Találatok a következő kifejezésre: Illik ovónéninek daduskanéninek ajáánék képpen (1 db)

Illik ovónéninek illetve daduskanéninek ajáánék képpen ékszerórát venni?

Legjobb válasz: Minek? Milyen alakalomra? Szerintem egy szál virág elég! Akkor majd a középsulis ofõnek mit veszel? Ferrari-t?

Minek? Milyen alakalomra? Szerintem egy szál virág elég! Akkor majd a középsulis ofõnek mit veszel? Ferrari-t?
A középiskolás tanár munkája többet ér, mint az óvónõé?
A kérdező hozzászólása: Sia! Köszi szépen! Nagyon-nagyon igazad van!
te kapsz ajándékot mert elvégzed a munkádat? nem ugye? hát õ is kap fizetést ugyhogy ajándék nuku!
A kérdező hozzászólása: Ez volt az elsõ ötletem, de a többiek leszavazták
Ha több szülö vesz egyíütt akkor is inkább egy zsolnay porcelánt vagy eozint ajánlok. Órát vagyen neki a férje, és még azt hiszi valami késésre utaltok vele.
A kérdező hozzászólása: Köszi!
Szerintem egy szál/csokor virág bõven elég. Mellesleg jó a Ferrari hasonlat: a középiskolás ballagásomkor, a "szomszéd" osztály laptopot vett az osztályfõnökének...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen, Én is így gondolom, de a kedves szülõket nem lehetett lebeszélni. Megnyugtató, ha valaki Más is így vélekedik.
Bocs az elõbbi offért, csak kicsit kiakadtam ezen. Hogy a kérdésre is válaszoljak: szerintem is elég a virág, ha mást is akartok, akkor lehet óra, sál, porcelán, könyv, akármi, de óra vagy sál nagyon ismerni kell az ízlését, mert ah nem tetszik neki, akkor nem fogja hordani. Míg ha a porcelánját nem használja, azt nem veszitek észre, tehát nem esik olyan rosszul, és neki se lesz kínos.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Szerintetek ez nem volt illetlen dolog?

Nőnapon az egyik kedves osztálytásam korán bejött és minden lány padjára rakott egy kis csokit. Örültünk neki és mikor elkezdődött az első óra bejött a töritanárunk (ofőhelyettes és latintanár is egyben nekünk) és rögtön azzal kezdte hogy jaj ő nem nő vagy ő miért nem kapott csokit? meg hogy milyen dolog ez? szegény osztálytársam meg ott magyarázkodott hogy nem volt több a dobozban, aztán egy másik fiú adott neki valami másik csokit (nem tudom honnan szerezte) aztán lenyugodott a tanár. Szerintetek ez így nem paréjság? az oké hogy tisztelni kell a tanárokat de azért.. Vagy ez elfogadható viselkedés volt a részéről?

9

Ha odamegyek egy kisebb társasághoz (3-5 fő) akik többségében fiatal férfiak, de nő is van közöttük akkor a nővel is kezet foghatok üdvözlésképpen vagy csak ha ő nyújtja?

3

Hogyan vegyem rá magam arra, hogy nyáron szandált, papucsot vegyek fel utcára én is? (Persze zokni nélkül csakis. )

27 éves fiú vagyok, abból a korból már kinőttem, amikor csak azért nem veszek fel szandált, papucsot, mert "fiúk olyat nem vesznek fel". Csak az a gondom, hogy utálom, hogy kivannak belőle a lábujjaim, amit mindenkinek mutatnom kell az utcán. Pedig annyira szívesen járnék én is így, mert azért kánikulában, nagy melegben bizony kényelmetlen, ha egész nap zárt cipőben meg zokniban van a lábam. Tavaly egyszer elmentem mezítláb, papucsban, de alig vártam, hogy otthon legyek. Többet nem is csináltam, pedig jó lenne.
Hogy vegyem rá magam erre?
Más nem volt még így ezzel?

10

Kinek szabad a tegeződést kezdeményeznie? Az idősebbnek. De a nem is számít?

Szóval idősebb a fiatalabbnak felvetheti, hogy "Tegeződhetünk?" Ha az idősebb a férfi, a fiatalabb a nő.

1

Titeket nem zavar, ha facebook chaten, vagy pl. itt privát üzenetben valaki 1-2 szavakkal válaszolgat csak?

Nem bunkóság az?
Mert engem nagyon idegesít és bunkónak tartom az olyant.

3

Csak a gyárakban dolgoznak primitív, asszociált emberkek, vagy máshol is ez van?

Autó alkatrész gyártó nagyválalatnál dolgozom, operátorként. És itt egymást őlik az emberek: bunkók, piszkálják a csendesebbeket, kostolgatják egymást.
Ez az első munkahelyem, és nem tudom, hogy máshol is így vannak e egymással az emberek, vagycsak az ilyen gyárakban van ez így.?

7

MIÉRT? Miért vannak olyan emberek, akik csakakkor vesznek emberszámba, ha csak segítek neki? Szaktársam csak akkor keres ha segítenem kell neki. Máshol le se szar. Ah haverjaival van.

Aztán a végén jobb Zh-t ír, úgy hogy én magyaráztam el neki az anyagot, amikor ő szarik bejárni!
UTÁLOM!!!!!!

4

Miért van az, hogy az embereknek nehezükre esik köszönni? Kis falúban lakom, csak akkor köszönnek vissza, ha erélyesebben ráköszönök. (pl. szomszéd)

6

Ki nyújt előbb kezet? Ki köszön előre? ILLEM

Férfiaknál ki nyújt előbb kezet és ki köszön előre ?
Bemutatkozásnál aki kezdte a bemutatkozást az nyújt kezet ?
Tudom hogy ezt már más is kérdezte de mindig más válaszok voltak, szóval örülnék ha nem linkelnétek be őket... Köszönöm !

4

Voltatok olyan esetben, hogy volt egy személy, akit akárhogy is prróbáltatok kedvelni, de sehogy sem jött össze. Ha segítséget kér, megteszem, ha egy társaságban vagyunk ritmán mutatom ki ( és ekkor sem feltünően) hogy nem kedvelem?

Az a "nem nagyon kedvellek, de mégsem leszek tapló" helyzet van. Zavar. Állandóan olyan témákról beszél, ami nem érdekel és hidegen hagyja, ha megkérem, hogy erről ne beszéljen nekem, mert nem értek hozzá és nem is érdekel. Mindennap találkozunk, többször is próbáltam nyitott lenni arra, hogy megkedveljem de nem megy. Ti mit tesztek ilyenkor?

2

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!