Találatok a következő kifejezésre: Igaz-e, hogy férfiak jobban (2 db)

Igaz-e, hogy a férfiak jobban szeretik ha egy nő borotvált vagy gyantázott mindenhol?

Legjobb válasz: Az én pasim nagyon utálja ha borotválom.Nem szereti csupaszon.Csak a kedvéért nem borotválom :)

Az én pasim nagyon utálja ha borotválom.Nem szereti csupaszon.Csak a kedvéért nem borotválom :)
igen, éljen a kopasz vagy fazonpunci:) 21f
Igen, az én kapcsolataimban ez így volt és én is ugyanezt elvártam a férfi partnereimtõl.Nem mindenhol de a hónalj és intim részeknél.A nõknél persze mindenhol.De pártól függ he nem vagy biztos kérdezd meg tõle.
Igen, jó dolog ha szõrtelenítve van az intim környék fõleg a lányoknál. Egyes fiúk visszataszítónak találjál, de valakit az izgat ha egy függõleges szõrcsík megmarad. Ízlés kérdése.
Szerintem igen, mivel higiénikusabb és esztétikusabb látvány.
Teljesen embere válogatja. Van aki csupaszon szereti, van aki mintásan, de még mindig van, aki a szõrösre esküszik. A partnered kérdezd, õ fogja tudni megmondani, it szeret, de a fazonigazítás tényleg alap dolog már.
Végre egy normális valaki, én sem engedném.
Határozottan elõny!(persze nem egy 14éves) 27f
28 körül sem vagyunk egyformák, számomra nem elõny ha szüz.
A "ráadásul" nem feltétele az érdeklõdésnek. :D
Nem nem feltétlen így van. Mindenki más, én csak a saját véleményem írtam le. Van akinél elõny, van akinél nem. Egy szûz srác tuti örülne neki, hogy nem egy tapasztalt csajnál kell bénáznia...
20as. Te úgy fogod nevelni a kislányodat, hogy dugjon ha viszket a pinája?? Mekkor barmokkal van tele a világ. Ezért ilyen ez a magyar társadalom, mert 95%ban olyan ostoba emberek lakják, mint Te!
Nekem nincs bajom azzal ha szûz, valaki itt írta, hogy tanulási folyamat miatt hátrány. Én erre azt mondom, hogy szerintem jobb, hiszen a korábbi tapasztalatok gyakran berögzõdésekhez vezetnek a lányoknál. Ha én velem tanulja meg a dolgokat, ilyenek nem lesznek, vagy legalábbis nem olyanok amiket én nem bírok elviselni. 28/F
Határozottan imponáló, ha egy szûz lány velem akarja elveszíteni a szüzességét. Nagyon jó érzés, hogy más nem tudja, hogy hogy szopik, hogy élvez el, hogy szexel, szóval csak az enyém. Igaz, hogy az elején nehezebb vele a szex(én kimondottan szeretek dominálni, tanítani), de olyanná formálod akár a szexét, akár a szopását, ami neked a legjobb.
A kérdező hozzászólása: akkor ha most megtudja a pasi aki tetszik hogy szuz vagyok ott hagy?pedig szerintem sejti hogy az vagyok
Kérdezõnek: Ha nem is pattintanám le egybõl, de tuti, hogy elgondolkoznék, hogy ez miért is van így. Nem feltétlenül egy 20 éves csajnál, az még valahol a felsõ határ környékén van. De ez azt sugallja, hogy olyan neveltetést kapott, ami az én gondolkodásomtól eltér, nem illünk össze. Nincs kedvem olyan családdal tölteni a vasárnapi ebédeket, ahol a szex tabu téma, és úgy nevelték a gyereküket, hogy csak az igazival dugjál kislányom, mert ilyen egy igazi nõ. Bár a 20 éves korosztályt már fiatal hozzám, így alap esetben sem lennél célközönség.
Nem, nem úgy fogom nevelni a lányom, hogy dugjon, ha viszket a pi.nája. De azt se fogom belenevelni, hogy prûd legyen, és ne merjen a szexrõl beszélni, illetve azt se, hogy csak az igazival feküdjön le. Honnan a bánatból tudja valaki, hogy az az ember lesz az igazi még 5 év múlva is... tudjuk milyen a szerelem... múlandó. Szerintem van egy egészséges (nem feltétlen pengeél vastagságú) határ a riba.nc és a teljesen szûzies, "csakazigazivaldugok" élet között. A magyar társadalomnak meg lehet, hogy én vagyok a rákfenéje, de legalább a lányom nem lesz egy töketlen, lelkileg sérült, önbizalomhiányos valaki. Nem kell félreérteni, nem támogatom, hogy 14 évesen összefeküdjön valakivel, és nem fogom 10 évesen pornó elé ültetni, nyilván vannak ésszerû határok.
A kérdező hozzászólása: amugy a pasi egy orvos=)))
Na, ennek meg mi köze az egészhez? Ezt nyugodtan megtarthattad volna ...
Elég ha a jelenben érzi azt az érzést. Egy befektetésnél sem lehet tudni mi lesz 5 év múlva.
26: attól nem lesz lelki sérült ha majd alig talál olyan normális pasit akinek használtan is fog kelleni és szingliként tengeti majd az életét 30-40 évesen is?
nálam a szüzesség fontosabb, mint a szépség. aki még szép is és szûz is az az igazi álomnõ.
Én is úgy vagyok vele, mint Te kedves kérdezõ. Még nem voltam együtt pasival úgy (alkalom több is lett volna a tévedések elkerülése végett), de úgy gondolom, hogy az elsõ az ne egy egyéjszakás kaland legyen, vagy egy olyan pasival, akivel 3 napja járok... Ha lehet, akkor szeressem valamennyire a pasit. 21/L
A kérdező hozzászólása: en is igy gondolom, es nemvagyok beteg ahogy egyesek gondoljak
Én szívesen eljátszadoznék egy szûz lánnyal, de csak azért, hogy tényleg élmény legyen neki az elsõ alkalom, aztán engedném hagy menjen kiélni magát, mert ebbõl szoktak késõbb a bajok származni...
Ha 20 évesen vagy szûz az nem ciki, ha már 25 volnál akkor elgondolkoznék hogy mi a hiba veled s ez számomra már ok lenne arra hogy ne akarjak tõled semmit.
Nem.
A kérdező hozzászólása: de mondjuk ha szuz az szerintetek nem ciki?
én nem szenvednék vele.
Egyáltalán nem ciki, de hány évesen szûz a hölgy? Mert ha nem is ciki, azonban gyanús lehet, h vmi oka van a szüzességének. Testi, lelki, vegyesen ...
Hány évesen szûz, találjuk ki?
A kérdező hozzászólása: 20evesen.es nemazert mert valami baja van hanem azzal akrja elvesziteni akit igazan fog szeretni
igaz
nem
Nem ciki. Ez teljesen normális. Sajna, manapság már kevés ilyennel lehet találkozni. :(
Igaz "csak" 27 vagyok, de ha új csaj után néznék, baromira nem örünék neki, ha szûz lenne. Több okból sem: a mai világban kamu, hogy az igazinak tartogatod magad, álszentség. Változott a társadalom, end of story. Ha még mindig szûz, tuti defektes, valami nem stimmel vele. Vagy sokáig kell neki könyörögni egy olyan dologért, ami igaziból nem kéne, hogy ekkora hangsúlyt kapjon, vagy elviselhetetlen. Szerintem az örül neki, hogy szûz az új csaj, akinek nincs elég önbizalma az ágyban ahhoz, hogy "lekúrjon" egy olyat, akinek már vannak elvárásai. Így õ lesz a standard az újnál, nem tudja milyen, ha hozzáértõ kezek közé kerül, így nincs sírás abból, ha a srác nem tudja kielégíteni a csajt. Kicsit nyers ugyan a fogalmazás, de igaz.
13as. Kúrvára nincs igazad. 27F
A kérdező hozzászólása: de ha tegyuk fel megtetszik neked egy lany de ugy tenyleg nagyon es megtudod hogy szuz akkor rogton otthagyott mert biztos baj van vele?
Hagyjuk már ezt az azzal veszítem el akit igazán szeretek dumát. Honnan tudod, hogy igazán szereted? 20 évesen már 2 hónap is sok az elsõ együttlétig, ilyenkor tombolnak a hormonok, és az élvezet hajhászás. Azt, hogy igazán szeretsz-e valakit, akár még 3 év után sem tudhatod pontosan... Na nehogy eddig várj az elsõ kamatyolással, mert össze fog nõni a puncid.
Mindenki volt szûz egyszer, és mindneki végigment a tanulási fázison. Emlékezz vissza, tényleg szívesen csinálnád végig a procedúrát újra egy új csajjal? Az is idõbe telik, mire két nem szûz fél teljesen összecsiszolódik, kevés az olyan eset, hogy egybõl minden stimmel ilyen téren... Legalább magadhoz legyél õszinte...
Én sem voltam még együtt férfival. De úgy vagyok vele hogy nem fogok erre rágörcsölni...jaj egyedül vagyok, .... mi lesz velem??? Meg hogy biztos nem vagyok nõ, mert még szûz vagyok... Nem érdekel. Nem mondom azt hogy nem szoktam rosszul érezni magam abból az okból hogy egyedül vagyok. Persze van ilyen, nem tagadom, de attól még nõ vagy! És lehet az élet jó egyedül is.:) 22 éves vagyok.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!