Találatok a következő kifejezésre: Igy normális ez igy is srerelem: (1 db)

Igy "normális"? Ugye ez igy (is) srerelem:)

Tudom azt h minden kapcsolat másmilyen...a miénk nagyon sok akadály mellett indult, és pár hónap telt el, mig igazán közel engedtük egymáshoz magunkat. Néha úgy érzem az egész életemet letudnám élni vele, és mindent képes lennék megtenni érte, a szerelmet sem tudnám elképzelni nélküle...viszont elég sokat marjuk egymást apró apró dolgokon, ilyenkor pedig annyira dühös vagyok, h már szinte gy?lölöm...néha úgy érzem se vele se nélküle...de szeretem?!

Legjobb válasz: Húha... nehéz kérdés... ha hirtelen kelsz ki magadból, próbálj meg elõször elszámolni magadban 10-ig mielõtt bármit is mondanál/visszavágnál a párodnak. A gyûlölet biztosan csak ezért van. De idõvel úgyis érezni fogod, hogy Õ-e az igazi vagy nem. Sok sikert! Csyo

Húha... nehéz kérdés... ha hirtelen kelsz ki magadból, próbálj meg elõször elszámolni magadban 10-ig mielõtt bármit is mondanál/visszavágnál a párodnak. A gyûlölet biztosan csak ezért van. De idõvel úgyis érezni fogod, hogy Õ-e az igazi vagy nem. Sok sikert! Csyo
hmm nem tudom:S azért ha már valaki felteszi azt a kérdést h szereti e egyáltalán nem jo jel. Azt h mti érzel nem tudom. Én sose érzem azt a barátom iránt hogy néha már gyülölöm. Pedig egy éves kapcsolat, és nekünk is nehézkes volt az eleje.
A gyûlölet szerintem nem gyûlölet olyankor, csak hirtelen felinduló düh, méreg, harag iránta. Gondolkozz csak el rajta... És ne hergeld fel magad magad az apró dolgokon. hallgasd meg az álláspontját, mondd el a sajátodat, és kössetek kompromisszumot! Máshogy nem lehet a kapcsolat normális, csak ha mindenki enged a maga igazából, és így kialakul egy egység. Próbálkozzatok!
Szerintem beszéljétek meg , a problémát és ne hergeld fel magad egybõl , ez a 10ig számolj el magadba is egy jó ötlet! és ezért mert sokat veszekedtek vagy iesmi nem azt jelenti hogy gyûlölni kell a másikat ....!De azért jogos ez a szempont hogy se veled se nélküled de azt gondolom , hogy ezt csak akkor érzed amikor éppen roszba vagytok pároddal és ez csak egy átmeneti állapot ...!!
A kérdező hozzászólása: szerelem...bocsi
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat:) igen... rájöttem tényleg nem gyûlölöm...és igen, csak átmeneti mikor azt gondolom h se vele se nélküle...
Erdekes....ebbena pillanatban gondolkoztam el ezen en is...mert en is pont igy vagyok a baratommal...de arra mar rajottem h szeretem, es szerintem te is! A nehezebb dolog ami a szeretet koveti, h kepes vagy turni az aprosagokat..nagyobb e a szerelmed erte? mert ha igen, akkor igazi a szerelem.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

176cm-hez 69kg jónak számít vagy a férfiaknak nem nagyon jön be?

10

Szakítsak vagy kezdjek új életet tiszta lappal?

Már 5 éve élek párkapcsolatban, 17 éves voltam, amikor összejöttünk, sok mindenen átment a kapcsolatunk ( volt, hogy megcsalt a párom és én is őt), de mégis együtt maradtunk, mert erős a kötelék közöttünk. Tudjuk, h túl fiatalon ismerkedtünk meg és, hogy lehet jobb lenne külön, hogy mindketten kiélhessük magunkat, de ő már azóta 26 éves és nem szeretne többet szórakozni, teljesen elkötelezte magát mellettem. Én viszont még egyetemre járok, és sok a hullámvölgy a kapcsolatunkban, van, hogy úgy érzem csak ő kell nekem, nincs szükségem semmi másra, nem kell a buli se, de máskor meg annyira ki akarok törni és vágyok az újra, az új helyzetekre... Többször is előfordult már, h megtetszett valaki más, valaki aki igazán megfogott, és sokszor elképzeltem milyen lenne vele...de nem lett belőle soha semmi, mert nem mertem a barátomat ott hagyni valaki másért. Már annyira elkönyveltem, h mi együtt vagyunk, együtt kell lennünk... El tudnám vele képzelni az életemet, de most is abban a szituban vagyok, h úgy lennék egy kicsit egyedül, azt csinálhatnék, amit akarnék, azzal akivel akarok, de akkor őt örökre elveszteném :/ Nem bírna ki a kapcsolatunk egy újabb ideiglenes szakítást... Meg nem is látom értelmét... Elmúlt a szerelem? Vagy csak szimplán ellaposodott a kapcsolat? És ha igen, akkor nem gáz ez ilyen fiatalon? Néha nem tudom elképzelni, h ez így menjen még évekig és aztán örökké... De a párom már így tervezi. Segítsetek! (22/L)

4

Viszony.hu-ról vélemény?

Bárkinek bármilyen jellegű kapcsolat összejött ott?

7

Hogyan keressek normális párkapcsolatot? 26 N

Annyit csalódtam már,pedig nincs sok elvárásom...Én csak egy szerető társat szeretnék akinek csak én vagyok a mindene...

8

Régi barát vagy új barát?

4 hónapja szakítottam a volt barátommal, mert kezdtem érezni egy másik fiú iránt is valamit. Vele másfél évig voltunk együtt. Nem akartam megbántani azzal, hogy megcsalom inkább szakítottam vele. Az előző barátommal a kapcsolatunk elején voltak problémáink. Nagyon sok féltékenykedés volt, de ezen kívül jól megvoltunk.Szakítás óta még mindig könyörög, hogy menjek vissza hozzá, nagyon szerelmes belém. Az új barátommal 3 hónapja járunk. Õ is nagyon szerelmes belém, mindent megtesz értem. Viszont a régi barátom szakítás óta még mindig hiányzik nekem. Megkértem már, hogy ne beszéljünk, de csak pár napig megy ez. Más lánnyal látnám megörülnék. Mit tegyek?
22/L

8

Van itt olyan, aki megcsalta már a barátját/barátnőjét, nem mondta el neki, nagyon megbánta és nem csinált soha többet ilyet és azóta együtt vannak ugyanúgy?

12

Fiúk/férfiak! Ti hogyan reagálnátok arra, ha a barátnőtök a tenyerén akarna hordozni titeket és meg is tenné?

Itt most konkrétan nem anyagiakra gondolok hanem pont arra, hogy szó szoros értelmében a barátnőtök összezsugorítana (úgy 15-20 centi alacsonyra).
Lehetségesnek tartanátok azt, hogy továbbra is normális ütemben, a megszokott módon (már amennyire meg lehet ezt szokni) folyjon tovább a kapcsolatotok?
Mindezek után is ugyanúgy szeretnétek azt a lányt még akkor is, ha nem tudna visszaváltoztatni? Mi erről a véleményetek?

Nőkre is vonatkozik a kérdés meg úgy minden nem nemű permutációra ami a kérdéssel kapcsolatban lehetséges.

7

Lányok, az nektek riasztó ha egy srácnak nincsen baráti köre?

18

Ha a lány szakított velem, viszont nem tiltottuk egymást közösségi oldalakon, akkor gáz, ha írok neki?

Folyton látom és alig bírom ki, hogy ne írjak... Megalázom magam, ha írok?

15

Mit tegyek? A sógornőm ok nélkül gyűlöl.

A barátommal 1 éve vagyunk együtt,minden jó köztünk,csak a sógornőm furán viselkedik velem,pedig semmi oka nincs rá...azt mondják,hogy ilyen a természete,de engem nagyon zavar,főleg a családi kajákon. HOlnap is lesz,de előre izgulok..Nem szól hozzám,kimegy a szobából,ha én is ott vagyok...annyira kellemetlen...végig gyomoridegem van ilyenkor...23éves lány

9

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!