Találatok a következő kifejezésre: Illem ellen ha egy nő (1 db)

Illem ellen való, ha egy nő nem mos kezet pisilés után?

Legjobb válasz: igen elég kiábrándító....férfiakról meg nem is beszélve...

igen elég kiábrándító....férfiakról meg nem is beszélve...
Nem illem, hanem higiénia ellen való. Nem tudnék kezetrázni egy olyan nénivel, akinek csurifótos a keze. Tököm után minden alkalommal megmosom, ezt a nõktõl is elvárom.Az egy dolog hogy magátol nem udorodik, de tekintettel kell lenni másokra is. TEstét kivánom, attol még a vizeletét nem!
Ez elég undorító.. Fõleg ha utána kajátcsinál, vagy eszik, szalmonellás is lehet.
a lányoknak sem árt elõtte! de én is elámulok, hány nõ rohan ki a wc-bõl mosatlan kézzel...
énszerintem ez egy alapvetõ higiéniai szokás... férfiaknak pedig egyértelmû, hogy elõtte és utána is meg kell mosni. torrente csak elõtte szokta ugyan, de sosem árt! :D
Lányok, Ti lepisilitek a kezeteket? Egyébként nem illem, hanem higiénia ellen való. Gondolom a WC-t nem csak egyedül használod, megfogod a kilincset, lehúzót stb. Nevetséges az a reklám, hogy "jaj, ki kell cserélni az illatosítót, fúj", mert ugye wc-t, ülõkét is tisztítjuk valahogy, de azért találták fel a meleg vizet és szappant, hogy használjuk.
Hát, ha szeretsz pisis kézzel mászkálni, szíved joga. Csak akkor szólj elõre mindenkinek, hogy miért is nem fogsz kezet velük... :P Komolyra fordítva a szót, ez sosem elsõsorban illem, inkább higiénia kérdése volt. Te ugye nem fognál meg semmit, amirõl tudod, hogy le van pisilve, mert tudod, hogy koszos, büdös, és teli van bacikkal. Más is így van vele, és ha õk megtisztelnek azzal, hogy nem nyújtják feléd a koszos, büdös, bacis kezüket, vagy az ilyen kézzel összefogdosott tárgyakat, ugye, te is megtiszteled õket ennyivel?
ez gusztustalan!!
Ez nem illem, hanem higiénia kérdése.
alapvetõ higiénia ellen való, ha nem mos kezet utána. pisilni meg a kisgyerekek szoktak.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Merjem bevállalni?

Egy ismerősömmel és egy kisebb csoporttal menni fogunk a közeli megyébe. 12-en leszünk, két autóval fogunk menni. Az ismerősöm (a 'főszervező') megkért, hogy vezessem a másik autót.

Félek a másik autóval menni, mert friss jogsim van. Az ismerősöm állat módjára vezet. Semmi GPS, csak annyi lenne, hogy utána kellene mennem az autóval (amit ő ad). Kb 1,5 óra lenne az út, csak oda.

Merjem elvállalni?
19l

6

Miért jövök ki jobban az ellenkező neműekkel?

Sosem voltam igazán 'csajos' csaj. Az elmúlt kb 2-3 évben kezdtem el komolyabban foglalkozni a sminkkel és a 'csinosabb' öltözködéssel, de nem vagyok az a 'tipikus' nőies nő. A technikai dolgok érdekelnek, leginkább az informatika.

A környezetemben leginkább (sőt), a férfiakkal, 'fiúkkal' találom meg a közös hangot, velük jövök ki a legjobban. Velük könnyebben kötök 'barátságot', hamarabb találom meg a közös hangot (nem csak egy-két beszélgetés erejéig, mint a nő, lány társaimmal, hanem évekig).

Teljesen mások ilyen szempontból a 'másik' nem. Lazábban veszik a dolgokat, mint mi, 'nők'.

Miért van ez?

5

Rendőrségi ügyiratszámban az id és a bü mit jelent?

3

Oroszoknál van sorkatonaság? és ha igen, akkor mennyi és mikortól kell bevonulni a férfiaknak?

Mennyi ez az idő?
Illetve inkább oktatásnál kéne megkérdeznem, de az oroszoknál hogy van az oktatás? ugyanugy mint nálunk magyaroknál?

4

Mikor van az Ózdi napok?

2

Hogyan mutatkoznak be a 20-25 évesek?

Tegyük fel, hogy van egy 8-10 fős baráti társaság, ahol az egyik fiú elviszi bemutatni a barátnőjét.
Hogy történik a bemutatkozás? Ki fog kezet kivel? Van-e puszi, ha igen hány? Ha a társaság egy asztalnál ül, és a pár később érkezett, akkor van-e valami változás a dologban?

0

Borravaló?

A borravaló adásnak vannak szabályai? Létezik íratlan szabály erre?
Én középszintű helyekre járok kajálni, szoktam borravalót adni. Amennyiben 500 alatt van, akkor 500-ből, ha 500 felett, akkor egészből kérek vissza. Volt már, amikor ilyen helyeken is furán néztek.
Vidéki vagyok, amúgy. Pesten volt, aki 15% borravalót adott egy pizzériában, és még flegmáskodtak is vele.
Tehát a kérdés adott, mennyi borravalót kell adni?

8

Ti is mindig leveszitek a felsőtöket mikor kaksiztok?

nekem befogja a szagot a pólóm ugyanis, és haverok szivatnak hogy nekivetkőzöm

18

Illik akkor köszönni, ha megyek például a folyosón és többen állnak, beszélgetnek egymással? Vagy illetlenség közbevágni egy köszönéssel?

Ezen régóta gondolkodom, mert én szoktam, csak az a tapasztalatom, hogy ilyenkor a beszélgetők nem nagyon köszönnek vissza. 27/N

4

Az 5 év leteltével elbocsátanak, vagy visszaminősíthetnek szoc. Segítőnek? Ha visszaminősítenek, akkor a garantált bérminimumot kapom? (br.114000 Ft)

9 éve dolgozom egy szoc. intézményben, először szoc. Segítőként (ped. Asszisztensi végzettséggel),jelenleg szoc. Munkásként 5 év felmentési idővel. Már korábban államvizsgáztam, csak a nyelvvizsgával nem rendelkezem. Határozatlan idejű munkaszerződésem van. Az 5 év leteltével elbocsátanak, vagy visszaminősíthetnek szoc. Segítőnek? Ha visszaminősítenek, akkor a garantált bérminimumot kapom? (br.114000 Ft)

2

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!