Találatok a következő kifejezésre: Illik ovónéninek daduskanéninek ajáánék (1 db)

Illik ovónéninek illetve daduskanéninek ajáánék képpen ékszerórát venni?

Legjobb válasz: Minek? Milyen alakalomra? Szerintem egy szál virág elég! Akkor majd a középsulis ofõnek mit veszel? Ferrari-t?

Minek? Milyen alakalomra? Szerintem egy szál virág elég! Akkor majd a középsulis ofõnek mit veszel? Ferrari-t?
A középiskolás tanár munkája többet ér, mint az óvónõé?
A kérdező hozzászólása: Sia! Köszi szépen! Nagyon-nagyon igazad van!
te kapsz ajándékot mert elvégzed a munkádat? nem ugye? hát õ is kap fizetést ugyhogy ajándék nuku!
A kérdező hozzászólása: Ez volt az elsõ ötletem, de a többiek leszavazták
Ha több szülö vesz egyíütt akkor is inkább egy zsolnay porcelánt vagy eozint ajánlok. Órát vagyen neki a férje, és még azt hiszi valami késésre utaltok vele.
A kérdező hozzászólása: Köszi!
Szerintem egy szál/csokor virág bõven elég. Mellesleg jó a Ferrari hasonlat: a középiskolás ballagásomkor, a "szomszéd" osztály laptopot vett az osztályfõnökének...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen, Én is így gondolom, de a kedves szülõket nem lehetett lebeszélni. Megnyugtató, ha valaki Más is így vélekedik.
Bocs az elõbbi offért, csak kicsit kiakadtam ezen. Hogy a kérdésre is válaszoljak: szerintem is elég a virág, ha mást is akartok, akkor lehet óra, sál, porcelán, könyv, akármi, de óra vagy sál nagyon ismerni kell az ízlését, mert ah nem tetszik neki, akkor nem fogja hordani. Míg ha a porcelánját nem használja, azt nem veszitek észre, tehát nem esik olyan rosszul, és neki se lesz kínos.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Egy lany ""jobb csaj" lesz mire gimibe megy?

14 vagyok es sok lany ismerosom nagyon megvaltozott mire gimibe ment. (persze jo iranyba) sokkal jobb lett a stilusuk es arcra is valtoztak kicsit. Ez szerintetek hogy van? 14L

4

Hogyan döntitek el, hogy nektek mi a megszokott (mainstream) és miben vagytok újítók?

Inkább filozófiai, elméleti síkon értendő a kérdésem, de a könnyebb érthetőség miatt vázolom a dolgot azért.
A hétköznapok során sok helyzettel találkozik az ember, sokszor kell dönteni is. A napokban láttam az utcán pár kisgyermeket akik hallássérültek voltak és egyből az jutott eszembe, hogy ha tehetném akkor támogatnám őket, mert én is hallássérült vagyok, ezért "szimpatizálok" velük. Azonban egyből eszembe jutott az is, hogy ha ezt tenném, akkor csak úsznék az árral, mert nagyon sok tehetős és ismert ember azokon segít, akik hasonló körülmények között élnek vagy hasonló fogyatékossággal élnek mint ahogy ők éltek/rendelkeznek.

Nem vagyok az a tipikus nyájjal bégető fajta, sok szokást sem tartok értelmesnek vagy fontosnak (pl. esküvő, köszönés), persze ezt nem mondom ki vagy árulom el legtöbbször. Számomra az egyediség is nagyon fontos, ez gondolom a szemléletem miatt van így.

2

Falun az öreg parasztok miért csak a férfira mondják hogy "ember", amikor a nő is az emberi fajhoz tartozik?

például egy részeg paraszt a kocsma előtt azt mondta nekem hogy ő nem nő hanem ember. Úgy elcsodálkoztam ezen, hogy köpni nyelni nem tudtam, ráhagytam és eljöttem onnan.

16

Az alábbi esetben visszategezhettük volna az illetőt?

36 évesek vagyunk. A minap találkoztunk a szülővárosomban a polgármesterrel egy rendezvényen, (ötvenes korú férfi), aki beszélgetésbe elegyedett velünk. Azelőtt sosem találkoztunk. Nagyon kedves és közvetlen volt, egy idő után pedig tegezett minket. Nem tudtuk eldönteni a párommal, ilyenkor vajon mi is tegezhetjük? (Nem mertük.)

6

Illik valakit megkínálni zsepivel, ha folyamatosan szipog mellettem?

Van egy férfi, akivel sajnos reggelenként rendszeresen utazom együtt és sokszor mellém ül le. Halálra idegesít, hogy egész úton (30 perc) szipog és szívja az orrát, undorító, felfordul tőle a gyomrom. Gondoltam, szólok már neki, hogy kér-e zsepit, csak tartok tőle, nehogy valami idegbeteg legyen és a végén még leüt :)

12

Van értelme beriasztani a házat éjszakára, ha otthon az ember?

Sokakat ismerek, akik mondjuk emeleten alszanak, és a földszintet riasztják éjszaka.
De minek, ha otthon az ember?
Csak felébred arra, hogy törik be az ablak nem? Vagy hogy felfeszítik az ajtót...
Utána meg lehet hívni a rendőrséget egyből.

10

Joshi, Balázs és Mónika showban csak színjáték az egész?

http://www.youtube.com/watch?v=ZwaUDjAYzx8
persze nem muszáj megnézni az egészet, de olyan hihetetlen, hogy "kiteregetik a szennyest" országnak-világnak...?

2

Egy egyszerű kérdés: A drágább vagy az olcsóbb x terméket veszed meg?

29

Szeretek egyedül lenni, lekötni magam, gondolkodni magamban, és csak nagyon kevés ember társaságát szeretem, keresem. Mi olyan felháborító ezen?

Az a helyzet, hogy sok extrovertált ember vesz körül, állandóan pörögnek, csinálnának valamit, amibe engem is beakarnak vonni, értem ezt az élet minden területére, nem tudom mit kedvelnek bennem. Ki is lógok ebből a környezetből, nem majmolom a divatot, zenét, meg inkább lekötöm magamat könyvvel, zenével, írással, és akkor jönnek a rosszalló tekintetek, megjegyzések. Miért irritálja ez annyira az embereket?

3

Az miért van, hogy a haverom 5x hívott fel, és mikor felveszem, recsegés megy?

És ha én hívtak megint recsegés.
És nem szokott ilyenekkel szórakozni.
Ellopták a telefonját, és engem szivat valaki?

1

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!