Találatok a következő kifejezésre: Illem ellen ha egy nő (1 db)

Illem ellen való, ha egy nő nem mos kezet pisilés után?

Legjobb válasz: igen elég kiábrándító....férfiakról meg nem is beszélve...

igen elég kiábrándító....férfiakról meg nem is beszélve...
Nem illem, hanem higiénia ellen való. Nem tudnék kezetrázni egy olyan nénivel, akinek csurifótos a keze. Tököm után minden alkalommal megmosom, ezt a nõktõl is elvárom.Az egy dolog hogy magátol nem udorodik, de tekintettel kell lenni másokra is. TEstét kivánom, attol még a vizeletét nem!
Ez elég undorító.. Fõleg ha utána kajátcsinál, vagy eszik, szalmonellás is lehet.
a lányoknak sem árt elõtte! de én is elámulok, hány nõ rohan ki a wc-bõl mosatlan kézzel...
énszerintem ez egy alapvetõ higiéniai szokás... férfiaknak pedig egyértelmû, hogy elõtte és utána is meg kell mosni. torrente csak elõtte szokta ugyan, de sosem árt! :D
Lányok, Ti lepisilitek a kezeteket? Egyébként nem illem, hanem higiénia ellen való. Gondolom a WC-t nem csak egyedül használod, megfogod a kilincset, lehúzót stb. Nevetséges az a reklám, hogy "jaj, ki kell cserélni az illatosítót, fúj", mert ugye wc-t, ülõkét is tisztítjuk valahogy, de azért találták fel a meleg vizet és szappant, hogy használjuk.
Hát, ha szeretsz pisis kézzel mászkálni, szíved joga. Csak akkor szólj elõre mindenkinek, hogy miért is nem fogsz kezet velük... :P Komolyra fordítva a szót, ez sosem elsõsorban illem, inkább higiénia kérdése volt. Te ugye nem fognál meg semmit, amirõl tudod, hogy le van pisilve, mert tudod, hogy koszos, büdös, és teli van bacikkal. Más is így van vele, és ha õk megtisztelnek azzal, hogy nem nyújtják feléd a koszos, büdös, bacis kezüket, vagy az ilyen kézzel összefogdosott tárgyakat, ugye, te is megtiszteled õket ennyivel?
ez gusztustalan!!
Ez nem illem, hanem higiénia kérdése.
alapvetõ higiénia ellen való, ha nem mos kezet utána. pisilni meg a kisgyerekek szoktak.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Miért van az, hogy álláskereséskor a HR-es, a személyes interjú alatt totálisan pozitívan nyilatkozik, aztán nem jelentkezik még megkeresésre sem!?

pl: állásinterjú egy cégnél, a HRes majd kiugrik a bőréből, amikor a szakmai tapasztalatról van szó, biztosítja a jelöltet, hogy pár napon belül jelentkezni fognak, és a jelölt úgy érzi, hogy nagyon jól sikerült az interjú és van esély a 2. körre. Erre eltelik 1 hét, 2 hét, ekkor ír a HR-esnek, hogy legyen kedves visszajelezni a jelentkezés státuszáról (mert azért az álláskereső is ember valahol és több ügy lehet folyamatban) és a HRes még erre az emailre sem válaszol! Nem hiszem, hogy csak szimplán bunkóság lenne, de nem értem, hogy mi a céljuk vele?

7

Az emberek szerintetek is alkalmatlanok a modern kommunikációra? Minek osztasz meg valamit a közösségi oldalakon ha cseszel a kommentekre reagálni, amit oda írtak?

A mai modern kommunikáció (lásd okostelefon, közösségi oldalak, chat programok) több milliárdos üzletág. Mégis a magyar ember tisztelet a kivételnek alkalmatlan a használatára. Gondolok én egyszerű dolgokra. A ?jel nem ismerete. Írsz valamit s miközben aktív napok óta cseszik válaszolni szimpla kérdésre. Vagy megoszt valamit vagy még jobb megosztanak az oldalán egy kedves aranyos dolgot sem egy like, sem egy komment. Az ő megosztásaira dettó nem reagál. Pedig semmi sértő vagy bonyolult komment. Sokan szövegértelmezési gondokkal küszködnek.

17

Egy nő ismerősöm meghivott a lagzijába, ez még nem is probléma számomra!? Folytatás lent.

A probléma az, hogy nincs barátnőm, feleségem akit elhivhatnák magammal, mert igy szerintem elég gáz beállitani egymagamban több száz személyes lakadalomban, majd ott tengődni jópár órán át alig ismert emberek közt! Ti mit tennétek a helyemben?

8

Ballagásra gáz feketében menni?

Csak mert van egy ruhám ami tök jól néz ki csak hát fekete... Szerintetek gáz abba mennem?

3

Mi magyarok miért nem fogunk össze, miért utáljuk így egymást?

5

Hogyan kell beszélgetni/barátokat szerezni?

Soha nem tudtam beilleszkedni egy osztályba se, ennek valszeg az az oka hogy nem szoktam beszélgetni de ez valahogy sohasem zavart, idáig. Igazából most tűnt fel hogy alig van pár ember akivel el tudok lenni és a többi osztálytársamhoz meg hozzá sem tudok szólni még akkor se ha csak azt kell megkérdezni hogy mi volt a házi. Valamiért nem tudok/merek hozzászolni a többiekhez, mámint eddig nem is akartam de most esett le hogy nem is tudok. ebből következik hogy ha nem tudok beszélgetni a fiúkkal akkor a csajokkal meg még úgy se. Egész nap csak ott ülök az osztályban és nem tudok beleszólni a beszélgetésbe. Állandóan zabarban vagyok más emberek között és ha meg is szólalok biztos hogy hülyeséget fogok mondani szval inkább nem is mondok semmit.Persze van pár ember akivel elvagyok de őket már régről ismerem.Egyszerűen rosszul érzem magam az osztályban, és ez nagyon bánt, olyan szivesen barátkoznék másokkal meg beszélgetnék lányokkal csak egyszerűen nem megy, nem tudom megtenni az első lépést hogy odamegyek és megszólalok.Mit kéne tennem, 18/F

3

Társasház erkélyén grillezni?

Pár hónapja költöztünk új lakásba és van egy szép nagy erkélyünk, ami a társasház belső udvarára néz. Fölöttünk van még 3 emelet és az erkély is osztott a "szomszéddal", aki már a másik épületből jár be a lakásába.

Mivel már szép idő van, azt szeretném kérdezni, hogy szoktatok-e / szabad-e erkélyen "szabadtéri" grillt használni vagy zavarná-e ez a többi lakót?

11

A férfiak nagy részéből kihalt az udvarias viselkedés?

Budapesten élek és jövök-megyek minden nap. Elképesztő, hogy akár fiatal, akár idősebb "férfi"ról legyen is szó (az idézőjel azért, mert az ilyen típus nem érdemli meg a férfi jelzőt), túlnyomó többségét az jellemzi, ha bkv-val utazik, hogy átnéz az időseken, nőkön, kisgyerekeseken, várandósokon, inkább meredten bámul ki az ablakon, csak nehogy fel kelljen állnia 10-15 percre.
Ha tömeg van, lökdösődnek, erőszakosak, az a fontos, hogy ők tudjanak kapaszkodni, leülni, ablakhoz állni, nem veszik észre, vagyis nem akarják észrevenni a körülöttük lévő gyengébbeket.

Mégis milyen viselkedés ez? Hogy tudnak így tükörbe nézni? Egy igazi férfi nemhogy csak figyelmes, de előzékeny és sokkal de sokkal többet is kibír, minthogy állnia kelljen egy buszon.

17

Honnan erednek a névnapok és ezek megünneplése?

1

Ti szoktatok még dvd-t, zenét v mást vásárolni vagy inkább letöltitek?

Puszta kíváncsiságból kérdem. Nem dolgozok semmilyen kalóz vadász cégnek. (és az oldal is anonim)
Én őszintén úgy vok vele h ha van rá mód mért ne.

Köszi a válaszokat.
24 F

13

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!