Találatok a következő kifejezésre: Igaz-e az, folytonos (3 db)

Igaz-e az, hogy folytonos maszturbáció esetén a pénisz vastagabb lesz, és nem nő?

Legjobb válasz: Tévhit, hogy bármit változna a maszturbációtól a pénisz mérete.

Tévhit, hogy bármit változna a maszturbációtól a pénisz mérete.
Nem igaz. De ha jobban belegondolsz akkor te magad is rájönnél, hiszen ha így ylenne a 30 éves pasik mekkora "csomaggal" járnának? :) Az igaz nyilván hogy izgalmi állapotban (maszturbáláskor) megnõ, erekció következik be, mivel megtelik vérrel, tehát ideiglenesen megnõ, de ez az erekció miatt van.
Na igen ha magamból indulok ki hogy 10 éves koromtól masztizok elég gyakran és azóta változatlanul 13/4 kaliberû a farkam akkor nem valszínû hogy attól változni fog. Egyébként is bántam volna ha elveszti a formáját az alapból szép farkam XD
Nem, nem igaz. De föltekeredik karikára, és nem tudod majd bedugni. Kivéve akkor, ha a lány is ujjazta magát, mert akkor neki is föltekeredik, és pont jó lesz. Ezt a sok kamukérdést meddig fogjátok még erõltetni?

Ha f*g folytonos az x_0-ban, akkor igaz-e, hogy legalább az egyik közülük folytonos az x_0-ban?

Miért? Esetleg példa/ellenpélda?

Legjobb válasz: Jó a következõ példa? f(x)=(x^2-9)/(x-3) --> nem folytonos, x=3-ban nem megszüntethetõ szakadása van g(x)=(x^2-9)/(x+3) --> nem folytonos, x=-3-ban nem megszüntethetõ szakadása van f(x)g(x)=(x^2-9)/(x-3)∙(x^2-9)/(x+3)=x^2-9 --> folytonos

A kérdező hozzászólása: Jó a következõ példa? f(x)=(x^2-9)/(x-3) --> nem folytonos, x=3-ban nem megszüntethetõ szakadása van g(x)=(x^2-9)/(x+3) --> nem folytonos, x=-3-ban nem megszüntethetõ szakadása van f(x)g(x)=(x^2-9)/(x-3)∙(x^2-9)/(x+3)=x^2-9 --> folytonos
Azok a szakadások megszüntethetõek, ha a limesszel helyettesíted a függvényértéket. Így ott is értelmezett függvényeket kapsz. Egyébként nem értelmezettek a 3, -3 pontokban és nincs értelme arról beszélni, hogy folytonosak-e ott?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. Akkor igaz vagy hamis az eredeti állítás? Legalább az egyik, vagy mindkettõnek (esetleg egyiknek sem) kell folytonosnak lenni, ahhoz, hogy a szorzatuk folytonos legyen? Kérhetek rá példát?
Az általad megadott f-et definiáld 0-nak az x=3-ban, a g-t pedig mondjuk 1-nek az x=-3-ban. Egyik sem folytonos a kérdéses pontokban, de a szorzatuk igen.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. A szorzatuk hol folytonos? És miért?

Igaz-e hogyha f' (derivált) korlátos az egész R-en, akkor f egyenletesen folytonos?

Egyébként igaz, csak úgy nem engedi feltenni a kérdést. Szóval be kellene bizonyítani. Köszi mindenkinek!

Legjobb válasz: ha vetetek olyat, hogy Lagrange középérték tétel, akkor abból könnyen kijön. Ha nem, wikin fenn van a tétel.

ha vetetek olyat, hogy Lagrange középérték tétel, akkor abból könnyen kijön. Ha nem, wikin fenn van a tétel.
ezért utálom a matekot..:O ezt valamki érti és szereti:OOO bocsi kérdezõ, h.nem tudok segíteni:(
*valaki
A kérdező hozzászólása: Igen, vettünk, köszi, majd megpróbálom.
A kérdező hozzászólása: Megvan. Köszönöm a választ.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!