Találatok a következő kifejezésre: Igyak vagy igyak Ez itt (30 db)

Van itt más fiú is, akit minden lány rondának tart vagy csak én vagyok így ezzel?

Elég hihetetlen, de komolyan eddig minden lánytól csak azt kaptam, hogy ronda vagyok és egyéb durvább módokon bántak el velem, amiket inkább nem írok le, mert akkor úgyis csak én leszek a rossz ember, aki a lányokat akarja rossz lényként beállítani. Akkor is furcsállom, hogy nincs egy lány sem, aki helyesnek látna. Hát létezik,hogy egy fiú minden lány szemében ronda és nincs párja? Amúgy nem kell nekem lány, ha ilyen kegyetlen a szívük, akkor igazából jobb nekem egyedül, de attól még nem értem ezt a dolgot.

Legjobb válasz: Engem nem tartanak rondának és így nem jönnek össze velem. :P

Engem nem tartanak rondának és így nem jönnek össze velem. :P
hiszem ha latom :D 26/f nallam nem vagy rondabb az tuti!
Szerintem csak rossz helyen keresgélsz, nem a megfelelõ lányok közé mész. Tuti lesz olyan lány, aki meg tud szeretni ha elég jó arc vagy és rendes, humoros, megbízható stb.
na erre én is kíváncsi lennék
A kérdező hozzászólása: 3-as, az a vicc, hogy már sok lánytól megkaptam, hogy nagyon jó fej vagyok, de az arczserkezetem látva valahogy mindenki elmenekül. Sokan meg sem akarnak ismerni pusztán a ronda kis senkit látják bennem. Általában úgy ismerkedem, hogy képet sem látnak rólam, de elõbb utóbb úgyis eljön a találka és akkor mindennek vége.
Én is ronda vagyok.. Sok lánynak küldtem itt GYIK-en képet, de a fele nem válaszolt, a másik felétõl, meg csak olyan válaszokat kaptam, hogy "Minden rendben van veled" Ezek szerint, annyira ronda vagyok, hogy egy lánynak sem tetszek. 17/F

Lefordítanátok? : ". Ez a volt a múlt. Már nem hiányzol. Újra itt vagy. Újra a régi vagy. Így szeretlek- újra szeretlek. "

Angol

Legjobb válasz: Valahogy így, ugyanaz, csak "ott a pont" alapon: "...Ez a volt a múlt. Már nem hiányzol. Újra itt vagy. Újra a régi vagy. Így szeretlek- újra szeretlek."

A kérdező hozzászólása: Valahogy így, ugyanaz, csak "ott a pont" alapon: "...Ez a volt a múlt. Már nem hiányzol. Újra itt vagy. Újra a régi vagy. Így szeretlek- újra szeretlek."
What has been is in the past. You are here again. You are the same as you were in the past. I love you as you are - I love again.

Ez így működik valójában is, a hogyan ezt itt tanácsolták egy 25 körüli szűz srácnak? Ennyi lenne? Vagy inkább prosti?

,,Ha eddig vártál akkor menj el péntek vagy szombat este egy szórakozó helyre, és találj egy nem éppen magánál lévő csajt(90% ilyen), és kérd meg h szexeljetek. Ez is undorító de nem annyira mintha prostival csinálnád az elsőt."

Legjobb válasz: Nem tudom milyen szórakozóhelyen van ez így, de egy nõ általában ha le akar feküdni valakivel az általában jóképû macsó csávó, nem holmi sületlen lúzer.

Nem tudom milyen szórakozóhelyen van ez így, de egy nõ általában ha le akar feküdni valakivel az általában jóképû macsó csávó, nem holmi sületlen lúzer.
Hogyne, ennyi lenne, persze. Én azért a helyedben védõfelszerelésben kezdeném ezt.
Háát ezzel még szórakozóhelyeken is elküldenek a csajok a [email protected] Avagy még ha a csaj egyedül is van nem tudhatod hány fõs bandával jött és lehet h a haverjai agyongyapálnak szóval óvatosan.
Én nem tudom, de az tuti, ha betöltöm a 25-öt és még mindig egyedül leszek, akkor irány a prosti. Bakker, az már kb. az életem 1/3-a és ha addig nem történik semmi, sanszos hogy után se fog.
Az egyik válaszoló nem mond hülyeséget. Egyszer részegen kint a szabadban találtam egy szép lányt, aki sírdogált, megszerettem volna vígasztalni, kérdeztem mi baja, annyit mondott, hogy szemét pasik, aztán hirtelen valaki hátulról belerúgott a térdembe összesetem, nem is emlékszem már nagyon másra. Biztos valami izomagyú fiú haverja az thitte én bántani akarom vagy kihasználni vagy épp a bunkó állat pasija féltékenykedett, mert ezek a csajok nem járnak normális fiúkkal az tény. :D
Jah aztán ha kihalászol egy megszorultabb csajt és rádvágja, hogy akaratán kívül közösültél vele, szépen nyersz egy-két bírósági utat. Azért sztem ez legyen inkább a tartalékterved.
a prosti olcsóbb és biztosabb siker mint egy bulizás. aki rendszeresen jár bulizni sikertelenül (és szûzen) annak egy prosti az teljesen logikus megoldás. Tarifák : - útszéli lányok 5000 egy menet, bár nem hagynak túl sok idõt az "élveszkedésre" egy menet aztán annyi. érdemes személygépkocsival menni, sõt mással nem is nagyon lehet, és egy közeli erdõs mellékúton leparkolva a kocsi hátsó ülésén meg lehet ejteni az aktust. Egyik hátránya a "kevés idõ" másik hátránya a szezonálisság, , nyáron több a lány, télen csak a drogos macák riszálják magukat bikiniben, de hideg a sunájuk. - 10-15.000 HUF -os kategória, egy fokkal igényesebb, a csaj lakásán, egy óra hosszás aktus, elõtte tusolás, esetleg közös tusolás, többnyirre hirdetés alapján lehet ilyen lányokat találni, elõtte telefonos idõpont egyeztetés, plusz meg lehet beszélni a tarifákat. érdemes olyan helyre menni ahol több lány közül lehet választani, mert a hirdetésben a képgarancia nem mindig garancia. - 20-30-50.000 forintos kategória Vannak erre specializált szórakozó helyek, klubbok, Masszázs Szauna Jakuzzi is gyakran benne van a szolgáltatásban, akár több lánnyal is egyszerre. a szolgáltatás ára és minõsége szempontból a határ a csillagos ég. - 35-70.000 forintos kategória Luxus prostituáltak. általában saját weboldaluk van vagy közvetítõ iroda által lehet velük találkozni. Topmodel kifogástalan alkatúak, igényesek, akár szilikonos lányok, akár "bérbarátnõk" és megegyezés szerint szórakozóhelyekre is magunka vihessük õket. ------ egyéb lehetõségek: Swinger klub - ahova csak kefélni járnak az emberek Pároknak 12.000 Ft egyedül 16.000 Ft csak szingli napokon vagy elõzetes regisztráció alapján lányok arányában. egyedül érkezõ lányoknak 2000 Ft - Az árban benne van korlátlan étel italfogyasztás, kivéve röviditalok. kotlátlan szauna jakuzzi tusoló és medencehasználat. Budapesten több ilyen hely van, Interneten lehet böngészni.

Igyak vagy ne igyak? Ez itt a kérdés! Avagy mit tegyek ha vizesedek?

..de tényleg, 20 hetes kismama vagyok néha bevizesedik a bokám a kezem és akárhány emberrel beszélek ez ügyben mindenki mást ajánl.Valaki azt mondja minél többet annál jobb.Napi 3L mentes ásványvizet biztosan elpusztítok és el sem tusom képzelni amit sokan mondogatnak, hogy 1.5 L-nél többet ne és azt is inkább csak gyümivel vigyem be!Hogy is van ez??

Legjobb válasz: Lehetõleg ne egyél sok sósat, és fûszereset, ugyanis ezek megkötik a vizet a szeretetedben. És igyál de csak annyit ami jól esik. Tarthatsz néha gyüminapot, de hogy mit és mennyit ehetsz arról inkább védõnõnél vagy orvosnál érdeklõdj.

Lehetõleg ne egyél sok sósat, és fûszereset, ugyanis ezek megkötik a vizet a szeretetedben. És igyál de csak annyit ami jól esik. Tarthatsz néha gyüminapot, de hogy mit és mennyit ehetsz arról inkább védõnõnél vagy orvosnál érdeklõdj.
Az biztos, hogy ha keveset iszol, még jobban fogsz vizesedni, mert akkor a szervezeted "szomjazik" és még jobban "ragaszkodik" minden csepp vízhez. Ha sokat iszol, jobban kiüríti a bevitt felesleges vizet. Még egy ok, hogy ne fogd vissza a vízfogyasztást: a túl alacsony folyadékbevitel koraszüléshez vezethet! Szóval igyál eleget, inkább többet, mint kevesebbet, ne hallgass azokra, akik a keveset ajánlják, nincs igazuk! De a helyedben orvossal beszélnék, hogy mit lehetne tenni a vizesedés ellen (biztosan nem a kiszáradást fogja javasolni!).

Van itt olyan leszbi vagy biszex lány, aki nagyon vágyik a szeretetre és egy másik lány közelségére? Vagy ezzel csak én vagyok így?

Válasznál írjátok a korotokat is légyszi.

Legjobb válasz: igen, beöltözök lánynak és gyere át hozzám, jól nyalok... 20F

igen, beöltözök lánynak és gyere át hozzám, jól nyalok... 20F
igen, van.28L
Van. Sajnos viszont még nem adatott meg... 20/L
Van igen, de még nekem sem volt ilyenben részem. 20/L
van... sajnos. 17/L
igen van 20/L
van 23L
Szerintem nagyon is sok lány van így ¢¢ (18/L)

Vizilabdázok. Itt megismertem az unokatesómon keresztül egy fiút és unokatesómat kértem meg rá hogy néha hozzon fel témaként engem. A srác azt mondta, h szerinte naon aranyos vagyok, de ez igy elég tág fogalom. Mit csináljak?

Nagyon hálás lennék ha segítenétek!

Legjobb válasz: Szerintem próbáld meg felvenni vele a kapcsolatot valahogy, msn, telefon, kezdetben ez is jó, aztán ha tudtok beszélgetni, késõbb találkozhattok stb.

Szerintem próbáld meg felvenni vele a kapcsolatot valahogy, msn, telefon, kezdetben ez is jó, aztán ha tudtok beszélgetni, késõbb találkozhattok stb.
Ha elég bátor illetve barátokozós típus vagy, akkor szimpla "haverkodásból" kezdj el vele kommunikatív kapcsolatot.Ha aranyosnak tart már annyiból amennyit látott, vagy váltottatok pár szót és úgy vette le, hogy szimpatikus vagy, akkor mint írtam, haverkodj, így jobban megismer és a késõbbiek során bármit ki lehet hozni ebbõl!:) Ki tudja?Család, gyerek?:D:D(csak vicc;))

2032 itt a világvége! Asthar könföderáció berágott ránk és jönnek inváziózni? Vagy esetleg már az ison üstökös is egy könföderációs anyahajó? Így ez lesz az első hullám, 2032 ben meg a második?

Legjobb válasz: Értelmes választ vársz egy értelmetlen kérdésre? Megpróbálom. 2032-ben sem lesz világvége. Az Asthar konföderáció nem létezik, szóval nem is rághatott be ránk. Az üstökösök üstökösök, és nem csillaghajók.

Értelmes választ vársz egy értelmetlen kérdésre? Megpróbálom. 2032-ben sem lesz világvége. Az Asthar konföderáció nem létezik, szóval nem is rághatott be ránk. Az üstökösök üstökösök, és nem csillaghajók.
Kedves kérdezõ: Honnan vetted ezeket a hülyeségeket? Kiszoptad az ujjadból? (vagy máshonnan?!)
Már bocs de aki elhiszi ezeket a szaros világvége jóslatokat az egész egyszerûen ostoba és életre nem méltó.
WTF? Fû, Heroin? Kokain? Kroki?
Te tiszta hulye vagy
Bár csak már itt lenne, az ilyen tökkelütött [email protected]ókra máris lecsaphatna, te trolladék!
Oh my God...
végre ezeket a kérdéseket a méltó helyükre teszik, a humor kategóriába:)
ez mikor került át a humor kategóriába???
Most látom, hogy ez csak humor kategória. Most már teljesen megnyugodtam az agyi funkcióidat illetõen.
ha már az értelemnél tartunk... a te kérdésed így kezdõdik: 2032 itt a világvége! úgy lenne helyes, 2032-ben világvége, ugyanis, ha még nem tûnt volna fel, 2013-at írunk másodszor: az mégis milyen szó, hogy "könföderáció"???? ilyen szó nem létezik!!! maximum konföderáció az meg mégis milyen kifejezés már, hogy " jönnek inváziózni" addig, ameddig egy kérdést nem tudsz normálisan megfogalmazni, addig ne papolj a gyakorisok értelmi szintjén...
A kérdező hozzászólása: Elég egyértelmûen elmondta nemrég Asthar Sedan a Galaktikus Könföderációs csillagflotta parancsnoka hogy tegyük le az atomfegyvereket, és lépjünk át a spirituális világba.
A kérdező hozzászólása: Elég egyértelmû az egész.Tudjuk az Ison Üstökös (Anyahajó) a nap felé tart, nos tönkreteszik a napunkat, így az emberi civillizáció megbénul.Nos 2032 ben ér ide az Asthar Galaktikus Könföderáció csillagflotta és már csak tisztogatni kell.Gondolom nemtudták nézni türelemmel hogy mit teszünk.
Én személy szerint kétlem, hogy hamarosan ismét itt a világvége.. Szerintem ez is megint csak egy hihetetlenül értelmes kitaláció, mint a 2012 volt..
"Hát igen, itt látszik a gyakroikérdések.hu átlag értelmi színvonala." Mondja ezt az, aki képes kiírni egy ilyen értelmetlen agymenést kérdésnek... hát ez epic fail, kedves kérdezõ! :D
A kérdező hozzászólása: Teljesen átböngésztem az internetet, és furcsa összefüggést találtam.
Na már megint rákezdtetek.. Itt van egy jósnõt megkérdeztem bemásolom! Én: most olvastam az egyik oldalon, 2032-ben már megint világ vége lesz?:D Õ: na, hát legalább van mit várnünk de el ne hidd
A kérdező hozzászólása: Utolsó, inkább ne írj semmit addig amíg egy kicsit sem konyítasz a dolgokhoz
A kérdező hozzászólása: Gondoltam, hogy semmilyen értelmes választ nemfogok kapni, de azért megpróbáltam..Hát igen, itt látszik a gyakroikérdések.hu átlag értelmi színvonala.
Mi van öcsi a kis barátaid nem beszélnek veled face -n? Inkább kapcsold be a tv -t valami gyerekmûsorra...
Te egy barom vagy. Semmiféle világvége nem lesz 2032ben, bárki mondhat bármit. SEnki se tudja h mikor lesz világvége, csak a sok vaklárma van belõle.

Eddig olyan magabiztos voltam és most, hogy itt vagyunk a cél előtt elbizonytalanodtam a gyermekvállalással kapcsolatban, más is van így ezzel?

Sok ideje álmodoztunk,terveztük,hogy babát szeretnénk és most abbahagytam a fogamzásgátlót,nemsokára próbálkozni kezdünk. Eddig annyira biztos voltam magamban,de most megijedtem,biztos,hogy jó döntés,hogy jó szülők leszünk,hogy jó időben érkezik? Tudom,tökéletes időpont nincs... Én 23 éves múltam,a párom 29,6 éve vagyunk együtt és 3éve élünk együtt,albérletben. Van megtakarításunk,de egyelőre nem akarunk és nem is tudunk saját lakást venni,mert nem akarunk magas hitelbe belemenni. Házasok még nem vagyunk a baba születése után egy-két évvel szeretnénk esküvőt. Biztosított leszek, a bruttóm olyan 165 000 Ft/hó,illetve a párom sem keres annyira rosszul,egy gyereket kellemesen el tudnánk tartani. Csak bennem a kétség,hogy ha többet várnánk,akkor több pénzt tudnánk megtakarítani,valamivel előbb lehetne saját... de még így is évek,így mindig megfordul a gondolatom,hogy akkor legalább már valóra válhat az álmom és édesanya lehetek. Mit gondoltok,tudtok mondani valami biztatót? Túlaggódom,ugye?

Legjobb válasz: Ha mindig csak arra vársz, hogy több pénzetek legyen, sosem fogsz belekezdeni. Amit most albérletre költötök, már régen mehetne a hitelre is. Nekünk kevesebb a hitel, mint a bérleti díj volt. Igaz, 3szor annyit fizetünk vissza a banknak, mint amennyibe kerül a lakás, de inkább a sajátomat fizetem havonta, mint másét.

Ha mindig csak arra vársz, hogy több pénzetek legyen, sosem fogsz belekezdeni. Amit most albérletre költötök, már régen mehetne a hitelre is. Nekünk kevesebb a hitel, mint a bérleti díj volt. Igaz, 3szor annyit fizetünk vissza a banknak, mint amennyibe kerül a lakás, de inkább a sajátomat fizetem havonta, mint másét.
Igen tulagodod ez biztos, vágjatok most bele ha van pénzetek, van hol laknotok .akor mire vártok.nem biztos hogy azonal összejön a baba.
ez egy nagyon nagy döntés, egy életre szól, johogy "megijjed" az ember. de jo idöpont valoban nincs. Mi is néha meginogtunk a párommal de a hó végi csalódások megerösitettek abban hogy mit is akarunk. mindig lesznek kétejeid, hogy jol döntesz e, jó anya vagy e.stb.és pont ez fog jó anyává tenni. Biztos vagyok benne ha a karodban tartod és rádmosolyog minden addigi kételyed elszáll.
Csak akkor vállald be, ha tényleg akarod!
igen. megõrültél
Ha csak ez a bajod akkor nem õrültél meg. Én is így vagyok.
Most, hogy itt a forróság, én pont, hogy kevésbé akarok hozzábújni a pasimhoz, mert mindkettõnkrõl szakad a víz és sugárzik a hõ... De sok sikert a dologhoz! :D
engem lázba hoz a forróság :D nem vagy egyedül, csak nem nem lányba gondolkozokxd
Persze, hogyne lenne ezzel így más is. Miért õrültél volna meg? Hogy ha fiú vagy, akkor ez teljesen természetes dolog.
Gyertek Svédországba! Itt most 13fok van, és még nincs sötét teljesen. Egyébként nem õrültél meg.
én tavasszal kapok vérszemet :D
Én ezt utálom, engem a tél hoz lázba.Komolyan.
Igen, ha csak ennyi a kerdes nincs semmi cifrazas akkor a valasz is ennyi, es helyes.
Persze még lehet kizárás is, meg holtverseny :D
A kérdező hozzászólása: Csak ennyi volt a kérdés ugyhogy akkor kész..
Szürke példatár I. kötet feladata. Van folytatása is (ha jól emlékszem), az nem kell?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!