Találatok a következő kifejezésre: Igaz-e, hogy 30 éven belül (1 db)

Igaz-e, hogy kb 30 éven belül a magyarok kisebbségbe kerülnek a romákkal szemben, és végül ki is halnak?

Ez nem zavar senkit?

Legjobb válasz: Ha nem is pont 30 éven belül, de késõbb biztosan. Nem rég volt 1 kutatás és ott megállapították, hogy talán az 5 év alattiak körében már kisebbségben vagyunk.

Ha nem is pont 30 éven belül, de késõbb biztosan. Nem rég volt 1 kutatás és ott megállapították, hogy talán az 5 év alattiak körében már kisebbségben vagyunk.
...
Ez egy mítosz. A roma családok átlagos gyerekszáma most 2, 5 körüli (és csökken), a nem romáké 1, 5 körül van (és stagnál). Nem szabad összetéveszteni a deviáns, hangos, bûnözõ, beilleszkedni nem tudó cigányokat azokkal, akik városban, jó körülmények között élnek és ugyanúgy dolgoznak, mint mások. Õk a cigányság 2/3-4/5 részét teszik ki, gyakran a környezetük nem is tekinti õket cigánynak, miközben elõfordul, hog putriban élõ vagy szegény, esetleg alkoholista nem-cigányokat a környezetük cigánynak tekint. Ez a sztereotípiák ereje; ezért nem jó az elõítélet. Hosszú távon (30-50 év) sem várható, hogy a cigányok többségbe kerülnek. Amennyiben az állam okos felzárkóztató politikát folytat és (!!) a romák megszervezik magukat és erõfeszítést tesznek a felzárkózásért, akkor megoldható az integráció, a mai "romakérdés" pozitív rendezése. A magyarok kihalása sem valószínû. Mihelyt a lakosság olyan szintre csökken, hogy a munkahelyek száma már nem lesz annyira szûkös a lakosság számához képest, mint most, akkor az aktivitási ráta növekedni kezd, a jövõ kevésbé fog kilátástalannak tûnni és a gyermekvállalási kedv növekszik. Jelenleg úgy tûnik, átmeneti populációzavar van, a lakosság a következõ évtizedekben esetleg 7-8 millióig csökken, de valószínûleg tovább nem, és növekedés is elindulhat. Tanulmányozni kell a francia népjóléti politikát, õk ugyanis sikerrel küzdenek a demográfiai hanyatlás ellen, elsõként Európában. Természetesen a gazdaságot is rendbe kell tenni mindehhez, ami nehéz feladat. A magyarok kihalása alaptalanul pesszimista scenario, fölöttébb valószínûtlen.
Ha a skinheadokon múlik nem!
aprocska megjegyzes: a kifejezes, hogy fajgyulolo ertelmetlen. csupan egyetlen faj van a homo sapiens sapiens, ezen belul viszont tobb rassz (fajta) letezik. igy aztan fajtagyulolo lehetsz, de fajgyulolo nem, mert igy sajat magad is gyulolod. ezert nonsens a fajgyuloles.
Egyetértek 1/2 cigány honfitársunkkal. Mert ha már itt többen elõhúzták a fiók méllyérõl az "én ismerek rendes cigáyt is" témát, -amit egyébként kivétel erõsíti a szabályt alapon bárki tudna mondani- akkor azt is fûzzük hozzá, hogy ezeknek az embereknek sokkal nehezebb a társadalomban érvényesülni, mint az egyébként síkhülye néhány magyarnak. De ezért nem a magyar társadalmat okolják, hanem kizárólag saját fajtatársaikat, akik "elérték" azt, hogy szinte mindenki utálja a cigányokat. Volt több cigány munkatársam (na nem egyszerre, hanem 1 munkahelyen max egy), hát a munkájukra nem lehet panasz, sokkal jobban igyekeztek bizonyítani, mint a többiek. Útálták is a többi cigányt emiatt rendesen. Hát én hozzájuk képest tiszta liberális vagyok :-D (persze nem) Pedig engem rasszistáztak itt páran, ami az õ szemszögükbõl abszolút jogos, pedig amúgy tizenegynéhány éve még cigány barátnõm is volt vagy 1 évig, és apja, anyja dolgozott, tiszta rendes lakásban laktak és 2 (!)- voltak csak testvérek. Nagyon rendes család volt, de a 2 gyereket az apjuk rendesen eltiltotta a többi cigánytól, szóba sem állhattak velük, sõt egyszer amikor a metrón beszólogattak a cigányok a lányának jól el is vert párat. Bírtam az öreget :-) Tehát vannak ilyenek, ezeket duplán meg kell becsülni, a többit meg mondjuk sterilizáltatni. És nem faji, hanem társadalmi alapon. Elég liberális voltam?
És azt nem látta senki a napokban a hiradoban, hogy egy pár kisvárosban munkához kötnék a segélyeket mert nem akarnak dolgozni a romák!Ez nagyon felbosszantott mikor elmesélték, hogy nekik nem éri meg dolgozni(munka lenne amúgy!!!) mert ugyan annyi pénzt kapna ha dolgozna, mint a segély!Hát ez nem zavar senkit???
Én félvér vagyok, pártatlan. Szerintem nem a származás számít, hanem a neveltetés. Sajnos részben igazuk van az elõttem negatívnak ítélt hozzászólóknak is. Az a baj, hogy a cigányok nagy része nem akar kinyílni a világ felé, hanem a saját kis (egyre nagyobb) csoportjában akar maradni. Onnan meg sohasem fog európai kultúrát tanulni. Ezért maradnak "mocskos, büdös, tetves, ... cigányok". Én is gyûlölöm õket. Igen, de vannak kivételek, akik kinyíltak, beilleszkedtek és nagyon sok magyart megszégyenítõ módon élnek. Õket nem is cigányozza senki, csak az aki ránézésre ítél és inkább saját magát kellene inkább negatív jelzõkkel illetni. Arra kellene valahogy rávenni az elsõ kategóriába tartozókat, hogy kövessék a másodig kategóriás társaikat és akkor tényleg csak a szélsõjobbosok cigányoznának.
Valóban, nem csak putris cigányok léteznek, hanem normálisak is, de én azt nem cigánynak hívom. És amit mondtál, pont az bizonyítja, hogy van lehetõségük beilleszkedni, csak akarni kell. A gond csak az, hogy csekély hányaduk ilyen, ezért nem ezzel azonosítják õket. Én is dolgoztam együtt cigánnyal, tudom hogy nem mind putris. És azt is tudom, hogy a magyarok között is rengeteg a tróger, csak az arányok nem ugyanazok. Az elõtte írónak pedig: Az, hogy szociológiát tanulsz, szerintem nem jelent semmit. Megtanulunk valamit, aztán rájövünk, hogy a valóság elég más.
Hello mindenki!Én írtam a rasszistázó rövid, de velõs hozzászólást, amire kaptam is hasonló kedves választ. Nem vagyok cigány számazású ugyan, de ismerek jó pár felsõfokú tanulmányait végzõ, vagy keményen dolgozó cigányt, és miattuk érzem úgy, hogy a fajgyûlöletnek nincs helye.Egyszerûen nem beszélhetünk negatív jelzõvel egyik emberfajról sem.Va rossz ember és jó ember, és ez a két fogalom nem sztereotipizálandó egy fajjal sem az emberiséget nézve.Nem az a gond, ha valakinek rossz a tapasztalata, és ezért negatív érzésekkel viseltetik a ciányok iránt...hanem az általánosítás, és a kifejezésmód... Általánosítás: minden cigány rossz ember, és eltávolítandó Kifejezésmód:"...szépen kitakarodnak majd...", "A maradék meg éhenhal, vagy megdöglik herointúladagolásban. :-D" ráadásul ezen még mosolyog is... Meg kellene tanulni "európai módon" viselkedni mindenkinek, nem csak a cigányoknak.
Azért, mert neked egy jelenség nem tetszik (utolsó válaszoló), még nem lehet úgy csinálni, mintha nem is létezne. Nekem volt olyan osztálytársam, akinek az apja cigány volt, az anyja nem. Legjobb barátnõm bátyjának a felesége cigány, nemrég született gyerekük. Van pár ilyen. Vagy szerinted csak és kizárólag putris cigányok léteznek? Ez hülyeség. Már ne haragudj, de szociológiát tanulok, talán kicsit konyítok hozzá.
A cigányok mindíg is elkülönültek a magyaroktól, nem véletlenül vannak kibaszva a falu szélére. Oda jobb érzésû ember be sem megy, nemhogy párt válasszon magának. Úgyhogy ezt a keveredõs dolgot elfelejthetjük szerencsére. A kis parasztozós cigány köcsedéknek meg annyit, hogy ha szemtõl szemben lenne velem, egybõl a fajtájára jellemzõ seggnyaló stílusra váltana és nem lenne ekkora pofája. Mert a szájkaratéhoz értenek, azán annyi. A véleményét válaszra sem méltatom, mert az nem sok van neki, vagy csak túl primitív ahhoz, hogy kifejezze.
Szerintem ezt így konkrétan nem lehet kijelenteni. Inkább egybeolvadnak, már nem lesznek tisztán romák és tisztán magyarok, ma is már sok a vegyes házasság. Persze mind a két oldalon találkozhatunk olyannal, aki fontosnak, sõt, elsõdlegesnek tartja, hogy rasszon belül házasodjon, de már most is elég sok az olyan leszármazott, aki részben fehér, részben nem. Amúgy ez az egész világon létezõ jelenség. Hogy zavar-e? Nem tudom, végülis kimondottan ez nem zavar, inkább az zavarnak, ha a szó szerint primitív emberek többségi társadalmában kéne élnem. De ez nem csak a romákra vonatkozik.
Ez az parasztgyerek!Lehet másra mutogatni meg mást okolni az elcseszett életedért meg az idióta felfogásodért.Az hogy az ember személyisége hogyan fejlõdik ki nem a bõrszínén múlik.Bárcsak te odaszülettél volna a gettóba, és ilyenkor behuznád füled, farkad.
Nemkedves 3. válaszoló tetû! Kábé ennyit, tudtok, hogy rasszistát, meg nácit fogtok kiabálni, ha valaki egy rossz szót szól a fajtátokra. (nembaj, ha esetleg nem vagy cigány, én annak tekintelek) Ezzel azt éritek el, hogy az említett -álltalatok sértõnek szánt kifelyezések- lassan az emberek szemében pozitív tartalommal bírnak. Elhiheted, hogy én sem sírtam tele a zsebkendõmet, mert azt írtad, hogy rasszista vagyok, az meg hogy kit irtanak ki, azt nem te fogod eldönteni. Az ilyen gyáva és jelentéktelen emberek nemhiszem, hogy bárkit ki tudnának irtani, kivétel ha 5-6 ilyen féreg összefog és agyonvernek egy idõs magyar embert. Csakhogy a magyarok nem mind idõsek és védtelenek, és ha véletlenül rosz helyen kopogtattok, (pl. nálam) akkor nagyon szarul jártok, azt garantálom. Amúgy nemértem, miért kell ennyire félni ettõl a sok buta, lusta, és gyáva cigánytól. Csak többszörös túlerõben veszélyesek, de határozott fellépés esetén még így is elszaladnak. (sok példát tudnék mondani saját eseteimbõl is, ezeken mindíg jókat röhögök, amikor visszagondolok) Gondoljatok bele, egy hiénafalka lehet, hogy felfal egy beteg, legyengült oroszlánt, de ettõl még az oroszlánok nem fogynak attól ronyózni, hogy a hiénák kipusztítják õket, mert többen vannak. (megjegyzem ez utóbbi felállásban a vadász a zsidó, aki veszélyes lehet az oroszlánra, meg a hiénákra is, mégis a hiénákat eteti, hogy azok harcoljanak az oroszlánnal és irtsák ki egymást)
Igen, ha nem is 30 év múlva, de lassancskán a magyarok kerülnek kisebbségbe.Én miután elvégzem az egyetemet kiköltözöm Szlovéniába, mert sajnos ami itt van/lesz az nem állapot...
Kedves utolsó válaszadó! Remélem téged irtanak ki elõször!!! Rasszista állat!!!!
Már hogyne zavarna. Lehetõség szerint cigánymentes környékre kell költözni és távol tartani õket. Egyébként így a cigók fognak kihalni, mert nem lessz már kin élõsködniük, nem kapnak segélyt és szépen kitakarodnak majd Kanadába, meg USÁ-ba (nemsoká vízummentesség, hurrá!) A magyarok meg azért ki biztos nem halnak, de ha mégis, akkor meg is érdemlik. Majd lesznek ilyen magyarnegyedek minden városban, ahova cigány nem meri betenni a lábát. És mivel dolgozni nem fognak, majd egymást rabolgatják ki, meg gyilkolásszák lefelé. A maradék meg éhenhal, vagy megdöglik herointúladagolásban. :-D
A környezõ falvakból nálunk nem engednek letelepedni cigányokat , ( hungarista, jobb oldali falu )még a település neve rovásírással van írva, teljesen kitaszìtják a cigányokat az õk kis társadalmukbòl.

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Emlékeztek erre? Mit hallottatok róla?

http://www.youtube.com/watch?v=mSVd4Z6hn2M
valaki valami infót!

9

Szíriát most nagyon meg fogja büntetni az ENSZ?

Nagyon rossz volt a szír kormány? Ki most ott a főellenség egyébként?

4

Szerintetek milyen hatással lenne az ország közbiztonságára, ha a romák elhagynák az országot?

19

Magyarország vagy Ausztria a liberálisabb?

5

Ez kivitelezhető lenne?

Előbb kiírtam a kotont a szegényeknek kérdést, de a válaszok alapján kiderült,hogy ez nem jó megoldás.

Újabban az jutott eszembe,hogy mi lenne a a jövedelemhez kötnék a gyerekek számát?
1 gyerek ingyen.
2 gyerek, minimum havi 50 ezer jövedelem szükséges.
3 gyerek 120 ezer
4 gyerek 160
5 gyerek 200
...és így tovább, amennyiben nincs meg a jövedelem fizetni kell a gyerek után x összeget.
Ha időközben elveszíti a szülő a munkáját akkor jöhetne a segély, állami támogatás és az is meglenne,hogy x idő után (max 2 év mondjuk) új munkahelyet kell találnia a szülőnek, de ha korábban keresett 200-at és ehhez 5 gyereket vállalt az új munkahelye pedig csak 80-at fizet, akkor a segélyt nem vonnák meg csak csökkentenék.
Ezen felül pedig a saját felelőssége,hogy 5 gyereket vállalt, tehát azt nem kell sajnálni,hogy csökkentjük a támogatást és mi lesz a szegény családdal.
Amennyiben szaporulat történik annak ellenére,hogy nincs meg a jövedelem, akkor a szülőre nagy összegű pénzbírságot kell kiszabni (akár milliós tételben), majd ha ezt nem tudja fizetni (és valószínűleg nem tudja) mehet a börtönbe és addig sem szaporodik.

Ez persze így ahogy leírtam nagyon nyers, és nem feltétlenül így kell kinéznie csak lehetne valami ehhez hasonló alap.
Továbbá a szegényeknek kotont és fogamzásgátlót osztogatni, hogy véletlenül se történjék baleset.
Nemi erőszak esetén pedig az állam kárpótlás gyanánt (amiért nem tudta megvédeni az áldozatot) azzal támogatná a családot,hogy nem kell fizetniük+segély, amennyiben meg akarják tartani a gyereket.A nemi erőszakot pedig szigorúbban büntetni,hogy a cigányoknak ne jusson eszébe letámadni az unokatestvért, meg a rokonságot, csak hogy legyen gyerek meg támogatás.
Így pedig érvényesülhet az a mondás is,hogy akinek nincs pénze ne vállaljon gyereket, ha pedig nagyon akar akkor egyet vállalhat ingyen is.

6

Az osztrákok és a románok miért kaptak a magyar területekből?

Trianon idején az osztrákok milyen alapon kaptak területet?
Illetve 1944 után a románok milyen alapon kapták vissza észak-Erdélyt, tekintettel arra,hogy végig a németek oldalán voltak és csak az utolsó percben ugrottak ki?
Mert én azt mondom,hogy rendben kiugrottak,sikerült nekik, nem kapnak semmi büntetést, de észak-Erdély marad Magyarországnál ahogy az elmúlt néhány évben oda került, de így viszont jutalom volt a románoknak,hogy ismét megkapták azt a területet.
Magyarországnak meg így is büntetés lett volna az,hogy ismét elveszti a felvidék és a délvidék visszakapott részeit.

7

Meg tudom-e öletni magam ha akarom?

Feltételesen teszem fel a kérdést, nem áll szándékomban megtenni. De ha mondjuk írok egy levelet, hogy ezt akartam tenni és megkérek rá valami ismerőst, aki hajlandó is erre akkor ő fog ezért valami büntetést kapni?

7

Európában melyik országra jellemző legjobban az antipatriotizmus?

EU , Európa

6

Lehet, hogy zsarolható a FIDESZ? Fekete sereghez hasonló, bár emberi életre nem veszélyes bűnbandát tártak fel falunkban talán egy éve.

Többeket már el is ítéltek, és megkezdték letöltendő börtönbüntetésüket, amely a kamatoskamat bűncselekményekről lett híres az újságokban és tévében.
Meglehetősen komoly, mégis falaz az egésznek a FIDESZ kormány, hogy ne kerüljön semmi a sajtóba. Nem tudni semmi pontosat, csak annyit, hogy kamatoskamat bűncselekményekhez hasonló. Az egyik vádlott 100 millió
forintot költött védelemre, még így is el kellett ítélni,
a másik 600 milliót, és őt is elítélték. Zártkörű volt mind. Annyit tudni talán, hogy különösen nagy (1000 milliárdos rendű) gazdasági kárt okoztak emberek beszervezésével és becsapásával. Az eddigi vádlottakat
nagyon gyorsan elítélték, bár ők sem szóltak senkinek, hogy eljárás van ellenük. Volt aki gyerekkori vétséggel
került gyanúba. Olyan is van, aki külföldön van börtönben,
mert ott is csinálta. Nem csak a magyar hatóságok érintettek az ügyben, hanem osztrák, német és svájci hatóságok is. A nyomozást egyidejűleg ők külföldön is folytatják.

Nem tudni lesz-e sajtóbejelentés és, hogy mikor, de nagyon
mennek a börtönbe. Ha csak az tartja vissza, hogy a FIDESZ-t tudják zsarolni, ha nyer az MSZP, igen nagy
sajtóbejelentésnek leszünk tanúi.

Majdnem 100 ember komolyan érintett és ha igaz, amit mondanak, akkor ezúttal kivételesen külföldi állampolgárok
is bajba kerültek vagy bemocskolódtak.

A tárgyalások folyamatosak, elemzik az érintettek gyerekkorát is, kik kivel barátkoztak, kik, hogyan esküdhettek össze.

Egyiken jelen volt a köztársasági elnök is, és a vádlottakat arról kérdezgette, hogy mégis kiket tudnak zsarolni. Vádalkut akart kötni, ha adnak át zsarolható
azóta komoly pozícióban lévő embereket.

Az elkövetők a pletyka szerint áldozataikat hatalmukba kerítették, nem egyszer kábítószert használtak arra, hogy meggyőzzék őket igazukról. Egy ember büntetlenséget kapott.

A kiszabott büntetések mértékét nem ismerni. Többek nem utazhatnak külföldre sem dolgozni, sem kirándulni. Ezzel
külföldi hatóságok is együttműködnek, volt akit már külföldről hoztak vissza. Azonnali hatállyal elbocsátják őket, nincs kártérítés sem, de csak akkor, ha rá tudtak
bizonyítani bármit is.

A kezdeti ítéleteket egy 15 éves nyomozati szakasz fogja zárni, hogy biztosak legyenek benne, hogy nem szökik meg senki.

Ha szerencsénk van, akkor csak a CIA bukott le, ha nem
akkor ez mindennél rosszabb.

1

Igaz, hogy az 1945-1990 között Nyugatra disszidált magyarok többsége nagybirtokos vagy valamilyen náci kötődésű ember volt?

Gondoljunk csak bele. A Horthy- és az előtte következő korokban az átlagembereknek, a kisembernek mindig rossz sora volt. Egyedül a kommunizmus tudta Magyarországon ezt a népréteget elfogadható életkörülmények közé emelni. Ebből következik, hogy csak olyan épeszű ember menekült el a kommunizmus alatt az országból, akinek valami vaj volt a füle mögött... Nagybirtokos kulák volt, vagypedig barátságos szálak fűzték a Führerhez. Mit gondoltok?

8

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!