Találatok a következő kifejezésre: Igaz-e, hogy szoptatás (3 db)

Igaz-e, hogy szoptatás alatt megváltozik a tej íze, ha tornázok?

Legjobb válasz: Én úgy tapasztalom, hogy nem. Az, hogy mit eszel, hatással lehet a tej minõségére, vagy egyeseknél azokon a napokon lehet más, amikor menstruálnak, de a mozgás az nincs hatással rá.

Én úgy tapasztalom, hogy nem. Az, hogy mit eszel, hatással lehet a tej minõségére, vagy egyeseknél azokon a napokon lehet más, amikor menstruálnak, de a mozgás az nincs hatással rá.

Igaz-e, hogy a szoptatás a legjobb fogyasztó "szer"?

Még szoptatok nem szeretnék semmilyen diétával próbálkozni, már az is elég "meló" lesz, mire kitapasztalom, hogy milyen ételeket ehetek, vagy mit?l fog a babám pocija fájni...Ebb?l a szempontból nem hallgatok senkire, hogy mit ehetek, vagy mit nem, majd a babám és a szervezetem tudni fogja...

Legjobb válasz: Szia! Az elsõ babámmal nem fogytam 1grammot sem.A másodikkal azonnal lement az összes.Mindkét esetben 20kg-nál többet híztam.Szoptatás alatt semmiképp ne fogyózz,ráérsz utánna is.

Szia! Az elsõ babámmal nem fogytam 1grammot sem.A másodikkal azonnal lement az összes.Mindkét esetben 20kg-nál többet híztam.Szoptatás alatt semmiképp ne fogyózz, ráérsz utánna is.
Szia! Én pont ellenkezõleg voltam. Én híztam szoptatás alatt. De én inkább olyanokat ismerek akik hiztak. De szerintem ez alkat függõ.
Én ledobtam pár kilót, de szerintem az akkor is lement volna, ha nem szoptatok. Szóval szülés után az elsõ 5-6 napban lemet kb. 5 kg, utána annyi volt, amennyi, nem ment se lejjebb, sem feljebb. Amúgy ettem mindenfélét, én imádom a karfiolt, és ettem állandóan, de nem lett a babának hasfájása tõle. Illetve volt hasfájós korszaka, de az akkor is fájt, amikor egy hétig nem ettem semmi puffasztót, szóval nem azért volt. 4 hónapig szoptattam, most kezdtem el fogyózni, szoptatás alatt csak arra figyeltem, hogy ne vigyem túlzásba a nassolást, meg inkább rozskenyeret ettem, ilyesmik, ez nem árt, de jól szinten lehet tartani vele a súlyt.
Igaz! Az elején. Akkor sok kalóriát égetsz, hiába veszel magadhoz több ételt. Viszont, ha mr beállt, akkor oda kell figyelni a "zabálásra". Én 15 kg-ból14 leadtam, 2 hét alatt. Aztán híztam 2 kg-t, most figyelek az étkezésre. De a fagyinak nem tudok ellenállni. :)

Van pár szál erősebb szörszál a mellbimbóm körül és nem tudom hogy igy szoptathatok e nem e árt a babának. Mert én ugy hallottam hogy igy nem engedik a szoptatást mivel megfertőzödhet a baba szája. Igaz ez?

Legjobb válasz: Nekem is sajnos vannak erõsebb szõrszálak bimbóm körül, azt hittem én vagyok egyedül ilyen szerencsétlen. 9 hónapig tudtam szoptatni a lányom (utána elfogyott a tejem), semmi baja nem lett a lányomnak

Nekem is sajnos vannak erõsebb szõrszálak bimbóm körül, azt hittem én vagyok egyedül ilyen szerencsétlen. 9 hónapig tudtam szoptatni a lányom (utána elfogyott a tejem), semmi baja nem lett a lányomnak
anyám borogass.....
Kérdezõ, ugye most csak szórakozol??? Nem lehet valaki ennyire hülye....már elnézést.
Tényleg nem szabad így, ezt ên is hallottam.h fertõzõ, a babànak sürü bajsza nöl.
Ha rendszeresen szeded, akkor sem vékonyodik és puhul?
Szerintem ez csak valami vicc! Nekem is van a bimbóm körül, de SOHA senki nem mondott nekem ekkora marhaságot! 6 hónapja szoptatok, gond nélkül, és köszöni a lányom is nagyon jól van :) )))
Egy kerdes a kerdezohoz: hogyan tud egy sxorszal "bokni" szerintem ez fizikai keptelenseg..akarmilyen puha a baba szaja az csak szor basszus nem rozsatuske.. ekezeteket nem poenbol nem irtam mielott beszolna valaki
Hát ezen a rózsatüskén vinnyogva röhögök :) fõleg, mrt érintett szõrösmellû anyuka vagyok magam is. Egy szemöldökcsipesz annyira jól orvosolja a problémát, hogy még sose jutott eszembe agyalni ezen, pedig már kezdéskèppen a férjem száját is bökhette volna, amikor még a gyerekeink sehol se voltak. Egyébkènt pedig javasolt a mellbimbót sima vízzel lemosni etetés elõtt, és ha utánaolvasol van egy termèszetes baktériumflóra minden emlõs mellbimbója bõrén, pont a kicsik fertõzés elleni véde
* védelem érdekében. bocs, lemaradt a vége.
Ki nem engedi? Mi az, hogy nem engedik? :D Nem hiszem, hogy baja lenne, de engem zavarna a helyében. Nem tudsz tenni valamit ellene?
Ugyan már, nekem is van pár, semmi baja nem lett soha egyik gyereknek sem. De bevallom, soha nem hallottam ezt... Akitõl hallottad az nagy hülyeséget mondott. Nem csak szivatni akart?
Megnéztem, nekem is megvannak a szõrszálaim. A gyerekeim gond nélkül szopiztak, ill. A kisebb még szopizik. Talán még jó is, ha böki a szájukat a szõr, mert könnyebben áttörnek a fogacskáik:) Mellesleg az anyatej hatékonyan véd a kórokozóktól, úgyhogy ne aggódj, a cicidtõl, brmilyen sörtés is, nem kap fertõzest a ded.
A kérdező hozzászólása: Miért kamuznék? Komolyan kérdeztem!!!
Emberek, ez egy kamu kérdés, ilyen nincs :-))))))!
A kérdező hozzászólása: Miért? szerinted a sz ismerõsõm hülyeséget mondott?
Ismerõsöd egy agytröszt lehet....
A kérdező hozzászólása: Azért kértem itt a segitséget mert gondoltam hogy nem én vagyok az egyedüli :) és nem bökte meg a kislányod száját ? mert ugye bár nem lehet olyan sürüen szedni mert nem lehet megfogni a csipesszel de a baba puha kis száját megbökheti és talán fertõzést is kaphat.
A kérdező hozzászólása: Nem nem puhul ugyanolyan erõs.
A kérdező hozzászólása: Nem nem szorakozok komolyan kérdezem mert nem szeretnék attól rettegni hogy majd ha megszülök nem engedik majd hogy szoptassam a babát.
A kérdező hozzászólása: Egy ismerõsöm hallotta a korházban. amugy szedem szemöldök csipesszel. csak félek hogy amikor nõl a szõrszál megbökheti a baba száját.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat :-) sokat segitettek ! nincs mért aggodnom .

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!