Találatok a következő kifejezésre: Illem ellen ha egy nő (1 db)

Illem ellen való, ha egy nő nem mos kezet pisilés után?

Legjobb válasz: igen elég kiábrándító....férfiakról meg nem is beszélve...

igen elég kiábrándító....férfiakról meg nem is beszélve...
Nem illem, hanem higiénia ellen való. Nem tudnék kezetrázni egy olyan nénivel, akinek csurifótos a keze. Tököm után minden alkalommal megmosom, ezt a nõktõl is elvárom.Az egy dolog hogy magátol nem udorodik, de tekintettel kell lenni másokra is. TEstét kivánom, attol még a vizeletét nem!
Ez elég undorító.. Fõleg ha utána kajátcsinál, vagy eszik, szalmonellás is lehet.
a lányoknak sem árt elõtte! de én is elámulok, hány nõ rohan ki a wc-bõl mosatlan kézzel...
énszerintem ez egy alapvetõ higiéniai szokás... férfiaknak pedig egyértelmû, hogy elõtte és utána is meg kell mosni. torrente csak elõtte szokta ugyan, de sosem árt! :D
Lányok, Ti lepisilitek a kezeteket? Egyébként nem illem, hanem higiénia ellen való. Gondolom a WC-t nem csak egyedül használod, megfogod a kilincset, lehúzót stb. Nevetséges az a reklám, hogy "jaj, ki kell cserélni az illatosítót, fúj", mert ugye wc-t, ülõkét is tisztítjuk valahogy, de azért találták fel a meleg vizet és szappant, hogy használjuk.
Hát, ha szeretsz pisis kézzel mászkálni, szíved joga. Csak akkor szólj elõre mindenkinek, hogy miért is nem fogsz kezet velük... :P Komolyra fordítva a szót, ez sosem elsõsorban illem, inkább higiénia kérdése volt. Te ugye nem fognál meg semmit, amirõl tudod, hogy le van pisilve, mert tudod, hogy koszos, büdös, és teli van bacikkal. Más is így van vele, és ha õk megtisztelnek azzal, hogy nem nyújtják feléd a koszos, büdös, bacis kezüket, vagy az ilyen kézzel összefogdosott tárgyakat, ugye, te is megtiszteled õket ennyivel?
ez gusztustalan!!
Ez nem illem, hanem higiénia kérdése.
alapvetõ higiénia ellen való, ha nem mos kezet utána. pisilni meg a kisgyerekek szoktak.

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Szülők! Ti, megengednétek a 13 éves gyereketeknek, hogy fültágítója legyen?

24

Ti felszoktátok venni a telefont, ha valaki ismeretlenül hív?

Engem már napok óta hívogat valaki, de ha arra nem veszi a fáradságot, hogy a számát megjelenítse, akkor minek izgassam magam?

29

Egy turista számára mit jelent az, hogy egy országban nagy a korrupció?

Vagy ez a turistákat nemigen érinti?

5

Sokat szoktam kérdezni? Hogy tudnám ezt megváltoztatni?

Alapjában véve, egy csendes lány vagyok(ezen is szeretnék változtatni, csak nem tudok), és az osztálytársaim mondták, hogy túl sokat kérdezek. Pl.: Mi matekból a házi?
Milyen óra lesz holnap? És ezen nagyon szeretnék változtati. Hogy legyen önbizalmam. 15/L

2

A "bezzeg a mi időnkbe" kijelentéstől ti is falra másztok?

Nem tom ki hogy van vele de részemről ennek a kijelentésnek, az agyvérzésen kívül semmi értelme nincsen.
Mer ilyeneket kapok h amikor nem volt még tv, rádió, számítógép, meg h nem volt mindig okos telefon...
Na és akkor mi van, akkor is kék volt az ég, zöld volt a fű még akkor is oxigént szívtak az emberek.
Ma meg ezek jó h vannak mert kényelmessé teszik az életet.
Én pl ha híreket akarok olvasni megnézem a netten és nem kell 30 percnyi tv reklámot pluszba elviseljek. Ha zene kell ott a YT...
Most komolyan ez mér zavar embereket ???
Talán mennyünk vissza mamutot kergetni Kr e 10.000-be !

Köszi a válaszokat.

4

A sovány embereket lehet cikizni, viszont a kövéreket sajnálni kell?

Néha felnézek ilyen trollfész, humormaffia, meg hasonló oldalakra szórakozni. Ha látok egy képet amin mondjuk egy srácnak a soványsága a poén alapja, akkor a kommentek 99%-a olyasmi, hogy "ha ásót adnék a kezébe megdögölne", meg "az én időmben az ilyet agyonverték", vagy csak simán "fúj de undorító hogy sovány" szöveget tolják. Ha viszont mondjuk egy olyan kép van amin egy kövér nő van feszülős ruhában, akkor már az a bizonyos 99% olyasmiket ír kommentbe, hogy "ez nem jó vicc, biztos beteg", vagy "ő nem tehet róla, dögöljön meg aki kivicceli", vagy "én sajnálom szegényt, hogy lehettek ilyen szívtelenek".

Na most. A soványságot ugyan úgy okozhatja betegség, tehát már érdekes a dolog. Régen én is voltam sovány, sajnos extrém ektomorf alkatom van. Csak ugye elkezdtem testépíteni, de ez egy másik történet. Elmondom, hogy a sovány ember sem tehet róla hogy sovány, ha olyan az alkata, és ugyan olyan rohadt nehéz tömeget növelni, mint a testzsírt csökkenteni.

Akkor miért csak a sovány emberek vannak mindig csesztetve? Õket miért nem védi be soha senki? Egyébként a legjobb lenne ha senkit nem szólnánk meg a kinézetéért, de ez tudom hogy soha nem fog teljesülni.

9

Ha "hivatalos" személynek megköszönsz valamit, miért mondja azt, hogy 'kérem'? . _. Ez nem bunkóság? O. O

12

Neked van olyan dolog, amit "rajtad kivul mindenki szeret"?

Olyan nepszeru dolgok erdekelnek, amikert masok altalaban oda vannak, de te nem.
Nekem egy egesz csokorra valo akad: Filmek:Twilight, StarWars, Matrix, Family Guy, lenyegeben az osszes sci-fi/fantasy. Etelekbol:Fagyi, Spagetti.
Irok/konyvek: Rejto Jeno (osszes), Egri csillagok, A kis herceg, Paulo Coelho
Hu, hirtelen ennyi, de nem en vagyok a lenyeg, most ti erdekeltek!

22

Az emberek miért szeretnek kényszeredetten is (zárt) csoportot alakítani?

Másodjára tapasztalom életem során, hogy egy kisebb (10-15 fős) új közösségbe kerülvén az emberek nagyon akarják, hogy egy igazi "banda" legyünk, tök mindegy mennyire pendülünk egy húron. Pl. mi vagyunk "a rajz szakkörösök", "az andragógusok", és épphogy a kötelező időtöltések során kialakulhatna, hogy ki szimpi, ki nem, valaki erőlteti, hogy találkozzuk pluszban, legyen levelezőlistánk, klubunk fb-n, és ugrik erre mindenki, indul a nyali-fali, a non-stop kapcsolattartás, mintha ezer éve ismernénk egymást. (Holott külön-külön hallottam szinte az összeset kibeszélni a másikat, kb. mint egy óvodás csoportban.) De természetesen az lesz a leggyanúsabb, egyöntetűen a legutálhatóbb figura, aki nincs a falkában lépten-nyomon. Iszonyatos a csoportnyomás, pedig én a leghangosabb embereken sem érzem, hogy akár az esetükben valóban egy nagy egymásra találásnak lennék a szemtanúja.
Miért van ez?

Ráadásul, még ha fiatalok is, de felnőtt emberek vagyunk.

6

Miért olyan buták az osztálytársaim, hogy csalni nem tudnak? Milyen munkájuk lesz az osztálytársaimnak?

Annyira buták, hogy 4 en vannak, az egyik kicsit tanul és lesúgja a másik 3nak.
A tanárok már rég tudják, és mondják, hogy "Megint szó szerint ugyan azt írtátok..."
"hát, izé, egy füzetből tanultunk... :)"
"Ja, az nem baj, de hogy az egyikőtök vétett egy olyan hibát, hogy azt írta, hogy xy a békéért harcolt, utána lejjebb 3 mondattal meg azt, hogy xy háború párti volt..."
És mind a 4 en ugyan ezt íráttok le pont ugyan azok a mondatok után...

Szóval annyira buták, hogy át se fogalmazzák a mondatokat. És mind a négynek 3 as lesz vagy mind 1 es vagy 2 es...
Milyen munkát fognak így kapni?

Szóval milyen munka van, ahol nem kell semmit csinálnom, csak megvárom, még valakit elmondja a megoldást, én meg csak lemásolom semmi erőfeszítés nélkül?

3

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!