Találatok a következő kifejezésre: Illik ovónéninek daduskanéninek ajáánék képpen ékszerórát (1 db)

Illik ovónéninek illetve daduskanéninek ajáánék képpen ékszerórát venni?

Legjobb válasz: Minek? Milyen alakalomra? Szerintem egy szál virág elég! Akkor majd a középsulis ofõnek mit veszel? Ferrari-t?

Minek? Milyen alakalomra? Szerintem egy szál virág elég! Akkor majd a középsulis ofõnek mit veszel? Ferrari-t?
A középiskolás tanár munkája többet ér, mint az óvónõé?
A kérdező hozzászólása: Sia! Köszi szépen! Nagyon-nagyon igazad van!
te kapsz ajándékot mert elvégzed a munkádat? nem ugye? hát õ is kap fizetést ugyhogy ajándék nuku!
A kérdező hozzászólása: Ez volt az elsõ ötletem, de a többiek leszavazták
Ha több szülö vesz egyíütt akkor is inkább egy zsolnay porcelánt vagy eozint ajánlok. Órát vagyen neki a férje, és még azt hiszi valami késésre utaltok vele.
A kérdező hozzászólása: Köszi!
Szerintem egy szál/csokor virág bõven elég. Mellesleg jó a Ferrari hasonlat: a középiskolás ballagásomkor, a "szomszéd" osztály laptopot vett az osztályfõnökének...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen, Én is így gondolom, de a kedves szülõket nem lehetett lebeszélni. Megnyugtató, ha valaki Más is így vélekedik.
Bocs az elõbbi offért, csak kicsit kiakadtam ezen. Hogy a kérdésre is válaszoljak: szerintem is elég a virág, ha mást is akartok, akkor lehet óra, sál, porcelán, könyv, akármi, de óra vagy sál nagyon ismerni kell az ízlését, mert ah nem tetszik neki, akkor nem fogja hordani. Míg ha a porcelánját nem használja, azt nem veszitek észre, tehát nem esik olyan rosszul, és neki se lesz kínos.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Szerintetek igazam volt, hogy nem adtam pénzt egy kéregető gyereknek?

Sziasztok! Pár napja egy haverommal sétáltam egy kisebb városban (kb 60000 fős), és találkoztunk két lányismerősünkkel. Kb fél perce beszélgettünk aztán odajött hozzánk egy max 8 éves fiú és egy kb 6 éves lány. (Nem vagyok rasszista de román/és, vagy roma származásúak voltak.) A fiú azt mondta "elnézést kisegítenének egy kis pénzel?" (valahogy így hangzott, a lány nem szólt semmit). Két lányismerősöm azt mondta, hogy nincs aprójuk, haverom azt mondta csak papírpénze van az meg kell neki, én azt mondtam, hogy csak bankkártya van nálam de az pin kód nélkül nem jó (igazából volt nálam apró és papírpénz is). Erre a lányismerősöm azt mondta nekem, hogy maradj csöndben. A gyerek elment kb 10 méterre mi még kb 2-3 percig beszélgettünk, a lányok "elérzékenyültek". A kéregetőkön nem látszott a szegénység mármint koszosak voltak de nem volt egyik se sovány. Szerintetek bunkóság, hogy nem adtam/adtunk pénzt? Szerencsére nem vagyunk szegények de nem szórjuk a pénzt. Előre is köszi! 14/f

22

Ha diákmunkáról szeretnék érdeklődni e-mailben, hogy szólítsam meg a személyt?

Tehát hogy kezdjem a levet?
Tisztel cím?

Köszönöm!
15L

2

Ha egy srác meghív engem (lányt) egy italra, akkor azt illik viszonozni - mármint ha még sokáig ott maradunk, egész este iszogatunk?

3

Mi a véleményetek az állítólagos svájci kísértetről? (cikkel)

http://hir.ma/kulfold/szines-hirek/rejtelyes-alak-kisert-egy..

Ezt nemrég olvastam. Helyiek szerint már majdnem 10 éve ott megy, mindennap azon az úton. Semmit nem csinál, csak megy. Gázálarccal, katonai öltözékben. Az emberek már félnek tőle, mert nem tudják, mire számítsanak, ezért sokan nem mernek az erdőn se átmenni.
Fényes nappal csinálja ezt.

A cikk szerint már a rendőrség is keresi, hogy fejezze be a lakosok ijesztgetését.

Mi a véleményetek? Mit gondoltok erről?
Kamu nem kamu? Vagy mitől rejtőzhet valaki mindig gázálarc mögé? Az ott lakók mindenféle dologra tippelnek. Bőrbetegség, vagy hogy hibbant, stb.

Mit gondoltok?

3

Ha egy lány úgy köszön, hogy szia mizujs akkor annak van valami féle jelentése?

6

Mi a jó abban, h le- vagy felpontoztok más emberek véleményét ezen az oldalon?

Engem nem nagyon izgat ez a dolog, ezért nem is szoktam senkinel pontozgatni, nem nyomok se zöld, se piros kezet!
Ám, az nagyon zavar, hogyha valakinek nem egyezik a véleménye az enyemmel, akkor mint a vadállat már nyomkodnak is lefelé! Mi ebben az öröm? Függetlenül attól, h önmagában a válasz helyes-e vagy sem!

1

Ha új munkahelyre megyek, és először találkozom a főnökkel és a kollégákkal (fiatal nők, de nálam idősebbek - én is fiatal nő vagyok), kinek illik bemutatkozni nekem, vagy a rangban felettem állónak?

És férfi kollégánál ki mutatkozik be kinek?

1

Ciki dolog ingyen ölelést osztogatni?

Néha lehet látni embereket akik ingyen ölelés táblát tartanak, és ha odamész megölelnek. Arra gondoltam 1ik ismerôsömmel hogy mi is megtennénk a campuson. Én 20F vagyok, ô meg 25L. Ebben a goldolatban van valami ciki?

8

Operába megyünk. Hogy kell felöltözni?

Még soha nem voltunk Budapesten az Operába, szeretnénk egy koncertre, hangversenyre elmenni.
Kissé szorongok, mert nem tudom, hogy kell egy nőnek és férfinak ott megjelennie. Nem fogunk-e nagyon kilógni a sorból, hiszen nem a felső tízezerhez tartozunk.
Aki ismeri az Opera közönségét, vagy volt már, megírná, hogy miben illik megjelenni? Ha télen mennénk és mondjuk a hölgy csizmában van, akkor kell-e vinni váltócipőnek egy körömcipőt?
Előre is nagyon köszönöm a tanácsokat.

4

Egy étterembe kinek kell először belépni az ajtón?

Ha egy férfi és egy nő elmegy együtt vacsorázni egy étterembe, akkor kinek kell vagy kinek illik először belépni az étterem ajtaján?

9

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!