Találatok a következő kifejezésre: Ikerterhességnél hamarabb a (3 db)

Ikerterhességnél hamarabb látszik a pocak?

5-6hetes terhes vagyok,de már most látszik a hasamon!van esélyem az iker terhességre,mert van a családba elég közeli ágon!azt szeretném meg kérdezni,hogy az ikerterhességnél hamar látszik e a pocak?az elsö babámmal 4honapos voltam mikor el kezdett látszani!lehet hogy iker?

Legjobb válasz: Bármi lehetséges ,az szerintem meg pláne hogyha ikreket vársz a hasad is hamarabb látszik.Sok sikert:)

Bármi lehetséges , az szerintem meg pláne hogyha ikreket vársz a hasad is hamarabb látszik.Sok sikert:)

Ikerterhességnél hamarabb jelentkeznek a tünetek? Pl. :sűrű vizelési inger stb

Legjobb válasz: Sûrû vizelési inger szerintem igen, mert mivel kétszer annyi a baba, ezért gyorsabban gyarapodik a súly a méhedben, és így több súly nehezedik a húgyhólyagra.

Sûrû vizelési inger szerintem igen, mert mivel kétszer annyi a baba, ezért gyorsabban gyarapodik a súly a méhedben, és így több súly nehezedik a húgyhólyagra.
Ha a korai tünetekre gondolsz, igen, mert a szervezetben magasabb a hcg szint két baba esetén. A hényingert, stb-t pedig a hcg-vel hozzák kapcsolatba.

Van valakinek tapasztalata arol, hogy az ikerterhességnél a teszt hamarabb lesz eröss pozitiv mint az egyes terhességnél?

Az elsö 2 gyerekemnél a menzesz kimaradásátol 1 hétre lett eröss pozi a teszt,addig csak halványak voltak.Most a menzesz kimaradásátol már a második napon nagyon eross pozi tesztem lett,ezért érdekel,hogy mitöl lehet ilyen eröss két csík?

Legjobb válasz: Csak. :-) Tényleg. Lehet, hogy pár nappal korábban fogant, és ezért. Ebbõl nem lehet ikrekre következtetni, bár ikerterhességnél a HCG mennyisége tényleg magasabb, mint egyes terhességnél.

Csak. :-) Tényleg. Lehet, hogy pár nappal korábban fogant, és ezért. Ebbõl nem lehet ikrekre következtetni, bár ikerterhességnél a HCG mennyisége tényleg magasabb, mint egyes terhességnél.
Szia!Én úgy tudom hogy ez így van.A mensim kimaradása körül csináltam tesztet és másodpercek alatt erõs 2 vonalam lett.Amikor elmentem a dokihoz(2-3 nap múlva) még csak egy megtermékenyített petesejtet látott és azt mondta hogy ez még fiatal terhesség 2-3 hetes.Nekem azért is derült ki ilyen hamar mert cigiztem és egyik napról a másikra egyszerûen nem kívántam.Szerintem az esély megvan rá.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!