Találatok a következő kifejezésre: Illem ellen ha egy (3 db)

Ha egy személyt forgalmi nélküli autóval a rendõrbácsik ellenõriznek, milyen büntetésre számíthat az illetõ?

Legjobb válasz: Minket elengettek ! Mert elötte 1 nappal már ellenõriztek! Amugy 12 ezer? Ha jól tudom!

Minket elengettek ! Mert elötte 1 nappal már ellenõriztek! Amugy 12 ezer? Ha jól tudom!
Attól függ hogy nincs e forgalmid vagy csak otthon hagytad.
Mi 12 ezer? Az új forgalmi meg a törzskönyv ára 12 ezer.. Amúgy le tudja kérdezni az autód adatait a rendszám alapján. Ha közelben laksz akkor elmennek veled érte. Ha távolabb akkor lehet hogy valami kis bírságot szab ki meg be kell mutatni a forgalmit a lakhelyednél az örsön..

Illem ellen való, ha egy nő nem mos kezet pisilés után?

Legjobb válasz: igen elég kiábrándító....férfiakról meg nem is beszélve...

igen elég kiábrándító....férfiakról meg nem is beszélve...
Nem illem, hanem higiénia ellen való. Nem tudnék kezetrázni egy olyan nénivel, akinek csurifótos a keze. Tököm után minden alkalommal megmosom, ezt a nõktõl is elvárom.Az egy dolog hogy magátol nem udorodik, de tekintettel kell lenni másokra is. TEstét kivánom, attol még a vizeletét nem!
Ez elég undorító.. Fõleg ha utána kajátcsinál, vagy eszik, szalmonellás is lehet.
a lányoknak sem árt elõtte! de én is elámulok, hány nõ rohan ki a wc-bõl mosatlan kézzel...
énszerintem ez egy alapvetõ higiéniai szokás... férfiaknak pedig egyértelmû, hogy elõtte és utána is meg kell mosni. torrente csak elõtte szokta ugyan, de sosem árt! :D
Lányok, Ti lepisilitek a kezeteket? Egyébként nem illem, hanem higiénia ellen való. Gondolom a WC-t nem csak egyedül használod, megfogod a kilincset, lehúzót stb. Nevetséges az a reklám, hogy "jaj, ki kell cserélni az illatosítót, fúj", mert ugye wc-t, ülõkét is tisztítjuk valahogy, de azért találták fel a meleg vizet és szappant, hogy használjuk.
Hát, ha szeretsz pisis kézzel mászkálni, szíved joga. Csak akkor szólj elõre mindenkinek, hogy miért is nem fogsz kezet velük... :P Komolyra fordítva a szót, ez sosem elsõsorban illem, inkább higiénia kérdése volt. Te ugye nem fognál meg semmit, amirõl tudod, hogy le van pisilve, mert tudod, hogy koszos, büdös, és teli van bacikkal. Más is így van vele, és ha õk megtisztelnek azzal, hogy nem nyújtják feléd a koszos, büdös, bacis kezüket, vagy az ilyen kézzel összefogdosott tárgyakat, ugye, te is megtiszteled õket ennyivel?
ez gusztustalan!!
Ez nem illem, hanem higiénia kérdése.
alapvetõ higiénia ellen való, ha nem mos kezet utána. pisilni meg a kisgyerekek szoktak.

Miért van az, ha privátban megosztok valakivel egy YouTube videót, és az illetõ megnézi 1-szer, akkor 2-vel nõ a megtekintés? Akkor is ha saját magam ellenõrizem ezt egy saját e-mail címmel!

Nem töltöm le, nem nézem közben a saját accounton, csak bemásolom a YouTube linket és 2-vel nõ automatikusan a megtekintések száma!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!