Találatok a következő kifejezésre: Illem ellen ha egy nő nem (1 db)

Illem ellen való, ha egy nő nem mos kezet pisilés után?

Legjobb válasz: igen elég kiábrándító....férfiakról meg nem is beszélve...

igen elég kiábrándító....férfiakról meg nem is beszélve...
Nem illem, hanem higiénia ellen való. Nem tudnék kezetrázni egy olyan nénivel, akinek csurifótos a keze. Tököm után minden alkalommal megmosom, ezt a nõktõl is elvárom.Az egy dolog hogy magátol nem udorodik, de tekintettel kell lenni másokra is. TEstét kivánom, attol még a vizeletét nem!
Ez elég undorító.. Fõleg ha utána kajátcsinál, vagy eszik, szalmonellás is lehet.
a lányoknak sem árt elõtte! de én is elámulok, hány nõ rohan ki a wc-bõl mosatlan kézzel...
énszerintem ez egy alapvetõ higiéniai szokás... férfiaknak pedig egyértelmû, hogy elõtte és utána is meg kell mosni. torrente csak elõtte szokta ugyan, de sosem árt! :D
Lányok, Ti lepisilitek a kezeteket? Egyébként nem illem, hanem higiénia ellen való. Gondolom a WC-t nem csak egyedül használod, megfogod a kilincset, lehúzót stb. Nevetséges az a reklám, hogy "jaj, ki kell cserélni az illatosítót, fúj", mert ugye wc-t, ülõkét is tisztítjuk valahogy, de azért találták fel a meleg vizet és szappant, hogy használjuk.
Hát, ha szeretsz pisis kézzel mászkálni, szíved joga. Csak akkor szólj elõre mindenkinek, hogy miért is nem fogsz kezet velük... :P Komolyra fordítva a szót, ez sosem elsõsorban illem, inkább higiénia kérdése volt. Te ugye nem fognál meg semmit, amirõl tudod, hogy le van pisilve, mert tudod, hogy koszos, büdös, és teli van bacikkal. Más is így van vele, és ha õk megtisztelnek azzal, hogy nem nyújtják feléd a koszos, büdös, bacis kezüket, vagy az ilyen kézzel összefogdosott tárgyakat, ugye, te is megtiszteled õket ennyivel?
ez gusztustalan!!
Ez nem illem, hanem higiénia kérdése.
alapvetõ higiénia ellen való, ha nem mos kezet utána. pisilni meg a kisgyerekek szoktak.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Szerintetek nem bizarr, hogy minden évben egyszer többezer ember díszkisérettel sétáltatja egy majd' ezer éve halott ember kezét?

Ezt még így soha nem gondoltam át. Annyira... bizarr.

6

Az emberek nagyrésze miért nem tud szerintetek megköszönni semmit? Vagy ez csak az én környezetemben van így?

Utcán előre engedem babakocsival/gyerekkel stb vagy buszon átadom a helyet,rengetegen meg sem köszönik.Vagy meghívom őket valamire,és sokan annyit nem mondanak hogy kösz.Vagy pl:van egy ismerősöm,most volt eljegyzés egy lánnyal,írtam neki facebookon(a számát nem tudom,személyesen ritkán találkozunk)hogy gratulálok,és sok boldogságot nekik.Elolvasta,és nem reagált semmit.

6

Szerintetek ez milyen dolog, nem illene ezt csinálni?

Amikor valaki, akivel beszélgetek megemlít nekem valami rossz, kellemetlen dolgot, pl. megverték, vagy tökönrúgták, vagy ilyesmi, akkor gyakran elkezdek kérdezősködni részletesebben, hogy hogyan történt, meg mi történt utána. Szerintetek ez illetlenség, és idegesítő, esetleg rosszul eshet a másiknak?
Ti hogy reagálnátok erre?

2

Miért kell olyan ember iránt erőszakkal érdeklődni, aki láthatóan nem akar barátkozni?

Itt főleg olyan esetekre gondolok, akik odamennek iskolában vagy akárhol egy fülhallgatóshoz megszólítani, hogy mit hallgat, meg aki olvas, attól hogy mit olvas, ha az illető csak szimplán nem akar beszélgetni, akkor is nyomulnak, kérdezősködnek, aztán meg le van hordva minden antiszociális bunkónak, csak mert introvertáltabb..Miért kell ennyire tolakodni?

9

Vendégségben, ha az ételt visszautasítja valaki, akkor illetlen azt mondani, hogy csak odaül az asztalhoz?

Szerintem pont, hogy így illik. Egyik barátnőm azt mondta, ez már a "legnagyobb parasztság" szerinte, hogy odaül valaki, és "nézné", ahogy ők esznek.

4

Együtt vacsorázik a család? És mindent az asztalhoz visztek és ott csináljátok meg, vagy kint megcsináljátok/kiszeditek és beviszitek?

Csak érdekel. :)

7

Szerintetek ez mennyire normális viselkedés (és gondolkodás)? !

Panelban lakunk, és gondolom tudjátok, hogy a vasbeton elég szépen elvezeti a hangokat, rezgéseket, akár 3-4 emelettel odébb is, pláne ha még fúrnak...

Szóval: felettünk egy öregasszony lakik a 4-8 éves unokáival, akik szinte egész nap futkároznak a lakásban. Van egy kis szünet, de 3-4-5 percenként szinte mindég hallani a dübörgést és néha egy gyerek kiabálását is.

Egyértelmű, hogy a felettünk lakó öreg neveletlen gyerekei nem bírnak magukkal.

Szóltam anyámnak, ő meg leugatott ilyen dumával, hogy én felnőtt ember vagyok, ők meg még csak gyerekek, hát hogyne rohangálnának, velünk is ugyanez volt, amikor gyerekek voltunk... erre kb. az állam leesett. :D Kijelentette, hogy "SENKI sem szólhat nekik, MERT ott gyerekek vannak és valószínűleg azok futkároznak. A 4-8 éves gyerekek meg még tisztában sincsenek azzal, hogy mit tesznek."

Ez szép. És hiába vágtam rá rögötn, hogy pont ezért vannak a szülők/nagyszülők/NEVELÕK, hogy féken tartsák a kis pszichopatákat. Levigyék őket a játszótérre, ott futkározzanak, ne a MÁSIK LAKÓT ZAVARJÁK. Merthogy ha valaki a saját családját zavarja, az oké, ott majd elintézik egymás között. De hogy még a többi lakót is, az már kicsit több a soknál.

Erre meg azzal vágott vissza, hogy én csak egy "szívességi lakáshasználó" vagyok, szerezzek pénzt és költözzek el, vagy menjek a híd alá, ott nem fog zavarni semmi, max. a vonat meg a villamos... :D

Apámnak is hiába mondom, ő is csak annyit tud hozzámvágni, hogy "kényszerképzeteim" vannak. -.-

És HIÁBA akadok ki, HIÁBA szólok nekik, engem hordanak le, elküldenek a híd alá és kutyába se vesznek.

Az meg nem megoldás, hogy vegyek fel fejhallgatót/füldugót, mert 1: érzékeny a fülem, könnyen begyullad, 2: nem normális, egyszerűen nem életszerű dolog az, hogy valaki "elbújik" ilyen apró dolgok elől is. Csak ugye tenni semmit sem tudok, mert akkor én leszek a beteg, kényszerképzetes skizofrén bolond, akit el kell zárni...

Egész nap meg nem lehetek máshol, járok dolgozni, járok emberek közé, még sportolok is heti 4-5 x 1-2 óra rendszerességgel. Pszichológushoz is mi a fenének mennék el ilyen tyúkszaros problémával? Kijelentené, hogy semmit sem tudok tenni és max. elküldene egy gyógyszerészhez... és mégis... ki az a bolond, aki képes lenne ilyen probléma/ák miatt pszichés xarokkal tönkretenni a veséit, a gyomrát és az agyát?

5

Milyen kérdések számítanak gyerekes kérdésnek?

Pl. ha valaki olyant kérdez, hogy "mit csinálnál, ha ez történne" leírva valami szituációt, azok gyerekes kérdések?

9

Miért van Magyarországon ekkora gyűlölet a melegek felé?

NEM provokálásnak szánom, csak már komolyan kétségbeejtő, hogy egyesek már a népirtástól sem rettennének vissza.
Dicsérik a rendőröket, ha megvernek melegeket, meg hogy a boltosnak volt igaza, aki baseball ütővel rátámadt ártatlan emberekre.


Elég csak a kommenteket végignézni. Komolyan nem értem, mitől, honnan, miért jön ekkora gyűlölet, amikor itt, Magyarországon még kézen fogva se sétálhatnak melegek, de egyesek mégis "nyíltan szexelnek"-ről beszélnek. A felvonulásnál is megy a provokálás a médiában, hogy korábbi évek képeit, felvételeit is bevágják, direkt a szembetűnő alakokat.

Köpködnek a melegekre, a szép leszbikus lányokat meg ajnározzák, mind természetellenességről, meg ilyenről beszélnek. Miért nem képesek saját magukba nézni, és belátni, hogy a kiközösítés, utálat nem vezet sehova?
Olyan hülyeségekről beszélnek, hogy kihal a melegek miatt az emberi faj, stb....

Meg azt nem értem, hogy az efféle homofóbok miért nem képesek megérteni, hogy a homoszexualitás nem eltanulható, nem nevelés kérdése, nem hit kérdése, nem elkapható, nem betegség? Miért nem értik meg, hogy ebbe születni kell?

Komolyan kezdek kiábrándulni a magyar emberekből, mert máshol sehol nem tapasztaltam efféle, és ekkora gyűlöletet, holott számtalan országban megfordultam már.

Nem provokációnak szánom, csak érdekelne, hogy miért kell ennyire gyűlölni olyan embert, aki nem is tehet róla, hogy homoszexuális, mégis börtönbe (Jobbik), vagy kivégzőtáborba küldenék egyesek....csak azért mert ez valakinek "nem szexi" ?

Miért van ez? Én teljes mértékben elfogadom őket, nem is értem ilyen miatt hogyan lehet valakit utálni.

25

Hogyan határoznátok meg az előkelő viselkedést?

2

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!