Találatok a következő kifejezésre: Igy van esély hogy babás (3 db)

Igy van rá esély hogy babás vagyok?

Február 20 elmúlt a mensim és 22.-én lefeküdtem a barátommal,de a gumit használtunk csak elszakadt de lehet kés?n vettük észre.(nem bennem ment el) Következ? hónapban nem jött meg pontban, hanem késett két hetet.A mensim majdnem pontos szokott lenni.Egy két nap eltéréssel.És általában 6-7 napig tart.Most csak 4napig volt meg.Els? három nap sok volt, a negyedik nap meg szinte alig.A mellem már 3.-ik hete fáj.A hátam és 1x még mensi el?tt ment a hasam.Ja, és mintha kicsit többször kellene pisilnem.Nem tudom jelent ez valamit:S Ez utalhat arra hogy terhes vagyok annak ellenére hogy két hét késéssel de most megjött? Vagy csak beképzelem? Szeretnék babát nagyon...21 éves leszek

Legjobb válasz: ha szeretnél babát, akkor most mitõl félsz mégis? Vagy, akkor miért védekeztek? Na nem értem ezt az egészet!

ha szeretnél babát, akkor most mitõl félsz mégis? Vagy, akkor miért védekeztek? Na nem értem ezt az egészet!
Lehetsz terhes, szerintem tesztelj.
Ez tényleg furcsa mert ha szeretnél babát miért védekeztek?szerintem símán lehetsz terhes tesztelj minél hamarabb az biztos!
miért védekeztek ha babát akarsz? és miért izgulsz?

Csutortokon volt peteérésem, de a párommal csak péntek éjjel tudtunk egyutt lenni. Igy van-e eselye annak hogy babás legyek?

Legjobb válasz: 24 órát él a pete, úgyhogy esetleg lehetsz. Nekem is csüt volt, de mi elötte is együtt voltunk, rem sikerült mindkettõnknek!!! Már régóta próbálkoztok???

24 órát él a pete, úgyhogy esetleg lehetsz. Nekem is csüt volt, de mi elötte is együtt voltunk, rem sikerült mindkettõnknek!!! Már régóta próbálkoztok???
Én is pont így találkoztam a párommal, és a tegnapi teszt azt mutatta hogy baba lesz... :)
gratu
A kérdező hozzászólása: Nem reg ota probálkozunk.A mult honapban volt egy spontán vetélésem és most nagyon izgulok, mert már nagyon szeretném a babát amugy tele vagyok félelemmel.Az elözöbe is annyira beleéltem magam de sajnos nem akart ö megmaradni nekunk.Most pedig igy jott ossze hogy a párom csak a tegnap estére tudott hazajonni.Az elso válaszolonak szoritok hogy babás legyen es a második válaszolonak pedig Gratulálok!

Van rá esély hogy terhes vagyok? Járt már igy valaki, és babás lett? A hőm tegnap 37, 3 volt.

Annyira izgatottak vagyunk:D

Legjobb válasz: ja,és pattanások jöttek ki rajtam:S

A kérdező hozzászólása: ja, és pattanások jöttek ki rajtam:S
Szia! Milyen tablettát kezdtél el szedni?Mert ha fogamzásgátlót, akkor a hormonjaid bolondulhattak meg.De a legtisztább ha veszel egy th tesztet, és reggeli elsõ vizeletbõl megcsinálod.
A kérdező hozzászólása: Milligest a neve. De én régen is szedtem, de nem pattanásodtam ki tõle. a héten veszek tesztet. köszi a válaszod:)
ez szerintem csak a tabitól van. de egy teszttel nem veszítesz semmit.:-)
Szerintem is tesztelj, hogy tud mi van?!Én megörülnék a bizonytalanságtól.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!