Találatok a következő kifejezésre: Ihat-e egy hónapos baba (2 db)

Egy hónapos baba ihat-e néha csőrös pohárból?

Estére kevés a tejem, nem lakik jól, csak sír, és nem tud aludni. Sajnos tápszerrel kell pótolnom néha-néha, de félek, hogy a cumisüveg megzavarja a szoptatást. (nagyon szépen és ügyesen szopik) A kórházban pohárból itatták velük a pótlás tápszert, ezért gondoltam én is arra, hogy talán jobb, mint a cumisüveg. Mit gondoltok err?l?

Legjobb válasz: Szerintem ihat nyugodtan, abban igazad van hogy ha megkóstolja a cumisüveget, nem fog neki kelleni utána a cicid, én is így jártam, szülés után egy héttel indult csak meg a tejem, addig tápit kapott a kórházban is és itthon is, és utána már nem kellett neki a cici mert ugye azzal dolgozni is kell:), csak nem biztos hogy menni fog az csõrös üveg, kislányom 14 hós és még mindig nem tud belõle rendesen inni, de mondjuk te segítesz neki... Próba szerencse:)

Szerintem ihat nyugodtan, abban igazad van hogy ha megkóstolja a cumisüveget, nem fog neki kelleni utána a cicid, én is így jártam, szülés után egy héttel indult csak meg a tejem, addig tápit kapott a kórházban is és itthon is, és utána már nem kellett neki a cici mert ugye azzal dolgozni is kell:) , csak nem biztos hogy menni fog az csõrös üveg, kislányom 14 hós és még mindig nem tud belõle rendesen inni, de mondjuk te segítesz neki... Próba szerencse:)
szerintem nyugodtan
sima kispohárból is szépen isznak.
Az én fiam is csõrösbõl ivott, már a kórházban is azt vittem cumisüveg helyett csak ott a lefejt tejemet adták neki, mert nem vihettem minidg ki a babamamába mert túl sárga volt:(

Ihat-e egy 3 hónapos baba felforralt és lehűtött vizet?

Legjobb válasz: Szia nekünk megengedte a doktornö:))! szopizás után ha gyakran sirdogál akkor adhatsz neki egy keveset!Nekem azért kellet mert egyfolytában szopizott volna! De különben vannak már direkt baba vizek is, azt nem kell forralni sem!4 honaposan adhatsz neki pár kanál gyümilevet is! Mondjuk alma vagy sütötöklevet!

Szia nekünk megengedte a doktornö:) )! szopizás után ha gyakran sirdogál akkor adhatsz neki egy keveset!Nekem azért kellet mert egyfolytában szopizott volna! De különben vannak már direkt baba vizek is, azt nem kell forralni sem!4 honaposan adhatsz neki pár kanál gyümilevet is! Mondjuk alma vagy sütötöklevet!
Nekem 1 hós és az elejétõl fogva adok neki Humana babavízet a gyógyszertárba lehet kapni, de a felforralt víz is jó.
IGEN!Én a fiamnak születésétõl fogva felforralt és lehûtött vizet adtam, kb 1 éves koráig. Utána már nem forralgattam.
Én inkább speciális vizet adnék neki, de azt is csak akkor, ha nincs elég tejem, mert ha lesz mást nem kap. Hiába van felforralva a víz, a méreg és a klór nem jön ki tõle, csak a baci ami meghát nincs is benne, hiszen a sok klór kiöli. Nekem víztisztítóm van. Nem olcsó, de megéri. Én mondjuk kaptam, de amúgy is kiszorítottam volna. Egy 37 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen, nem akarom az édes teához szoktatni, azért érdekelt, hogy tisztán is ihatja-e a vizet! Köszi a válaszokat!
Igen, de ha csak szopik akkor felesleges. Az anyatejben benne van minden ami a szomját és az éhét oldja. Lényegesen egyszerûbb is mint cumisüveget sterilizálni, babavizeket beszerezni, stb... Egy szoptatás alatt változik az anyatej összetétele, az elején hígabb, cukrokban gazdag tej ürül (ez való a szomjoltásra) majd zsíros kalóriában gazdag tejez szopizik a baba. Ha szomjasnak gondolod, kínáld meg a melleddel ez a legjobb amit tehetsz, nem a víz! Majorné Zsuzsa dúla
Sok babavíz van amire rá van írva , hogy forralni kell!!!Azért ezt is nézd.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!