Találatok a következő kifejezésre: Iker babáink Lehetséges (2 db)

Lehet bizony, iker babákkal hamarabb nõ a pocak.
Szia! Igen lehet :) nekem is hamar latszodott, pedig nem iker baba volt, csak egy :) de nekem mindig a jobb oldalt volt! a vegen is sokszor maszkalt el az egyik oldalra es akkor total arra dudorodott! imadtam ;)
A kérdező hozzászólása: gondoltam, ez nem lehet a babáktól, mert hogy korainak véltem. DE JÓ!!!!
Ilyenkor még rengeteg helyük van, ide-oda tudnak helyezkedni, és ha pont egy oldalra kerülnek mindketten, az olyan, mintha egy jóval nagyobb szingli baba üldögélne ott, mivel ketten vannak.Készülj fel rá, h nagyon gyorsan fog nõni a pocakod.:) (Nekem is vannak ikreim.:) )
Én csak egykét várok, de a 16. hétig mindig a jobb oldalamon éreztem (ott feszült a hasam), és az UH-n is mindig ott találták meg. Késõbb elvándorolt. Gratulálok!
én egykés vagyok, 34 hetes, de nekem is a 13. héttõl kb látszik rendesen, hogy jobbra húz a pocak. Mostmár az egész bébi látszik, hogy hogy fekszik, felül jobbra van kidudorodva, alul balra:P

Iker babáink lesznek. Lehetséges az, hogy soha nincs hányingerem?

Legjobb válasz: Szia. Nem törvényszerü,hogy hányingered legyen a terhesség alatt.Örülj neki,hogy a szerencsésebbek közé tartozol.Valószínü,hogy az egész terhességet megúszod a hányinger nélkül. Neke sincsen semi rosszullétem.Van hejette ma´s.(vese) Gratula a babákhoz. 29hetes kismama.

Szia. Nem törvényszerü, hogy hányingered legyen a terhesség alatt.Örülj neki, hogy a szerencsésebbek közé tartozol.Valószínü, hogy az egész terhességet megúszod a hányinger nélkül. Neke sincsen semi rosszullétem.Van hejette ma´s.(vese) Gratula a babákhoz. 29hetes kismama.
Örülj neki!!!Nekem volt egy olyan 1, 5hetem így 10.hét környékén, amikor kimozdulni sem bírtam itthonról, mert reggeltõl estig rosszulvoltam, szédültem...Egy hormontól vagyunk rosszul, és van akor érzékenyebb rá, van aki nem.
Szia! Igen lehetséges én most várom a harmadik babámat de eggyik terhességemnél sem volt semmilyen tünetem, az álmosságot leszámitva.Grat a babucikhoz:) 35hetes kismama:)
Szia Én 9 hetes vagyok, de minden tünet nélkül élem át a várandósságot és a környezetemben sokan voltak még így. Örülj neki, nem olyan jó az a hányinger:-)
Én is csask azt tudom mondani, hogy örülj neki! Nem mindenkinek szokott lenni és szerencsésebb az akinek nincs.
Sziasztok! Én is ikres kismama vagyok a 12-ik héten. Eddig nekem sem volt hányingerem, elevitet, cetebet szedtem az elsõ naptól, 1 hete pedig kiegészítettük napi 2 folsavval. Viszont 2 napja "bokákolok" napi kb. 10 x. Mitõl lehet ez? Azt hittem, hogy már nem is lesz... hiszen elmúlt a 3-ik hónap... ikres kismama
Szia! Valóban örülj, hogy nincsenek rosszulléteid, mert ikres kismamákra ez nem túl jellemzõ. Nekem is ikreim vannak és kb. 2.5 hónapon át alig tudtam ellátni a családomat, ami az elõzõ terhességeimnél egyáltalán nem volt jellemzõ.A dokim azzal magyarázta, hogy 2 babával sokkal nagyobb hormonális változáson mentem keresztül, mint az elõzõekkel.Elõször el sem tudtam képzelni, hogy miért annyira más ez a terhesség, ráadásul mivel egypetéjûek, ki sem derülta "turpiszság" csak a 11. héten.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!