Találatok a következő kifejezésre: Igent vagy mondjak Es (3 db)

Tetszik egy fiú de ő 16 éves én pedig 13. Barátnőm megkérdezte hogy tetszek-e neki és azt mondta hogy nem. Barátnőm azt mondta hogy lehet hogy igent mondana ha én kérdezném meg. Szerintetek lenne esélyem nála? Igent mondana? Vagy mondjak le róla?

Azért mondta hogy nem mert kicsivagyok nem tetszek neki és keveset találkozunk

Legjobb válasz: Szerintem tegyél le róla, ha azt mondta nem, akkor ne erõltesd. Lesz majd más:)

Szerintem tegyél le róla, ha azt mondta nem, akkor ne erõltesd. Lesz majd más:)
hát szerintem errõl akkor tegyél le:(
Semmiképpen se próbálkozz be nála, ha tetszel neki akkor majd õ kezdeményez.13 évesen meg pláne nem kéne fiúkra nyomulnod.
bukott az ügy
ne élõben mert úgy megadja az ideg, elsõnek csak mellékesen ráírsz mondjuk facebookon hogy szia, akarsz e beszélgetni stb, és ha beadja akkor folytathatjátok élõben.. tudom hogy élõben jobb lenne kezdeni de mi már egy ilyen világban élünk sajna:S
derítsd ki valahogy .... csak dumáljatok facen és ha majd rád ír stb.. és ha úgy érzed majd, hogy sima ügy dumálj vele élõben és mond el neki h mit érzel de csak h biztos leszel abban, hogy tetszel neki addig ne add a jeleket!

Igent vagy nemet mondjak? Es miert?

Nem tudom hogy mit tegyek:(15 eves vagyok a baratom 16,kozel 2 honapja vagyunk egyutt(en mar nem vagyok szuz de o meg igen az elsot megbantam.....holnap utanra tervezzuk a "szexet"mar amennyire lehet ezt tervezni....nagyon szeretjuk egymast es mindent de mindent megbeszelunk,en megbizok benne es o is bennem,en akarom es o is de attol felek hogy megbanja ezt az elsot...es ezt nem akarom mert tudom h mien ha valaki megbanja az elsot,szoljak neki h meg se akarok semmit??,de nem akarom hogy azt hidje h komolytalan vagyok(vagyhogy konnyu veru vagyok)SEGITSETEK PLEASE

Legjobb válasz: Csak akkor tegyétek meg, ha mindketten szeretnétek! Ha te is és õ is fel van rá készülve LELKILEG is! Csak azért ne feküdjetek le egymással, mert x és y azt szeretné. Ha õ nem akarja, ne sürgesd! Az, hogy te megbántad az elsõt, nem jelenti azt, hogy õ is meg fogja! Fõleg akkor nem, ha olyan emberrel teszi meg, akit tényleg szeret! Az írásodból nem igazán tudtam kivenni, hogy te most valójában akarod ezt, vagy csak azért szeretnél lefeküdni a barátoddal, hogy õ se legyen már szûz! De tényleg csak akkor tegyétek meg, ha mindketten teljesen készek vagytok rá, csak akkor, ha örömet okoz, és nem mások hatására kerül rá sor! Mert ha valaki, akkor te tudod, hogy milyen az, ha megbánja az ember... Sok sikert! :) DÖntsetek helyesen!

Csak akkor tegyétek meg, ha mindketten szeretnétek! Ha te is és õ is fel van rá készülve LELKILEG is! Csak azért ne feküdjetek le egymással, mert x és y azt szeretné. Ha õ nem akarja, ne sürgesd! Az, hogy te megbántad az elsõt, nem jelenti azt, hogy õ is meg fogja! Fõleg akkor nem, ha olyan emberrel teszi meg, akit tényleg szeret! Az írásodból nem igazán tudtam kivenni, hogy te most valójában akarod ezt, vagy csak azért szeretnél lefeküdni a barátoddal, hogy õ se legyen már szûz! De tényleg csak akkor tegyétek meg, ha mindketten teljesen készek vagytok rá, csak akkor, ha örömet okoz, és nem mások hatására kerül rá sor! Mert ha valaki, akkor te tudod, hogy milyen az, ha megbánja az ember... Sok sikert! :) DÖntsetek helyesen!

A barátom megkérte a kezem, én nemet mondtam, de már megbántam. Most meg kell várnom, hogy újra feltegye a kérdést, vagy menjek el hozzá és utólag mondjak igent?

Legjobb válasz: azért akarsz igent mondani, mert tényleg ezt akarod, vagy azért, mert bevágta a durcit? ezt tisztázd le magadban, aztán mondd neki, hogy inkább hozzámennél, ha tényleg akarod.

azért akarsz igent mondani, mert tényleg ezt akarod, vagy azért, mert bevágta a durcit? ezt tisztázd le magadban, aztán mondd neki, hogy inkább hozzámennél, ha tényleg akarod.
De még együtt vagytok vagy bánatában elment Afganisztánba, hogy kell elképzelni a helyzetet?
Hát azt szerintem buktad, az sem biztos hogy megkéri még egyszer, szerinted mit érezhetett, õ veled akarta leélni az életét, Te pedig nem.
De miért mondtál nemet?
Jól tetted. Ha nem érzed még itt az idejét, akkor nem szabad igent mondani. Lemerném fogadni, hogy most is csak miatta akarsz igent mondani és nem is akarod igazán. Különben is még csak 20éves vagy. Ne kapkodj!
Most te kérd meg az õ kezét. Szerintem logikus.
Mindent lehet, sõt a formabontó dolgok a legizgalmasabbak. Leesne a srác álla.
Igen igen, ha vissza akarod szerezni, kérd meg te! Akkor biztos helyreáll a bizalom!
Ennyi idõ után miért volt meglepõ, hogy feleségül kért? Vagy azt vártad, hogy letérdeljen elõtted? A baj az, hogy nem szereted eléggé ahhoz, hogy a felesége legyél. Én biztosan szakítottam volna párommal, ha nemet mond. Nem érdekelt volna a magyarázkodása. Szerencsére nem mondott nemet, mert szeretjük egymást. 27/F
ne szégyelld magad. õ lehet, hogy hónapokat gondolkodott elõtte, te meg döntsd el egy másodperc alatt? teljesen természetes, hogy nem ugrottál rögtön a nyakába, mutatja, hogy megfontolt felnõtt vagy.
Emberek, most komolyan. 20 évesen mégis miért kellett volna már erre számítania?
Ha tudományosan nézzük, akkor egy õszinte választ adtál. Pszichológusok is gyakran alkalmazzák ezt a módszert: gyors kérdésre, gyors válasz, az mindig igaz. Nem gondolkodhatsz azon, hogy mik a társadalmi...stb elvárások, csak felelsz. Szerintem hagyd most ezt a dolgot leülepedni. Ne kapkodj. Ha egymáshoz tartoztok, úgyis megoldódik. Ha nem, akkor viszont lehet, hogy tényleg nem ez volt "megírva".
Ha bánod, akkor szólj neki, hogy mégis hozzámész. Ennyi!
Ha ezek után egyáltalán még szóbaáll veled a barátod, akkor mondd el neki, hogy még korainak tartod az esküvõt, de az eljegyzésben benne vagy, mert vele képzeled el az életed, csak a házassághoz még fiatalnak tartod magad, és várnotok kéne vele. Bár én meglepõnek találom, hogy egy lánykérés bukása után egyáltalán még kapcsolatról beszélhetünk. Nálam az egyértelmû szakítást jelentene - nõ létemre.
2szer mondtam nemet, harmadjára boldogan ugrottam a nyakába, igaz, az elsõ kettõnél 18 majd 19 voltam, a harmadiknál 26. Ha annyira oda van érted, fel fogja tenni újra, ha már most igent mondanál, állj elé és mondd el õszintén neki amiket ide leírtál, meg fogja érteni. Aztán meg megegyezés kérdése a hosszú vagy a rövid jegyesség.
Hát, én egyszer mondtam nemet a mostani páromnak, de ott helyben meg is indokoltam neki. Alig fél éve voltunk együtt, terhes lettem. Mielõtt elmentünk volna a 4d ultrahangra, az elõtti este megkérte a kezemet. Nemet mondtam, és hozzátettem: ne a gyerek miatt vegyen el engem, hanem magam miatt. Ha majd 1-2-3 év múlva kiismeri minden mozdulatomat, és ennek ellenére komolyan velem gondolja leélni az életét, akkor boldogan igent mondok. Aztán végül a baba nem maradt meg, fejlõdési rendellenességek miatt. Én meg nem kaptam azóta sem gyûrût, pedig ennek már több, mint 2 éve. :) Nem késtél el, de mondd el neki, hogy fiatal vagy még hozzá, térjetek rá vissza 1-2 év múlva. Hajrá :)
Jézus, ezek a "ha egyáltalán még szóba áll veled", "nálam vége lenne a kapcsolatnak", "nem szereted eléggé" válaszok elég gázosak. Szerintetek az a romantikus, ha valaki érzelmi zsarolással belekényszeríti a lányt a házasságba? Ha eleve nem merül fel, hogy a lány esetleg mást szeretne, akkor nem lánykérésnek hívnák ezt, hanem a pasi közölné, hogy esküvõ lesz és kész...
ismerõsömék 5 évig jártak összeházasodtak és fél év múlva elváltak. Hallgass a szívedre azért ne várj mert lehet késõbb már nem szereted. 25 éves koromig megakartam házasodni nem jött össze most 30 vagyok és már nem is akarok.
Nyugodtan mondj igent, ha úgy alakulna megint, feltéve ha szereted. Nem kértem még meg senki kezét, de úgy gondolom a barátod azért kérte meg a kezed, mert szerette volna, szeretné azt érezni, hogy még közelebb kerültök egymáshoz, jobban összetartoztok. Azzal, hogy eljegyzitek egymást még nincsenek "kötelezettségeitek", viszont más felfogásban, szinten viszonyultok majd egymáshoz. A házassággal viszont várjatok kicsit szerintem. 18-26 év között, igazából bármikor, de fõleg ebben az idõszakban gyorsan megváltozhatnak az ember vágyai. Egy házasságot felbontani meg nem olyan egyszerû.
A kérdező hozzászólása: Õ 24. De én szeretem, csak gondoljatok bele! Átlagos napom van, átlagos dolgokat csinálok, nem gyanítok semmit, erre bumm, leszel a feleségem? Hát ott majdnem szívrohamot kaptam! Utólag már tényleg jól hangzik, csak most kicsit szégyenlem magam.
Figyelj: a férfiak ki tudja mennyit gondolkoznak, mire felteszik a nagy kérdést. Így teljesen természetes, hogy amikor megkérik a nõt, akkor a nõ is mondhat nemet, vagy kérhet gondolkozási idõt. Ha a férfi igazán szeret, akkor kivár, és megkér újra. De a te esetedben szerintem még várnod se kell, hiszen írod, hogy meggondoltad magad, mostmár igent mondanál. Egyszerûen súgd a fülébe, hogy úgy érzed, már szívesen lennél a menyasszonya:)
A kérdező hozzászólása: Húsz éves vagyok, megijedtem. Tényleg megbántam.
A kérdező hozzászólása: Ötös, olyat tényleg lehet?
1-es honnan a francból veszed, hogy nem vele akarja leélni az életét? csak korainak tartotta még.
A kérdező hozzászólása: Nyolcas, nem az a baj, õ tényleg szeret és el is tud tartani, meg a szüleimmel is jóban van, csak nem számítottam rá és bekakkantottam egy kicsit.
szerintem ha megilyedtél tõle, nem állsz rá készen. ráérsz még :) .én is 22évesen mentem férjhez de mikor megkérdezte tudtam mit akarok. azonnal igent mondtam. emésztgesd és ha mégis készen állsz rá mondd el neki hogy megbántad vagy nem tudom :) .ha meg emiatt neked kell utána futni hogy jajj ne hari hogy nemet mondtam akkor meg hagyd az egészet. ha szeret megvár :)
Ha megbántad, akkor kiálts neki egy nagy igent!
Mióta vagytok együtt ?
A kérdező hozzászólása: Egy párként három éve és egy hónapja. Azelõtt meg jóbarátok voltunk gyerekkorunk óta.
Ha abban a pillanatban megijedtél és nemet mondtál, akkor az azt jelenti, hogy még nem állsz rá készen. Ne hozz elhamarkodott döntést! Mondd meg neki, hogy neked ez még korai, várjatok pár évet. Ha szeret úgyis megérti. Egyébként tényleg korai 20évesen... Abba meg ne menj bele, hogy majd õ eltart. Az ilyenek mindig rosszul sülnek el.
Én tutira nem adnék esélyt neked, soha többé. Ismerhetted volna már annyira, hogy meg fogja kérni a kezed, te meg nemet mondtál. Jobb is így. Neki!
A barátod hány éves? Ennyire ismeritek egymást és te mégis nemet mondtál, többet nem kérnélek meg, mert ez nem jelenti azt, hogy házasodni kell, csak megmutatta neked, hogy komolyak a szándékai és szeret téged. Ezekszerint te nem biztos, hogy valóban szereted. Azért 20 éves már nem annyira gyerek, hogy ne tudja mit érez a másik iránt.
semmiképpen nem kell "várnod rá" (de utálom). de tudd (biztosan), hogy hogy érzel (azaz, inkább, tanácsosabb, ha, gondolod), és aztán közöld vele. (ha biztos vagy az igenben, akkor azt. és sztem minnél hamarabb :) )


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!