Találatok a következő kifejezésre: Igaza van aki azt mondja, (32 db)

Igaz-e, hogy a szobában elhelyezett tükör elszívja az energiát alvás közben? Lehet-e tükröt tenni dekorációképpen a szobában? Van, aki azt mondja, tegyek nyugodtan, van, aki azt mondja, ne tegyek. Mi a véleményetek melyik a jó megoldás?

Legjobb válasz: Radiesztéziai szempontból lehet vele gond,mert bizonyos káros sugárzásokat felerõsíthet,attól függõen,milyen helyen van.Az energia térre van hatással.Lehet a szobában,csak ne láss bele az ágyadból és akkor nincs vele gond.

Igen, elszívja, de nem csak ez, hanem még a cukorba mártott féltégla, meg a rózsavízzel átitatott balatoni keszeg is. Legyél nagyon óvatos!!!!!
Radiesztéziai szempontból lehet vele gond, mert bizonyos káros sugárzásokat felerõsíthet, attól függõen, milyen helyen van.Az energia térre van hatással.Lehet a szobában, csak ne láss bele az ágyadból és akkor nincs vele gond.
Ez csak egy babona! Nekem mindig is volt nagy tükör a hálószobámban, volt amikor a fejem fölött, most az ágyammal szemben van. Ettõl függetlenül, jól alszom mindig. Ha beképzeled magadnak, hogy emiatt nem tudsz aludni, az nem a tükör hibája!
A tükör annyiban különbözik más anyagoktól, hogy jobb a fényvisszaverõ képessége... A sima üvegablakban is látod a tükörképedet, ha kint sötét van és ég a villany:) Szóval falazd körbe magad...:D
Nekem is van tükröm a hálóban de gondolkozom rajta, hogy áthelyezem valahova. Én meg valahol azt olvastam hogy a szellemek járnak át rajta. Bár ha logikusan gondolkodom akkor tök mindegy, hol jön át rajta, a hálóban vagy a szomszéd szobában. :)
Nem igaz. Az energiádat a Sátán szívja el, azzal, hogy ilyen ökörségekkel foglalkozol. Fordulj inkább Jézushoz, és hagyd el ezt a veszedelmes pogányságot! Pokolra fogsz jutni, kisanyám.
ekkora hülyeséget csak a melegvizben hûtött tökfejüek találnak ki
A tükör a szellemvilág kapja. Csatorna ahol különbözõ rezgésszámmal és polaritással rendelkezõ szellemek közlekednek. Éber állapotban az emberek nagy része ezt nem érzékeli. A különbözõ alvás, ill. tudatszinteken hatása viszont jelentkezik náluk. Különbözõ alvászavarokkal. Rossz álmokkal.Mentális zavarokkal. Gyakorlatilag, ha a hálószobába helyezünk el tükröt vagy egy szomszédos szobának falára, ami a hálószoba falával közös is hatással lehet ránk a tükör. Amellett, hogy egy fajta perverzió szeretkezés közben tükörbõl is figyelni a történéseket.
Jók a válaszolók, igen jól mulattam. A tükör amúgy jó a hálószobában, amíg szex megy. Éjjel viszont elég riasztó, ha a majdnem sötétben meglátod magad benne. Inkább olyan tükröt tegyél, ami egy nyitható szekrény belsõ oldalán van.
A kérdező hozzászólása: Több kisebb darabot ragasztottam fel az egyik sarokba dekorációként a számítógép fölé fejmagasságba.
A kérdező hozzászólása: Egészen a mennyezetig.
Az hogy butaság... A tükör jó kicsi, esetleg keskeny szobákba, hogy növelje a teret, vagy visszaverje a fényt... Nem von el semmilyen energiát...
igenis elszivja ha forró tükörre fekszel és ott szexelsz.
A tükör annyira elszívja az energiát, hogy ha mellé teszel egy üveg redbullt, sima víz lesz belõle reggelre.
Nagyon jó dolog a tükör a hálószobában, fõleg, ha szereted nézni magad szex közben.
Szerintem tegyél és este takard le egy ronggyal vagy törölközõvel. Atoll függ hogy hova szeretnéd rakni és hogy mekkora. ágyal szembe ne tedd csak ha eltakarod
Az nem lenne jó, ha ez igaz volna. Mármint képzeld el, van akinek az ágya felett van a tükör... Plusz a tükröt lefüggönyözni-letakarni hülyeség. Olyxan, mintha halott lenne a háznál... Különben is, minden emberre máshogy hatnak az ilyen dolgok. Szóval tedd be oda, nyugodtan, max. ha úgy érzed, hogy rossz, majd átteszed máshová...
nekünk egy hatalmas tükrös szekrény van a hálószobában, jól alszom, semmi gond nincs.
Én komolyan mondom nyomnék egy adagot a gatyámba ha éjszaka bele néznék aa zükörbe és meglátnám a sápadt felyem ahogy a fülhallgató rajtam van közben meg retek sötét is van.

Eladnám 20 hektár termőföldemet Kelet-Magyarországon. Van aki azt mondja, várjak 2011-ig, a moratórium végéig, mert magasabb lesz az ár. Van aki azt mondja, ne várjunk változásra, mert a nyugatiaknak nem igazán kell K-Mo-i termőföld. Vélemény?

Legjobb válasz: 20 hektár csak hobbinak jó. Ha nem egybefüggõ(gondolom biztos nem az). Csak egy helyi nagygazdának éri meg megvenni. Meg kell a helyi gazdákat versenyeztetni és akkor jobb ár jön ki.

20 hektár csak hobbinak jó. Ha nem egybefüggõ(gondolom biztos nem az). Csak egy helyi nagygazdának éri meg megvenni. Meg kell a helyi gazdákat versenyeztetni és akkor jobb ár jön ki.
Na, nem elég, hogy a gyárainkat eladtuk idegeneknek, most kezdjük a földünkkel, gratulálok.
A kérdező hozzászólása: Tisztelt kritizáló!Majd megnézném, ha neked egy ilyen területeden kívül más tulajdonod nem lenne, és közben munkanélküliként kellene végignéz, ahogy ráddõl a ház...A föld egyébként egy tagban van, és abszolút nem az a célom, hogy külföldinek adjam el, csak az, hogy minél jobb áron.
Kérdezõ azonnal írj privit érdekelne.
hol van helyileg az a terület?? érdekelne!!!!!!

Most akkor mikortól is lehet használni az ülésmagasítót? Van aki azt mondja, ha x kg a gyerek, van aki meg magassághoz köti. Mi az igazi szabvány?

Legjobb válasz: Sajnos a szabványt én sem ismerem. De kisgyereket jobb lenne háttámlás gyerekülésbe tenni, ameddig csak belefér (tehát egész kiskamasz korig), mert a szimpla ülésmagasítók elég veszélyesek. Nem védi a gyereket egyáltalán, sõt egy nagyobb fékezésnék kicsúszhat a gyerek alól, és akkor a biztonsági öv pont rossz helyen szorítja meg. Mi most vettünk gyerekülést, és amikor keresgéltem, sok töréstesztet olvastam, néztem a youtube-on, nagyon sokkoló de egyben tanulságos is pár ilyet megnézni!

Sajnos a szabványt én sem ismerem. De kisgyereket jobb lenne háttámlás gyerekülésbe tenni, ameddig csak belefér (tehát egész kiskamasz korig), mert a szimpla ülésmagasítók elég veszélyesek. Nem védi a gyereket egyáltalán, sõt egy nagyobb fékezésnék kicsúszhat a gyerek alól, és akkor a biztonsági öv pont rossz helyen szorítja meg. Mi most vettünk gyerekülést, és amikor keresgéltem, sok töréstesztet olvastam, néztem a youtube-on, nagyon sokkoló de egyben tanulságos is pár ilyet megnézni!
Amennyire én tudom, 20 kg, vagy 4 év az alsó súly- és korhatár

Jövőhéten leszek 21hetes.4D uh. megyünk, van aki azt mondja, hogy még ilyenkor nem látszodik mindene. Igaz ez, vagy nem?

Legjobb válasz: Minél késõbb mész annál látványosabb az biztos. Mindene látszani fog ne izgulj, de ilyenkor még kicsit UFO-s lesz. Én a 31. héten voltam és nagyon élveztük, mert akkor már szép formás volt.

Minél késõbb mész annál látványosabb az biztos. Mindene látszani fog ne izgulj, de ilyenkor még kicsit UFO-s lesz. Én a 31. héten voltam és nagyon élveztük, mert akkor már szép formás volt.
Állítólag így is szépek már, de tény, hogy még csak ezután lesz még szebb! Szed magára, formásodik. Ezután szállnak le a herék, ha fiú..... Ja és ilyenkor még egyben benne van a képben, késõbb már testrészenként látható. Mi a 28. hét körül megyünk. Egyszer tudjuk csak kifizetni, mert drága. Így remélem akkor már 'szép' baba lesz, és lesz még elég helye, hogy ne bújjon el. :) Engem nem zavar, ha csak részletekben mutatják. De ha kíváncsi vagy, beírod a keresõbe, hogy 4D és sok oldalt kidob, ahol meg lehet nézni, hogy milyen korban milyenek a picik. 22 hetes kismami
21 hetesen voltunk, s mindenét megmutatta, még a nuniját is :D Az arcáról egy nagyon szép képet kaptunk, amin látszik a kis fejecskéje, nyaka, mellkasa, s az arca mellett a keze, amin meg lehet számolni az ujjacskáit. Egyáltalán nem ufós.
Szia Én 28 hetes vagyok és most voltam másodszor, nem igazán engedhetjük meg magunknak, de nekem fontos volt, mert megijesztett az orvosom, hogy kicsi és csak 26 hetesnek felel meg. Ott 28 hetesnek mérték. És az én drága fiacskám 12.000.-Ft-ért végig aludta az egészet még az arcát is betakarta a kezével:-) nem tudtuk felébreszteni, de megnyugodtam, mert minden rendben van vele és nekem ez volt a fontos, de mindenképpen nagy élmény így látni!
Helló! Mi is 21 hetesen mentünk és tökéletesen meg voltam elégedve a látvánnyal! Mindent szemügyre lehetett venni és szép kis pofija volt már!
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat.Már alig várom, hogy láthassam a picurt, remélem azt is meglátják, hogy fiú v. lány.Jó babavárást mindenkinek!

Mi a véleményetek rólam? Mármint nem igazán vagyok megelégedve, van aki azt mondja: jó ez igy, szerintem meg nagy a fenekem, vastag a combom, kicsik a melleim, vagy inkább nincsenek is.

Kritikát birok, minden mennyiségben, csak ún. normális válaszba legyen ágyazva. pár kép:

Legjobb válasz: Egy kis alakformálás és szuper lesz! De így is elfogadnálak ! :)

Egy kis alakformálás és szuper lesz! De így is elfogadnálak ! :)
utolsó vagyok az kb jó is fokozatosan kell futni és nem kell túlzásba vinni, mert nem vagy versenyzõ azt mondják és ez mindenféle sportra igaz, akkor jó és egészséges ha utána is jól érzed magad, és még egyszer volna egy kis pihenõ után ugyanazt megcsinálni de ha már kényszernek érzed az nem jó
azt nem írtad h futsz is:) akkor sztem sport terén rendben lehetsz, valszeg több állati eredetû fehérjét kéne enned, és zöldségeket vagy gyümölcsöket hozzá, meg összetett szénhidrátot, pl rizst. ...és nem csak a bicikliket dugom...:)
dugnálak mint a lopott biciklit! amúgy szerintem egy kis edzés rád férne, h feszesebb legyen a tested, lehet ahogy írtad is h nincs nagy melled, de amúgy mindenhol megjelentek a zsírfelhalmozódások, heti 3 alkalommal futás meg kevés súlyzózás beleférne, egy kis diétával. akkor jó lesz.
Soványka.
vannak melleid nekem az ekkorák jönnek be fogadd el magad, nyugi, a feneked pont jó a combod sem olyan vastag mint amilyennek gondolod, egy szóval: tényleg jó ez így:D sõt szuper;)
Hú, nagyon jól nézel ki, de tényleg! Külön köszi, h ilyen sok fényképet feltettél magadról és hogy nagy felbontásúakat! Imádom a combjaid, izmos, de nem az a "megfojtomveleanyakadtemegnyaljáladdig". :) A feneked is gyönyörû, olyan harapni való, kiváltképp az utolsó képen. A lapos hasadért is rajongok, imádnám, amikor csak tehetném! A hármas képen igazán kihúzhattad volna magad, kicsit hanyag a tartásod. A melleid tényleg nem azok az orbitális nagyságúak, de nekem pont tetszik, mivel egyébként is a pici cicikért rajongok! :) Ha korban illenél hozzám és nem lenne barátod, még meg is ismerkednék veled! Bár szerintem fiatal vagy hozzám, 16-nak tippellek. :( F/30
priviben elküldtem...:) majd mellékelem a biciklit is:)
A kérdező hozzászólása: mondotok valamit ;) köszi a válaszokat, még nyugodtan jöhetnek! (am te bringás, hová valósi vagy?)
A kérdező hozzászólása: :D
Ha van neki, miért ne dugná?:) ))
A kérdező hozzászólása: te dugod a lopott bringákat? :) :/ O.o
A kérdező hozzászólása: országos 2. vagyok 800on, középhosszokon meg 2.-3. bocsi, csak mesélek.. köszi amúgy :)
A kérdező hozzászólása: mondjuk mennyi idõ futás? egyhuzamban 35 percet szoktam, nem gyorsan...
A kérdező hozzászólása: és pl milyen alakformálásra gondoltál?
szerintem csini vagy, csak az alakodhoz hanyagold az ilyesfajta fehérnemût, nem áll jól. A felsõtestedrõl tölthetnél fel egy közelebbi képet, gondolok itt a melleidre, mert csak a melltartót láttatod az összes fotódon. Még fogsz formálódni :)

Igaza van annak, aki azt mondja, hogy ha vki nem talál párt magának, az soha nem a külseje miatt van?

Sokat gondolok erre - én ugyanis nagyon gátlásos vagyok. 22 éves létemre még soha nem volt senkim... Pedig a küls?m alapján mások szerint nyugodtan lehetne... Én viszont nem vagyok elégedett bizonyos területekkel a testemen. Sajnos azt hiszem, ez az eltérés a "normálistól"/átlagtól akkora probléma, hogy egy fiú se tudna belém szeretni.

Legjobb válasz: Szerintem egyaltalan n baj ha valaki nem szep.Az a fontos hogy belulrol milyen.van egy fiu baratom 18 eves es neki sem volt meg senkilye.Mindig azt mondja hogy mit is varhat ilyen arcal.De ez nem igaz mert egy nagyon kedves aranyos megbizhato fiu.Ugyhogy nyugodj meg mert talalsz magadnak valakit es nem azert fog beledszeretni mert nagyok a melleid vagy azert mert csinos vagy hanem azert mert bizni lehet benned mert kedves vagy esmegertesz mindenkit na latod ez a fontos!Es turelem mert megtalalod a parod!

Szerintem egyaltalan n baj ha valaki nem szep.Az a fontos hogy belulrol milyen.van egy fiu baratom 18 eves es neki sem volt meg senkilye.Mindig azt mondja hogy mit is varhat ilyen arcal.De ez nem igaz mert egy nagyon kedves aranyos megbizhato fiu.Ugyhogy nyugodj meg mert talalsz magadnak valakit es nem azert fog beledszeretni mert nagyok a melleid vagy azert mert csinos vagy hanem azert mert bizni lehet benned mert kedves vagy esmegertesz mindenkit na latod ez a fontos!Es turelem mert megtalalod a parod!
minél jobban akarsz egy párt annál késöbb lesz. ne gondolj rá és 1x lehet, h betoppan a nagy õ. lehet már másnap ;-)
En 33 eves vagyok es emlekszem amikor 22 voltam, en is azt gondoltam kicsi vagyok, nagyok a melleim, hulye is vagyok a kutyanak nem kellek.... Aztan egy nagyon jo baratom azt mondta: Te elijeszted a ferfiakat. Felnek toled a ferfiak. Nagyon sokszor elmondta, hogy szep vagyok es egyebek amit sosem ettem meg, mert ugy ereztem, hogy valoban nem vagyok ferfi szemnek kellemes latvany. Egy ido utan elkezdtem tesztelgetni es rajottem, a ferfiak valoban felnek tolem. Nem mernek kozeledni - csak azok mertek akik mar valamilyen szinten megismertek es rajottek nem eszem meg oket elve.- De kocsanyon logo szemekkel bamuljak a melleimet stb... Mit akarok ezzel? Hogy vajoban az onbizalmaddal van gond. Ha lenne neked is egy jobaratod ahogy nekem is meg mindig megvan az illeto aki felnyitja a szemed. Ferfi letere nem ugy nez rad mint egy nore hanem mint egy baratra es objektiven elmondana milyen vagy, sokat segitene. Nekem 25 evesen tort meg a jeg. Akkor kezdtem el elvezni igazan a figyelmet amit kapok. Mert azzal is am meg kell baratkozni. Mert mikor onbizalom hianyban szenvedunk akkor igazabol nagyon kellemetlen a dolog. Megtanultam "hasznalni" az adottsagaimat jo izlesen belul es igen pozitivan hatott a ferfiak tesztoszteronjara. Biztos vagyok abban, hogy a belso kiegyensulyozottsag rairja jegyet a kulsore. Tehat egy no aki nyugodt, kedves, tudja mit akar sokkal vonzobb. NAgyon megertelek a felelmeiddel. Remelem kinovod oket ahogy nekem is sikerult...
A külsõ is számít! ...csak nem biztos, hogy úgy, ahogy most gondolod. Lehet, hogy a fiút valamilyen olyan tulajdonságod ragadja meg, amelyikre nem is gondoltál volna. És, ha egyszer már megvan a vonzalom - ráadásul ha kölcsönös - az valami hihetetlenül meg tud szépíteni fiút, lányt egyaránt! Úgyhogy ne félj ettõl... emeld ki a jó tulajdonságaidat, kicsit fogd vissza a rosszakat - de késõbb, ha már szeret, akkor lassan, óvatosan elmodhatod, megmutathatod neki azt is, amit most nem mersz. Meg fogja érteni, és nem fogja nagyon zavarni. Én már láttam lányon igen csúnya és örökre megmaradó sebet - és nem zavart! Okos volt, és nem azt mutogatta elõször :-) Amúgy ez egy névtelen oldal. Nyugodtan leírhatod, mirõl van szó - hátha konkrét segítséget is tudunk adni.
Hat az en egyszeur esetem. En addig feszitettem a hurt, h majdnem elveszitettem a baratom, es a bizalmat is. Kisebb koromban csunyacska voltam, lapos szemoldok, magas homlok, lapos egyenes haj...szoval ilyen Adams family. Aztan kozmetika, .meg ez az...hajfestes stb meg modelingre is felvettek. Aztan meg minden srac akart engem. Ez felvitte az onbizalmam hiszen en sem voltam sok testreszemmel megelegedve, s ugy ereztem ez kellett. Most is olyan vagyok, minden jo, csak a jelenlegi baratom regebb engem egy kis cicababanak nezett aki kiakarja forgatni. Es ezt o kellett megmondja, h eszrevegyem, h mennyire elmentem egyfele..nem vittem tulzasba...decens ruhakba oltozok, csak kisse "tul szep" lettem, es nem hitte h tenyleg nekem csak o kell, mert egy ilyen no akarkit megkaphat.De a belsomet is megismerte, s eszrevette h nem ugy van. Szerintem ne elegedtelen legyel, hanem boldog, mert elsz, no vagy, fiatal vagy, ne hagyd elmenni a fiatalsagod magad mellett.Sokszor latok nagyon szep fiukat nagyon csunya lanyokkal es forditva...es mindig elgondolkoztam:"mit lat benne, meg ugy se nez ki mint en..." A kulso annyira kell, h az illetovel leallj, beszelgess...foleg azt lassa h rendeszett vagy...az mar egyfajta szepseg. Rendezd magad, viselkedj mint egy holgy, legy kedves, es biztos vagyok, h kapnal valakit magadnak, akit szeretnel. Ja s azertt mert 22 vagy, ne is gondolj arra, h "hat de jaj mi lesz ha megtudja, h meg senkim nem volt"...az nem szamit..en is szegyeltem h az elso puszit csak 16 evesen kaptam, mikor a baratnoim mar 14 evesen legalabb. De lehet h nekem jobb volt:D Szoval ne ezen muljon. A vilag teli van ferfiakkal, menj es elvezd az eletet amig fiatal vagy:) Sok sikert
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, nagyon kedvesek vagytok! :)
Szerintem a párválasztásban a külsõ is szerepet játszik. A furfang ott van, hogy mindenki másként lát és ítél meg minket mint mi saját magunkat, ezért ha Te valamit nem olyannak látsz magadon amilyennek szeretnél, azt lehet, hogy egy fiú észre sem veszi, vagy éppen tetszik majd neki. A belsõ tulajdonságok tényleg fontosabbak mint a külsõk, és szerintem ha valaki nem talál párt magának, az nem a külseje miatt van! :)
Én 19 éves fiú vagyok... Nem kedvelem az olyan lányokat, akik forróvérûek, rámenõsek, akik kelletik magukat... Soha nem kerestem az olyan lányok társaságát! De!!! Végre van egy lány akivel már 5 hónapja vagyok együtt és õ nem olyan, amilyeneket az elõbb írtam, ráadásul gyönyörû!!!! Ez a szerencse...

A Nana c. animének most akkor van folytatása vagy nincs mert valaki azt mondja van csak nincs le fordítva ez igaz? De valaki azt mondja hogy ha befejezik a mangát akkor fogják folytatni de be fejezték már a mangát?

Legjobb válasz: A manga pillanatnyilag szünetel, elvileg még nem fejezték be, nem tudni, mikor lesz folytatása. A Nana anime 47 részes, slussz. Plusz van még két élõszereplõs Nana film.

A manga pillanatnyilag szünetel, elvileg még nem fejezték be, nem tudni, mikor lesz folytatása. A Nana anime 47 részes, slussz. Plusz van még két élõszereplõs Nana film.

Vajon tényleg igaza van annak, aki azt mondja hogy nekem az lesz a sorsom, hogy nagyon gazdag pasik fognak kitartani egész életemben?

eszélgettem egy sráccal, aki azt mondta nekem hogy mivel túl szép vagyok nem fogok olyan srácot találni aki a bels?m miatt akar majd és hogy nekem bármim meglehet, amit csak akarok...azt mondta mindig azt keressem, amib?l nekem hasznom származik. azt is mondta hogy nekem egyetlen sz.pásba vagy szexbe kerülne és kérhetnék bármit a pasitól egyb?l megkapnám. mondjuk igy olyan lennék mint egy qrva, de ?szintén én ezt élvezem, mert a szex által minden pasi irányítható lesz. és az összes eddigi srác akivel voltam azt mondta hogy még nem találkozott olyan lánnyal aki annyira jól sz.pna mint én. szóval lehet tényleg ez való nekem...na de most ti mit gondoltok err?l? és most nem azt szeretném, hogy nekiálljatok qrvázni csak hogy mit gondotok lehet vmi abban amit mondott?

Legjobb válasz: Gusztustalan vagy szánalmas és qurva szívtelen érdek ember. hány éves vagy ?

bocsika de itt nem te viszed valamire ;) tévedésben élsz.
Gusztustalan vagy szánalmas és qurva szívtelen érdek ember. hány éves vagy ?
igazuk van. elég ribis vagy
igaza van! miért ne keressen havi 1millát ha megteheti??
Kíváncsi lennék arra a szopási tudásra, ha gondolod beülhetek a bmw-be és meglátogathatlak;)
sajnálni tudlak csak :( ezek az emberek csak eszközként használnak és másra nem vagy jó nekik csak arra :S és csak a külsõd miatt szeretnek tudod meg fogsz öregedni és ez nem lesz mindig így és akkor majd mit fogsz kezdeni magaddal ? sokan emiatt ítélnek meg fognak elítélni meg lehet ha normális életed lesz valamelyik alkalmi partnered majd alád akar ásni a múltaddal gondolj a jövõre is 17/f
Lehet sok pénzed az igaz, de ne ha ezt az utat választod ne várd hogy emberszámba vegyenek, csak egy szexuális tárgy leszel amit sosem mosol le magadról, normálisan fogalmazva min nõ elértéktelenedsz, lekerülsz abba a kategóriába ahol többé nem leszel nõ csak ribanc.Ha fizetnek neked csupán a gyönyörért teszik, meg mert megalázhatnak stb amit egy barátnõvel/feleséggel nem tehetnének soha.Az ilyen fajták erre jók és erre is használják és a gazdag pasik nem hülyék bármennyire hiszi azt a hozzád hasonló.
Ez csak rajtad múlik hogy milyen lesz az életed..... Te irányítod. Nem attól lesz ilyen mert egy ismerõsöd ezt mondta.
Az ilyen csajokat csak dugásra használom, aztán ha meguntam jöhet a következõ:D
Modellnek is mehetnél, ha jól nézel ki. Nem muszáj kválkodni.
Szerintem te igen gyakran nem fogsz tudni leülni, mert annyira meghúznak. Tudod kislány, az ilyen kapcsolatok nem arról szólnak, hogy ápolgatják a kis lelkedet és a kegyeid keresik, vagy érdeklõdnek irántad és figyelembe veszik a véleményed, egyáltalán nem arról szól, hogy emberként kezelnek. Ez arról szól, hogy neked mindig mindenre készen kell állni, nagyon durva dolgokra is akár, és hidd el, hogy nem fog veled senki alkudozni, mert neked kuss lesz. Te azért vagy ott, hogy szórakoztass 1, 2, 3 stb. felizgult hapsit, és neked jó pofát kell vágni ehhez akkor is, ha egy héten a kitartód többször csinál ilyet. Nem lesz olyan, hogy "á, most ne, mert fáj a fejem / megjött / nincs kedvem", stb. A másik az, hogy ilyen életmóddal nagyon könnyen zsarolható vagy, és a pénz is elfogy, ha szórod, mint az állat. És ahhoz, hogy top csajszi legyél, irdatlan sokat kell költeni.
Lehet gazdag leszel, de hogy tisztelni nem nagyon fognak az hótziher.
Utolsó, nagy hülyeséget mondtál. Nézd, szerintem inkább ismerkedj tehetõs pasikkal és válassz ki egyet közülük, akivel komoly kapcsolatod lesz. Ne légy prostituált, nem éri meg. Ha minden pasit megtudsz bolondítani, akkor bolondíts csak egyet, de rendeset. Viszont tanulj is, mert nem leszel mindig fiatal és szép. Ne függj senkitõl!
olvasd el a Hamis gyönyör címû könyvet. ugyan ilyen lányról szól, ugyan ezzel a felfogással, ugyan ezzel a sorssal. mintha õ tette volna fel ezt a kérdést :)
az a baj h ha majd megkapod rájössz h nem is igazán jó :|
Két kezed munkájából származó, haszon az emberré tesz és az is maradsz, de íígy?!...Nem vagyok csúnya és nagyon jól teljesítek a szex terén DE soha nem néznék férfira csupán kihasznállás céljából.Ehhez kell eggy romlott lelketlen személyiség.Bennem hál'istennek ez nincs.De tudni fogják ám, hogy milyen tollakkal ékeskedsz és úgy emelt fõvel végig mersz menni az utcán?.....
A kérdező hozzászólása: lehet érdekember vagyok viszont nagyon sok pénzem lehet, nagyon gyorsan mig más egy életen át küzdhet és akkor se viszi fele annyira se mint én. egyébként 20 éves vagyok
Szerintem Hollandiában végzed majd egy kirakatban.
ja ;), de nem lesz túl jó hosszútávon..
Végre egy lány aki ki is mondja amit gondol:D

Anyukám mindig azt mondja és szinte mindig ezen vitázunk hogy van egy olyan barátnõm aki szinte a legjobban meg ért meg minden, és anyukám azt mondja hogy ez nem igazi barátság, egyszer megun és ott hagy egy másik barátnõjéért. Szerintetek igaza van?

és hogy szerinte tuti hogy folyton kibeszél amit elmondok neki. De én már tapasztaltam hogy nem beszél ki de nem tudja anyukám megérteni.De én nem olyannak ismertem meg aki csak hirtelen otthagyna... Mit csináljak? 14/L

Legjobb válasz: Semmit ne csinálj, sodródj az árral, az idõ majd igazol vagy téged, vagy az édesanyádat. Csak ne lepõdj meg, ha az anyukádnak lesz igaza. Ne feledd, van vagy 25 év elõnye élettapasztalatban. Nem elhanyagolható momentum. Ettõl még nem biztos, hogy igaza van, majd az idõ eldönti.

Semmit ne csinálj, sodródj az árral, az idõ majd igazol vagy téged, vagy az édesanyádat. Csak ne lepõdj meg, ha az anyukádnak lesz igaza. Ne feledd, van vagy 25 év elõnye élettapasztalatban. Nem elhanyagolható momentum. Ettõl még nem biztos, hogy igaza van, majd az idõ eldönti.
egyetértek elsõvel.. szerintem se biztos, hogy igaza lenne anyádnak, ehet neki csak olyan barátai voltak, akik ilyenek voltak vele.. Semmi sem bizonyítja azt, hogy a te barátnõd ilyen lenne.. majd eldõl késõbb, hoyg kinek lesz igaza...
Elég megkeseredett anyukád lehet, ha ilyeneket mond. Valószínûleg neki nem voltak még igaz barátai, de neked attól még lehetnek. Az meg úgyis kiderül az idõk alatt, hogy elárul-e vagy sem, addig pedig ne agyalj ezen, csak élvezd a barátságát, mert a folytonos gyanúsítgatással csak saját magadat idegesíted. Igenis léteznek igaz barátságok.
Ha pedig sehogy nem tudod meggyõzni anyukádat, hagyd rá. Nem az õ dolga, hogy te kiben bízol meg, és kiben nem.

Olvastam hogy a fogyás kérdés agyban dől el! Igaz ez? Ha mondjuk eldöntöm hogy sovány akarok lenni akkor úgy lesz? Ha pedig azt mondom magamnak hogy van feleslegem akkor lesz is mert be mesélem magamnak!?

Legjobb válasz: Én azt csináltam, hogy elmentem a kedvenc turkálómba/boltomba, néztem ruhákat, amiket iszonyúan szerettem volna megvenni, és minden alkalommal amikor éhes voltam arra gondoltam, hogy húú, az a nadrág mennyire jó volt, és ha magamba tömöm ezt a szendvicset, akkor soha az életben nem fog feljönni rám. Nekem bevállt, adtam magamnak egy bizonyos idõt, például két hetet arra, hogy beleférjek a nadrágba, addig azt a pénzt, amit édességre vagy gyorskajára költöttem volna félretettem, és fel is jött a gatya, meg is tudtam venni. Szerintem fogyni nem úgy kell, hogy azt mondod oké, lefogyok, hanem kisebb célokat kell kitûzni magad elé.

Én azt csináltam, hogy elmentem a kedvenc turkálómba/boltomba, néztem ruhákat, amiket iszonyúan szerettem volna megvenni, és minden alkalommal amikor éhes voltam arra gondoltam, hogy húú, az a nadrág mennyire jó volt, és ha magamba tömöm ezt a szendvicset, akkor soha az életben nem fog feljönni rám. Nekem bevállt, adtam magamnak egy bizonyos idõt, például két hetet arra, hogy beleférjek a nadrágba, addig azt a pénzt, amit édességre vagy gyorskajára költöttem volna félretettem, és fel is jött a gatya, meg is tudtam venni. Szerintem fogyni nem úgy kell, hogy azt mondod oké, lefogyok, hanem kisebb célokat kell kitûzni magad elé.
Nem. Ez úgy mûködik, hogy ha valóban le akarsz fogyni akkor sikerülni fog.
A kérdező hozzászólása: Szeretnék nagyon!Nyáron 56kg voltam, most 60kg!:-S Pedig nem eszek többet mint eddig, mégis felszadtem pár kilót!Egyesek szerint a nyugodt idegállapotom miatt ment fel a súlyom!De ez engem zavar nagyon!!!!:-(
Igaz. Ugyanis akaraterõ kell ahhoz hogy ne egyél összevissza, betartsd az edzéstervet, stb. Ha bebeszéled hogy túlsúlyos vagy akkor nem hízni fogsz, csak túlsúlyosnak fogod látni magad, nem fizikai hanem pszichikai változás lesz.
Ez - számomra - azt jelenti, hogy amíg az ember folyton csak nyavalyog, hogy jajj, én nem tudok fogyni, pedig alig eszem, meg jujj, mindenki olyan vékony, én meg dagadt disznó vagyok... addig tényleg semmit nem fog tudni leadni, mert csak hisztizik. Ha viszont ezt abbahagyja, és komolyan odafigyel, kevesebbet eszik, többet mozog, stb., de nem méri magát megszállottan naponta, és nem ez tölti ki minden gondolatát, akkor pedig beindul a fogyás, és szép lassan megkezdõdik a változás. Nálam legalábbis így volt.
Részben igaz, részben nem. Mert ha valóban le akarsz fogyni, akkor tényleg sikerülni fog, még ha lesznek is rosszabb napjaid. De maga a fogyás viszont nem hit kérdése. Szóval ha nem hiszel abban, hogy sikerülni fog, de emellett mégis oda figyelsz az étkezésre - kalóriadeficit - és a sportra, akkor hiába nem hiszel benne, hogy sikerül, akkor is fog!
szerintem nem igaz ha az egészség részérõl nézzük. mert vegyük az anorexet. bitang erõs akaratuk van és mégis [email protected]ág amit csinálnak. tehát elsõsorban hozzáértés kell hozzá és a test mûködésének minimális ismerete, hogy tud mit miért teszel-eszel.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!