Találatok a következő kifejezésre: Ikerterhességem volt, sajnos elvetéltem (2 db)

Sajnos elvetéltem, rá 2hétre csináltam terhességi tesztet, mert nem éreztem jól magam, és pozitív lett. Lehetséges e hogy ikerterhességem lett volna, és csak egyiket vették el? Cisztát láttak, de lehet hogy nem is az volt? Nem is foglalkoztak vele.

Legjobb válasz: Ha pozitív, akkor vissza kell menni.Sajnos elõfordul, hogy a mûtét nem sikerül. Nekem már többször volt vetélésem.Mûtétek után a lelkemre kötötték a kórházban, ha pozitív a teszt menjek vissza, mert akkor újabb mûtétre lesz szükség.

Ha pozitív, akkor vissza kell menni.Sajnos elõfordul, hogy a mûtét nem sikerül. Nekem már többször volt vetélésem.Mûtétek után a lelkemre kötötték a kórházban, ha pozitív a teszt menjek vissza, mert akkor újabb mûtétre lesz szükség.
Kontrollra nem kell visszamenned?? A hcg lassan ürül ki a szervezetbõl, nem egyik napról a másikra, így a rosszullétek is maradhatnak egy ideig.
Mennyire lett pozitiv?? En veteles utan 1 hettel csinaltam es teljesen negativ volt. Veteles utan 4 nappal pedig halvanyan pozitiv. Szeritem ha eros pozitv akkor azonnal menj vissza a dokihoz. Lehet mehenkivuli is amit nem vettek eszre.
A kérdező hozzászólása: Hétfõn lesz 2 hete hogy megtörtént a mûtét.De már 2011.08.19.-én sem élt a babám.Szóval pontosan nem is tudni hogy mikor halt meg, és tudomásom szerint mihelyt meghal, az szervezet kezd kitisztulni. Eddig 3tesztet csináltam és mind pozitív lett.
És még mindig nem mentél orvoshoz?? Mi itt nem tudjuk megmondani miért pozitív. De azt sem írtad hány hetes voltál, minél idõsebb a terhesség, annál késõbb ürül ki a hcg.
Mi a helyzet veled? Kiderült már valami?
Én elmennék dokihoz.
Szerintem is menj el orvoshoz, nehogy baj legyen a nagy vérveszteségbõl. Biztos tisztul a szervezeted, de mindennek van egy egészséges határa...
Sajnos én is igy jártam tavaly, elmentem orvoshoz és azt mondták hogy sajnos ez még az "utótisztulás"folyamata. nekem a mûtét után még két ilyen ciklusom volt utána lett normális.
Szia!Nekem 4 hetes terhességem volt, de elkezdtem vérezni, 2 napig pecsételgettem, majd 3 napig nagyon erõsen véreztem. A doki mûtéti befejezést javasolt, tegnap reggel meg is csinálta, intravénás altatásban, 15 perc alatt végeztem, majd 2 órán keresztül még feküdni kellett. 5 óra múlva jött értem a férjem és jöttünk haza. Ma már egy ici picit vérzek csak és már nem görcsöl a hasam. A közérzetem mjó.Én már két szülésen túl vagyok, de ez volt az elsõ "tisztításom". Nagyon féltem tõle, de a kórházban csak kismûtétnek hívják. Nem véletlen, de 15-20 perc alatt megvagy, fõleg, ha még fiatal a terhességed. Én úgy gondolom, hogy a kisbabám biztos beteg volt és inkább most menjen el, minthogy betegen szülessen meg. Szerintem az orvosodat minél elõbb keresd fel, mert súlyos szövödményei is lehetnek egy nem teljesen kitisztult méhnél. FEL A FEJJEL! BIZTI LESZ MÉG BABÁTOK!!!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!