Találatok a következő kifejezésre: Igaz-e, hogy Proteinek (2 db)

Igaz-e, hogy a Proteinek impotenciát okoznak?

Legjobb válasz: A proteinek a fehérjék, és nem okoznak impotenciát, mindenki megeszik belõlük egy csomót minden nap. Ami impotenciát okozhat, azok a szteroidok. A testépítõk és más sportolók tápszereiben proteinek és/vagy szteroidok is megtalálhatóak lehetnek, úgyhogy ha ilyet akarsz fogyasztani, elõbb nézd meg az összetételét.

A proteinek a fehérjék, és nem okoznak impotenciát, mindenki megeszik belõlük egy csomót minden nap. Ami impotenciát okozhat, azok a szteroidok. A testépítõk és más sportolók tápszereiben proteinek és/vagy szteroidok is megtalálhatóak lehetnek, úgyhogy ha ilyet akarsz fogyasztani, elõbb nézd meg az összetételét.
PONTOSAN, TELJESEN IGAZ!!!ISMERÕSÖM BADY BUILDINGES ÉS 10 ÉVE NEM ÁLL FEL NEKI, 30 ÉVESEN EZ ELÉGG GÁZ, MERT SZEGÉNYNEK ALIG VAN NEMI ÉLETE
Eszed legyen ember! Egyrészt az BODY, másrészt biztos nem a fehérje miatt lett impotens.. Akkor mindenki azzá válna aki sok tojást, tejet, túrót meg húst eszik.. A proteinturmix zsírmentes fehérje és szénhidrát bevitelére szolgál, ami edzés után jól jön az izmoknak. A fehérje beépül, és attól növekszik az izom, így nem hiába ment az ember erõsíteni.
Nem a proteinek, hanem a szteroidok okoznak impotenciát! Nem mindegy!!!

Igaz-e az, hogy a Proteinek impotenciát okoznak?

Úgy hallotam, hogy a proteinek impotenci?t okoznak,és ezért félek használni.Sok ismer?söm használja és ?k nem is hallotak ilyesmir?l.Vajon igaz-e akkor az hogy proteninek impotenciát okoznak?

Legjobb válasz: Tudtad,hogy a tojás és a hús is tele van proteinekkel???Ettõl tuti nem leszel impotens. Jó étvágyat! Ui:amúgy szerintem rettentõ ronda egy olyan izomzat,ami ezekkel van felpumpálva,és ha abbahagyod,akkor pedig összeesik.

Tudtad, hogy a tojás és a hús is tele van proteinekkel???Ettõl tuti nem leszel impotens. Jó étvágyat! Ui:amúgy szerintem rettentõ ronda egy olyan izomzat, ami ezekkel van felpumpálva, és ha abbahagyod, akkor pedig összeesik.
Nem a protein okoz impotenciát, hanem a szteroidok. Amit szintén az izmok felpumpálására használnak a türelmetlen emberek.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!