Találatok a következő kifejezésre: Ikerterhességem volt, sajnos (3 db)

Csak pár szóban a történetem: 8 hetes egypetéjű ikerterhességem van. Sajnos elkell vetetni. Van arra esély, hogy a következő terhességem is iker lesz? (a családokban nem volt ikerterhesség még soha)

Legjobb válasz: Azon ijedtél meg, hogy ikrek, és egyszerre 2 gyerek? Ha csak 1 lenne, megtartanád? (Sok terhesség indul ikernek, aztán csak egy marad, persze nem törvényszerû. ) Gondoljatok át még egyszer minden lehetõséget!!! (Tudom, majdnem mindenki örökbeadás-ellenes, de ismerek egy anyukát, aki nemrég kapott örökbe egy ikerpárt. Végtelenül boldogok.)

Ja, én nem azért mondtam a nevét, hogy bántsam, de ez egy anonim oldal és egy ilyen kérdésben senkinek semmi köze hozzá, hogy szegény lány min megy keresztül mostanában. :(
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek a válaszokat! Az egyik babára azt mondta az orvos, hogy lehetséges már nem is él, mivel nem hallotta a szívhangot. sajnos így a vetélésnek is nagy az esélye... Szóval ezen a procedúrán nem szeretnék átmenni. A nevem teljesen véletlen maradt kint, köszönöm, hogy szóltatok! Gondolkodok tiszta erõmbõl.... Minden vágyam kislány korom óta ikrek volt....
"Szóval ezen a procedúrán nem szeretnék átmenni." Ezt mire értetted? Én írtam korábban, hogy több terhesség indul ikernek, de sok esetben csak egy baba marad. Ez nem azt jelent, hogy a másiknak bármi baja lenne vagy lesz, a természet elvégzi a dolgát:(, általában felszívódik a kisebb. Van, hogy semmi jele nincs pl. vérzés. Én nagyon bízom, hogy a baba/babák mellett döntesz, és persze abban is, hogy minden körülmény ennek megfelelõen alakul nálatok!!!
Csak ismétlem a többi válaszadót, nagyon minimális az esélye annak, hogy újra ikrek legyenek. De miért kell õket elvetetni?Gondoljátok még ezt át!(Persze, ha nem betegségrõl van szó)
Miért kell õket elvetetni?Betegek?
Azon ijedtél meg, hogy ikrek, és egyszerre 2 gyerek? Ha csak 1 lenne, megtartanád? (Sok terhesség indul ikernek, aztán csak egy marad, persze nem törvényszerû. ) Gondoljatok át még egyszer minden lehetõséget!!! (Tudom, majdnem mindenki örökbeadás-ellenes, de ismerek egy anyukát, aki nemrég kapott örökbe egy ikerpárt. Végtelenül boldogok.)
ez ígyis-úgyis ugyanolyan procedúra. miért mondasz és róluk elõre? én õszintén szólva nem igazán értem az indokod.
én se értem.a másik babát miért akarod elpusztítani?
Szia.Èn már írtam neked.A barátnömnek is ikerterhességnek indult.Sajnos neki is az egyik baba elhalt, amire azt mondta az orvos, hogy gyakran elöfordul.A másik baba megmaradt, egészséges kislányt szült.
09:46 õk is egypetéjûek voltak? mert gondolom a kérdezõnél azért áll fönt fokozott veszély, mert ha genetikai eredetû a probléma, akkor nagy esély van rá, hogy a másik babával is baj lesz
Azt nem mondták meg Katjanak.Csak, hogy ikrek.Mire ment a köv.kontrollra, az egyik baba elhalt....
sajnos nincs
Ja, látom a nevet, köszi.
Hugaim ikrek, nekem mégsem lettek ikreim, aminek õszintén örülök.
11:30 fölül kiírta a vezeték és keresztnevét is. az, hogy beteg egy baba, nem derül ki 8 hetesen. legkorábban a 12. héten vizsgálják
Miért írná ki a nevét? Arra nem gondol senki, hogy lehet hogy betegek a babák? Ne támadjatok le mindenkit azonnal.
Hogy derült ki ennyire hamar hogy egypetéjûek? Úgy tudom csak a szülés után mondják meg 100 %-ra. Egyébként meg: szerintem szinte semmi esélyed újabb ikerterhességre.
Miért kell el vetetni? szerintem több ilyen lehetõséged nem biztos hogy lesz. azért szurkolok hogy meg gondolod magad.
Nem sok rá az esély, söt pár %. De miért kell elvetetni?? Különben én sem írnám ki a nevem....
Nincs más lehetõséged??? Olyan szépek lennének!!!! Nem sok esélyed van újabb ikertehességre - az az igazság...
A kérdésre nem tudok válaszolni, de én a helyedben nem írnám ki a teljes nevem...
értem. bár ha mutatták neki az uh képet, akkor egész egyszerûen meg tudta volna állapítani: ha két petezsákot lát, akkor két petéjûek, ha viszont egyet benne két kis embrióval, akkor egy petéjûek
Én elmennék dokihoz.
Szerintem is menj el orvoshoz, nehogy baj legyen a nagy vérveszteségbõl. Biztos tisztul a szervezeted, de mindennek van egy egészséges határa...
Sajnos én is igy jártam tavaly, elmentem orvoshoz és azt mondták hogy sajnos ez még az "utótisztulás"folyamata. nekem a mûtét után még két ilyen ciklusom volt utána lett normális.
Szia!Nekem 4 hetes terhességem volt, de elkezdtem vérezni, 2 napig pecsételgettem, majd 3 napig nagyon erõsen véreztem. A doki mûtéti befejezést javasolt, tegnap reggel meg is csinálta, intravénás altatásban, 15 perc alatt végeztem, majd 2 órán keresztül még feküdni kellett. 5 óra múlva jött értem a férjem és jöttünk haza. Ma már egy ici picit vérzek csak és már nem görcsöl a hasam. A közérzetem mjó.Én már két szülésen túl vagyok, de ez volt az elsõ "tisztításom". Nagyon féltem tõle, de a kórházban csak kismûtétnek hívják. Nem véletlen, de 15-20 perc alatt megvagy, fõleg, ha még fiatal a terhességed. Én úgy gondolom, hogy a kisbabám biztos beteg volt és inkább most menjen el, minthogy betegen szülessen meg. Szerintem az orvosodat minél elõbb keresd fel, mert súlyos szövödményei is lehetnek egy nem teljesen kitisztult méhnél. FEL A FEJJEL! BIZTI LESZ MÉG BABÁTOK!!!

Sajnos elvetéltem, rá 2hétre csináltam terhességi tesztet, mert nem éreztem jól magam, és pozitív lett. Lehetséges e hogy ikerterhességem lett volna, és csak egyiket vették el? Cisztát láttak, de lehet hogy nem is az volt? Nem is foglalkoztak vele.

Legjobb válasz: Ha pozitív, akkor vissza kell menni.Sajnos elõfordul, hogy a mûtét nem sikerül. Nekem már többször volt vetélésem.Mûtétek után a lelkemre kötötték a kórházban, ha pozitív a teszt menjek vissza, mert akkor újabb mûtétre lesz szükség.

Ha pozitív, akkor vissza kell menni.Sajnos elõfordul, hogy a mûtét nem sikerül. Nekem már többször volt vetélésem.Mûtétek után a lelkemre kötötték a kórházban, ha pozitív a teszt menjek vissza, mert akkor újabb mûtétre lesz szükség.
Kontrollra nem kell visszamenned?? A hcg lassan ürül ki a szervezetbõl, nem egyik napról a másikra, így a rosszullétek is maradhatnak egy ideig.
Mennyire lett pozitiv?? En veteles utan 1 hettel csinaltam es teljesen negativ volt. Veteles utan 4 nappal pedig halvanyan pozitiv. Szeritem ha eros pozitv akkor azonnal menj vissza a dokihoz. Lehet mehenkivuli is amit nem vettek eszre.
A kérdező hozzászólása: Hétfõn lesz 2 hete hogy megtörtént a mûtét.De már 2011.08.19.-én sem élt a babám.Szóval pontosan nem is tudni hogy mikor halt meg, és tudomásom szerint mihelyt meghal, az szervezet kezd kitisztulni. Eddig 3tesztet csináltam és mind pozitív lett.
És még mindig nem mentél orvoshoz?? Mi itt nem tudjuk megmondani miért pozitív. De azt sem írtad hány hetes voltál, minél idõsebb a terhesség, annál késõbb ürül ki a hcg.
Mi a helyzet veled? Kiderült már valami?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!