Találatok a következő kifejezésre: Igaz-e, hogy nap de (7 db)

Még nem csókolóztam. Egyik nap olvastam és meg is kérdeztem a barátnőmet hogy igaz-e, hogy először csak nyelv nélkül kell. Én ezt eddig nem tudodtam. De igaz?

jó tudom furának fogtok tartani a kérdés miatt meg jöttök majd, hogy erre rá kell érezni ki kell tapasztalni meg minden. xD

Legjobb válasz: hogy lehet csókolozni nyelv nélkül? az ink puszi ha nyelv nélkül van

hogy lehet csókolozni nyelv nélkül? az ink puszi ha nyelv nélkül van
A sima csók nem nyelves, a francia csók a nyelves. Szóval amelyik jobban esik, azt "használd". Az elsõnél meg végül is mindegy, majd a fiú vezet. Nekem speciel hangulatfüggõ, hogy melyik esik jól épp :)
A kérdező hozzászólása: BOCSÁNAT! LEHAGYTAM VALAMIT! ELÕSZÖR NYELV NÉLKÜL UTÁNA NYELVVEL KELL? bocsi rosszul fogalmaztam :S
hát szerintem ahogy jobban esik, ahogy akarod :D
"Kell"ez olyan hülyeség. Semmit sem kell. Amúgy meg egyértelmû, hogy elõször csak simán a szátoknak kell összeérni, mert különben nyitott szájjal nyújtott nyelvvel közelítenétek egymás felé, az milyen lenne már. Amúgy tudom, hogy ilyesztõ amikor azt mondják, "majd ráérzel", de tapasztalatból mondom, hogy igaz.:)

Igaz-e, hogy minden nap de. csak gyümülcsöt lehet enni?

Legjobb válasz: Ha a 90 naposra gondolsz, úgy tudom az igaz. De ha jót akarsz magadnak ne azzal próbálj diétázni, teljesen elsavasítja a bélflórádat,rengeteg kárt okoz!!!!

Ha a 90 naposra gondolsz, úgy tudom az igaz. De ha jót akarsz magadnak ne azzal próbálj diétázni, teljesen elsavasítja a bélflórádat, rengeteg kárt okoz!!!!
Ha a 90 naposra gondolsz, nem igaz, mert víznapon még azt se. Amúgy inkább tényleg ne azzal fogyjál.

Még nem tudom h sikerült e teherbe esnem de most barnás folyásom van igaz nagyon csekély mértékben. Még 5 nap hogy a nem várt megérkezzen. Ez most annak a jele lehet hogy terhes vagyok vagy inkább ne reménykedjek? Tesztelni még korai nem?

Legjobb válasz: A remény hal meg utoljára szokták mondani.Barnázás sok minden lehet,többek között a beágyazodást is jelezheti vagy a méhszájnál történö változásokra is utalhat. Tesztelni akkor érdemes ha tudod a fogantatás napját és rá két hét mulva.Biztosra a nemvárt napján és azon tul mehetsz.

A remény hal meg utoljára szokták mondani.Barnázás sok minden lehet, többek között a beágyazodást is jelezheti vagy a méhszájnál történö változásokra is utalhat. Tesztelni akkor érdemes ha tudod a fogantatás napját és rá két hét mulva.Biztosra a nemvárt napján és azon tul mehetsz.
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen a választ.

Terhes lehetek-e? Mensim utan 2 nappal lefekudte parommal de nem vedekeztunk, nem is elvezet belem. Azota eltelt mar vagy 3 het. A mensim igaz hogy meg nem kel megjojjon de aggodok nehogy terhes legyek. Semmi tunetem nicsn.

A mensim majd csak 1 het mulva kel megjojon de nagyon felek nehogy bajok legyenek. De ugye nem lehetek terhes?Ha nem elvezet belem es azota semmi jelei nincsnenek terhesegnek + erzekenyebb sem vagyok es nem is volt peteeresem ha jol tudom.

Legjobb válasz: Lehetsz terhes de nagyon kicsi az esélye.

Lehetsz terhes de nagyon kicsi az esélye.
Nem hinném, hogy terhes vagy. Nagyon kicsi a százalék. De azért máskor védekezzetek rendesen, nem hiányzik az idegeskedés!
Az elõzõ válaszolók hülyeséget írtak, igenis lehetsz terhes. Hiába nem élvezet beléd, az elõváladék, amit a szex során termel a pasi, ugyanúgy tartalmaz spermiumokat. Van rá esély, ne gondold azt, hogy "ígyis kicsi az esély rá, velem ez nem történhet meg". De igenis megtörténhet. Vegyél egy tesztet és reggeli elsõ vizeletel próbáld, majd másnap mégegyet a biztonság kedvéért mert tévedhet. Elõbb informálódni, aztán csinálni! Annyira nagyon nagyon félni azért nem kell, mert annyira nagyon tényleg nem nagy az esély, de ez nem játék! Ha a teszt OK, akkor ne parázz rajta mert a végén amiatt fog késni.
A kérdező hozzászólása: koszi szepen a gyors valaszokat:*
Ez a hülyeség, én még senkivel nem találkoztam aki ez miatt terhes lenne. Sõt én is 6 éve így szeretkezek(szándékosan) nem véletlenül és még soha nem lettem terhes (nem vagyok meddõ és a páromnak sincs semmi baja). És mindenki ezt állítja aki így szeretkezik. Persze benne van az a pár % rizikó, hogy mi van ha 500 ember közül Te leszel az az egy. De ez most olyan, mint, hogy a fogamzásgátlók 99%-ban biztosak, de mi van azzal az 1%-kal... Ennyi erõvel arról is lehetne rémhíreket terjeszteni!

Szerintem nincs peteérésem a mikroszkóp szerint. Megyek a dokimhoz, de csak a mensi előtt pár nappal. Õ hogyan, és mikor tudja megállapítani, hogy igazam van-e? Mit tesz ilyenkor, és mennyi idő múlva lesz peteérésem?

Legjobb válasz: Szia, A doki látni fogja a nyálkahártya vastagságból.Nekem se ért a petém, ezért kaptam egy gyógyszert/ lehet, hogy rosszl írom, de clostybeg a neve/ ami stimulálta az agyamat az agyam meg a petémet.Hozzáteszem ennek nincs hormon tartalma se.Az elsõ 5 napos szedés után már ért a petém és most boldogan várom a babát:D 15 hetes kismama

Szia, A doki látni fogja a nyálkahártya vastagságból.Nekem se ért a petém, ezért kaptam egy gyógyszert/ lehet, hogy rosszl írom, de clostybeg a neve/ ami stimulálta az agyamat az agyam meg a petémet.Hozzáteszem ennek nincs hormon tartalma se.Az elsõ 5 napos szedés után már ért a petém és most boldogan várom a babát:D 15 hetes kismama
Szia! Én uh-ra jártam a ciklusom 9. napjától, minden második nap kellett mennem. Nekem szerencsére volt peteérésem, igy nem kellett gyógyszert szednem.
A gyógyszer neve clostylbegit
Ha normál a ciklusod akkor max a 20. napon hüvelyi uh.n meg tudják mondani volt e peteérés. Ha nincs vagy ennek merül fel a gyanúja és szeretnétek hosszabb ideje babát, de nem jön akkor írják fel a fent említett gyógyszert nekem is felírták.. ki is váltottam, de a baba beelõzte a gyógyszert.. :) 23 hetes vagyok... és van egy doboz bontatlan clostylbegytem :) ))) meg egy tündéri bébi a szívem alatt! Sok sikert!!!

Senkinek nem jövök be, nincsenek igazán barátaim, alig hallgat meg vki. Minden nap felteszem magamnak a kérdést hogy van-e értelme az életnek de tudom h nincs. Mit tegyek hogy ne kerüljek a társadalom perifériájára és a szerelem se legyen esélytelen?

Legjobb válasz: okkal és feladatokkal születünk a földre, ezt a nincs értelme az életemnek [email protected]ágot el lehet felejteni.gondolkodj mi érdekel,miben van tehetséged, kezd el azokat fejleszteni például.tehát ismerd meg önmagadat.

okkal és feladatokkal születünk a földre, ezt a nincs értelme az életemnek [email protected]ágot el lehet felejteni.gondolkodj mi érdekel, miben van tehetséged, kezd el azokat fejleszteni például.tehát ismerd meg önmagadat.
Találj magadnak egy célt. Amíg úgy gondolod, hogy nincs értelme az életednek, addig nem is lesz.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Haver!! Olyan nincs, hogy nincs értelme az életnek. Számos ember van aki ugyan úgy látya a világot ahogy te jelenleg, és végūl öngyilkos lesz! Szerintem még fiatal vagy, úgy semmi okod a szorkodásra. Kondolom van egy kedves családod aki szeret. Te ezek szerint nem tudod, hogy mekkora kincs és szerencse egy csád. Vannak gyerekek akik intézetben várnak a családra, neked pedig ez is meg van. Örūlj neki! :) Barátokat szerezni pedig nem a legkönyebb dolog. Lehet, hogy neked ez nem megy a leggkönyebben. Viszont, ha szerzel egy olyan barátot, aki tényleg megbecsūl, megért, segít stb. Akkor nincs szūkség tulajdon képpen többire. A szerelemhez pedig nem úgy kell hozzáálni, hogy én most szerelmes akarok lenni, és barátnõt szeretnék. Ez majd jön, ahogy adja az élet. Olyan nincs, hogy valakinek ne tetszél. Lehet, hogy eddig még nem találkoztatok, de hidd el, hogy leszel te még szerelmes és lesz még családod. Hogyha unond az életed és fel akarod adni, gondolj arra, hogy még menyi szép dolog vár rád! Pl: eskūvõ, családalapítás, unokák és még számos csodálatos dolog van az életben amiért érdem, sõt kell élni! FEL A FEJJEL :) :)
Üdv a klubban. :) Bár inkább " :( ". Ha gondolod dumálhatunk olyan " segítsünk magunkon " alapon, itt se valami rózsás a helyzet. :(
Szerencsére barátok és szerelem nélkül is lehet élni. Legalább kevesebb a probléma az életedben. Mindennek van elõnyös oldala, csak nézõpont kérdése.
Az elsõ 2 válaszadó helyesen fogalmazott mégis valami Zsidó lepontozta õket. Az aki ezt tette akkor kösse fel magát akkor legalább meghalni lesz értelme.
ezek, amiket leírtál pont olyanok! :)
A kérdező hozzászólása: hogy hogy pont olyanok
A kérdező hozzászólása: hogy hogy pont olyanok valami normális válasz
szerintem kérdez rá van-e barátja és a nincsen hívd el egy közös programra :D sok sikert L/17
sok fiú haverom van, és egyikhez eszemben sincs bújni filmnézésnél, úgyhogy gyakorlatilag 100% hogy tetszel neki, kérdezz rá bátran
Lehet épp akkor vesztek össze a barátjával és téged csak "vigasztalónak" tartott. Igaza van ez elsõnek, a bújás, és a felhívás, már jelnek vehetõ. De vagy azért mondta le, mert nem tud szakítani a barátjával, vagy tényleg csak veszekedtek. De ha az utóbbi, akkor pár év múlva már más ágyában fogja keresni a vigaszt egy-egy veszekedés után. És ha ez így lesz ne akarj magadnak ilyen csajt. Nem szabad foglalt csajra nyomulni, mert az jobb esetben csak szeretõként fog kezelni. Soha nem leszel neki a numero uno.
A kérdező hozzászólása: van barátja és azt mondta hogy bejövök neki meg pislogot megharapdálta a száját amikor vele beszéltem. szorakozik velem vagy mi?
A kérdező hozzászólása: és azt mondta szereti a barátját

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!