Találatok a következő kifejezésre: Igaz-e, hogy férfiak (7 db)

Igaz-e, hogy a hosszabb péniszű férfiak nagyobb gyönyört élnek át magömléskor?

Ezt egy haver mesélte, hogy olvasta valahol a hálón. Szerinte a spermiumok hosszabb utat tesznek meg, és több id? marad az orgazmusra. Meg er?sebb is, asszem.

Legjobb válasz: Hát ha tényleg olvasta, akkor biztos így van :-) Érdekelne, hogy szerinted ezt a kérdést ki és mire alapozva tudná megválaszolni? Az átélt gyönyör mértékegységét meg tudod adni?

Hát ha tényleg olvasta, akkor biztos így van :-) Érdekelne, hogy szerinted ezt a kérdést ki és mire alapozva tudná megválaszolni? Az átélt gyönyör mértékegységét meg tudod adni?
Hogy megnyugtassak minden kis és nagy méretû férfit, az öröm változó, nem méretfüggõ, csak alkalom, környezet, partner, aktus hossza stb. befolyásolja! Na meg lényeges : az életkor ! Szép napot!
A kérdező hozzászólása: Sokan elég nagy mûveltségre tesznek szert egy adott témában, még ha nem is a szakmájuk, mert olvasgatják a szakirodalmat. És biztos látogatják ezt a helyet orvosok is. Õk valószínûleg tudják a valós választ. Jó lett volna tudni, mi az igazság! Ma már van lehetõség péniszhosszabbításra is. Azt nem tudom, hogyan lehet az öröm mennyiségét mérni. Mert a mennyiség mérése a fontos. Aztán már mértékegységet könnyû találni hozzá, hiszen az csak egy szó. Mint az erõ esetében a Newton.
Szerintem is sokváltozós dologról van szó, és hogy a hossz benne van-e ebben nem tudom, de még mindig nem értem, hogy honnan tudnák ezt az orvosok? Egyetértünk, a mennyiség mérése a fontos. De ehhez e méréshez tudni kellene, hogy mit mérünk. Vagyis nem hiszem, hogy "már mértékegységet könnyû találni hozzá", pont ez az alapja a mérésnek. De ha sikerül is, akkor is egy embernél is sokféle gyönyör-értéket mérhetünk, ezt elhiheted. Átlagoljuk ki és a péniszhossz függvényében ábrázoljuk? Ha emelkedik a grafikon, akkor igaz az elmélet, már ha reprezentatív sokaságon mértél.
12 cm-es farokkal is akkora az élvezet, mint a 22-vel!Csak a nõk többségének nem kényelmes a 22.És a férfiaknak sem, mert pár cm mindig kint marad! Tanulság: Jobb egy pajkos 12, mint egy fázós 22.:-))
A kérdés önmagában hülyeség. Esetleg ismersz olyan embert, orvost, aki 2 hímvesszõvel rendelkezik, és ha kicsapja az egyiket, utána a másikat akkor SI-mértékegységen megméri melyiken volt erõsebb, tovább tartó orgazmusa, "gyönyöre".
A testi öröm az érzékiségtõl függ nem a mérettõl A sexet meg tanulni kell

Igaz-e, hogy a férfiak jobban szeretik ha egy nő borotvált vagy gyantázott mindenhol?

Legjobb válasz: Az én pasim nagyon utálja ha borotválom.Nem szereti csupaszon.Csak a kedvéért nem borotválom :)

Az én pasim nagyon utálja ha borotválom.Nem szereti csupaszon.Csak a kedvéért nem borotválom :)
igen, éljen a kopasz vagy fazonpunci:) 21f
Igen, az én kapcsolataimban ez így volt és én is ugyanezt elvártam a férfi partnereimtõl.Nem mindenhol de a hónalj és intim részeknél.A nõknél persze mindenhol.De pártól függ he nem vagy biztos kérdezd meg tõle.
Igen, jó dolog ha szõrtelenítve van az intim környék fõleg a lányoknál. Egyes fiúk visszataszítónak találjál, de valakit az izgat ha egy függõleges szõrcsík megmarad. Ízlés kérdése.
Szerintem igen, mivel higiénikusabb és esztétikusabb látvány.
Teljesen embere válogatja. Van aki csupaszon szereti, van aki mintásan, de még mindig van, aki a szõrösre esküszik. A partnered kérdezd, õ fogja tudni megmondani, it szeret, de a fazonigazítás tényleg alap dolog már.
Végre egy normális valaki, én sem engedném.

Igaz-e az, hogy a férfiak tudnak két nőt is egyidejűleg szeretni?

Valahol azt olvastam,hogy a férfiaknak akkora szívük van,hogy tudnak két n?t is egyidej?leg szeretni.Igaz lehet-e ez?

Legjobb válasz: "hogy a férfiaknak akkora szívük" A ferfiak nem a szivukkel szeretnek! ;) Amugy szeretni vs szerelmesnek lenni nem ugyanaz! 25/f

Mert egyiket sem szeretik igazán. Nem olyan bonyolult ez.
21 f voltam
"hogy a férfiaknak akkora szívük" A ferfiak nem a szivukkel szeretnek! ;) Amugy szeretni vs szerelmesnek lenni nem ugyanaz! 25/f
Ez baromsag. Arrol szol hogy az egyik partnert szivatja az meg nem veszi eszre mrt annyira szerelmes vagy szereti. Jatszadozni lehet a csavonak jo hogy 2 vasat tart a tuzben es mindkettovel lefekszik. Majd igergeti hogy el fog valni meg minden valojaban toketlen a csavo az ilyen az nem ferfi. Hogy lehet egy ilyen emberbe szerelmesnek lenni? Nem arrol van szo hogy szeretet ehes vagyok ha mar szep szavakkal megsimogat egy fiu, elajulok es felruhazom a pasit olyan tulajdonsagokkal amilyen nem is, es ebbe leszek szerelmes?
Ez baromság. Mármint "szerethetnek" egyszerre több szép nõt (a farkukkal), de hogy egyik sem szerelem, az is biztos.
Tudnak õk 3-at is.
Ha baromság, miért van az, hogy sok férfi 2 nõ között vacilál, nem tud dönteni??
Nekem erre anno egy barátom ezt mondta: Nagy a szívem, sok mindenkit tudok szeretni. Veheted a lapot belõle. 2 nõ simán lehet az életében, akiket egyformán szeret, és nem tud vagy nem is akar dönteni. Millió ilyen van. Láthatod. 24/N
Akárhány embert lehet szeretni, ez csak ilyen társadalmi berögzõdés, hogy csupán egy embert szerethetünk.
A kérdező hozzászólása: természetesen úgy gondoltam, hogy tudnak-e két személybe szerelmesek lenni egyidejûleg
A maga túlfûtött értelmében nem lehet egyszerre két emberbe szerelmes az ember. De, mint nõt tudunk több embert szeretni, és nem a farkunkkal, ez nem így van.
én nem F
szerelemmel nem, az valami tudathasadásos elmezavar lenne, ha mégis.
Igen van ilyen. Én is így vagyok. 2 nõt szeretek nagyon és egyiket sem akarom elveszteni.
Határozottan elõny!(persze nem egy 14éves) 27f
28 körül sem vagyunk egyformák, számomra nem elõny ha szüz.
A "ráadásul" nem feltétele az érdeklõdésnek. :D
Nem nem feltétlen így van. Mindenki más, én csak a saját véleményem írtam le. Van akinél elõny, van akinél nem. Egy szûz srác tuti örülne neki, hogy nem egy tapasztalt csajnál kell bénáznia...
20as. Te úgy fogod nevelni a kislányodat, hogy dugjon ha viszket a pinája?? Mekkor barmokkal van tele a világ. Ezért ilyen ez a magyar társadalom, mert 95%ban olyan ostoba emberek lakják, mint Te!
Nekem nincs bajom azzal ha szûz, valaki itt írta, hogy tanulási folyamat miatt hátrány. Én erre azt mondom, hogy szerintem jobb, hiszen a korábbi tapasztalatok gyakran berögzõdésekhez vezetnek a lányoknál. Ha én velem tanulja meg a dolgokat, ilyenek nem lesznek, vagy legalábbis nem olyanok amiket én nem bírok elviselni. 28/F
Határozottan imponáló, ha egy szûz lány velem akarja elveszíteni a szüzességét. Nagyon jó érzés, hogy más nem tudja, hogy hogy szopik, hogy élvez el, hogy szexel, szóval csak az enyém. Igaz, hogy az elején nehezebb vele a szex(én kimondottan szeretek dominálni, tanítani), de olyanná formálod akár a szexét, akár a szopását, ami neked a legjobb.
A kérdező hozzászólása: akkor ha most megtudja a pasi aki tetszik hogy szuz vagyok ott hagy?pedig szerintem sejti hogy az vagyok
Kérdezõnek: Ha nem is pattintanám le egybõl, de tuti, hogy elgondolkoznék, hogy ez miért is van így. Nem feltétlenül egy 20 éves csajnál, az még valahol a felsõ határ környékén van. De ez azt sugallja, hogy olyan neveltetést kapott, ami az én gondolkodásomtól eltér, nem illünk össze. Nincs kedvem olyan családdal tölteni a vasárnapi ebédeket, ahol a szex tabu téma, és úgy nevelték a gyereküket, hogy csak az igazival dugjál kislányom, mert ilyen egy igazi nõ. Bár a 20 éves korosztályt már fiatal hozzám, így alap esetben sem lennél célközönség.
Nem, nem úgy fogom nevelni a lányom, hogy dugjon, ha viszket a pi.nája. De azt se fogom belenevelni, hogy prûd legyen, és ne merjen a szexrõl beszélni, illetve azt se, hogy csak az igazival feküdjön le. Honnan a bánatból tudja valaki, hogy az az ember lesz az igazi még 5 év múlva is... tudjuk milyen a szerelem... múlandó. Szerintem van egy egészséges (nem feltétlen pengeél vastagságú) határ a riba.nc és a teljesen szûzies, "csakazigazivaldugok" élet között. A magyar társadalomnak meg lehet, hogy én vagyok a rákfenéje, de legalább a lányom nem lesz egy töketlen, lelkileg sérült, önbizalomhiányos valaki. Nem kell félreérteni, nem támogatom, hogy 14 évesen összefeküdjön valakivel, és nem fogom 10 évesen pornó elé ültetni, nyilván vannak ésszerû határok.
A kérdező hozzászólása: amugy a pasi egy orvos=)))
Na, ennek meg mi köze az egészhez? Ezt nyugodtan megtarthattad volna ...
Elég ha a jelenben érzi azt az érzést. Egy befektetésnél sem lehet tudni mi lesz 5 év múlva.
26: attól nem lesz lelki sérült ha majd alig talál olyan normális pasit akinek használtan is fog kelleni és szingliként tengeti majd az életét 30-40 évesen is?
nálam a szüzesség fontosabb, mint a szépség. aki még szép is és szûz is az az igazi álomnõ.
Én is úgy vagyok vele, mint Te kedves kérdezõ. Még nem voltam együtt pasival úgy (alkalom több is lett volna a tévedések elkerülése végett), de úgy gondolom, hogy az elsõ az ne egy egyéjszakás kaland legyen, vagy egy olyan pasival, akivel 3 napja járok... Ha lehet, akkor szeressem valamennyire a pasit. 21/L
A kérdező hozzászólása: en is igy gondolom, es nemvagyok beteg ahogy egyesek gondoljak
Én szívesen eljátszadoznék egy szûz lánnyal, de csak azért, hogy tényleg élmény legyen neki az elsõ alkalom, aztán engedném hagy menjen kiélni magát, mert ebbõl szoktak késõbb a bajok származni...
Ha 20 évesen vagy szûz az nem ciki, ha már 25 volnál akkor elgondolkoznék hogy mi a hiba veled s ez számomra már ok lenne arra hogy ne akarjak tõled semmit.
Nem.
A kérdező hozzászólása: de mondjuk ha szuz az szerintetek nem ciki?
én nem szenvednék vele.
Egyáltalán nem ciki, de hány évesen szûz a hölgy? Mert ha nem is ciki, azonban gyanús lehet, h vmi oka van a szüzességének. Testi, lelki, vegyesen ...
Hány évesen szûz, találjuk ki?
A kérdező hozzászólása: 20evesen.es nemazert mert valami baja van hanem azzal akrja elvesziteni akit igazan fog szeretni
igaz
nem
Nem ciki. Ez teljesen normális. Sajna, manapság már kevés ilyennel lehet találkozni. :(
Igaz "csak" 27 vagyok, de ha új csaj után néznék, baromira nem örünék neki, ha szûz lenne. Több okból sem: a mai világban kamu, hogy az igazinak tartogatod magad, álszentség. Változott a társadalom, end of story. Ha még mindig szûz, tuti defektes, valami nem stimmel vele. Vagy sokáig kell neki könyörögni egy olyan dologért, ami igaziból nem kéne, hogy ekkora hangsúlyt kapjon, vagy elviselhetetlen. Szerintem az örül neki, hogy szûz az új csaj, akinek nincs elég önbizalma az ágyban ahhoz, hogy "lekúrjon" egy olyat, akinek már vannak elvárásai. Így õ lesz a standard az újnál, nem tudja milyen, ha hozzáértõ kezek közé kerül, így nincs sírás abból, ha a srác nem tudja kielégíteni a csajt. Kicsit nyers ugyan a fogalmazás, de igaz.
13as. Kúrvára nincs igazad. 27F
A kérdező hozzászólása: de ha tegyuk fel megtetszik neked egy lany de ugy tenyleg nagyon es megtudod hogy szuz akkor rogton otthagyott mert biztos baj van vele?
Hagyjuk már ezt az azzal veszítem el akit igazán szeretek dumát. Honnan tudod, hogy igazán szereted? 20 évesen már 2 hónap is sok az elsõ együttlétig, ilyenkor tombolnak a hormonok, és az élvezet hajhászás. Azt, hogy igazán szeretsz-e valakit, akár még 3 év után sem tudhatod pontosan... Na nehogy eddig várj az elsõ kamatyolással, mert össze fog nõni a puncid.
Mindenki volt szûz egyszer, és mindneki végigment a tanulási fázison. Emlékezz vissza, tényleg szívesen csinálnád végig a procedúrát újra egy új csajjal? Az is idõbe telik, mire két nem szûz fél teljesen összecsiszolódik, kevés az olyan eset, hogy egybõl minden stimmel ilyen téren... Legalább magadhoz legyél õszinte...
Én sem voltam még együtt férfival. De úgy vagyok vele hogy nem fogok erre rágörcsölni...jaj egyedül vagyok, .... mi lesz velem??? Meg hogy biztos nem vagyok nõ, mert még szûz vagyok... Nem érdekel. Nem mondom azt hogy nem szoktam rosszul érezni magam abból az okból hogy egyedül vagyok. Persze van ilyen, nem tagadom, de attól még nõ vagy! És lehet az élet jó egyedül is.:) 22 éves vagyok.

Nektek mi a véleményetek arról, hogy az emberek tesztelik egymást, hogy kiderítsék, az e az illető, akinek mutatja magát? Az igazán vonzó nők meg pláne tesztelik a férfiakat, mert nagyon gyakran leszólítják őket?

Én nem szoktam ilyet csinálni, csak beszélgetek, néha viccel?dök, aztán úgyis kiderül id?vel, hogy ki kicsoda.

Legjobb válasz: Hú nagyon igaz:D:D Megértem végülis, valahogy ki kell szûrni az embereket:/ Én is válogatok:) 24F

Hú nagyon igaz:D:D Megértem végülis, valahogy ki kell szûrni az embereket:/ Én is válogatok:) 24F
Az ember olyan, hogy ha társaságban van és ismerkedik, legyen az bármilyen nemû a partner, megpróbálja magát jónak mutatni. Persze vannak kivételek, akik eleve bunkók. Szóval egy kicsit elõvesszük a legjobb énünket és háttérbe szorítjuk a gyengeségeinket. De ahogy mondod, idõvel minden kiderül, hogy ki mit mondott és milyen valójában. Én sosem teszteltem senkit. Párkapcsolatban élek jó régen és rájöttem, hogy emberek változnak, igazodnak a másikhoz. Ha tesztelem, attól még nem biztos, hogy ez a dolog a késõbbiekben nem fog megváltozni. 43F
A párom tesztelgetett sokat az elején, belevitt mindenféle szituációba, hogy hogy reagálok, kitalált történeteket magáról, amiknek semmi valóságalapja nem volt, hogy mit szólok hozzá, aztán mindig jött a "csak teszteltelek"! Nem tudtam ezzel mit kezdeni, akkor majdnem rá is ment a kapcsolatunk.

Az érdekelne engem hogy mi igaz ebbõl az Alföldi Róbert-es dologból hogy õ tényleg neten szedi-e fel a férfiakat. és hogy ez az egész most hogy is van?

Legjobb válasz: Erre egyetlen ember tud válaszolni: õt Alföldi Róbertnek hívják. Arra pedig kicsi az esély, hogy õ itt neked írjon.

Erre egyetlen ember tud válaszolni: õt Alföldi Róbertnek hívják. Arra pedig kicsi az esély, hogy õ itt neked írjon.
Nem árulok el többet, elégedj meg ennyivel. :)
És láttad õket, vagy hallottad, vagy honnan tudod, hogy komoly kapcsolata van? :)
Igen.
Mármint férfival? :)
Tudtommal komoly kapcsolata van, de nem értem ez neked miért fontos.
Valószínûleg olyan dolgokat feszegetsz, amikkel teljesen fölösleges foglalkoznod. Egyrészt mert egy másik ember magánélete, amit neked tiszteletben kell tartanod, másrészt talán mert ha te magad szeretnél férfit/nõt fölszedni, akkor talán magadnak kellene kitalálnod, neked hogyan jó, és hol kellene kezdeni. Semmiképp nem járható út az, amikor arra vagy kíváncsi, egy adott másik ember hogyan csinálja...
Menj el abba a színházba ahol dolgozik, és kérdezd meg.Ha fiúka vagy, és jó a segged, a válasz mellé a telefonszámát is megkaphatod.:)
Fogalmam sincs, mi igaz ebbol, viszont en 17 eves meleg srackent tobb hires emberbe is belebotlottam homoszexualis tarskeresokon, jelenleg is egy hires szinesszel vagyok egyutt, akit neten ismertem meg:D de nem ertem, miert olyan letfontossagu neked, hogy o hol ismerkedik? :)
Szép világ az, ahol egy olyan ember, mint Alföldi Róbert a szexualitása alapján van megítélve és nem a kulturális teljesítménye alapján. Foglalkozz azzal.
Szerintem semmi gond nincs azzal, hogy valaki próbálkozik egy társat keresni magának. Szerintem elég sok ember van fenn manapság ilyen-olyan társkeresõ oldalon, úgyhogy ha valaki ezért ítéli el öt, az mar igen csak egy sajnálni való jellemre utal.

Férfiak, pasik! Volt-e az életetekben olyan, hogy elhagytatok egy nőt, de aztán később mégis rájöttetek arra, hogy mégis ő volt az igazi és mással nem olyan, mint vele?

Legjobb válasz: Volt, hogy a következõ néhány napban/hétben bántam, de hosszabb távon sosem. Mindenkinél van jobb, csak meg kell keresni. 24f

Volt, hogy a következõ néhány napban/hétben bántam, de hosszabb távon sosem. Mindenkinél van jobb, csak meg kell keresni. 24f
volt biza...s tudd hogy nagyon rossz erzes latni Ot mas karjai kozt mikor tuddatodban all hogy te is tarthatod a kezedbe:((. 20f
Volt. Most is bánom, de már késõ.
Olyan volt, hogy túl könnyen engedtem el. Nem én szakítottam, de megijedtem a helyzettõl (azt hittem menthetetlen) és hagytam elmenni. Évekig bántam és rágódtam rajta. 10 év után visszanézve, látva az õ életét, jobb hogy vége lett. Szerencsém volt, semmi jó nem lett volna abból ha együtt maradunk... F30
Sosem bántam meg.
igen. 1 éve bánkódok hogy hagytam elmenni. esténként néha sírok is. jolelbasztam..
Hát az élet tele van meglepetéssel. Volt egy barátnõm 16 évesen 10 hónapig tartott a kapcsolat, majd én otthagytam különféle okokból de utána egyáltalán nem bántam mert találtam mást meg éltem az életemet szóval 18 évesen találtam egy lányt akivel komoly kapcsolat lett. Nekem eddig 3 komoly kapcsolatom volt a harmadikkal most lett vége, másfél év után. Mostanság elmélkedtem rajta, hogy talán õ hiányzik nekem a legjobban a második barátnõm és néha gondolok rá, hogy megkeresem. Jelenleg nincs párja de nem tudom mit tegyek. De, hogy ennyi év után fogom megbánni sose hittem volna. 19/F
ilyen még nem volt, de kicsit hasonló szituáció: olyan volt már, hogy utólag rájöttem, hogy kitartóbban kellett volna "udvarolnom" és nem úgy kezelni dolgokat ahogy... akkor talán máshogy alakul, csak hát nehéz volt nem úgy kezelni. bánom is mocskosul :(

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!