Találatok a következő kifejezésre: Igaza van aki azt (694 db)

Van egy tobb eves barati kapcsolatom, mindkettonknek komoly kapcsolata van. A gond az hogy a baratom baratnojebe kezdtem belezugni. Egy igazan elbuvolo lany. Mostanra ez eleg kellemetlenne valt es nem igazan van akivel ezt megbeszelni. Mit tegyek?

Tudom hogy ezzel megalazom a baratsag fogalmat es nem fair a baratnommel szemben sem.

Legjobb válasz: Egyrészt: nem lehet, hogy ez csak egy fantáziakép, egy komolytalan fellángolás, amiért kár lenne "robbantani"? Továbbá: Úgy érzed, hogy kölcsönös a vonzalom, vagy csak a Te fejedben létezik? Akárhogy is, gondold meg, fogsz-e tudni tükörbe nézni, miután feldúltad 3 ember életét.

Egyrészt: nem lehet, hogy ez csak egy fantáziakép, egy komolytalan fellángolás, amiért kár lenne "robbantani"? Továbbá: Úgy érzed, hogy kölcsönös a vonzalom, vagy csak a Te fejedben létezik? Akárhogy is, gondold meg, fogsz-e tudni tükörbe nézni, miután feldúltad 3 ember életét.
És a saját kedveseddel milyen a kapcsolatod? Lehetséges, hogy egy kicsit azon kellene változtatni, feldobni. Petranova

Ha egy ember reinkarnálódik, és már az új életében van, akkor az igaz, hogy élete első éveiben még erősebben élnek benne az előző életének emlékei?

Lehetséges, hogy sok dolgot amit ekkor csinál egy kisgyerek, vagy mond, azt még az el?z? életéb?l hozta át?

Legjobb válasz: Lehet. Én amúgy is hiszek a lélekvándorlásban (lehet hülyének nézni érte...) de hallottam olyanról,hogy az kisgyerek meg tudta mondani (tudatni a szülõkkel, vagy valami ilyesmi :)) hogy itt és itt lakott egy ilyen és ilyen névû ember. Ami a igaz volt, és a halála idõpontja alapján simán lehetne a kisgyerek. Nem tudom ez mennyire hihetõ, én is csak hallottam, viszont hiszek is benne. Lehet leszólni lehülyézni, attól még hiszek benne. Remélem segítettem :)

Lehet. Én amúgy is hiszek a lélekvándorlásban (lehet hülyének nézni érte...) de hallottam olyanról, hogy az kisgyerek meg tudta mondani (tudatni a szülõkkel, vagy valami ilyesmi :) ) hogy itt és itt lakott egy ilyen és ilyen névû ember. Ami a igaz volt, és a halála idõpontja alapján simán lehetne a kisgyerek. Nem tudom ez mennyire hihetõ, én is csak hallottam, viszont hiszek is benne. Lehet leszólni lehülyézni, attól még hiszek benne. Remélem segítettem :)
Nem. Az eredeti (buddhista) reinkarnáció leírása szerint semmit nem hozunk át az elõzõ életbõl.
Szerintem lehetséges. Az egészen pici babák is álmodnak, pedig az evésen és alváson kívül nem sok dolog történik velük, amit fel kellene dolgozniuk. Más magyarázat szerintem nincs, csak az elõzõ életek.
Emlekeztem dolgokra, igen.
szedjgyóygszert, beteg vagy
21:46 vagyok Mondtam már, lehet szidni, nem érdekel :p Higgy amiben akarsz, én is azt teszem :)
Igen. Errõl elég sok dukemntáció, feljegyzés, vizsgálat, egyéb ilyesmi van.
Szerintem igen, csak az a gond, hogy mivel még beszélni sem tud, nem tudja elmondani. Szerintem.

Igaz-e, hogy a szobában elhelyezett tükör elszívja az energiát alvás közben? Lehet-e tükröt tenni dekorációképpen a szobában? Van, aki azt mondja, tegyek nyugodtan, van, aki azt mondja, ne tegyek. Mi a véleményetek melyik a jó megoldás?

Legjobb válasz: Radiesztéziai szempontból lehet vele gond,mert bizonyos káros sugárzásokat felerõsíthet,attól függõen,milyen helyen van.Az energia térre van hatással.Lehet a szobában,csak ne láss bele az ágyadból és akkor nincs vele gond.

Igen, elszívja, de nem csak ez, hanem még a cukorba mártott féltégla, meg a rózsavízzel átitatott balatoni keszeg is. Legyél nagyon óvatos!!!!!
Radiesztéziai szempontból lehet vele gond, mert bizonyos káros sugárzásokat felerõsíthet, attól függõen, milyen helyen van.Az energia térre van hatással.Lehet a szobában, csak ne láss bele az ágyadból és akkor nincs vele gond.
Ez csak egy babona! Nekem mindig is volt nagy tükör a hálószobámban, volt amikor a fejem fölött, most az ágyammal szemben van. Ettõl függetlenül, jól alszom mindig. Ha beképzeled magadnak, hogy emiatt nem tudsz aludni, az nem a tükör hibája!
A tükör annyiban különbözik más anyagoktól, hogy jobb a fényvisszaverõ képessége... A sima üvegablakban is látod a tükörképedet, ha kint sötét van és ég a villany:) Szóval falazd körbe magad...:D
Nekem is van tükröm a hálóban de gondolkozom rajta, hogy áthelyezem valahova. Én meg valahol azt olvastam hogy a szellemek járnak át rajta. Bár ha logikusan gondolkodom akkor tök mindegy, hol jön át rajta, a hálóban vagy a szomszéd szobában. :)
Nem igaz. Az energiádat a Sátán szívja el, azzal, hogy ilyen ökörségekkel foglalkozol. Fordulj inkább Jézushoz, és hagyd el ezt a veszedelmes pogányságot! Pokolra fogsz jutni, kisanyám.
ekkora hülyeséget csak a melegvizben hûtött tökfejüek találnak ki
A tükör a szellemvilág kapja. Csatorna ahol különbözõ rezgésszámmal és polaritással rendelkezõ szellemek közlekednek. Éber állapotban az emberek nagy része ezt nem érzékeli. A különbözõ alvás, ill. tudatszinteken hatása viszont jelentkezik náluk. Különbözõ alvászavarokkal. Rossz álmokkal.Mentális zavarokkal. Gyakorlatilag, ha a hálószobába helyezünk el tükröt vagy egy szomszédos szobának falára, ami a hálószoba falával közös is hatással lehet ránk a tükör. Amellett, hogy egy fajta perverzió szeretkezés közben tükörbõl is figyelni a történéseket.
Jók a válaszolók, igen jól mulattam. A tükör amúgy jó a hálószobában, amíg szex megy. Éjjel viszont elég riasztó, ha a majdnem sötétben meglátod magad benne. Inkább olyan tükröt tegyél, ami egy nyitható szekrény belsõ oldalán van.
A kérdező hozzászólása: Több kisebb darabot ragasztottam fel az egyik sarokba dekorációként a számítógép fölé fejmagasságba.
A kérdező hozzászólása: Egészen a mennyezetig.
Az hogy butaság... A tükör jó kicsi, esetleg keskeny szobákba, hogy növelje a teret, vagy visszaverje a fényt... Nem von el semmilyen energiát...
igenis elszivja ha forró tükörre fekszel és ott szexelsz.
A tükör annyira elszívja az energiát, hogy ha mellé teszel egy üveg redbullt, sima víz lesz belõle reggelre.
Nagyon jó dolog a tükör a hálószobában, fõleg, ha szereted nézni magad szex közben.
Szerintem tegyél és este takard le egy ronggyal vagy törölközõvel. Atoll függ hogy hova szeretnéd rakni és hogy mekkora. ágyal szembe ne tedd csak ha eltakarod
Az nem lenne jó, ha ez igaz volna. Mármint képzeld el, van akinek az ágya felett van a tükör... Plusz a tükröt lefüggönyözni-letakarni hülyeség. Olyxan, mintha halott lenne a háznál... Különben is, minden emberre máshogy hatnak az ilyen dolgok. Szóval tedd be oda, nyugodtan, max. ha úgy érzed, hogy rossz, majd átteszed máshová...
nekünk egy hatalmas tükrös szekrény van a hálószobában, jól alszom, semmi gond nincs.
Én komolyan mondom nyomnék egy adagot a gatyámba ha éjszaka bele néznék aa zükörbe és meglátnám a sápadt felyem ahogy a fülhallgató rajtam van közben meg retek sötét is van.

Eladnám 20 hektár termőföldemet Kelet-Magyarországon. Van aki azt mondja, várjak 2011-ig, a moratórium végéig, mert magasabb lesz az ár. Van aki azt mondja, ne várjunk változásra, mert a nyugatiaknak nem igazán kell K-Mo-i termőföld. Vélemény?

Legjobb válasz: 20 hektár csak hobbinak jó. Ha nem egybefüggõ(gondolom biztos nem az). Csak egy helyi nagygazdának éri meg megvenni. Meg kell a helyi gazdákat versenyeztetni és akkor jobb ár jön ki.

20 hektár csak hobbinak jó. Ha nem egybefüggõ(gondolom biztos nem az). Csak egy helyi nagygazdának éri meg megvenni. Meg kell a helyi gazdákat versenyeztetni és akkor jobb ár jön ki.
Na, nem elég, hogy a gyárainkat eladtuk idegeneknek, most kezdjük a földünkkel, gratulálok.
A kérdező hozzászólása: Tisztelt kritizáló!Majd megnézném, ha neked egy ilyen területeden kívül más tulajdonod nem lenne, és közben munkanélküliként kellene végignéz, ahogy ráddõl a ház...A föld egyébként egy tagban van, és abszolút nem az a célom, hogy külföldinek adjam el, csak az, hogy minél jobb áron.
Kérdezõ azonnal írj privit érdekelne.
hol van helyileg az a terület?? érdekelne!!!!!!

Akinek kis farka van akkor az halálra van itélve igaz?

Legjobb válasz: Még a böriben sem, csak te leszel a kislány. De kint az utcán ha már ottvagytok hogy bevetés van, akkor kb mindegy hogy mekkora.

16? hát akkor én a 14-el mit szóljak?amúgy nekem még nem volt vele problémám, szóval nem kell aggódni.. :)
Tényleg, hány cm? (ha szabad tudni...)
igy nehéz hogy nem tudja a nép a méretet :D
http://penisz-noveles.freeweb.hu/ Próbáld ki, de pontosan kövesd az itt leírtakat, tényleg mûködik!
A kérdező hozzászólása: 18:50 és még nõ is vagy talpodon, igen ne hagyd magad! :)
A kérdező hozzászólása: 18:18 minden szavadból árad v mi kedvesség.
18:20, kivancsi lennek, mit irtam, amit nem ir egy no?Kepzeld, no vagyok, meghozza nem is akarmilyen, es eletemben mar volt egy jo par pasim.Es tudom, h mi az, ami nekem oromet okoz, es kepzeld, nem feltetlenul van szuksegem hozza egy 25 cm-s faszra....te viszont valszeg tenyleg pasi vagy, es mint olyan, halvany gozod nincs a szexrol, meg arrol, h hogy lehet egy not boldogga tenni az agyban.Mert nyilvan nem volt meg egy normalis baranod sem, aki elmondta volna...
Nincs mit, es fel a fejjel!:-)Az a baj, h ezzel nem nagyon tudsz mit kezdeni, szoval megoldasokat kell keresni, de nem ilyen marhasagokat, h hosszabbito-mutet:-)Amugy ha tenyleg szeretni fog egy csaj, nem fog ezert otthagyni.En se hagyom ott a pasimat, pedig eleinte o is mindig problemazott ezen.Nem mondom, h nem szoktam soha oriasi branerekrol almodozni, dehat ez van.Nem kaphatunk meg mindent az elettol:-)Ja es meg egy tok jo hir szamodra, hogy a csajok kozul csak nagyon kevesen kepesek huvelyi orgazmusra, szoval meg a nagyfarku pasik se tudjak oket elelveztetni az esetek 95%aban, csak ok hiszik azt...szoval inkabb tanulj meg jol nyalni, az sokkal jobb.remelem, segitettem:-)
ne kamuzz már, hogy 32 vagy és még nem mérted meg a farkad... ez kamu!! és pont egy k.-nak hiszel?! áhh. valami nem stimmel. Olyan gagyi ez a sok méret kérdés! ha szeret majd a párod, úgy se azért fog szeretni, hogy nagy-e vagy kicsi... a többi meg nem számít.
A kérdező hozzászólása: 18:02 tényleg nagyon jókat irsz, naon köszi!
dehogyis. van akinek van akkora mint egy lónak, és nem tud bánni vele... az élvezet mérettõl független.
A kérdező hozzászólása: 20:20 gözöm nincs, most élni sincs kedvem
A kérdező hozzászólása: ok megnyugodtam akkor!
Egyáltalán nem kicsi...Átlagos teljesen jó... A call girl, meg már több [email protected] fogott, mint kilincset, nyilván látott már nagyobbat, arról meg nem igazán Te tehetsz, hogy a nagyobb [email protected] a zsánere...
Ember, 16 cm? Én nem tudom, hogy te eddig miféle nõkkel jöttél össze, hogy az összes amiatt dobott, mert neked "kicsi", ez egy teljesen normális méret, a legtöbb férfinak ekörül van a mérete. Nekem 15cm, de még egy lány sem mondta, hogy kicsi! Nevetséges. 22/F
16 centi? Az egyáltalán nem kicsi - szerintem a tetû leányzó akart magának egy újabb állandó vendéget, az eddig barátnõid meg szimplán idióták voltak és nem is szerettek! Biztos találsz értelmes lányokat is a korosztályodban - hajrá!
Bocsánat, nem láttam, h már írtál :$ ... amúgy a 16 cm, egyáltalán nem kicsi, teljesen jó!:)
Ha nem méred meg és mondasz méretet, akkor sajnáljuk, de nem tudunk "véleményt" írni neked ...
A kérdező hozzászólása: 16cm
A kérdező hozzászólása: majd ha felál
MÉRD MEG, nem tart semeddig!
17:34 es vagyok.Nezd a jo oldalat a dolgoknak!Gondolj bele, h pl. igy konnyebben engedik meg a csajok, h seggbed.gd oket.En legalabbis igy vagyok vele.En irtam az elobb, h az en pasimnak is kicsi a farka, de pont ezert engedem meg neki, h neha betegye oda is, mert igy nem faj.Amugy utalom az analszexet, es ha nagyobb lenne a farka, meg sem engednem neki.Nemtom, nalunk semmi problema nincs a szexualis eletunkkel, sot.Pedig nekem meg tok nagy a nunim.Kicsit kreativnak kell lenni, meg optimistanak, es kesz:-)Ha egyszer belezugnek egy pasiba, tuti nem hagynam ott vagy abrandulnek ki belole, csak mert kicsi a farka.(Itt megjegyzem, hogyha nem nagyon kicsi!Pl. 5 cm, kb akkora volt a legkisebb, amit eletemben lattam:-S )Amugy ne foglalkozz vele, mit mondanak a k.rvak, oket mar annyiszor megb.sztak, h egy 30 cm-s is kicsi lenne nekik:-)
A kérdező hozzászólása: igen mert õk megteszik a pénzért, eddigi b nöim meg otthagytak ez miatt..pffff
A kérdező hozzászólása: nyújtó berendezés az biztonságos?
Jól belekavarottam ám b*szameg: Tehát full egyetértek a 17:22 essel. NA csak le bírtam írni normálisan
bocs a 17:22 es sem értek egyet, csak megelõztek míg írtam
ttól függ, hogy érted, hogy kicsi. --ha kicsi és vastag az a tuti!!!! --ha hosszú és vékony az a ciki!!!!!
Utsóval 110% ig egyetértek. Nekem elég kis p*csöm van, és be is égtem miatta párszor....(mikor "bevetés" volt) Ehhez társul, hogy gyorsan el is megyek :S De ezekután órákig tudom kényeztetni a csajt...ez a része nagyon megy...
Nyugi, láttam a tv-ben lehet rendelni nyújtó berendezést. 1 év alatt 3cm-t nyúlik. Ha van zsozsód, rajta
most mit vársz tõlünk? Hogy válaszoljunk igennel v nemmel? Akkor azt mondom igen! Nincs kedvem kiselõadásokat tartani arról, h mi számít az életben és mi nem, mert szerintem téged ez abszulte nem érdekel, csaka z, hogy hallhasd amit akarsz!
Attol fugg...ha mondjuk 10 cm alatt van, akkor sajnos valoszinu.De ha nem mikroszkopikus, akkor nem olyan gaz sztem.Foleg, ha belegondolsz, hogy ott van a nyelved is, arra h meghoditsd a csajokat.Az en pasimnak sincs nagy farka, de iszonyu jol nyal, szoval kit erdekel?Amugy is van egy rakas vibratorom:-))
Ha öntözöd talán megnõ xD
Valszeg veszít a vastagságából... Én úgy vagyok vele, hogy inkább rövid legyen, de vastag, mint hosszú, de vékony és csak harangozni tudjak vele... :DDD
pff...mekkora egyebkent, aruld mar el..nem hiszem, hogy annyira szornyu a helyzet, h nyujto-berendezesen gondolkodsz.
Akkor meg nem mindegy, hogy mekkora?! Az ilyen csajokkal tövig be kell nyeletni...Ha kicsi, úgyse fogja érezni!!! ;) :DDD
XD XD XD
A kérdező hozzászólása: be is kapta
Miért nem mondtad neki, hogy attól még bekaphatja?!
A kérdező hozzászólása: 32 vagyok, de még nem mértem meg, de egy call girl azt mondta hogy kicsi..
Mindjárt jön, hogy 12 éves 17, 5cm-es brével... ;) Csak szeret felvágni...
Meg azt is írd már ide, hogy mennyi idõs vagy...
Mekkora az a kicsi? Írj már adatokat légyszives!
Elozo vagyok.Ahhoz kb. 5 cm-nek kene lennie, de biztos nem olyan kicsi.amugy sztem se csinald, mert tenyleg nem jo a vekony.
Még a böriben sem, csak te leszel a kislány. De kint az utcán ha már ottvagytok hogy bevetés van, akkor kb mindegy hogy mekkora.

Most akkor mikortól is lehet használni az ülésmagasítót? Van aki azt mondja, ha x kg a gyerek, van aki meg magassághoz köti. Mi az igazi szabvány?

Legjobb válasz: Sajnos a szabványt én sem ismerem. De kisgyereket jobb lenne háttámlás gyerekülésbe tenni, ameddig csak belefér (tehát egész kiskamasz korig), mert a szimpla ülésmagasítók elég veszélyesek. Nem védi a gyereket egyáltalán, sõt egy nagyobb fékezésnék kicsúszhat a gyerek alól, és akkor a biztonsági öv pont rossz helyen szorítja meg. Mi most vettünk gyerekülést, és amikor keresgéltem, sok töréstesztet olvastam, néztem a youtube-on, nagyon sokkoló de egyben tanulságos is pár ilyet megnézni!

Sajnos a szabványt én sem ismerem. De kisgyereket jobb lenne háttámlás gyerekülésbe tenni, ameddig csak belefér (tehát egész kiskamasz korig), mert a szimpla ülésmagasítók elég veszélyesek. Nem védi a gyereket egyáltalán, sõt egy nagyobb fékezésnék kicsúszhat a gyerek alól, és akkor a biztonsági öv pont rossz helyen szorítja meg. Mi most vettünk gyerekülést, és amikor keresgéltem, sok töréstesztet olvastam, néztem a youtube-on, nagyon sokkoló de egyben tanulságos is pár ilyet megnézni!
Amennyire én tudom, 20 kg, vagy 4 év az alsó súly- és korhatár
a sárga folyás az nem azt jelenti!Egyszerü folyás az is.

Első benyomásra tényleg le tud jönni, az, hogy, , Õ az (igazi? ) ", van, aki tényleg ráérzett már így a szerelemre?

Csak mert nekem vk-vel kapcsolatban (akit még csak alig ismerek!)ilyesmi érzésem van, hogy (lehet, hülyén hangzik, de),,ő az , akit kerestem", pedig alig ismerem, mégis. (És nem a külső alapján!)

Legjobb válasz: Kétlem. Ha nem is ismered, akkor max egy általad szépnek tartott személyiséget társítasz hozzá és azt érzed olyan megfelelõnek.

Kétlem. Ha nem is ismered, akkor max egy általad szépnek tartott személyiséget társítasz hozzá és azt érzed olyan megfelelõnek.
A kérdező hozzászólása: Azért több, mint látásból ismerem, meg a kisugárzás alapján hiszem így.
Nem. Az még csak a szexuális vonzódás amit érzel. A szerelem az lesz, amikor már a gondolatát is sejted, hogy mit szeretne. ... S nem csak az ágyban.
A kérdező hozzászólása: Szexuális vonzódás még nincs, csak a személyisége iránti!
Én 16 évesen jöttem össze a párommal, és 8 éve vagyunk együtt! Amikor elõször beszélgettem vele, nagyon megtetszett, és mire észbe kaptam, már fülig szerelmes voltam belé! Én hiszek az ilyenben! :) :) 24/L
mi a férjemmel az elsõ randin már éreztük.. azóta is együtt. majdnem 3 éve. több mint egy éve hogy házasok is vagyunk.:) valamilyen szinten azért kell ismerni a másikat, hogy ez az érzés elõtörjön. mi 18 nap ismerkedés és plusz az elsõ randi ....jó kis maratoni 12 órás volt:) tehát tekintve hogy õszinték voltunk egymáshoz, megvolt az összhang, a kémia, minden. mint a kapcsolat folyamán késõbb kiderült, az elsõ randi alatt egymásba is szerettünk mindketten. szóval mi ráéreztünk, és bejött. nem túl gyakori egyébként, de létezik:) 27/N
Már hogyne létezne. Csak van, akinek bejön és van, akinek nem. Akinek nem jön be, azt mondja, hogy nincs ilyen. Akinek meg bejön, az meg állítja, hogy létezik. Remélem, te az utóbbiba tartozol... :-)
Szerintem is létezik, mert mert apu már az "elsõ látásra" szerelmes lett anyuba és 15 éve házasok :)

Anyukák akik igény szerint szoptattok, beállt valami napirend nálatok? Babám lassan öt hónapos de nem igazán van rendszer az evésekben. Van, hogy két órát alig bír ki van hogy négy óra hosszat elvan

Legjobb válasz: Igen, volt egy nagyon laza napirend-félénk. Az órát sosem néztem, így nem is számított, hogy hány óránként evett, épp mikor álmosodott el. Inkább a tevékenységek sorrendje alkotta a rendszert: ébredés, peluscsere, evés, játék-ébrenlét, elalvás. A fürdés volt úgy ahogy fix idõpontban: este 8 körül (+/- fél óra). Én úgy gondolom, tiszteletben kell tartani a gyerekek igényeit, bioritmusát, azzal, ha mi akarjuk irányítani kívülrõl, csak belezavarunk és több kárt teszünk, mint amit segítünk. Idõvel különben a gyerekeim álltak be egy saját ritmusra, az én dolgom csak annyi volt, hogy kövessem õket és kicsit itt-ott igazítsak rajta, hogy mindenkinek jó legyen.

Igen, volt egy nagyon laza napirend-félénk. Az órát sosem néztem, így nem is számított, hogy hány óránként evett, épp mikor álmosodott el. Inkább a tevékenységek sorrendje alkotta a rendszert: ébredés, peluscsere, evés, játék-ébrenlét, elalvás. A fürdés volt úgy ahogy fix idõpontban: este 8 körül (+/- fél óra). Én úgy gondolom, tiszteletben kell tartani a gyerekek igényeit, bioritmusát, azzal, ha mi akarjuk irányítani kívülrõl, csak belezavarunk és több kárt teszünk, mint amit segítünk. Idõvel különben a gyerekeim álltak be egy saját ritmusra, az én dolgom csak annyi volt, hogy kövessem õket és kicsit itt-ott igazítsak rajta, hogy mindenkinek jó legyen.
Én rugalmas voltam ebben a dologban.Úgy, mint az elõzõ író.A tevékenységekben volt rendszer, sorrend, de nem óra szerint csináltuk.Ha délre esett az ebéd akkor úgy volt, ha egy órára, akkor úgy.Viszont utána mindig alvás következett, aztán séta, stb.
Szerintem, ha valaki igény szerint szoptat, ott nem nagyon van óra szerint semmi. Én egy idõbe néztem az órát mikor szoptattam, hátha vélek felfedezni benne valami rendszert, de nem volt:) . Nálunk is a sorrend volt megegyezõ, a fürdetés idõpontja, mindig hétkor volt.
Ilyen idõs korban a reggeli felkelés és evés, illetve az esti fürcsi, vacsi, alvás volt fix... napközben többször alszik rövidebben... most vagyubk fél évesek és néhány dolog borulni látszik... pláne, hogy próbálkozom az ebéd kiváltásával... :(((
Szerintem az elõzõ válaszok nem igazán a kérdésre vonatkoztak, bocs... Az én tapasztalatom a két hónapos fiammal az, hogy ha azt veszem figyelembe, hogy hányszor akar cicizni, akkor egész nap azt csinálná. Ebbõl a szempontból az úgynevezett igény szerinti szoptatás elég rizikós, mivel egy ilyen kicsi baba annyira szereti az anyuka közelségét, hogy ha nem éhes, akkor is csinálhat úgy, hogy az ember azt hiszi, majd éhenhal. Én is beleestem abba a hibába, hogy ahányszor úgy láttam, hogy enni akar, mellre tettem, az lett a vége, hogy olyan hasfájást kapott a sok evéstõl, hogy ordított a fájdalomtól.

Igaz az, hogy ha menstruáció megjövetele előtt, vagy eleve menstruáláskor barna folyadék van, akkor az a terhesség egyik jele? (NEM ÉN MONDTAM, ÉN EZT MÉG NEM HALLOTTAM AZÉRT KÉRDEZEM)

Legjobb válasz: Hüm-hüm. Inkább nem teszem helyre nyelvtanilag... Nos, ha barnás, vagy kevesebb a megszokottól és halvány-rózsaszínes, stb., akkor lehet terhességre gyanakodni (persze, ha védekezés nélküli szex volt). De még ekkor sem biztos.

Hüm-hüm. Inkább nem teszem helyre nyelvtanilag... Nos, ha barnás, vagy kevesebb a megszokottól és halvány-rózsaszínes, stb., akkor lehet terhességre gyanakodni (persze, ha védekezés nélküli szex volt). De még ekkor sem biztos.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!