Találatok a következő kifejezésre: Igy normális ez igy is srerelem: (1 db)

Igy "normális"? Ugye ez igy (is) srerelem:)

Tudom azt h minden kapcsolat másmilyen...a miénk nagyon sok akadály mellett indult, és pár hónap telt el, mig igazán közel engedtük egymáshoz magunkat. Néha úgy érzem az egész életemet letudnám élni vele, és mindent képes lennék megtenni érte, a szerelmet sem tudnám elképzelni nélküle...viszont elég sokat marjuk egymást apró apró dolgokon, ilyenkor pedig annyira dühös vagyok, h már szinte gy?lölöm...néha úgy érzem se vele se nélküle...de szeretem?!

Legjobb válasz: Húha... nehéz kérdés... ha hirtelen kelsz ki magadból, próbálj meg elõször elszámolni magadban 10-ig mielõtt bármit is mondanál/visszavágnál a párodnak. A gyûlölet biztosan csak ezért van. De idõvel úgyis érezni fogod, hogy Õ-e az igazi vagy nem. Sok sikert! Csyo

Húha... nehéz kérdés... ha hirtelen kelsz ki magadból, próbálj meg elõször elszámolni magadban 10-ig mielõtt bármit is mondanál/visszavágnál a párodnak. A gyûlölet biztosan csak ezért van. De idõvel úgyis érezni fogod, hogy Õ-e az igazi vagy nem. Sok sikert! Csyo
hmm nem tudom:S azért ha már valaki felteszi azt a kérdést h szereti e egyáltalán nem jo jel. Azt h mti érzel nem tudom. Én sose érzem azt a barátom iránt hogy néha már gyülölöm. Pedig egy éves kapcsolat, és nekünk is nehézkes volt az eleje.
A gyûlölet szerintem nem gyûlölet olyankor, csak hirtelen felinduló düh, méreg, harag iránta. Gondolkozz csak el rajta... És ne hergeld fel magad magad az apró dolgokon. hallgasd meg az álláspontját, mondd el a sajátodat, és kössetek kompromisszumot! Máshogy nem lehet a kapcsolat normális, csak ha mindenki enged a maga igazából, és így kialakul egy egység. Próbálkozzatok!
Szerintem beszéljétek meg , a problémát és ne hergeld fel magad egybõl , ez a 10ig számolj el magadba is egy jó ötlet! és ezért mert sokat veszekedtek vagy iesmi nem azt jelenti hogy gyûlölni kell a másikat ....!De azért jogos ez a szempont hogy se veled se nélküled de azt gondolom , hogy ezt csak akkor érzed amikor éppen roszba vagytok pároddal és ez csak egy átmeneti állapot ...!!
A kérdező hozzászólása: szerelem...bocsi
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat:) igen... rájöttem tényleg nem gyûlölöm...és igen, csak átmeneti mikor azt gondolom h se vele se nélküle...
Erdekes....ebbena pillanatban gondolkoztam el ezen en is...mert en is pont igy vagyok a baratommal...de arra mar rajottem h szeretem, es szerintem te is! A nehezebb dolog ami a szeretet koveti, h kepes vagy turni az aprosagokat..nagyobb e a szerelmed erte? mert ha igen, akkor igazi a szerelem.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Voltatok már úgy hogy a kapcsolatok nagyon ellaposodott, és más valakiről álmodoztatok?

Mit lehet ilyenkor tenni?

3

Szerintetek ha egy fiú kérdezett tőlem ask-on és le írtam neki hogy nem ő belé vagyok szerelmes (pedig igen) és ő ki akadt és rá 2 napra tudtam meg hogy csaja van és ezt most miért csinálta? !

szarul esett neki hogy nemet mondtam vagy féltékenyé akar tenni vagy így akar el felejteni én már nem tudok semmit!!?

3

Az normális? :DD (bőven lent)

a barátom folyton "elévez" ha csókolózunk vagy ha simogatom, és ő fogja a fenekem?:D

3

Nektek meddig tartott az első komoly kapcsolatotok? Kort nemet írjatok

szóval, nekem már fél éve tart az első. ez szokványos? a válaszokat köszi :)

21

Van olyan aki szó nélkül lelép egy szakítás után? Miért nem képes még egy sziát sem kinyögni?

A hosszas búcsúzkodást én is utálom, jobb gyorsan túlesni rajta. De az, hogy vissza se böfögött azért rosszul esik. Én szakitottam vele, de az ő hibájából történt. Biztos benne van a sértettség de szerintem azért annyit megérdemeltem volna, hogy legalább elköszönjön. Én szépen udvariasan kultúráltan intelligens felnőtt ember módjába elbúcsúztam sok sikert és minden jót kívántam neki az életben, ő meg még egy szia-t sem bír kinyögni???? Milyen ember az ilyen? Ennyi tiszteletet adjon már az ember még annak is akire haragszik és nem is szereti már? Nem?

4

Átfordulhat barátságból szerelembe?

Régóta ismerem a lányt, legjobb barátok vagyunk. 100 %-ig megbízunk egymásban. Nem régóta egyedülálló, egy hosszú kapcsolata ért véget. Nagyo Tegnapelőtt elmondtam a neki, hogy belé szerettem, de ő mondta, hogy ő nem így érez irántam többet, mint barátság(nem mondta,de nem vagyok az esete,mint fiú), de később lehet belém szeret, nem tudhatja. Írtam neki dalt is, meg verset is, bár ezeket még nem "mondtam el" neki. Nagyon szeretem. Szerintetek küzdjek érte?

4

Kik találtak párt, itt vagy a társkeresőkőn?

love.hu,párom.hu, csajok és pasik alkalamzás,elittáras.hu

3

Ilyen csúnya szakítást hogy lehet feldolgozni?

1 év 3 hónapig voltunk együtt, tegnap szakított velem. Nekem tényleg ő volt a mindenem. Na addig addig veszekedtünk, meg én könyörögtem neki, hogy egymásnak mentünk, és ő levágott a földhöz. Olyan dolgokat tudok róla hogy tönkretenném vele az egész életét, és biztos vagyok benne hogy ezek után nagyon sok lány megtenné de én nem tudom vele holott megérdemelné. Kétségbe vagyok esve mert vele feküdtem le először minden hozzá köt, orvoshoz is kell mennem enni sem birok aludni sem egyszerűen semmit sem.

3

Gáz ha még nincs barátnőm?

Volt már 2 barátnőm de nem hosszú életű. 15 éves vagyok és még nem volt valami komoly kapcsolatom. Az baráti körömbe nem nagyon vannak olyan lányok akikkel eltudnám képzelni. talán egy valaki akivel de ő más suliba jár(mondjuk ez nem para),messze is lakik de a legnagyobb gond hogy nem nagyon lehet elérni soha mert mindig barátnőjivel mászkál. Szvl gáz vagy no problem? :D

5

Van egy lány aki nagyon tetszik de nem vagy biszex. De már smártam is vele de nem vagyok biszex. Mit tegyek?

7

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!