Találatok a következő kifejezésre: Igent vagy mondjak (7 db)

Tetszik egy fiú de ő 16 éves én pedig 13. Barátnőm megkérdezte hogy tetszek-e neki és azt mondta hogy nem. Barátnőm azt mondta hogy lehet hogy igent mondana ha én kérdezném meg. Szerintetek lenne esélyem nála? Igent mondana? Vagy mondjak le róla?

Azért mondta hogy nem mert kicsivagyok nem tetszek neki és keveset találkozunk

Legjobb válasz: Szerintem tegyél le róla, ha azt mondta nem, akkor ne erõltesd. Lesz majd más:)

Szerintem tegyél le róla, ha azt mondta nem, akkor ne erõltesd. Lesz majd más:)
hát szerintem errõl akkor tegyél le:(
Semmiképpen se próbálkozz be nála, ha tetszel neki akkor majd õ kezdeményez.13 évesen meg pláne nem kéne fiúkra nyomulnod.
bukott az ügy
ne élõben mert úgy megadja az ideg, elsõnek csak mellékesen ráírsz mondjuk facebookon hogy szia, akarsz e beszélgetni stb, és ha beadja akkor folytathatjátok élõben.. tudom hogy élõben jobb lenne kezdeni de mi már egy ilyen világban élünk sajna:S
derítsd ki valahogy .... csak dumáljatok facen és ha majd rád ír stb.. és ha úgy érzed majd, hogy sima ügy dumálj vele élõben és mond el neki h mit érzel de csak h biztos leszel abban, hogy tetszel neki addig ne add a jeleket!

Mit tegyek? Elutasitsam, vagy inkabb varjak, vagy mondjak igent! Segitseg pls!

Tetszem egy fiunak, viszont o nekem ANNYIRA nem jon be..( bar mostanaban eleg cuki velem:) ) Szoval mit mondjak neki?..utasitsam el, vagy varjak meg. Mert most amugy nagyon jo baratok vagyunk! Segitsetek pls:)

Legjobb válasz: Egy esélyt megérdemel, aztán majd meglátod, hogyan tovább.

Egy esélyt megérdemel, aztán majd meglátod, hogyan tovább.
mondj igent :) probald meg, beszélgessetek, randizgassatok, hs smacizni akar, engedd... aztan kiderül mi lesz :)
ha csak az jön be neked ah viselkedik veled h te teccel neki az nem szerelem a te szemszögedbõl szv hha nem szereted vissza kéne utasítanod :/ mond meg neki h bartságnál nem akarsz tõle többet :)
A kérdező hozzászólása: Meg csak 13 eves vagyok..egyszer mar volt fium, szurnyu szakitassal ert veget..attol felek ez is igy lenne:(

Igent vagy nemet mondjak? :s Help pls!

Hellóka!Az lenne a problémám hogy egy fiú megkérdezte hogy járnék-e vele,nekem tetszik minden rendben van csak az a probléma hogy kb 3-4 héttel ezel?tt megkérdezte az egyik pasi az osztéylomból hogy nem járnék-e vele de neki azt mondtam hogy nem mert korai,valójában meg nem tetszett annyira és nem akartam megbántani..De ha ez kitudódik valószin?leg a srác megharagszik majd rám és gondolom majd a hátam mögöt ribinek vagy ilyesminek nevez.:/ És még annyi hogy az egyik LB-nek is tetszik az a fiú.Nem szeretnék senkit sem megbántani.Kérle SEGíTSETEK PLS!El?re is nagyon köszönöm a válaszotokat!

Legjobb válasz: Hány éves vagy, 12?

Hány éves vagy, 12?
Figyelj leírtam, ilyen korban nem lesz komoly kapcsolatod.. persze ilyen komolytalan gyerekes "kapcsolatokba" belemehetsz.. de ennyi az egész...
volt már sok pasija, a 13 éves kis p.öcsköszörûket nem hívnám pasinak
A kérdező hozzászólása: amúgy ne gondoljátok hogy már volt N pasim ez lenne az elsõ.. lehet hogy én furcsának számitok de van egy ismerõsöm aki már azon gondolkodik hogy pettingeljen a barátjával .. és csak 13 éves..és már volt jópár pasija..
A kérdező hozzászólása: ?
Ezt jól el kur*tam.... Már mindegy...
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat =)
xO Uram anyám.12 évesen még ne gondolkozz párkapcsolatba.
A kérdező hozzászólása: nem menõzésbõl akartam vele járni..
A fiúval ne törõdj (akinek nemet mondtál, van ilyen), a barátnõddel meg beszéld meg, ha normális, megérti. Tizenévesen nem gáz annyira ez a lekoptatós szöveg, velem is megesett annak idején, érettebb fejjel majd jobban kezeled az ilyen helyzeteket.
A kérdező hozzászólása: csak most veszem észre a sok hibát :S osztályomból* mögött* Kérlek*
Azért fontos mert látszik az írásstílusodból és ilyen korban úgyse lesz semmi komoly kapcsolatod.. persze próbálgatásnak jó :)
Nemet, mert a jelek szerint nem vagy szerelmes. Csak brahiból meg menõzésbõl nem érdemes senkivel járni, mert abból jó nem sül ki.
A kérdező hozzászólása: amúgy igen..
A kérdező hozzászólása: ez miért fontos?:D
A kérdező hozzászólása: megértettem


Igent vagy nemet mondjak? Es miert?

Nem tudom hogy mit tegyek:(15 eves vagyok a baratom 16,kozel 2 honapja vagyunk egyutt(en mar nem vagyok szuz de o meg igen az elsot megbantam.....holnap utanra tervezzuk a "szexet"mar amennyire lehet ezt tervezni....nagyon szeretjuk egymast es mindent de mindent megbeszelunk,en megbizok benne es o is bennem,en akarom es o is de attol felek hogy megbanja ezt az elsot...es ezt nem akarom mert tudom h mien ha valaki megbanja az elsot,szoljak neki h meg se akarok semmit??,de nem akarom hogy azt hidje h komolytalan vagyok(vagyhogy konnyu veru vagyok)SEGITSETEK PLEASE

Legjobb válasz: Csak akkor tegyétek meg, ha mindketten szeretnétek! Ha te is és õ is fel van rá készülve LELKILEG is! Csak azért ne feküdjetek le egymással, mert x és y azt szeretné. Ha õ nem akarja, ne sürgesd! Az, hogy te megbántad az elsõt, nem jelenti azt, hogy õ is meg fogja! Fõleg akkor nem, ha olyan emberrel teszi meg, akit tényleg szeret! Az írásodból nem igazán tudtam kivenni, hogy te most valójában akarod ezt, vagy csak azért szeretnél lefeküdni a barátoddal, hogy õ se legyen már szûz! De tényleg csak akkor tegyétek meg, ha mindketten teljesen készek vagytok rá, csak akkor, ha örömet okoz, és nem mások hatására kerül rá sor! Mert ha valaki, akkor te tudod, hogy milyen az, ha megbánja az ember... Sok sikert! :) DÖntsetek helyesen!

Csak akkor tegyétek meg, ha mindketten szeretnétek! Ha te is és õ is fel van rá készülve LELKILEG is! Csak azért ne feküdjetek le egymással, mert x és y azt szeretné. Ha õ nem akarja, ne sürgesd! Az, hogy te megbántad az elsõt, nem jelenti azt, hogy õ is meg fogja! Fõleg akkor nem, ha olyan emberrel teszi meg, akit tényleg szeret! Az írásodból nem igazán tudtam kivenni, hogy te most valójában akarod ezt, vagy csak azért szeretnél lefeküdni a barátoddal, hogy õ se legyen már szûz! De tényleg csak akkor tegyétek meg, ha mindketten teljesen készek vagytok rá, csak akkor, ha örömet okoz, és nem mások hatására kerül rá sor! Mert ha valaki, akkor te tudod, hogy milyen az, ha megbánja az ember... Sok sikert! :) DÖntsetek helyesen!

A barátom megkérte a kezem, én nemet mondtam, de már megbántam. Most meg kell várnom, hogy újra feltegye a kérdést, vagy menjek el hozzá és utólag mondjak igent?

Legjobb válasz: azért akarsz igent mondani, mert tényleg ezt akarod, vagy azért, mert bevágta a durcit? ezt tisztázd le magadban, aztán mondd neki, hogy inkább hozzámennél, ha tényleg akarod.

azért akarsz igent mondani, mert tényleg ezt akarod, vagy azért, mert bevágta a durcit? ezt tisztázd le magadban, aztán mondd neki, hogy inkább hozzámennél, ha tényleg akarod.
De még együtt vagytok vagy bánatában elment Afganisztánba, hogy kell elképzelni a helyzetet?
Hát azt szerintem buktad, az sem biztos hogy megkéri még egyszer, szerinted mit érezhetett, õ veled akarta leélni az életét, Te pedig nem.
De miért mondtál nemet?
Jól tetted. Ha nem érzed még itt az idejét, akkor nem szabad igent mondani. Lemerném fogadni, hogy most is csak miatta akarsz igent mondani és nem is akarod igazán. Különben is még csak 20éves vagy. Ne kapkodj!
Most te kérd meg az õ kezét. Szerintem logikus.
Mindent lehet, sõt a formabontó dolgok a legizgalmasabbak. Leesne a srác álla.
Igen igen, ha vissza akarod szerezni, kérd meg te! Akkor biztos helyreáll a bizalom!
Ennyi idõ után miért volt meglepõ, hogy feleségül kért? Vagy azt vártad, hogy letérdeljen elõtted? A baj az, hogy nem szereted eléggé ahhoz, hogy a felesége legyél. Én biztosan szakítottam volna párommal, ha nemet mond. Nem érdekelt volna a magyarázkodása. Szerencsére nem mondott nemet, mert szeretjük egymást. 27/F
ne szégyelld magad. õ lehet, hogy hónapokat gondolkodott elõtte, te meg döntsd el egy másodperc alatt? teljesen természetes, hogy nem ugrottál rögtön a nyakába, mutatja, hogy megfontolt felnõtt vagy.
Emberek, most komolyan. 20 évesen mégis miért kellett volna már erre számítania?
Ha tudományosan nézzük, akkor egy õszinte választ adtál. Pszichológusok is gyakran alkalmazzák ezt a módszert: gyors kérdésre, gyors válasz, az mindig igaz. Nem gondolkodhatsz azon, hogy mik a társadalmi...stb elvárások, csak felelsz. Szerintem hagyd most ezt a dolgot leülepedni. Ne kapkodj. Ha egymáshoz tartoztok, úgyis megoldódik. Ha nem, akkor viszont lehet, hogy tényleg nem ez volt "megírva".
Ha bánod, akkor szólj neki, hogy mégis hozzámész. Ennyi!
Ha ezek után egyáltalán még szóbaáll veled a barátod, akkor mondd el neki, hogy még korainak tartod az esküvõt, de az eljegyzésben benne vagy, mert vele képzeled el az életed, csak a házassághoz még fiatalnak tartod magad, és várnotok kéne vele. Bár én meglepõnek találom, hogy egy lánykérés bukása után egyáltalán még kapcsolatról beszélhetünk. Nálam az egyértelmû szakítást jelentene - nõ létemre.
2szer mondtam nemet, harmadjára boldogan ugrottam a nyakába, igaz, az elsõ kettõnél 18 majd 19 voltam, a harmadiknál 26. Ha annyira oda van érted, fel fogja tenni újra, ha már most igent mondanál, állj elé és mondd el õszintén neki amiket ide leírtál, meg fogja érteni. Aztán meg megegyezés kérdése a hosszú vagy a rövid jegyesség.
Hát, én egyszer mondtam nemet a mostani páromnak, de ott helyben meg is indokoltam neki. Alig fél éve voltunk együtt, terhes lettem. Mielõtt elmentünk volna a 4d ultrahangra, az elõtti este megkérte a kezemet. Nemet mondtam, és hozzátettem: ne a gyerek miatt vegyen el engem, hanem magam miatt. Ha majd 1-2-3 év múlva kiismeri minden mozdulatomat, és ennek ellenére komolyan velem gondolja leélni az életét, akkor boldogan igent mondok. Aztán végül a baba nem maradt meg, fejlõdési rendellenességek miatt. Én meg nem kaptam azóta sem gyûrût, pedig ennek már több, mint 2 éve. :) Nem késtél el, de mondd el neki, hogy fiatal vagy még hozzá, térjetek rá vissza 1-2 év múlva. Hajrá :)
Jézus, ezek a "ha egyáltalán még szóba áll veled", "nálam vége lenne a kapcsolatnak", "nem szereted eléggé" válaszok elég gázosak. Szerintetek az a romantikus, ha valaki érzelmi zsarolással belekényszeríti a lányt a házasságba? Ha eleve nem merül fel, hogy a lány esetleg mást szeretne, akkor nem lánykérésnek hívnák ezt, hanem a pasi közölné, hogy esküvõ lesz és kész...
ismerõsömék 5 évig jártak összeházasodtak és fél év múlva elváltak. Hallgass a szívedre azért ne várj mert lehet késõbb már nem szereted. 25 éves koromig megakartam házasodni nem jött össze most 30 vagyok és már nem is akarok.
Nyugodtan mondj igent, ha úgy alakulna megint, feltéve ha szereted. Nem kértem még meg senki kezét, de úgy gondolom a barátod azért kérte meg a kezed, mert szerette volna, szeretné azt érezni, hogy még közelebb kerültök egymáshoz, jobban összetartoztok. Azzal, hogy eljegyzitek egymást még nincsenek "kötelezettségeitek", viszont más felfogásban, szinten viszonyultok majd egymáshoz. A házassággal viszont várjatok kicsit szerintem. 18-26 év között, igazából bármikor, de fõleg ebben az idõszakban gyorsan megváltozhatnak az ember vágyai. Egy házasságot felbontani meg nem olyan egyszerû.
A kérdező hozzászólása: Õ 24. De én szeretem, csak gondoljatok bele! Átlagos napom van, átlagos dolgokat csinálok, nem gyanítok semmit, erre bumm, leszel a feleségem? Hát ott majdnem szívrohamot kaptam! Utólag már tényleg jól hangzik, csak most kicsit szégyenlem magam.
Figyelj: a férfiak ki tudja mennyit gondolkoznak, mire felteszik a nagy kérdést. Így teljesen természetes, hogy amikor megkérik a nõt, akkor a nõ is mondhat nemet, vagy kérhet gondolkozási idõt. Ha a férfi igazán szeret, akkor kivár, és megkér újra. De a te esetedben szerintem még várnod se kell, hiszen írod, hogy meggondoltad magad, mostmár igent mondanál. Egyszerûen súgd a fülébe, hogy úgy érzed, már szívesen lennél a menyasszonya:)
A kérdező hozzászólása: Húsz éves vagyok, megijedtem. Tényleg megbántam.
A kérdező hozzászólása: Ötös, olyat tényleg lehet?
1-es honnan a francból veszed, hogy nem vele akarja leélni az életét? csak korainak tartotta még.
A kérdező hozzászólása: Nyolcas, nem az a baj, õ tényleg szeret és el is tud tartani, meg a szüleimmel is jóban van, csak nem számítottam rá és bekakkantottam egy kicsit.
szerintem ha megilyedtél tõle, nem állsz rá készen. ráérsz még :) .én is 22évesen mentem férjhez de mikor megkérdezte tudtam mit akarok. azonnal igent mondtam. emésztgesd és ha mégis készen állsz rá mondd el neki hogy megbántad vagy nem tudom :) .ha meg emiatt neked kell utána futni hogy jajj ne hari hogy nemet mondtam akkor meg hagyd az egészet. ha szeret megvár :)
Ha megbántad, akkor kiálts neki egy nagy igent!
Mióta vagytok együtt ?
A kérdező hozzászólása: Egy párként három éve és egy hónapja. Azelõtt meg jóbarátok voltunk gyerekkorunk óta.
Ha abban a pillanatban megijedtél és nemet mondtál, akkor az azt jelenti, hogy még nem állsz rá készen. Ne hozz elhamarkodott döntést! Mondd meg neki, hogy neked ez még korai, várjatok pár évet. Ha szeret úgyis megérti. Egyébként tényleg korai 20évesen... Abba meg ne menj bele, hogy majd õ eltart. Az ilyenek mindig rosszul sülnek el.
Én tutira nem adnék esélyt neked, soha többé. Ismerhetted volna már annyira, hogy meg fogja kérni a kezed, te meg nemet mondtál. Jobb is így. Neki!
A barátod hány éves? Ennyire ismeritek egymást és te mégis nemet mondtál, többet nem kérnélek meg, mert ez nem jelenti azt, hogy házasodni kell, csak megmutatta neked, hogy komolyak a szándékai és szeret téged. Ezekszerint te nem biztos, hogy valóban szereted. Azért 20 éves már nem annyira gyerek, hogy ne tudja mit érez a másik iránt.
semmiképpen nem kell "várnod rá" (de utálom). de tudd (biztosan), hogy hogy érzel (azaz, inkább, tanácsosabb, ha, gondolod), és aztán közöld vele. (ha biztos vagy az igenben, akkor azt. és sztem minnél hamarabb :) )

Keményfiú. Igent mondjak, vagy ne?

Az iskola és a baráti társaságom keménylegényér?l van szó, aki engem nézett ki magának. Randizgatni akar velem. Igent mondjak vagy sem? Néha már szinte romantikus, és az a bajom, hogy kezdem nagyon megkedvelni. Erkölcsös lány vagyok, szigorú és régimódi családban n?ttem fel, és a családomon kívül csak az ex-barátaim tudják, hogy házasság el?tt nálam nincs szex. Lehetséges, hogy valamelyik exem elpletykálta a titkomat, a nagylegény meg csak azért viselkedik így, mert ismeretei alapján kihívásnak veszi a fogadalmam? Egyébként állítólag szép vagyok, de ugye ezt az ember magáról nem tudja megítélni. Köszi a válaszokat!

Legjobb válasz: "Erkölcsös lány vagyok, szigorú és régimódi családban nõttem fel, és a családomon kívül csak az ex-barátaim tudják, hogy házasság elõtt nálam nincs szex." Tudod hányan mondták már ezt nekem? Mindet megdugtam és egyszer se kellett megházasodnom érte. :))

"Erkölcsös lány vagyok, szigorú és régimódi családban nõttem fel, és a családomon kívül csak az ex-barátaim tudják, hogy házasság elõtt nálam nincs szex." Tudod hányan mondták már ezt nekem? Mindet megdugtam és egyszer se kellett megházasodnom érte. :) )
Szívesen.
még szép hogy igent kell mondanod lehet kiderül hogy a keménylegény nem is olyan bunkó. Ki tudja? csaklazán
soha ne mondj igent a nemre
Szerintem majd rossz lesz házasság után megtudni mikrõl maradtál le és tudni azt hogy azokat az éveket mér sosem kapod vissza, de te tudod. A csávónak minél késõbb kell elmondani, kb akkor ha már beléd szeret olyankor már nem hagy el.
A kérdező hozzászólása: Nem én tehetek róla, kedves utolsó, de az ismerõseid ezek szerint csak kéretik magukat, én komolyan is veszem az elveimet. Viszont hogy az arcod nem kicsi, az látszik.

Leszeretne feküdni egy pasi velem meg én is vele. Csak nem tudom, hogy elsőre igent mondjak vagy "kéressem" magam még egy kis ideig?

Legjobb válasz: kéresd magad kicsit:) h mégjobban kiéhezzen rád:D de ne vidd tulzásba nehogy ráunjon a pitizésre:D

kéresd magad kicsit:) h mégjobban kiéhezzen rád:D de ne vidd tulzásba nehogy ráunjon a pitizésre:D
Naná, te is mint a tyúk mielõtt elkapná a kakas "még azért futok egy kört, ne mondja hogy k.rva vagyok " :) )
hagyjad had harcoljon meg érted :D
minél jobban kéreted magad, annál nagyobb kihivás vagy neki....a pasik meg általában szeretik a kihivást
de ha 28 vagy ...akkor is:)
Nemtom, szerintem visszaüthet még az ha kéreted magad. Lehe ha a srác azt fogja leszûrni belõle, hogy nem tartod elég vonzónak. Annál pedig kevés dolog esik szarabbul. Persze úgyis lehet tálalni h. ne úgy tûnjön. Tégy ahogy jónak látod de erre vigyázz szerintem.
csatlakoznék az elõttem szólóhoz, nem szabad kéretni magadat, mert akkor a fiúnak elmegy a kedve az egésztõl. :)
Fiú vagyok szóval: Azonnal add oda magad neki!! xD xD (amúgymeg ez tõled függ se senki sem szereti ha túl sokáig játszanak vele)
Ehhez tudni kellene, hogy mióta csapja a szelet neked... Mert, ha már mondjuk egy fél éve, akkor ne várasd tovább... De ha csak egy hete, akkor még kéresd magad picit.
Szerintem tökmindegy. Akkor tedd meg, amikor a legnagyobb tûz van benned.
Ha Te is akarod és kész vagy rá akkor mi a fenének várni. Mit gondolsz mi fog történni ha vársz? Így csak azt éred el hogy minde a ketten vártok és a végén amikor megtörténik és véletlen nem lesz olyan tökéletes mint ahogy képzelitek az lesz mind a kettõtökben hogy "na erre aztán várhattam". Minél többet vársz valamire amire nagyon vágysz annál kiábrándítóbb lesz mikor végre megkapod.
Lehet, hogy neked ez bevált, de Én pasiként elég nyomorékul érzem magam, ha egy lány túlzásba viszi a dolgot és csak húzza az idõt... Én abból azt szoktam levenni, hogy nem kívánja velem a szexuális együttlétet, ami annak a jele, hogy nem vonzódik hozzám kellõképpen!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!