szerezni? Venni, vagy igényelni hol lehet? Nem akarok hülyeséget kérdezni, de nem értek ehhez.
Válaszaitokat előre is köszönöm!

1

Fiús szülők! Nálatok ez hogy volt, vagy volt ilyen?

Főleg már felnőtt, idősebb férfiak szülei válasza érdekelne. A ti fiatok vitt haza lányt, aki csak úgymond egy éjszakás kapcsolat volt neki? Mennyire elfogadható az, ha egy még otthon lakó, nagykorú férfi hazavisz buli után éjszaka pár órára egy lányt?

5

Gáz, ha a pizzafutár elé félmeztelenül megyek ki?

Becsenget majd hogy itt a pizza, én pedig így a nagy melegben ált. félmeztelen vagyok itthon. Lábujjas papucs, rövidgatya van rajtam. Nincs kedvem felöltözve várni, gyorsan öltözködni sincs kedvem, mikor meghallom a csengőt.

17F

16

14-15 évesen nem érezted úgy hogy a huszon évesek már felnőttek és hogy biztos más dolgok érdeklik őket mint téged?

Én ezt gondoltam mikor fiatalabb voltam.
Most 22 vagyok de a barátaimmal ugyan úgy eljárunk szórakozni mint a tizenévesek.

7

Túl könnyen ítélkezünk?

Nincs összehasonlítási alapom más népekkel, de úgy érzem, hogy itthon túl könnyen megy az ítélkezés. A legapróbb dolgok alapján is elképesztő negatív vélemények születnek egy pillanat alatt. Ti mit gondoltok?

7

Hogy köszönjek a fogorvosomnak, ha nem olyan idős? Szóval kb. olyan 30körül van én meg 15. csókolommal nem akarok, de sziával se. Szóval?

:DDDDD

8

Miért kérdezik meg az emberek egymástól, hogy hogy vagy?

-Szia!
-Szia! hogy vagytok?
-Jól!
Gyakran van részem ilyen gyors beszélgetésekben, környezetemben is sokat hallom.
Először is, a "jól vagyok" elég gyakran nem igaz, mert általában mindig van az embernek valami baja, betegsége stb. Tehát hazudunk mikor azt mondjuk, hogy jól. Nincs időnk elmondani vagy nem akarjuk más ember orrára kötni a bajunkat, betegségünket
Másrészről a kérdés sem őszinte, mert egy csomó embert nem akarja meghallgatni, hogy a másik embernek mi a baja, fél hogy rázuditja, hogy itt fáj ott fáj stb.

6

(L) és (K) -jelek mit jelentenek pontosan?

Köszi :D

1

Cserediák kapcsolat, tudnátok segíteni? (többi lent)

Sziasztok!
Egy barátom megoldotta, hogy mehessek helyette cserediák kapcsolatra most nyáron Franciaországba. Szóval egy ottani családnál fogok lakni kb. másfél hétig júliusban.
Viszont az a gondom, hogy még életemben nem jártam ott, és bár a nyelvet beszélem többé kevésbé, de nem tudom, hogy ott a családban hogy fog menni. Plusz a kocsizással is gondom van, mert nem bírom a gyorsaságot.
Úgyhogy elsősorban olyanok válaszát várom, akik már voltak ilyen cserediák programon franciáknál.
Milyenek a franciák? Rendesek, és normálisan, lassan beszélnek ilyenkor? Akik eddig utaztak franciával, mi a véleményük, hogyan vezettek? És ugye nem lenézőek, ha mondjuk valamit elrontok beszéd közben? Mennyire figyelmesek, mennyire foglalkoznak a cserediákkal?
Minden érdekel igazából, de elsősorban légyszi ezekre a kérdésekre válaszoljatok! De bármi mást is írhattok, ami veletek történt akkor, mindenféle élményre és véleményre kíváncsi vagyok!

Légyszíves csak normálisan válaszoljatok! És bocsi, hogy ennyire hosszú lett, meg ilyen sok a kérdés, de tényleg fontos nekem, mert mint mondtam, még sosem voltam se Franciaországban, sem cserediák programon. Légyszi segítsetek!
Köszönöm előre is mindenkitől!!

4

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!