Találatok a következő kifejezésre: Igy van esély (423 db)

Szerintetek így van esély a babára?

Tegnap voltunk együtt a párommal. Eddig megszakításosan csináltuk, de most (véletlenül) az is elmaradt. Aktus után kimostam magam ahogy tudtam. A mensim elsején múlt el, azaz még nagyon a ciklusom elején vagyok. Az ovum 12.-én lenne.

Legjobb válasz: esely mindig van, de igy eleg kevés.... nem olyan könnyû teherbe esni max akkor ha nem szeretne

esely mindig van, de igy eleg kevés.... nem olyan könnyû teherbe esni max akkor ha nem szeretne

Így van esélyem Amerikában? Melyiket válasszam?

1.Általános vegyipari laboratóriumi technikus 2.Gyógyszeripari laboratóriumi technikus (részben angol nyelven) 3.Vegyipari technikus képzés ( elágazás nincs ) Ez a három szak választható ezek után szeretnék kimenni Amerikába dolgozni,tovább tanulni.Melyiket válasszam? Vagy bármelyikkel van egyáltalán esélyem? Mellette persze C1-es nyelvvizsga. És ha ezzel kijutnék csak ebben a témakörben melózhatnék? A válaszokat el?re is köszönöm.. (csak olyan írjon aki tudja is nem csak tippel vagy találgat)

Legjobb válasz: Ilyen kérdés már ezer meg egy volt. Ahhoz hogy az USA-ban dolgozhass, ZÖLDKÁRTYA KELL. Annak megszerzése munka útján az általad írt egyik szakmával sem lehetséges. Ha van rokonod vagy férjed, feleséged, akkor kijuthatsz. Munka útján csak nagy szerencsével, illetve elismert szakemberként van esélyed.

Ilyen kérdés már ezer meg egy volt. Ahhoz hogy az USA-ban dolgozhass, ZÖLDKÁRTYA KELL. Annak megszerzése munka útján az általad írt egyik szakmával sem lehetséges. Ha van rokonod vagy férjed, feleséged, akkor kijuthatsz. Munka útján csak nagy szerencsével, illetve elismert szakemberként van esélyed.
És mi van ha normál papírral csak kimegyek 5 hónapra dolgozni egy magyar büfébe aztán hazajövök megint?
A kérdező hozzászólása: Csak jobban örültem volna ha nem kell valakire ennyire támaszkodnom.
A kérdező hozzászólása: Igen.. azt mondta bármit. :)
De kezességet is vállal érted?
"Nehogy azt hidd, hogy beházasodni olyan könnyû:) Nagyon komolyan ellenõrzik a dolgokat, úgy, hogy te észre sem veszed..." Azért nem olyan vészes a beházasodás! Én is így jutottam ki. Persze, együtt kell élni valakivel, meg azért a látszatot fenn kell tartani, de kivitelezhetõ. Bár régebben könnyebben ment, ez tény.
A kérdező hozzászólása: Van egy állampolgár barátom felajánlotta.. hozzá költözhetek.. szóval minden oké lesz :)
Nehogy azt hidd, hogy beházasodni olyan könnyû:) Nagyon komolyan ellenõrzik a dolgokat, úgy, hogy te észre sem veszed...
A kérdező hozzászólása: Akkor marad a beházasodás.
Nekem a rokonaim nagy része kint él, de õk már több évtizede. Õk nagyon jól élnek, de ez náluk speciális okokból van így. Nem tudom, hogy miért akar mindenki kimenni Amerikába, az egyik legeladósodottabb ország ma. Ott sincs minden mézeskalácsból, ráadásul ha kimész kell ott lennie valakinek, aki kezességet vállal érted és ezt írásba adja.
Akkor illegális vagy kint! És a Magyar büfét is megbüntetik ha lebuknak, h illegális bevándorló dolgozik náluk!


Így van esély hogy feltörhessék a facebookomat?

Csináltam új email címet, amit nem tud senki, és beállítottam egyetlen email címként az adatlapomon, de az email címemet is csak én láthatom, még az ismer?seim se látják. Jelszavam email-hez és facebook-hoz teljesen más, mind nagyon hosszú, bonyolult, tele számokkal, bet?kkel, stb.

Legjobb válasz: Akkor is van esély.. ha titkosítatlan vagy nyílt wifin kapcsolódsz, mondjuk egy plázában.

Akkor is van esély.. ha titkosítatlan vagy nyílt wifin kapcsolódsz, mondjuk egy plázában.
A kérdező hozzászólása: Miért lenne baj akkor? Egyébként én csak a 0.facebook.com-ot használom.
Mindig van esély. Persze a fenti esetben ez konvergál a nullához.
szia, kicsi az esélye, de van. mindiiig figyeljetek oda:)
Igen, terhes lehetsz, de már unom az ilyen kérdéseket.
Én már a 4. gyerekemet szûltem ilyen miatt. 38/F
Lehetseges, de en sokaig ugy szeretkeztem a bnommel h nem vedekeztunk csak a végén mindig kihuztam. Akkor meg nem szedett gyogyszert, a gumit meg egyikunk sem szereti...
Azt én nem tudhatom, hogy konkrétan Te terhes leszel-e? Elméletileg nem kizárt. De viselkedjetek már felelõsség- teljesebben! Nem jó az alvó oroszlán bajszát húzgálni!

Így van esélyem arra, hogy mérnök legyek?

9.-es vagyok gimiben, fizikából 3-as vagyok, matekból 4. Tanulás nélkül hozom a 4.5-ös tanulmányi átlagot. Nem reál beállítottságú vagyok, de ennek ellenére nagyon érdekelnek a mérnöki dolgok. Elsõsorban mechatronikai mérnök, és gépészmérnök érdekel. Szegedi vagyok, de az SZTE-ben ha jól tudom, nem rúl színvonalas a mérnökképzés. A Miskolci egyetemet és a BME-t néztem ki magamnak, utóbbira nem biztos, hogy bekerülnék. Kiszámoltam, kb 380 pontom lesz majd, ha így folytatom. Felejtõs a dolog?

Legjobb válasz: Mivel még csak most kezdted a gimit, így azért van még idõd dönteni. Viszont az jó, hogy már most vannak konkrét elképzeléseid. Az említett egyetemek képzési színvonalát nem ismerem, viszont az szinte biztos, hogy ilyen szakon a matek, info, fizika esetleg szakmai érettségi eredménye lesz a fontos. Érdemes lesz majd valamelyikbõl emeltet tenni. Erre már most is készülhetsz. Emelt érettségi nélkül 2017-ben (ha jól számoltam ekkor érettségizel majd és szeptemberében kezdenél az egyetemen) már szerintem nem lehet bejutni majd ilyen szakra, fõleg nem a BME-n. Egyébként ha teszel azért, hogy jó eredményeid legyenek, akkor sikerülhet.

Mivel még csak most kezdted a gimit, így azért van még idõd dönteni. Viszont az jó, hogy már most vannak konkrét elképzeléseid. Az említett egyetemek képzési színvonalát nem ismerem, viszont az szinte biztos, hogy ilyen szakon a matek, info, fizika esetleg szakmai érettségi eredménye lesz a fontos. Érdemes lesz majd valamelyikbõl emeltet tenni. Erre már most is készülhetsz. Emelt érettségi nélkül 2017-ben (ha jól számoltam ekkor érettségizel majd és szeptemberében kezdenél az egyetemen) már szerintem nem lehet bejutni majd ilyen szakra, fõleg nem a BME-n. Egyébként ha teszel azért, hogy jó eredményeid legyenek, akkor sikerülhet.
Ugyan nem vagyok sem gépész, sem mechatronikai mérnök, viszont BME-s vagyok, annyit tudok mondani, hogy jobb ha felkötöd a gatyád és hozzászoksz ahhoz, hogy tanulsz, mert itt tanulnia kell mindenkinek, mert aki nem tanul, az el fog vérezni elõbb, vagy utóbb. A gépészhez matek fizika (emelt ajánlott) kell, a mechához matek és infó, ezek közül is ajánlott emelt az egyik + legyen nyelvvizsgád legalább 1. Nem tudom, hogy manapság a 380 pont mire elég, nekem anno 412 pont volt a ponthatár a vegyészmérnökire, de arra emlékszem, hogy a gépész nem érte el a 400at, de a mechatronika igen, sõt talán még több is volt, mint az enyém.
Kilencedikes vagy! Még van majdnem 4 éved. Ha nagyon ráfeküdsz még az OKTV helyezés sem kizárt, nem hogy a közel 100%-os emelt érettségi! Én kilencedikben (vagy nyolcadikban) kettes voltam, 11-12 már ötös. BME-n most matekos tárgyak tekintetében a legjobbak között vagyok. Ha mérnök akarsz lenni, akkor van esélyed, csak TANULNI kell. Kezdj neki, nem kell napi 10 órát, de igenis gyúrj rá a matekra és a fizikára, tanulj rendesen rendszeresen.
A kérdező hozzászólása: 3. válszoló: köszönöm, ez nagyon motivált! mindenkinek ment a zöld kéz:)
9. ben kettes voltam fizikából, tizedikben hármas. Elhatároztam, hogy mérnök leszek, 11.ben és 12.ben 5-ös voltam, 80%-os lett a fizika érettségim
A kérdező hozzászólása: gratulálok! akkor nekem is sikerülnie kell csak tenni kéne érte

Így van esélyem hogy ne alakuljon ki holnapra a herpeszem?

ma éreztem hogy egy kicsit fáj meg érzékeny és egyből bekentem zovirax kenőccsel. Ezzel ugye meg tudom előzni hogy kialakuljon? Holnap egy fontos találkozóm lesz és nem szeretnék herpeszes szájjal megjelenni úgy hogy bármilyen más ötletet tanácsot is elfogadok.

Legjobb válasz: Lizin és C-vitamin, nagy mennyiségben. egyébként valószínûleg így is, úgy is ki fog alakulni

Lizin és C-vitamin, nagy mennyiségben. egyébként valószínûleg így is, úgy is ki fog alakulni

Április 16-án volt meg. Együtt voltunk a párommal május 1-jén 4-én 6-án. így van esély a babára? 30-32 napos a ciklusom

Legjobb válasz: van,bár kevés. minden másnap együtt kell lenni,nem számolgatni hvajon mikor van pé,mert nem biztos h félidõben lesz. azért drukkolok!!

van, bár kevés. minden másnap együtt kell lenni, nem számolgatni hvajon mikor van pé, mert nem biztos h félidõben lesz. azért drukkolok!!
A kérdező hozzászólása: Köszke.nem számolgatok.párom melo miatt nem sokat van itthon.
Naptármódszerrel számolva, május 2-4 körül lehetett ovulációs. Persze mivel ez csak kalkuláció, így eltérhet, de mindenesetre esélyes. Drukkolok!

Szerintetek így van esélyem az indításra? Írjatok!

van egy lehet?ség, van egy eladó üzlethelyiség a környéken. Nekem volna kedvem megvenni, biztos megérné. Bejáratott ügyfélkörrel, forgalmas helyen, alig igényel felújítást, tapasztalatom is van a szakmában, segítségem is lenne.

Legjobb válasz: Ha munkanélküli vagy, akkor kaphatsz a vállalkozóvá válást elõsegítõ hitelt www.afsz.hu oldalon részletesen. Van olyan néhány banknál, hogy mikrovállalkozói hitel-ehhez fedezet kell. Talán a megvásárolandó ingatlan lehetne az. A családban ha valakinek van ingatlan a nevén és hajlandó vállalni a kockázatot, akkor jelzáloghitel.

Ha munkanélküli vagy, akkor kaphatsz a vállalkozóvá válást elõsegítõ hitelt http://www.afsz.hu oldalon részletesen. Van olyan néhány banknál, hogy mikrovállalkozói hitel-ehhez fedezet kell. Talán a megvásárolandó ingatlan lehetne az. A családban ha valakinek van ingatlan a nevén és hajlandó vállalni a kockázatot, akkor jelzáloghitel.
A kérdező hozzászólása: én is így gondoltam. A családi házunkon már így is van jelzálog, meg annak egyébként is kicsi az értéke. néztem az afsz honlapján is, de nem találtam ilyesmit. Pedig hallottam róla, h vannak kezdõ vállalkozások számára igénybe vehetõ támogatások. Most éppen munkanélküli vagyok.
A kérdező hozzászólása: köszi szépen!!!!!!
Azért egy dolgot ne felejts el... Ha bt-t alapítasz vagy egyéni vállalkozó leszel, akkor a magánvagyonoddal is felelsz a vállalkozás esetleges csõdje kapcsán.

Szerintetek így van esélyem bejutni orvosira?

Most vagyok 10.-es. Tavaly kémiából 4-es voltam, most szerves kémiát veszünk és ezt értem, csak ötöseim vannak. Bioszból szintén csak ötöseim vannak. Angolból van egy középfokúm, ezt szeretném fels?fokúra feltornászni, illetve még valamib?l szeretnék egy középfokút. Mire kéne még ráhajtanom? Természetesen jöv?re biosz, kémia faktra szeretnék menni.:)

Legjobb válasz: "De tegyük fel, ha olyan ügyes vagyok, hogy van még egy emeltem, amivel elértem a 45%-ot (vagy jobbat persze), akkor azt beszámítják. Kicsit bonyolult, tudom, jobban nem tudom megfogalmazni. " Ne haragudj elsõ, de ez baromság. Csak azért az emeltért kap pontot, ami 1. felvételi tárgy, 2. abból számolnak pontot. Orvosin NEM fog az emelt angolért pluszpontot kapni! Mondjuk nem értem ez az egész hogy jött ide, mikor nem is emelt érettségirõl beszélt a kérdezõ, hanem felsõfokú nyelvvizsgáról:D

"De tegyük fel, ha olyan ügyes vagyok, hogy van még egy emeltem, amivel elértem a 45%-ot (vagy jobbat persze), akkor azt beszámítják. Kicsit bonyolult, tudom, jobban nem tudom megfogalmazni. " Ne haragudj elsõ, de ez baromság. Csak azért az emeltért kap pontot, ami 1. felvételi tárgy, 2. abból számolnak pontot. Orvosin NEM fog az emelt angolért pluszpontot kapni! Mondjuk nem értem ez az egész hogy jött ide, mikor nem is emelt érettségirõl beszélt a kérdezõ, hanem felsõfokú nyelvvizsgáról:D
A legfontosabb a biosz, kémia (de a szervetlen és az általános is kell!), de ne hanyagold el az érettségi tárgyakat se - magyar, matek, töri, idegen nyelv - , fõleg a következõ két évben ne, mivel az már számít továbbtanulásnál. Esélyed nyilván van, de a bejutást majd az érettségid fogja eldönteni. :)
, , Ne haragudj elsõ, de ez baromság. Csak azért az emeltért kap pontot, ami 1. felvételi tárgy, 2. abból számolnak pontot. " Áá, tényleg, elnéztem a dolgokat. Hát, akkor csak a fele igaz annak, amit leírtam. Szóval csinálj mindenképp emelt bioszt és kémiát. Az emelt érettségi meg úgy jött ide, hogy összesen 100 pluszpontot lehet összeszedni tanulmányokkal, szóval a két emeltért megkapná a 2x50 pontot. Akkor meg hiába van nyelvvizsgája, arra már nem kapna pontot, csak akkor, ha nem sikerül elérni valamelyik emelttel a 45%-ot.
De ha a 45%ot nem éri el, akkor az orvosira sem fog bejutni, az is biztos.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!