Találatok a következő kifejezésre: Igaz-e, hogyha meg (5 db)

Igaz-e, hogyha valakinek meg van a mensese az nem jelenti azt hogy peteérés is van?

Legjobb válasz: igaz, mivel a barátnõm rendesen menstruált, viszont peteérése nem volt, így stimulálták neki.

igaz, mivel a barátnõm rendesen menstruált, viszont peteérése nem volt, így stimulálták neki.
Menseskor nem csak a meg nem termékenyített petesejt esik szét, hanem a méh nyálkahártyája is leválik, és ebbõl a kettõbõl lesz a vérzés, tehát peteérés nélkül is van menses.

Igaz-e hogyha egy férfi fiatalon lesz apa később még élni akar és a baba születése után kicsit megváltozik?

A párommal szeretnénk egy kisbabát, de ? csak 20 éves igaz hamar fel kellett n?nie a szülei miatt! Dolgozik annyit mint egy állat hogy mindenünk meglegyen.2éve vagyunk együtt a tenyerén hordoz. Én 22 éves vagyok, de már 1 éve csak a babára tudok gondolni. Létezik hogy 20 évesen ? még szülés után élni akar? Igaz-e hogy a férfiak többsége kisbaba születése után "megbolondul"egy kicsit?

Legjobb válasz: Minden lehetséeg, bár én azt gondolom, hogy teljesen kiszámíthatatlan, ki bolondul meg, ki nem. És hogy hány éves korában, a Sógorom épp most van a megbolondulós korszakában, 37 éves , avn két gyereke, 15 éve férj... de azt gondolom, hogy egy 20 éves nagyon fiatal Apának, de vannak kivételek, lehet, a te párod épp azok közé tartozik.

Minden lehetséeg, bár én azt gondolom, hogy teljesen kiszámíthatatlan, ki bolondul meg, ki nem. És hogy hány éves korában, a Sógorom épp most van a megbolondulós korszakában, 37 éves , avn két gyereke, 15 éve férj... de azt gondolom, hogy egy 20 éves nagyon fiatal Apának, de vannak kivételek, lehet, a te párod épp azok közé tartozik.
Férjem 25 évesen lett apa, de már évekkel korábban mondogatta nekem. Már 20 évesen is boldogan vállalt volna babát. Így azt hittem tökéletes minta apa lesz...hát tévedtem... :( Imádja a fiát, igyekszik, de nem érti meg, nem fogja fel, hogy egy gyerek sok idõt, energiát igényel, hogy áldozatokat kell hozni, hogy most már õ az elsõ. :( Rengeteg vitánk van, mert nem mindig segít, mondván fáradt, vagy megy játszani a számítógépen, vagy magának vesz meg valamit, ahelyett hogy a gyereknek amit már hónapok óta kéne. :(
A kérdező hozzászólása: Köszi az eddigi válaszokat szerencsére a párom azt mondja én vagyok neki az igazi mert soha senkitõl nem kapott annyi szeretet mint tõlem!a szülei nem nagyon foglalkoztak vele!azt mondja kiélte már magát mert otthon nem szeretett lenni inkább elment a haverokhoz.a keresztlányom csak 2 hónapos és imádja õt!tulzások nélkül mondom takarít, fõz, mos, reggelente õ csinálja a reggelit míg elõttem felkel és ágyba kapom már 2 éve, szinte minden nap.szüleim imádják, de mégis félek mert olyanokat halottam hogy ilyenkor féltékenyek lesznek, és esetleg más nõ felé is néznek.ettõl mégis félek.
Mindketten megvaltoztok a kicsi szuletese utan de szerintem ez termeszetes, hisz ott lesz egy paranyi kis emberke aki megvaltoztatja az eleteteket :) Mi terveztuk a babat s megis kicsit beparazott a parom mikor megtudta, hogy terhes vagyok. De mar minden oks. Mar alig varjuk a picurkat:) 34 Hkm

Úgy hallottam, hogyha az FC Barcelona jegyet vesz valaki, akkor amellé kap ajándékba Barca sálat, meg vmi csörgü izét. Nem tudom, hogy igaz-e, de ezt hallottam. Valaki tud ezzel kapcsolatban valamit?

Legjobb válasz: Ez így igaz, ahogy van. Persze nem egyszerû jegyrõl beszélünk, ami a fûre szól! VIP jegyrõl hallottam, hogy ha olyat veszel kapsz mellé lasztit és még valami ajándékot! By: Ismeretlen Ismerõs 13/F

Ez így igaz, ahogy van. Persze nem egyszerû jegyrõl beszélünk, ami a fûre szól! VIP jegyrõl hallottam, hogy ha olyat veszel kapsz mellé lasztit és még valami ajándékot! By: Ismeretlen Ismerõs 13/F
A kérdező hozzászólása: Hát.. csak azért kérdeztem, mert lehet a családdal kimegyünk pár napra megnézni egy Barca meccset, és oda a meccsre veszünk egy jegyet, és apa mondta, hogy neki mondta az egyik ismerõse, hogy a jegy mell kapott egy sálat, meg meg vmi ajándékot... vagy ha mi ilyen jegyet veszünk, amellé is jár ?

Igaz-e az, hogyha orális szex során nem történik ejakuláció akkor a HIV vírussal nem fertőződhet meg a 'befogadó' fél?

Suliba csinálok kiselőadást az AIDS-ről és szeretném ha minél több dolgot el tudnék róla mondani a többieknek mert nagyon fontosnak tartom, hogy mindenki vigyázzon az egészségére. Ezért szeretném tudni, ha a fiú nem élvez el orális szex közben akkor a HIV-től biztosan védett e a lány.

Legjobb válasz: http://en.wikipedia.org/wiki/HIV/AIDS#Transmission Itt van egy kis táblázat, amelynek az alsó két sora mutatja a HIV átadásának valószínûségét az általad felvetett szituációban. A lényeg, hogy orálisan nehezen terjed, de terjed a vírus, a terjedéshez viszont a szájban sebnek kell lennie. Arról sajnos nem találtam biztos forrást, hogy az elõváladék tartalmaz-e vírust, de a sejtésem az, hogy tartalmaz, viszont ez a fentiek miatt nem olyan fontos kérdés.

http://en.wikipedia.org/wiki/HIV/AIDS#Transmission Itt van egy kis táblázat, amelynek az alsó két sora mutatja a HIV átadásának valószínûségét az általad felvetett szituációban. A lényeg, hogy orálisan nehezen terjed, de terjed a vírus, a terjedéshez viszont a szájban sebnek kell lennie. Arról sajnos nem találtam biztos forrást, hogy az elõváladék tartalmaz-e vírust, de a sejtésem az, hogy tartalmaz, viszont ez a fentiek miatt nem olyan fontos kérdés.
google a barátod üsd be :hiv vírus és tele lesz a képernyõd
Ha kiselõadást készítesz, akkor olvasgass: http://hu.wikipedia.org/wiki/HIV http://hu.wikipedia.org/wiki/AIDS Azért kiemelem a téged érdeklõ részt: "... de egy nyílt seb minden helyzetben veszélyes lehet."
A kérdező hozzászólása: azért kérdeztem meg itt mert erre nem találtam konkrét választ.. hidd el nem az egész prezit innen vett válaszokból csinálom ;) de azért köszönöm a hasznos válaszod
A kérdező hozzászólása: a második válaszolónak köszönöm a segítségét, ugyanakkor a nyílt sebet értem de ha a sperma nem jut be a szájnyílásba akkor az elõváladék nem tartalmazhat elég vírust, nem?
A kérdező hozzászólása: ez tökéletes! nagyon köszönöm!

Még valamikor hallottam hogy az érettségin plusz pont jár azért hogyha valamelyik szülőnknek nincs érettségije ez igaz-e vagy sem és ha igen ez mennyi pontot jelentene?

Legjobb válasz: Az nem így van. 2 kategória a hátrányos helyzetû és a halmozottan hátrányos helyzetû van. Nos, a halmozottan hátrányos helyzetû kategóriában az EGYIK kritérium, hogy egyik szülõnek sem lehet 8 általánosnál többje.

Az nem így van. 2 kategória a hátrányos helyzetû és a halmozottan hátrányos helyzetû van. Nos, a halmozottan hátrányos helyzetû kategóriában az EGYIK kritérium, hogy egyik szülõnek sem lehet 8 általánosnál többje.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!