Találatok a következő kifejezésre: Illik ovónéninek daduskanéninek (1 db)

Illik ovónéninek illetve daduskanéninek ajáánék képpen ékszerórát venni?

Legjobb válasz: Minek? Milyen alakalomra? Szerintem egy szál virág elég! Akkor majd a középsulis ofõnek mit veszel? Ferrari-t?

Minek? Milyen alakalomra? Szerintem egy szál virág elég! Akkor majd a középsulis ofõnek mit veszel? Ferrari-t?
A középiskolás tanár munkája többet ér, mint az óvónõé?
A kérdező hozzászólása: Sia! Köszi szépen! Nagyon-nagyon igazad van!
te kapsz ajándékot mert elvégzed a munkádat? nem ugye? hát õ is kap fizetést ugyhogy ajándék nuku!
A kérdező hozzászólása: Ez volt az elsõ ötletem, de a többiek leszavazták
Ha több szülö vesz egyíütt akkor is inkább egy zsolnay porcelánt vagy eozint ajánlok. Órát vagyen neki a férje, és még azt hiszi valami késésre utaltok vele.
A kérdező hozzászólása: Köszi!
Szerintem egy szál/csokor virág bõven elég. Mellesleg jó a Ferrari hasonlat: a középiskolás ballagásomkor, a "szomszéd" osztály laptopot vett az osztályfõnökének...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen, Én is így gondolom, de a kedves szülõket nem lehetett lebeszélni. Megnyugtató, ha valaki Más is így vélekedik.
Bocs az elõbbi offért, csak kicsit kiakadtam ezen. Hogy a kérdésre is válaszoljak: szerintem is elég a virág, ha mást is akartok, akkor lehet óra, sál, porcelán, könyv, akármi, de óra vagy sál nagyon ismerni kell az ízlését, mert ah nem tetszik neki, akkor nem fogja hordani. Míg ha a porcelánját nem használja, azt nem veszitek észre, tehát nem esik olyan rosszul, és neki se lesz kínos.

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Mit csinálnátok, ha kiderülne egy osztálytársatokról, hogy pornózott?

Eszembe jutott egy csaj a gimis osztályomból, pár éve érettségiztünk, előtte jóban voltunk, azóta viszont nem nagyon beszéltünk és kíváncsi voltam, hogy mi van vele, úgyhogy rákerestem és a google több erotikus oldalt is kidobott a nevére, megnéztem és egyértelműen ő szerepel a képeken. Viselkedjek úgy, mint ha nem tudnék róla vagy nyugodtan beszélhetek vele erről? Ha a valódi nevén pornózik, akkor csak nem akarja annyira rejtegetni a dolgot.

8

Fiúk, ti elvárjátok egy lánytól a kézfogást?

Pl. Egy társaságban vagyok, megjelenik vagy elmegy egy srác, és ilyenkor kezet fog a férfiakkal. A lányokat kihagyja. Ilyenkor nyújtani kell a kezemet? Várjátok?

L

4

Hogyan teszed boldoggá a mindennapjaidat? Optimista embernek gondolod magad?

Ti mivel törekedtek arra hogy minél boldogabbak és pozitívak legyetek?

3

A perverzió az bűn? Úgy tudom arra az emberre is mondják aki például "erősen" erotikus képeket rajzol, ebben az értelemben kérdezem én.

utána néztem a szónak, és nem vagyok biztos a jelentésében, csak azért gondolom az előző állításomat, mert egy két művem miatt mondták már, hogy perverz vagyok. Most ez igaz-e és ha igen akkor ez bűn vagy rossz dolog? (azt hogy bűn-e nem vallásilag kérdezem, hanem mint társadalmi beilleszkedés, tehát a perverzek rossz emberek-e a társadalom szemében?

8

Nem tiszteletlen egy kicsit napszemüvegbe beszélni másokhoz?

Most nem azt mondom, hogy az ember, vegye le amikor bárki hozzá szól, de sok fiatalt látok akik nagyon vagánynak hiszik magukat, és osztják az észt napszemüveggel a fejükön.
Elég bunkó dolog nem?

6

Létezik ilyen ilyen idézetet? Többi lent.

Rá írok valakire facebookon, köszönök neki és megkérdezem hogy hogy vagy. erre irja hogy vagyok. Szerintem ez kicsit bunkóság a féltől. És akkor ennyi volt a beszélgetésünk.

És olyan idézetre gondoltam hogy na veled is jó volt beszélgetni, vagy kár volt rád írnom.
Ha van hasonló elképzelésetek irjatok

5

Miért tartunk itt?

Miért szítanak, provokálnak, káromkodnak összevissza a 12 évesek szerte az egész interneten, holott még semmi fogalmuk sincsen arról hogy mit is mondanak, vagy ha igen akkor is csak egy torz képük van a dolgokról. Miért mondják sokan, hogy "hú de megbasznám" ha jól néz ki egy sík hülye csaj? Miért azok keresnek sokat, akik lényegében haszontalan munkát végeznek, nem termelnek, hanem behajtják a bankoknak a pénzt? Miért vannak sokan az egyetemeken azok, akik fizetnek, de nincs is ott a helyük, és miért pont ők "állnak ki" tehetséges nehezebb sorsúak mellett, holott ők a kreditet veszik? Miért a szegényebbek járnak rosszabbul mindenben? Miért nőtt az adósságállományunk több, mint tízszeresére? Miért nincs egy olyan párt, amelyik nem hazudik, és nem él vissza a helyzetével. Miért van az, hogy a Föld egyik oldalán űrrakétát indítanak a Marsra, a másikon éheznek, járványok vannak, és nincs (tiszta) víz? Miért tolakodnak az emberek, utálják egymást, nem bíznak meg semmilyen idegenben, miért használják ki egymást, miért hazudnak mások pofájába, amikor mindenki tudja, hogy ez nem igaz, miért nincs egy normális kiegyensúlyozott társadalom? Miért nincs egyenlőség? Miért látunk napi tízezer reklámot, olyan termékekről, amelyekre nincs is szükségünk? Miért mérgezik az ételeket tartósítószerekkel, szennyezik a folyókat, tengereket. Miért van ez a túlnépesedés? Miért nem a hazai egészségesebb termékeket fogyasztjuk, hanem külföldre eladjuk? Miért hagyjuk, hogy megvegyék olcsón az országunkat apránként? Miért van pozitív és negatív diszkrimináció? Miért van a mohóság, a többet akarás, az irigység, önzőség, hol van az önfeláldozás, miért nem segítünk egymáson, ahelyett hogy csak magunkra gondolnánk? Miért ültetnek az agyunkba téves eszméket hogy mi a jó és mi a rossz? Miért nem törekszünk egyensúlyban lenni a környezettel. Miért költenek dollármilliárdokat olyan kutatásokra, amelyeknek semmi hasznot nem hoznak, sőt rontják a helyzetet? Miért élnek vissza bizonyos 'népek' a történelmi múltjukkal, amin már utólag semmit nem lehet változtatni, és már sok közük nincs is hozzá? Miért van pénzvilág, miért a pénz okozza az embereknek a legnagyobb örömöt? Miért vagyunk a saját magunk, és az emberiség rabszolgái? Miért nem tudunk örülni, miért keressük a boldogságot mindenben? Miért tulajdonítunk túl nagy jelentőséget értéktelen dolgokra, és nem vesszük figyelembe azt ami a legnagyobb érték? Miért tehetjük fel ezeket a kérdéseket, és még sok száz hasonlót??

9

Mi a véleményetek erről az esetről? Leírom részletesen, mi történt.

Csatlakozni akartam egy klubhoz. Nem írnék részleteket, nem is fontos. A lényeg, hogy fiatalok részére van, és szűk közösségi dolog. Egy telefonszámot kellett felhívnom.
Egyszer már hívtam őket, de akkor nem mentem el.

Most felhívtam újra. Ugyanaz vette fel. Mondta, hogy emlékszik rám, de tudnom kell, hogy hozzájuk egyszer lehet jelentkezni, mert aki nem megy el elsőre, azt nem veszik komolyan. Mondott nekem egy időpontot, hogy következő héten mikor hívjam.

Programom volt, elfelejtettem, másfél órával később hívtam. Ezt rögtön szóvá tette. Nem mentegetőztem, mert tudtam, hogy végül is igaza van, és nem szeretek magyarázkodni. Aztán pedig megkérdezett egy-két dolgot rólam, és kérdezte, hogy megjelenek-e azon a hétvégén. Egy pillanatig haboztam. Itt megállnék egy pillanatra.

Évek óta depressziós vagyok, és erről most szereztem tudomást. Évek óta következetesen lebecsülöm, alulvállalom magam, nem nagyon merek új társaságokba elmenni, új dolgokba kezdeni. Félek az emberektől és nem bízom bennük, úgy általában. Ebben az évben ez már szélsőségesen kijött rajtam, több időt töltök otthon, mint valaha, és akár az is baromi nagy lelki erőpróbát jelent számomra, hogy mondjuk sportolni elmenjek egy társaságba, vagy egy buliba. Állandóan szorongok.

Viszont ugyanakkor igyekszem keresni a lehetőséget, hogy ezen változtassak. Igazából az a gond, hogy rengeteg minden érdekel, sok dologban tehetséges vagyok (mások mondják, plusz vannak eredményeim, mielőtt valaki nekem esne), és ha be tudok kerülni egy jó közösségbe, akkor ezeket nagyon tudom kamatoztatni. Csak a baj az, hogy nem találom meg ezeket a helyeket, társaságokat, embereket. Ez a klub is egy ilyen lett volna.

Szóval itt újra felveszem a fonalat: haboztam, és azt mondtam, hogy megkérdezném otthon, ugyanis van egy családi program, és nem akarom, hogy balhé legyen. Ez egyébként igaz is volt. Azt leszámítva, hogy nem lett volna belőle balhé, és az én félelmem játszott benne szerepet nagyrészt.

Na, ez már sok volt az öregnek. Megkérdezte, hogy ne haragudjak, de milyen dolog az, hogy 20 éves létemre engedélyt kell kérnem anyucitól. Meg eleve, hogy egy éve kerestem őket, és nem jelentkeztem újra, plusz, hogy most is később hívtam fel, mint amit megbeszéltünk. Azt mondta, neki ez nagyon fura. Nem nagyon válaszoltam, mert nem volt mit. Ekkor már ellenszenvesnek is tartottam, úgyhogy inkább fel se vettem, amit mondott. Azt mondta, hívjam fel egy óra múlva.

Felhívtam, azt mondta, tárgytalan a dolog, mert túl fura vagyok. Hozzáteszem, eddigre nekem is elment a kedvem tőle. A f*sznak van kedve elmenni egy olyan társaságba, ahol már azelőtt kinézik, hogy bemutatkozna, mert már előre furának tartják.

A gond az, hogy azóta eléggé bánom, hogy így alakultak a dolgok. Itt ugyanis hasonló érdeklődésű korombeliekkel ismerkedhettem volna, biztos jó lett volna a társaság. Mit gondoltok erről?

7

Hogyan viszonyultok a számla adáshoz/ nem adáshoz manapság?

...és régebben?

A kérdést azért írtam ki, mert a magam részéről torkig vagyok az állammal. Sokáig "jó állampolgárként" adtam és elvártam az adás-vételek, szolgáltatások után a számlát. Mára viszont egyfajta gerillaharcosként (pozitív értelemben) tekintek azokra, akik nem adnak számlát.

Ez nem pártpolitikai indíttatás. Nem egy eszméből, nem egy pártból, hanem az egész ránktelepedő és megnyomorító állammal szembeni alapállás nálam.

Másnál is betelt a pohár? Ha igen, tesz is valamit? (nem látványosan gondoltam, csak ilyen apróságokra, mint a kérdésem)

4

Van-e törvény ami kimondja, hogy lakott területen este 10 után tilos a zenélés?

Mellettünk egy kocsma van, eddig nem volt gond de új bérlője van, aki minden pénteken és szombaton hangosan nyomatja a zenét, és este 9 után kezdik csak el! A múlt pénteken hajnali kettőig ment a buli. A tulaj ugyan lejjebb vett a hangerőből a kérésemre, de azt mondja, neki engedélye van. Lehet erre engedélye? Kihez fordulhatnék? Éjszaka ez zavaró, kisgyerekem van.

5

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!