Találatok a következő kifejezésre: Igyak vagy igyak Ez (2825 db)

Ezt ki fogom "nőni"? Csak én vagyok így ezzel?

Ha egy jobb csajjal beszélek(látom, hogy szép melle, jó feneke van, PERSZE NEM AZT BÁMULOM!!) akkor kevésbé jövünk ki jól egymással, mert folyton izgulok/zavarban vagyok.

Legjobb válasz: 26/F Csak kétféleképpen lehet kinõni: szerencsével vagy tudatossággal. Legjobb persze a kettõ együtt. Nekem konkrétan így sikerült, hogy mázlim is volt hozzá, de visszatekintve az a meglátásom, hogy ostobaság volt izgulnom. Ha ti ezt még idejekorán felismeritek, sok szenvedéstõl megmenekülhettek. :) A képlet igen egyszerû, alapvetõen: ne azt nézzétek, hogy külsõre milyen a lány, hanem hogy személyiségre. És ne azért figyeljetek fel rá, mert k* jó melle van, hanem azért, mert van vele közös témátok, hozzátok hasonlóan gondolkodik, stb. Úgy beszéljetek velük, mintha õk is fiúk lennének, és az égvilágon semmi más célotok nem lenne velük a barátságnál. (Késõbb persze lehet még más is, de eleinte erre még gondolni se kell, mert csak zavaró tényezõ. Elsõre csak ismerkedni, kapcsolatot építeni, rutint szerezni, a többi ráér) És ha nem feleltek meg nekik? Nagy cucc, van még száz másik. Örök szabály: villogó zöld lámpa, tömegközlekedési eszköz és nõ után sose fuss, mert mindig jön másik. És mindig van még jobb is, így ha egy jóról lemaradsz, az csak annyit jelent, hogy a következõ még sokkal jobb is lehet akár. Nekem pl. 21 évesen volt életemben elõször barátnõm egyáltalán, de az aztán OLYAN is volt, hogy biz'isten megérte várni, és nem cseréltem volna húsz másik csajra sem. Vele egy évig voltunk együtt, majd azután egy éven belül két barátnõm is lett - a másodikkal pedig össze is házasodtunk és boldogan élünk. Szóval fel a fejjel, fiúk. :) Röviden: a kulcs egyszerûen a fesztelenség, amit pedig úgy érhettek el, ha tudatosítjátok magatokban, hogy CSAK NYERHETTEK, mert ha egy lány el is megy, még sokkal jobb jöhet helyette. Mindig puszta ismerkedés, barátkozás legyen az alap, így idõben ki is derülhet, ha vannak olyan stichjei a lánynak, ami miatt nem is lenne jó vele ennél több. Ha meg rendben van, akkor lehet tovább menni. És MINDIG a személyiség legyen az elsõ. Ezt nem közhelyként puffogtatom, hanem mert a tényállás az, hogy ha a személyiségi egyezés nincs meg, akkor pusztán a külsõ vonzalom nem fog összetartani egy kapcsolatot, és az pillanatok alatt széthullik.

26/F Csak kétféleképpen lehet kinõni: szerencsével vagy tudatossággal. Legjobb persze a kettõ együtt. Nekem konkrétan így sikerült, hogy mázlim is volt hozzá, de visszatekintve az a meglátásom, hogy ostobaság volt izgulnom. Ha ti ezt még idejekorán felismeritek, sok szenvedéstõl megmenekülhettek. :) A képlet igen egyszerû, alapvetõen: ne azt nézzétek, hogy külsõre milyen a lány, hanem hogy személyiségre. És ne azért figyeljetek fel rá, mert k* jó melle van, hanem azért, mert van vele közös témátok, hozzátok hasonlóan gondolkodik, stb. Úgy beszéljetek velük, mintha õk is fiúk lennének, és az égvilágon semmi más célotok nem lenne velük a barátságnál. (Késõbb persze lehet még más is, de eleinte erre még gondolni se kell, mert csak zavaró tényezõ. Elsõre csak ismerkedni, kapcsolatot építeni, rutint szerezni, a többi ráér) És ha nem feleltek meg nekik? Nagy cucc, van még száz másik. Örök szabály: villogó zöld lámpa, tömegközlekedési eszköz és nõ után sose fuss, mert mindig jön másik. És mindig van még jobb is, így ha egy jóról lemaradsz, az csak annyit jelent, hogy a következõ még sokkal jobb is lehet akár. Nekem pl. 21 évesen volt életemben elõször barátnõm egyáltalán, de az aztán OLYAN is volt, hogy biz'isten megérte várni, és nem cseréltem volna húsz másik csajra sem. Vele egy évig voltunk együtt, majd azután egy éven belül két barátnõm is lett - a másodikkal pedig össze is házasodtunk és boldogan élünk. Szóval fel a fejjel, fiúk. :) Röviden: a kulcs egyszerûen a fesztelenség, amit pedig úgy érhettek el, ha tudatosítjátok magatokban, hogy CSAK NYERHETTEK, mert ha egy lány el is megy, még sokkal jobb jöhet helyette. Mindig puszta ismerkedés, barátkozás legyen az alap, így idõben ki is derülhet, ha vannak olyan stichjei a lánynak, ami miatt nem is lenne jó vele ennél több. Ha meg rendben van, akkor lehet tovább menni. És MINDIG a személyiség legyen az elsõ. Ezt nem közhelyként puffogtatom, hanem mert a tényállás az, hogy ha a személyiségi egyezés nincs meg, akkor pusztán a külsõ vonzalom nem fog összetartani egy kapcsolatot, és az pillanatok alatt széthullik.
hát ezzel énis igy vagyok. szerintem ha több lesz a tapasztalat akkor egyáltalán nem leszünk zavarban. 15/F
:) ez szép volt
A kérdező hozzászólása: 20: 30 20:07: "Az vagy, akinek hiszed magad"!!
Áááá... köszi a biztatást, de kizárt, hogy valaki akarna is valamit egy olyan senkitõl, aki én vagyok. Feleslegesen pofára esni meg mi értelme van?
"20 éves örök vesztes"-nek üzenem, hogy a nagyon szép lányok kapcsán van még egy fonákja a dolognak: sokszor megkergülnek a magánytól. És tudod, miért? Épp azért, mert olyan nagyon szépek, mindenki azt hiszi, hogy á, ez esélytelen, meg biztos van már barátja, meg mindenki érte verseng... és közben meg a lány szabad, és az is marad, mert senki nem mer odamenni hozzá. Szóval ha ilyet látsz, nyugodtan próbálkozz be, mert vesztenivalód nincs (ha elhajt, akkor ugyanott vagy, mintha oda se mentél volna), viszont akár össze is jöhet a dolog, és akkor el se fogod hinni, hogy basszus, micsoda barátnõd van, NEKED... :) ))
Ezzel én is így vagyok... annyira belém nevelték már, hogy jó nõk nem rám vágynak, hogy ha valaki kicsit is jól néz ki, máris hagyom... az elsõ barátnõm meg nem a legszebb volt, az a csaj meg senkinek sem kellett... én nem tudom hogy van ez. Mások szerint van átmenet, de kinek mi az átmenet? Mondjuk hogy van egy csaj, aki nem a legjobb nõ, de kedves, aranyos, és édesen tud nézni rám... Meg az, aki szexi, vadítóan gyönyörû, minden fiúnak õ kell, meg mindenki rám irigykedne... még soha nem volt szerencsém ilyen nõkhöz... ha valaki hasonlít a leírtakra, akkor az biztos jó lehet... csak nem hozzám. Egy 20 éves örök vesztes.
Hát bízom benne hogy ki fogom nõni:D Igaz lány vagyok.Emlékszek az elsõ szerelmemre, hát az nagyon gáz volt.Mindig csak mosolyogtam rá, meg néztem, de sose mertem odamenni hozzá, csak msn-en beszéltünk néha.Aztán az is abba maradt, mert volt egy szemét húzása és inkább hagytam a francba.Nagy boldog voltam, hogy jön a középsuli végre nem ugyan oda fogunk járni és nem látom minden nap(azért elég sz.r érzés volt mindennap látni, fõleg mikor a csajával volt...), na erre mikor néztem a neten, hogy felvettek-e láttam az õ nevét.Gondoltam lehet nem is õ az, hiszen a Balogh név nem olyan ritka, meg a keresztneve sem az a nagyon különleges.Tévedtem másnap lehívott az igazgató, odaadta a papírokat, csalódtam õ is oda jön.Úgy hogy még 4évig látom mindennap...:@ De mázlimra legyen mondva, legalább nem leszünk osztálytársak, és lesz ott egy csomó másik srác, biztos lesznek helyesek!:D Szóval az a lényeg szerintem, hogy önmagunkat adjuk és ne arra koncentráljunk, hogy milyen helyes srác/lány stb... Gondolj arra, hogy lehet, hogy a lány is ugyanazt gondolja és neki is nehéz ez a dolog:) 14/L
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!! 23:21-Én is valami ilyesmin gondolkodtam, hogy "lazábbra" kell venni a dolgot, csak még nem állt bennem össze ennyire a kép, de mostmár igen! Neked külön köszönet! Írhattok még!
Én is így voltam vele sokáig, csak én lány vagyok. De ha megtalálod azt a lányt, aki hozzád illik, akkor fogsz tudni beszélni vele, és emellett vonzónak is fogod találni. Nem a külsõ a lényeg ugyebár. Nem vagyok jós, nem tudom, fogsz-e változni, de 17 évesen még erõsen fejlõdésben vagy, úgyhogy van rá némi esély. Azért próbáélkozz a lányoknál, kitartás!
23:18-as hozzászóló vagyok 21/F
szintén zenész. Én is így voltam evvel egy idõben, de "kifejlesztettem" egy technikát ilyen esetekre, a lényege az hogy úgy viszonyulok hozzájuk mintha nem izgatnának fel, nem tetszenének nekem. És így nem is jövök zavarba.
20:07-es: Csak annyi, hogy a pofáraesés MINDENKÉPP bekövetkezik, AKKOR IS, ha NEM MÉSZ ODA, mert a végeredmény ugyanaz. Ha viszont odamész, akkor legalább ESÉLYT adsz egy POZITÍV VÉGKIMENETELNEK. Ha nem mész oda, akkor GARANTÁLTAN CSAK NEGATÍV VÉGKIMENETEL lehet. Gondold végig, szerintem pofonegyszerû a logika. :)

Csak én vagyok így ezzel?

Egy semleges foci-kosár-hokimeccsen, egy boxmeccsen, vagy egy f1-es futamon (ha kiesik a kedvencem) akkor mindig a "kisebb",gyengébb vagy esélytelenebbnek szurkolok.

Legjobb válasz: Nem, nem csak te vagy így ezzel. Néhányan mások is így gondolkoznak.

Nem, nem csak te vagy így ezzel. Néhányan mások is így gondolkoznak.

Csak én vagyok így ezzel?

Ha mondjuk látok egy gyönyörű lovat valahol akkor olyan lelkiismeret furdalásom lesz mert van saját lovam és őt kéne a leggyönyörűbbnek látnom. Ez normális? Ti is éreztek ilyet néha?

Legjobb válasz: Én is érzek ilyet néha. Szerintem minden lovasnak a saját lova a legszebb, de azért megengedhetjük magunknak néha, hogy ránézzünk egy lóra és kibukjon belõlünk egy mindent elmondó "basszus, de gyönyörû". Egyébként én a csatlakozásnál vagyok így, más lóval egyszerûen nem tudom végigcsinálni, mert olyan rossz érzés, hogy nem a saját lovammal erõsítgetem a kapcsolatomat. És nem tudok más lovat annyira szeretni, hogy csak rá tudjak figyelni, mert mindig a saját lovam jár a fejemben. :) De szerintem ezzel nincs baj.

Én is érzek ilyet néha. Szerintem minden lovasnak a saját lova a legszebb, de azért megengedhetjük magunknak néha, hogy ránézzünk egy lóra és kibukjon belõlünk egy mindent elmondó "basszus, de gyönyörû". Egyébként én a csatlakozásnál vagyok így, más lóval egyszerûen nem tudom végigcsinálni, mert olyan rossz érzés, hogy nem a saját lovammal erõsítgetem a kapcsolatomat. És nem tudok más lovat annyira szeretni, hogy csak rá tudjak figyelni, mert mindig a saját lovam jár a fejemben. :) De szerintem ezzel nincs baj.
Hát, én nem éreztem még így. Vannak szép lovak persze, de az enyém is szép. Az én lovam az ideális ló a számomra. Lehet, hogy nem egy tízmilliós, világklasszis sportló, de akkor is az ideálom. Ha felajánlanák, hogy elcserélhetem a világ akármelyik lovára, akkor sem hiszem, hogy elcserélném.


Nekem nem jönnek be a korombeli 17-18 éves pasik. Csak én vagyok így ezzel?

Valahogy a korosztályomat nagyon éretlennek találom küls?leg és bels?leg egyaránt. Nekem mindig is az id?sebb pasik tetszettek, ezért nem tudtam normális kapcsolatot teremteni a korombeliekkel. Van még valaki így rajtam kívül?

Legjobb válasz: És még anyit hogy én se vagyok egy szépfiu mert biztos akad nálam jobbképû gyerek de legalább tisztába vagyok vele! Én is küzdök egy kis önbizalom hiányal de még így is van egy olyan barátnõm akit nagyon szeretek és õ is engem! mellesleg õ 19 én meg 17 vagyok, és teljesen rendbe van a kapcsolatunk! Szóval nem csak a mai 18 éves fiukat kell kritizálni hanem a lányokat is akik nemtudják hogy merre hányóra...

És még anyit hogy én se vagyok egy szépfiu mert biztos akad nálam jobbképû gyerek de legalább tisztába vagyok vele! Én is küzdök egy kis önbizalom hiányal de még így is van egy olyan barátnõm akit nagyon szeretek és õ is engem! mellesleg õ 19 én meg 17 vagyok, és teljesen rendbe van a kapcsolatunk! Szóval nem csak a mai 18 éves fiukat kell kritizálni hanem a lányokat is akik nemtudják hogy merre hányóra...
Nem szerintem nem csak te vagy így ezzel :D Nekem se jönnek be a korombeliek.Inkább a nálam idõsebb pasik. L/18 :)
Én most jöttem össze egy 24 éves sráccal, magam sem értem, hogy sikerült, õ kezdeményezett, nekem pedig már régóta tetszett. :) Elhívott randira, találkoztunk párszor... :) Szerencsés vagyok. Egyébként sokkal jobban megértjük egymást, mint a fiatalabbakkal, õ már érettebben gondolkozik, mint a korombeliek. 18/L
A kérdező hozzászólása: Tényleg nagyon szerencsés vagy, és örülök, hogy valakinek tényleg összejön a dolog, mert így nekem is reményt ad. Én 17 vagyok, és én is ilyen 23-24 éves fiúval tudnám elképzelni magamat. Remélem sokáig együttlesztek.
A többség sajnos tényleg elérhetetlen, azonban akad kivétel. De szerintem ha õk nem kezdeményeznek, te se tedd. Max. vmi nagyon óvatos jelekkel. Én pl. felvettem õt iwiw-en ismerõsnek, akkor írt elõször, már látásból ismertük egymást korábbról. Szóval ha ilyen korú a kiszemelted, vmi aprósággal léphetsz, aztán hátha... :) Sok sikert!
én 30 éves pasi vagyok és nekem csak a fiatalabb lányok jönnek be és engem is a fiatal lányok találnak be mindig lehet hogy a kinézetem miatt is van mert aztmondják hogy max 25-26 nak nézek ki aminek örülök is mert így van esélyem a fiatalabb lányoknál:) volt már olyan hogy 16 éves csaj akart velem összejönni:D 2éve meg volt 1 18éves barátnõm csak az volt vele a baj hogy kiderûlt h elég nagy ... örülök hogy vannak ilyen lányok akik az idõsebb pasikra hajtanak remélem lesz még szerencsém ilyen fiatal lánnyal járni engem nem zavar ha sokkal fiatalabb:)
A kérdező hozzászólása: Húha, hát érdekes kedves 30-as pasi :D Bár nekem inkább a 23-25 körüli korosztály jön be, de mondom, nem utasítanám vissza egy 30-ast sem, ha nagyon lenyûgözne a személyisége. Utolsó elõttinek meg köszönöm szépen a válaszát, majd igyekszem :D
hát lehet hogy lelennél nyûgözve ha megismernél:) engem bírnak a fiatalabb csajok lehet hogy azért is mert sokat lehet velem nevetni elég vicces vagyok meg kedves vagyok mindenkihez igaz ez nem mindig elég sajnos a legutolsó barátnõmnél tapasztaltam mert tök rendes voltam vele mindent megtettem érte õ meg jól át....ot többszõr is és bunkó volt velem mind1 vannak ilyen lányok is:)
A kérdező hozzászólása: Oké, nem vitatkozom, biztos lenyûgöznél :D Szegény konzervatív anyám tuti hátast dobna mondjuk, ha egy tíz évvel idõsebb pasival lennék. Vagy ha akármilyen pasival lenne a 17 éves lánya xD
ez tök normális dolog hogy 1 17éves lánynak van pasija az már viszont baj ha olyan a lány hogy fûvel fával lefekszik és sajnos elég sok ilyen van amúgy volt már olyan barátnõm akinek a szüleinek letagadtuk a koromat senki nem mondaná meg h mennyi vagok:D
A kérdező hozzászólása: Lányok, akiknek ilyen idõsebb barátotok van, azokkal ti hogy jöttetek össze? Mert nekem valahogy nem sikerül. Mondom, engem valahogy mindig ez a fiatal korosztály szemel ki, csak hát engem meg õk nem érdekelnek.
Én sem tudtam soha normális kapcsolatot kialakítani velük, bár nem is akartam mindig is az idõsebb pasik jöttek be!! Sztem nincs baj ezzel :) 18/L és 24 éves a barátom
A korombeli 15-16 éves lányoknak sem jövök be. Ez valamiféle ösztön, meg ugybár a lányok korábban érnek, mint tudjuk.
Hát, ezen nem csodálkozok...:S én is 18 vagyok, de korombeli sráccal nem hiszem, hogy lehetne komoly kapcsolatot kialakítani (persze kivétel mindig van). Nyáron volt 1-2 kavarás, de már így utólag szégyellem magam. A párom 24 lesz, de sztem 20 alatt nem is kezdenék senkivel. Bár elõször megijedtem ettõl a különbségtõl. :)
a velem egy korú fiúk úgy néznek ki mint a melegek még jó hogy az idõsebb pasikra bukok :D
Én is ilyen "szélsõséges" vagyok. Vagy a jó pár évvel idõsebbek jönnek be, vagy pedig az 1-2 évvel fiatalabbak. Bár az utóbbira rájöttem, h nem érdemes velük kezdeni, legalábbis komolyan, mert még nem nõttek fel rendesen. Persze tisztelet a kivételnek:) 19/L
Háát csajok...evolúció!térjetek már észhez, hogy emberek vagytok!
Nem gond, ha jelentkezek a tiszteletbeli kivételnek? Ami azt illeti - nem akarok senkit sem megsérteni és nálatok is van kivétel - nálatok is vannak elég érdekes teremtések... Sajnos negatív értelemben. A poén az - nem félreérteni, a lányokat szeretem -, hogy a mostani srácokat én is megvetem. És képtelen vagyok felfogni, hogy miért jó az, hogy nõnek nézik õket...
A kérdező hozzászólása: Örülök, h így vagytok ezzel, mert mostanában egyre több olyan pasit ismerek a környezetemben, akinek egy-két évvel idõsebb a barátnõje. Az osztályomban pl. van három ilyen, és nem értem, hogy mit esznek rajta a csajok, külsõleg se néznek ki jól, és belsõleg se kellenének. Vagy azt igen imádom, mikor 15-16 éves fiúk kilövetik a fülüket, de közben úgy néznek ki, mint a kisfiúk, és ezzel akarnak felnõttesebben kinézni.
Ez a mostani kor elég érdekes divatirányzatokat hoz! Ez van! Vannak olyan lányok akiktõl hányni tudnék anyi alapozó meg festék van a fején!(és persze elég nagyképûek) Alapjába véve én úgylátom hogy majdnem minden 17-19 éves lány elvan szálva magától, mert hogy õ jól néz kis és bármilyen pasit megkap és majd sír hogy 25-28 éves korára nincs egy épkézláb kapcsolata mert a zselézett hajú partikanokra bukik! Nem azt mondom hogy minden lány ilyen de azért túlnyomó részük igen!
A kérdező hozzászólása: Ebben tökéletesen igazad van, hogy bizony a lányok is nagyon nagy túlzásokba tudnak esni, ha külsõrõl van szó. Vesszük, h a mostani 13 évesek hogy néznek ki, te jó ég! De most perpill kicsit eltértünk a valódi kérdéstõl...
A kérdező hozzászólása: Hát, amit az elõzõ pasimnál csinált, arról beszélhetnénk... na de mindegy is, ne térjünk el az eredeti témától. Egyébként nekem is megvan a véleményem az ilyen lányokról, de engem nem nagyon érdekelnek, mindenki úgy rontja el az életét, ahogy akarja..

Nem ertem mi van velem, csak en vagyok igy ezzel?

Amikor megyek az utcan akar egyedul akar ha valakivel eppen setalok mindig megnezem a lanyokat.Ket eve elek parkapcsolatban ,, fiuval,, es van hogy a bartommal nezyuk meg a lanyokat sot van hogy en jobban megnezem oket. mert o nem igazan szokta.Van hogy megjegyzem hogy igen ez a lany szep vagy ez a lany nem szep vagy eppen csunya. Szerintem nem vagyok lezbikus se biszex mert szexualisan egyaltalan nem vonzodom hozzajuk.Szoval el se tudom kepzelni magam lannyal de akkor mert van ez velem?

Legjobb válasz: Szereted elmondani róluk a véleményed...ez nem gáz..sõt sokan így vannak ezzel csak nem mondják ki hanem csak gondolják...;)

Szereted elmondani róluk a véleményed...ez nem gáz..sõt sokan így vannak ezzel csak nem mondják ki hanem csak gondolják...;)
Én is így vagyok, de nem tudom miért van ez. Talán a lányok tudat alatt összehasonlítják magukat a többi lánnyal vagy öltözködési tippeket ad a másik lány látványa
összehasonlítod magad velük tudat alatt
jaj ez szinte minden csajjal elõfordul.. összehasonlítás, ahogy mások is irták, nehogy megijedj.;D 16L
A kérdező hozzászólása: Koszonom a valaszokat...

Csak én vagyok így ezzel? Csajok, fiúk? !

Az a helyzet, hogy még sosem csókolóztam.. ( Nem, nem az a kérdés, hogy ciki-e.. és nem, nem érzem annak..!) Mégpedig azért, mert ha arra kerülne a sor, egyszer?en "lebénulok", görcsösen félek, hogy rosszul fogom csinálni..stb. Elfordítom a fejem.. A barátom azt mondta nyugodjak meg, akkor sem lesz semmi baj ha nem lesz a legjobb..és, hogy nincs mit?l félni.. és ? akkoris ugyanúgy fog szeretni, ha nem csókolok valami jól.. de hiába a biztatás, egyszer?en nem megy, és nemis merem megpróbálni.. :( És félek, hogy ez kés?bb is így lesz, már pedig így nem lesz tartós kapcsolatom.. Arra is gondoltam, persze ez csak egy kósza, hülye ötlet.. de mi lenne ha a barátn?mmel gyakorolnák? Ne nézzetek hülyének. Bár nemtudom, ? biztos nem menne bele.. :D Szóval csak én vagyok így ezzel?? Hogyan küzdjem le a félelmem? 16/L

Legjobb válasz: ne félj.gyakorolj,de ne a barátnõddel,a pasiddal.én is így vagyok vele.de egyre többet gyakorolom a barátommal és egyre jobb vagyok :) eleinte én sem mertem és féltem,de megpróbáltam és sikerült.nem nagy feladat.úgyhogy küzd le a félelmedet és hajrá!! L/16

ne félj.gyakorolj, de ne a barátnõddel, a pasiddal.én is így vagyok vele.de egyre többet gyakorolom a barátommal és egyre jobb vagyok :) eleinte én sem mertem és féltem, de megpróbáltam és sikerült.nem nagy feladat.úgyhogy küzd le a félelmedet és hajrá!! L/16
Ha a barátod beleegyezik, akkor próbáld vele, de a barátnõddel semmiképp...
Küzd le a félelmed, de ne a barátnõddel!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm.. :) Majd megírom ha sikerült..!! :D :D
Mázlista vagy , engem egzsyer azért hagyott el mert nem csokoloztam , ne jarj igy , nyugi jönni fog magátol , , sok szerencsét!

Van itt más fiú is, akit minden lány rondának tart vagy csak én vagyok így ezzel?

Elég hihetetlen, de komolyan eddig minden lánytól csak azt kaptam, hogy ronda vagyok és egyéb durvább módokon bántak el velem, amiket inkább nem írok le, mert akkor úgyis csak én leszek a rossz ember, aki a lányokat akarja rossz lényként beállítani. Akkor is furcsállom, hogy nincs egy lány sem, aki helyesnek látna. Hát létezik,hogy egy fiú minden lány szemében ronda és nincs párja? Amúgy nem kell nekem lány, ha ilyen kegyetlen a szívük, akkor igazából jobb nekem egyedül, de attól még nem értem ezt a dolgot.

Legjobb válasz: Engem nem tartanak rondának és így nem jönnek össze velem. :P

Engem nem tartanak rondának és így nem jönnek össze velem. :P
hiszem ha latom :D 26/f nallam nem vagy rondabb az tuti!
Szerintem csak rossz helyen keresgélsz, nem a megfelelõ lányok közé mész. Tuti lesz olyan lány, aki meg tud szeretni ha elég jó arc vagy és rendes, humoros, megbízható stb.
na erre én is kíváncsi lennék
A kérdező hozzászólása: 3-as, az a vicc, hogy már sok lánytól megkaptam, hogy nagyon jó fej vagyok, de az arczserkezetem látva valahogy mindenki elmenekül. Sokan meg sem akarnak ismerni pusztán a ronda kis senkit látják bennem. Általában úgy ismerkedem, hogy képet sem látnak rólam, de elõbb utóbb úgyis eljön a találka és akkor mindennek vége.
Én is ronda vagyok.. Sok lánynak küldtem itt GYIK-en képet, de a fele nem válaszolt, a másik felétõl, meg csak olyan válaszokat kaptam, hogy "Minden rendben van veled" Ezek szerint, annyira ronda vagyok, hogy egy lánynak sem tetszek. 17/F

Csak én vagyok így ezzel?

Sok ember megvan bolondulva az új elektronikai bizbaszok iránt. Tévedés ne essék szeretem a technikát, informatika terén akarok továbbtanulni, de butaságnak érzem, hogy 1-2 év után 60-80e-t áldoznak a már eladott "lefutottnak" titulált telefonukra pluszba, hogy meglegyen az új...

Legjobb válasz: Sokan megtehetik azt, amit leírtál, akkor miért ne tegyék? Ha nem vennének az emberek újabb és újabb telefont, akkor a fejlõdés leállna, mivel nem lenne szükség több termékre. Jól van ez így, legalább használtan olcsón megkapod az 1 éves telefonokat.

Sokan megtehetik azt, amit leírtál, akkor miért ne tegyék? Ha nem vennének az emberek újabb és újabb telefont, akkor a fejlõdés leállna, mivel nem lenne szükség több termékre. Jól van ez így, legalább használtan olcsón megkapod az 1 éves telefonokat.
igen, az a baj, hogy az emberek nagy része lusta gondolkodni, és beveszi azt, hogy létezik elavulás. én is lassan 3 éves telefont használok, karban tudom úgy tartani, hogy még minden megfelelõen menjen rajta.
A kérdező hozzászólása: Tény, mindenki másba öli a pénzt, ami nem baj, de valahogy ebbe nem látok sok értelmet.
Én abban nem látok értelmet, aki üveget eszik, és hasonló dolgok :)
Azt én sem értem, hogy aki nem teheti meg, az elõfizetéssel miért akarja elhozni olcsón a telefont, aztán alig bírja fizetni a havi számlát. Valószínûleg én is évente cserélném a telefonom, ha megtehetném, így nem ítélem el azt, aki szintén ezt csinálja, de ha valakinek nincs rá pénze, az azért tényleg furcsa. Igaz, nekem is bõven elég lenne mondjuk egy Nexus 4 is, de ha lenne rá pénzem, akkor megvenném minden évben a legújabb modellt, hisz pénz van rá, akkor meg miért foglalkozzak vele. Jobbnak jobb az újabb mindig.
A kérdező hozzászólása: Így gondolom én is, sajnos elég sok ember a körömben a felvágás miatt, így hozza el a mobilt. Ha nem számít a pénz akkor a telefon lenne a legcsekélyebb dolog...
Az ilyen túlköltekezõ embereken jött fel a Samsung meg az Apple, ha nem lennének ilyen vevõk õk sehol sem lennének. Teljesen egyetértek azzal amit írtál , én sem írhattam volna szebben.
Egyébként egyszer egy stand upos elõadásán arról beszélt, hogy azért veszik meg az emberek mindig az új telefont, mert azzal akarják betölteni a bennük tátongó ürességet. Oké, hogy "csak egy stand upos" volt, de valami igazság lehet van benne.

Csak én vagyok így ezzel?

Egyszerűen nem találok olyan lányt,a ki szabad lenn, nekem tetszene és én is neki viszont, illetve jellemre is olyan lenne, akire azt mondanám, hogy igen értékes lány. Egyre inkább azt érzem, hogy az általan keresebb lányideál, a kedves, megértő, vonzó, hűséges, humorérzékkel megáldott alacsony, vékony vagy normál testalkatú lányok már eltűntek és nem is léteznek. Nem volt szerencsém vagy tényleg nincsneek már ilyen lányok?

Legjobb válasz: Valahogy pont én is így vagyok :D De azért remélem majd csak találok vkit az idõ múlásával :D

Valahogy pont én is így vagyok :D De azért remélem majd csak találok vkit az idõ múlásával :D
Emma
Én ismerek egy ilyen lányt, és lassacskán összejövünk...
Nem volt szerencséd. Vannak ilyen lányok, pl. én is, de a baj az, hogy kevés van belõlük.
Peched van...én is ismerek ilyen lányt, de nekem is szintén pechem van..foglalt. :/ Szóval szívás, kevés a Õ jelölt lány manapság..:S De a remény hal meg utoljára:) 20/F.
én is így vok, csak a fiúkkal :/
De léteznek csak Conan a barbár elvitte õket a saját földjére közösülni!
szerencsétlen vagy mert kevesen vagyunk

Jó lesz ez így? Vagy így már nem hatásos?

Rubint Rékára tornázok heti 6x hasazok minden nap a combot és feneket felváltva csinálom a has mellé. Már nincs izomlázam, viszont elfáradok rendesen...de csak a combtól és a fenékt?l...a hastól már nem igazán, de érzem a hasamban hogy dolgoztam! Ha így csinálom 2-3 hónapig(csak emelve hogy egy id? után már mind a hármat minden nap) akkor eredményes leszek?

Legjobb válasz: Én ezektõl csak szélesebb lettem. A hasazás miatt pedig a hasam mégjobban megnõtt. Olyan voltam, mint szülés után pár héttel...

Én ezektõl csak szélesebb lettem. A hasazás miatt pedig a hasam mégjobban megnõtt. Olyan voltam, mint szülés után pár héttel...
Illyés Viktorné válasza: alapvetõen azért lett szélesebb és nõtt a hasa, mert a táplálkozásán nem sikerült az edzések alatt megfelelõen változtatnia. a növés oka egyszerû, izmot épített. ha túl magas a szénhidrát bevitel (természetesen a fehérje sem fölösleges :D) akkor izom épül ha alacsony a szénhidrát bevitel akkor a zsírt bontja a szervezet hogy energiához jusson. az ön példája egyértelmûen a nem megfelelõ táplálkozást mutatja, próbálja meg a szénhidrát mennyiségét lefaragni. kérdezõ: az edzés jónak tûnik, az étkezésre viszont szintén ugyanezt tudnám mondani. csökkentett szénhidrát bevitel:)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!