Találatok a következő kifejezésre: Illik ovónéninek daduskanéninek ajáánék képpen (1 db)

Illik ovónéninek illetve daduskanéninek ajáánék képpen ékszerórát venni?

Legjobb válasz: Minek? Milyen alakalomra? Szerintem egy szál virág elég! Akkor majd a középsulis ofõnek mit veszel? Ferrari-t?

Minek? Milyen alakalomra? Szerintem egy szál virág elég! Akkor majd a középsulis ofõnek mit veszel? Ferrari-t?
A középiskolás tanár munkája többet ér, mint az óvónõé?
A kérdező hozzászólása: Sia! Köszi szépen! Nagyon-nagyon igazad van!
te kapsz ajándékot mert elvégzed a munkádat? nem ugye? hát õ is kap fizetést ugyhogy ajándék nuku!
A kérdező hozzászólása: Ez volt az elsõ ötletem, de a többiek leszavazták
Ha több szülö vesz egyíütt akkor is inkább egy zsolnay porcelánt vagy eozint ajánlok. Órát vagyen neki a férje, és még azt hiszi valami késésre utaltok vele.
A kérdező hozzászólása: Köszi!
Szerintem egy szál/csokor virág bõven elég. Mellesleg jó a Ferrari hasonlat: a középiskolás ballagásomkor, a "szomszéd" osztály laptopot vett az osztályfõnökének...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen, Én is így gondolom, de a kedves szülõket nem lehetett lebeszélni. Megnyugtató, ha valaki Más is így vélekedik.
Bocs az elõbbi offért, csak kicsit kiakadtam ezen. Hogy a kérdésre is válaszoljak: szerintem is elég a virág, ha mást is akartok, akkor lehet óra, sál, porcelán, könyv, akármi, de óra vagy sál nagyon ismerni kell az ízlését, mert ah nem tetszik neki, akkor nem fogja hordani. Míg ha a porcelánját nem használja, azt nem veszitek észre, tehát nem esik olyan rosszul, és neki se lesz kínos.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

A suliban cikiznek azért, mert szeretem a Walt Disney rajzfilmeket. Szerintetek is ciki? Mit tegyek?

38

Hogyan lehetne összeegyeztetni egy komoly és egyben humoros viselkedést, egyszemélyben?

3

Miért irigykednek és egyszerre fikáznak az emberek?

17 évesen iskola mellet sikerült munkát találjak, el mentem dolgozni 2 év alatt sikerült annyi pénzt össze gyűjtenem hogy letegyem a jogosítványt és vegyek egy kocsit,(suzuki) senki nem adott bele pénzt minden hónapban félre tettem. Nem volt könnyű míg más a haverokkal bulizott szórakozott pihent. addig én keményen dolgoztam.19 évesen lett saját kocsim, de azt vettem észre hogy az emberek munkatársak mind fikáznak hogy csak suzuki meg 19 éves és a segge alatt már kocsi van. idősebbeknél észre vettem hogy írigykednek de ők inkább el kocsmázzák a pénzüket. Szerintetek ez örökre így marad? fog változni valami vagy midnigis a szorgalmas és kitartó emberek lesznek a hülyék? sose fogja más ember értékelni ha valaki valamit fiatalon elér az életben?

5

Csak engem idegesítenek a melegekkel kapcsolatos témáknál a bibliával jövők?

Meleg fiatal vagyok, de annyira unom már ezt a kétszínűséget, amit sok homofób heteró művel...

Soha életükben ki nem nyitották a Bibliát, de ha a melegekről van szó, akkor egyből mindegyikük milyen nagy bibliatudós lesz, és milyen hű és becsületes keresztények lesznek, amikor szerintem 90%-uk a templom közelébe se járt már évek óta.
Csak engem "zaklat", idegesít ez a mérhetetlen kétszínűség?

Miért jó ez az embereknek? Ha nem a melegekről szólna egy adott téma, eszükbe sem jutna a Biblia....

(elnézést a kirohanásért, de tényleg elszomorító, hogy ha a melegekről van szó, akkor játsszák a hűdenagy keresztény erkölcsű embert, pedig 100%, hogy egyik gyűlölködő sem az erkölcs mintapéldája)

14

1. Mehetek úgy moziba, hogy nem vásárolok a mozi büféjében? 2. Vásárolhatok úgy a mozi büféjében, hogy nem veszek mozijegyet?

3

Miért néz ki minden lány ugyanúgy?

Virágmintás ruhák, barna középen elválasztott haj, terepmintás gatya, szegecsek dolgok... Csak szerintem szánalmas a divatolás?

12

Te megennéd az ételt ilyen láttán vendégségben vagy vállalnád a bunkó szerepét és éhen maradnál?

Rokonoknál voltunk hivatalosak vacsorára.
Hamarabb érkeztünk,még készülőben volt a vacsora.
Ránézésre tiszta rokon,de amit láttam...sült a csirke,elment wc-re,kézmosás nélkül ment a sütőhöz és wc utáni kézzel forgatta át (külön van a mosdó,figyeltem,hogy nem megy kezetmosni).
Aztán törte a krumplit,jó nagyot tüsszentett a fazékba,kéz száj elé? Minek...átszedte tálba,ujjal belenyúlva kostolta meg.
Aztán kifújta az orrát és kézzel kiszedte az uborkát a befőttes üvegből...
Én vállaltam a bunkó szerepét,megmondtam,hogy nem kérek semmit.

Ti mit tettetek volna?

16

Ha valamire azt mondom, hogy "köszönöm", és erre az a válasz, hogy "kérem", akkor az azt jelenti, hogy valamit adnom kell neki?

4

Az emberek miért 'ítélik' el a nem a mainstream zenét?

Értem ezalatt azt a réteget, akik a divatzenét hallgatják, illetve a nem mainstream zene alatt akár a különböző szubkultúrális zenéket, komolyzenét stb. Az is fura nekem, hogy menő egy adott zenei stílus, előadó [Rihanna, David Guetta vagy kicsoda] és csak azt hallgatják, azért ne mondják már nekem, hogy ez egységesen minden embernek tetszik :-) ! Nem vagyok vén csont, 24 éves vagyok :D. Nem provokáció, de érdekelne más szemszöge is.

12

Volt nálam 2 napig egy török lány, mi is voltunk Törökbe a néptánccsoporttal, őket visszahívtuk. Mikor megérkeztek a 2-3 napos utazás után, kérdeztem, hogy nem akar-e fürdeni, de nem akart. Szinte senkinél nem fürödtek a törökök. A vallásuk tiltja?

Már hallottam olyat,hogy egy héten csak 1-szer érheti víz a bőrüket.Ez igaz?

5

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!