Találatok a következő kifejezésre: Iker babákat miket (8 db)

Most vetéltem el iker babáimmal. Mikor eshetek megint teherbe?

nem a hivatalos verzió szerint.

Legjobb válasz: Min.3-4 hó. regenerálódásra mindenképp szüksége van a méhednek szerintem. Van olyan aki már a köv. ciklusban terhes marad,de inkább ne kockáztass!

Min.3-4 hó. regenerálódásra mindenképp szüksége van a méhednek szerintem. Van olyan aki már a köv. ciklusban terhes marad, de inkább ne kockáztass!
Szia nekem 2007.06.13 volt egy mûtétem elhalt terhesség miatt(9 hetes volt).07.17-én rendesen megjött a menszeszem. Azóta viszont .....Jelenleg 16, 5 hetes terhes vagyok. A dokim szerint nyugodtan lehet probálkozni, mert ha a szervezeted nem regenálodott még akkor nem esel teherbe.A szervezet tudja mikor áll készen.
sziasztok! nekem 2007.08.16.-án volt mûtétem elhalt terhesség sajnos nekem is (6 hetes)aztán 2007.09.24.-én mensi aztán 2007.10.21.-én mensi és most nagyon bízom hogy 11.19.-ke körül nem fog megjönni:) ha esetleg mégis akkor ezis csak azt bizonyítja hogy mindenki más és mindenkinek másképp reagál a szervezete! az elöttem szólónak nagyon gratula :) bízom benne hogy nekemis hamar regenerálódik majd a szervezetem!!!!!! hallottam már olyat is hogy valaki rögtön terhes maradt! a hugom a harmadik hónapban már babát várt és holnap lesz 5 éves:) TÜRELEM nekemis már csak ezt kellene felfognom!

Nemrégen született iker babáknak, mit illik vinni ajándékba?

5000,- körüli összegen gondolkodtunk! Nem közeli rokon, igaz ?k nem voltak az én lányomat meglátogatni, de mi szeretnénk elmenni hozzájuk.

Legjobb válasz: Ruha.

Ruha.
a rugi az hasznos esetleg még vehetel nekik hozzá popsitörlõt vagy pelust is Vagy csak pelust meg popsitörlõt! amikor hozzánk jöttek a legtöbben ezt hozták és majd 3 hónapig nem kellett vennem pelust a fiamnak!
Szia! Én most augusztusban szültem. Kaptam ruhákat (6-9 hós, csak gyõzzem kivárni, 56-os, kb.egyszer tudtam ráadni). A pelenkával és popsitörlõvel nem tudsz mellé lõni. (És anyukának vigyél valami csokit, vagy szép édességet).
DM-ben lehet vásárlási kupont venni, olyan értékben amit szánsz rá, mi azt kaptunk egy ismerõstõl és nagyon örültem neki!:) De ha mindenképp konkrét dolgot szeretnél vinni nekik, és nem ajándékutalványt, amit levásárolhat, akkor én a pelus+popsitörlõt mondom, ezzel nem lehet mellé nyúlni, az mindig hasznos és sok fogy belõle. Anyunak és apunak egy csokoládé+bor vagy ilyesmi még mellé!
Ajándék utalvány valamelyik babás boltba vagy DM-be! Pelus, törlö kendõ... Pelenkából érdemes nagyobb méretet vinni..ezt csak tapasztalatból mondom mert mi is kaptunk kb.6 zacsi olyat ami 3-6kg ig van...felét se használtuk el mert kinõtte a fiam..:) )

38 éves vagyok és iker babákat várok. Nem kaptam felvilágosítást pl:12hetesen nem kellett volna biokémiai vérvételre menni mert iker terhesnél nem végzik el. Kaptam tájékoztató könyvet iker terhességről annyit ír milyen fajtája van. Mi vár rám?

Legjobb válasz: Szia! 42 éves vagyok, elsõ babát várom. 3 vetélésem volt 2 év alatt. Semmi "opcionális" vizsgálatot, szûrést nem végeztetek el. A császár nálam az erõs rövidlátás miatt indokolt. 2002-ben mûtötték a szemem, a védõnöm szerint a császárhoz szükség lesz a zárójelentésre. Ha az orvosoddal nem lehet megbeszélni dolgokat menj el egy másikhoz! Tudom ajánlani az enyémet, ha gondolod. Középkorú kedves türelmes, tapasztalt hölgy, lehet kérdezni, válaszol, figyel minden gondozottjára. Boldog babavárást!

Szia! 42 éves vagyok, elsõ babát várom. 3 vetélésem volt 2 év alatt. Semmi "opcionális" vizsgálatot, szûrést nem végeztetek el. A császár nálam az erõs rövidlátás miatt indokolt. 2002-ben mûtötték a szemem, a védõnöm szerint a császárhoz szükség lesz a zárójelentésre. Ha az orvosoddal nem lehet megbeszélni dolgokat menj el egy másikhoz! Tudom ajánlani az enyémet, ha gondolod. Középkorú kedves türelmes, tapasztalt hölgy, lehet kérdezni, válaszol, figyel minden gondozottjára. Boldog babavárást!
A kérdező hozzászólása: Szeretnék válaszokat kapni olyan kismamáktól akiknek ebben része van vagy már tapasztalatot szerzett.Pl:Szülés elõtt bent kellet-e feküdni?Császármetszést végeznek.-e ha kérem?
Nálunk az ikerterheseket a 32 héttõl befektetik a kórházba. Császármetszést nem végeznek sehol sem saját kérésre, csak orvosi okból., de az ikreket többnyire így segítik világra
A kérdező hozzászólása: Persze hogy érdekel!!Neurológiai kezelés alatt állok állandó fejfájás és érrendelenesség miatt.Ezért is félek a dupla eröltetéstõl.Békés megyei kismama vagyok.
Én Bp-en élek. Nyugatitól 2-3 percre van a rendelõje az én dokimnak (elõtte voltam több másnál, de õ a DOKTORNÕ), szívesen elküldenék minden elérhetõséget, csak messze van tõled.:( Viszont érdeklõdöm a debreceni barátaimnál. Üdv. komment elõtti


Iker babákat várok, miket pakoljak el a korházba?

29 hetes vagyok.védönöm mondta számitsak rá bármikor fefektethetnek mostmár.miket vegyek meg?

Legjobb válasz: http://www.babanet.hu/hol-mi/kelengye.php itt megtalálod az alapvetõ dolgokat. De szerintem nem kell még annyira agódnod amiatt, hogy befektetnek. Persze fentáll az esélye, de ha minden rendben van veled, doki is megerõsítette, sokat pihensz akkor nem kell aggódnod. 18 hetes ikermami

http://www.babanet.hu/hol-mi/kelengye.php itt megtalálod az alapvetõ dolgokat. De szerintem nem kell még annyira agódnod amiatt, hogy befektetnek. Persze fentáll az esélye, de ha minden rendben van veled, doki is megerõsítette, sokat pihensz akkor nem kell aggódnod. 18 hetes ikermami
Szia.Ha arra gondoltál, hogy mit kell vinned a kórházba magadnak írj, nekem van egy e-mailben kapott kórházi táska listám, de az csak rólunk szól a babákról nem. 32 hetes ikres kismama

Valaki megtudná mondani, hogy mi lett azzal az idős asszonnyal aki elütötte az iker babákat?

Legjobb válasz: Még vizsgálódnak, addig szabadlábon védekezhet.

Még vizsgálódnak, addig szabadlábon védekezhet.
Nem volt az olyan nagyon idõs. 63 éves. Még agyalnak az ügyön a renõrök. Lehet hogy a szülõk is felelõsek, mert nem voltak elég körültekintõek mikor az útra tolták a babakocsit. A néni szabadlábon van.
Ez még nagyon hosszú ügy lesz, úgyhogy várjál még a kíváncsiskodással. :) Ezek a perek évekig elhúzódnak. Külön lesz (esetleg) büntetõ, meg polgári a kártérítésre. Ha össze is vonják, akkor is külön vizsgálódnak majd, de valószínûbbnek tartom, hogy két külön perben lesz célszerûbb eljárniuk. Már, ha egyáltalán lesz vádemelés, és nem állapítják meg nyomozati szakaszban, hogy tényleg nem volt vétkes.
Nekem az rémlik, hogy még vizsgálódnak, de valószinüleg nem õ volt a hibás, mert a becsapódás szöge olyan volt, mintha oldalról nekitolták volna a babakocsit. Tehát nem õ ment le az útról, és sodorta el a babakocsit, hanem a babakocsit tolták ki elé az útra. De még nincs hivatalos ítélet.
Még folyik az eljárás, nyomozati szakaszban van az ügy. A hölgy szabadlábon védekezhet. És igen, egyelõre most úgy tûnik, hogy õ nem volt hibás.
A kérdező hozzászólása: Én is úgy emlékszem, hogy tán nem õ volt a hibás és ekkor a média csöndben is maradt, azóta nem hallottam semmit róla, pedig érdekel nagyon, mert az az idõs asszonyt sajnálom, hogy a szülõk rá akarják kenni a felelõsséget, miközben úgy néz ki, hogy õk hibáztak. Titkon azt is remélem, hogy az asszony kártérítést is fog kapni, ha már ilyen megalázó módon bántak vele

Horrorisztikus álmok mit jelentenek? Iker babákat holtan látni egy kádban, sok-sok féreggel, hátukon keléssel?

Teljesen megrémít, egész nap a hatása alatt vagyok... :-(

Legjobb válasz: Nyugi, semmit sem jelentenek. Biztos nem volt elég tiszta levegõ a szobádban, én akkor álmodok ilyeneket, amikor be vannak zárva az ablakok. Szellõztesd ki a szobádat, mielõtt aludni mégy!

Nyugi, semmit sem jelentenek. Biztos nem volt elég tiszta levegõ a szobádban, én akkor álmodok ilyeneket, amikor be vannak zárva az ablakok. Szellõztesd ki a szobádat, mielõtt aludni mégy!
Hûûû. Ilyet én is akarok. Mit ettél vacsorára? :) Komoylra fordítva a szót, gondolkozz el jó alaposan, hogy mi történt az álmot megelõzõ napon. Valami szokatlan? Film, könyv, egy vita?
biztos valami horrort néztél
A kérdező hozzászólása: Köszi! :-)
A kérdező hozzászólása: Csak Bones... De abban nem volt ilyesmi. Amúgy nem azért viselt meg nagyon, mert nekem is van egy Kislányom és hát...gondolom nem kell részleteznem.

Nagyon szeretnék iker babákat. A nőgyógyászom szerint ennek meg lehet az esélye, amennyiben a gyógyszer abbahagyását követő első hónapban esek teherbe. Mikor van erre a legnagyobb esélyem? (A családomban vannak ikrek. )

Legjobb válasz: 50% vagy ikrek lesznek v nem :D viccet félre téve, hogy a családodban volt már ikerterhesség, jó omen, így tleg több az esélyed, de biztosat senki nem tud mondani amit a doki mondott, új, inkább 3hónap egyéb védekezési módot szoktak javasolni a gyógyszer után, hogy helyreálljon a hormonháztartás...

50% vagy ikrek lesznek v nem :D viccet félre téve, hogy a családodban volt már ikerterhesség, jó omen, így tleg több az esélyed, de biztosat senki nem tud mondani amit a doki mondott, új, inkább 3hónap egyéb védekezési módot szoktak javasolni a gyógyszer után, hogy helyreálljon a hormonháztartás...
Igen nagyobb az esélyed, az orvosom azt mondta erre, hogy a 3 hónap amolyan elõvigyázatosság, de semmi baja nem lesz se a picinek, sem neked, ha elõbb belevágtok. Igaz, hogy az elsõ hónapban lehet ilyenrõl szó mert akkor virgoncabbak még a petesejtjeid. Én drukkolok nektek! /Mi is most próbálkozunk 2 hónap után/

Ti tapasztaltátok hogy nagyon sok iker baba születik? A kortársaink közt nem tapasztaltam, mi ez a tendencia? De nem csak inszemes babák, hanem természetes úton is sokan sokan.

Legjobb válasz: Az én társaságomban minden iker baba inszemes. De vannak, akik titkolják, hogy inszemes babák... Szerintem itt lehet a titok nyitja :) (mármint hogy nem mondják el, de mondjuk senkinek semmi köze sincs hozzá, az igaz).

Az én társaságomban minden iker baba inszemes. De vannak, akik titkolják, hogy inszemes babák... Szerintem itt lehet a titok nyitja :) (mármint hogy nem mondják el, de mondjuk senkinek semmi köze sincs hozzá, az igaz).
Igen, nekem is feltûnt. De ez a gyógyszerezés hatása. Akinek kellett egy kis hormonális rásegítés, azoknál szokott kétpetéjû ikerterhesség lenni sûrûbben.
A kérdező hozzászólása: Amikor szültem 5 ikerterhes kismama volt , egyikük 3 fiúval Õ inszemes, volt aki spontán.
Amikor tavaly szültem, én voltam az ötödik ikerterhes kismama, és amíg bent voltam, jött még három. A legtöbbnek nem spontán jött össze (nekem is gyógyszeres segítség kellett). Az életvitel hatására, stressz, stb. felborulhat a hormonháztartás, és akkor szükség van segítségre, hogy jöjjön a baba. Régebben nem nagyon tudtak ilyen segítséget nyújtani. De amúgy is sok terhesség kezdõdik ikerterhességként.
Tavaly februárban voltam kórházban visszatartáson és velem együtt cirka 5 kismama volt ikerterhes az osztályon. Érdekes módon mindegyikünknek természetes úton fogantak a babái. A nõvérek azzal viccelõdtek, hogy ebben a székesfehérvári vízben lehet valami, hogy ennyi a környéken az ikerterhesség. :-)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!