Találatok a következő kifejezésre: Igaz lehet hogyha (31 db)

Igaz lehet hogyha továbblépunk, akkor visszakapjuk azt, ami miatt továbbléptunk, ha tényleg akarjuk, csak már nem gondolunk rá?

Én hiszek benne, hogy egy ido után visszakapjuk, mert talán azért lépunk tovább, mert valami nagyon fáj, ezt valahogy meglátja a sors...

Legjobb válasz: A kérdés jó! Csak nem igazán érthetõ.:)

A kérdés jó! Csak nem igazán érthetõ.:)
arra gondolsz hogy most valami után vágyunk lemondunk róla és késõbb azt a sors megadja??
A kérdező hozzászólása: Bocsi, nem tudtam magam kifejezni:) )) Szóval úgy gondolom, hogy nem valami újra vágyni, hanem régire... Ha régen tortént valami, vagy mondjuk régen jó barátaid voltak, de valami miatt elszakadtál toluk, vagy elhagytak és csak arra tudsz gondolni mindig, hogy akarod vissza! De utána rá kell jonnod, hogy ez már csak siránkozás és utána tovább kell lépned... Aztán mikor már továbbléptél, akkor mondjuk (akár évek múlva) találkozol egyik ilyen régi barátoddal, vagy felhív... Mikor aztán már nem is gondolsz rá, mert a sors valahogy tud mindent...
csak mondjuk egy barátnak nem évek múlva kéne elõtünnie a ködbõl, és akkor végre minden jó... Az már nem jó, az érdektelen akkor már...
A kérdező hozzászólása: Nekem mondjuk sokkal jobb az, ha egy ido múlva találkozok egy régi baráttal és elbeszélgetunk, mintha mondjuk minden nap látnám... Olyan jó néha visszahozni mindent egy kicsit :)

Mitől lehet az, hogy valakinek kifehéredik a bőre, ha eredeti bőrszíne kreol? Igaz az, hogyha valaki sokáig nem megy ki a fényre akkor egy idő után kifehéredik a bőre?

Legjobb válasz: ez így nem teljesen (nem minden esetben) igaz. Nekem mindig kifehéredik a bõröm, pedig nagyon sokat vagyok napon. Ez attól is függ hogy milyen génjei vannak.

ez így nem teljesen (nem minden esetben) igaz. Nekem mindig kifehéredik a bõröm, pedig nagyon sokat vagyok napon. Ez attól is függ hogy milyen génjei vannak.
A fehér bõrûek ált. vérszegények! Nem lehet, h. te is az vagy?

Azt álmodtam hogy leukémiás vagyok. Az igaz lehet hogy ez megjelenhet a valóságba is és ez lehet jósló álom hogyha nem változtatok akkor tényleg beteg leszek?

2 éves hallottam egy lánynak a történetét, aki 2 hét alatt meghalt leukémiába, és tudom hogy olyan lelkialkat volt mint én(Mindenkinek megakart felelni, magába fojtott mindent. És megérintett az ? története. De mostanában nem nagyon gondoltam erre. lehet ez jelent meg álmomba?

Legjobb válasz: Igen, megjelenhetett, de aki nem mond ki semmit, meg akar felelni, stresszes lesz, fogékonyabb a betegségekre, úgyhogy változtass!

Igen, megjelenhetett, de aki nem mond ki semmit, meg akar felelni, stresszes lesz, fogékonyabb a betegségekre, úgyhogy változtass!
Nem jósló álom volt, hanem megérintett a lány története, és nem megy ki a fejedbõl, ezért álmodsz ezzel. De abban igazad van, hogy változtatnod kell!
egyél sok paradicsomot és élj stresszmentesen
Az álmok nem jósolnak. Akkor médium lennél.

Szeplőt, vagy anyajegyet (lehetőleg mind kettőt) el lehet tüntetni valahogy? Vagy esetleg az tényleg igaz, hogy hogyha gyerekként van szeplő az arcon, akkor felnőttként eltűnik?

Legjobb válasz: el tûntetni nem lehet csak halványítani :) itt egy oldal : http://www.sulinet.hu/tart/fcikk/Kieb/0/28099/1 házi praktikákkal :) de van a lézeres kezelés is :)

el tûntetni nem lehet csak halványítani :) itt egy oldal : http://www.sulinet.hu/tart/fcikk/Kieb/0/28099/1 házi praktikákkal :) de van a lézeres kezelés is :)
A kérdező hozzászólása: uristen! *-*Nagyon köszönöm! C:
Igazán nincs mit :)
Azt olvastam múltkor hogyha minden nap egy szelet krumplival átdörzsölöd 4 héten keresztül akkor elhalványul vagy eltûnik. nem tudom biztosra hogy el is tünteti e. Keress rá a neten a krumplis verzióra. Az hogy elmúlik e nem tudom. Én 14 éves vagyok és amióta suliba járok biztos volt szeplõm, már oviba is. Elõtte amikor baba voltam elvileg nem volt. Az egyik rokonunk azt mondata hogy õ gyerekkorába szeplõs volt , de már nem az. :)
Igen!
Szerintem a barátod is szeretne más csajokkal lefeküdni, kérdezd meg mit szólna hozzá! :D
A kérdező hozzászólása: Keress mar ra a k*rva szo jelentesere :) Volt mar elotte ia kapcsolatom, de ez az eddigi legkomolyabb.
Más dolog szeretni valakit és jól érezni magadat mellette. Lásd azokat, akik nem hagyják ott az alkoholista, agresszív partnerüket, mert "szeretik" õket. Miért szeretnél mással lefeküdni? Hiányzik valami a kapcsolatodból, vagy csak kíváncsi vagy?
krválkodnál fogalmazzunk máshogy
mióta vagytok együtt? és volt-e már elõtte kapcsolatod vagy elsõ? általában ha elsõ kapcsolat és hosszú ideje tart akkor szokott az ember ilyet érezni.persze ez se törvényszerû.
A kérdező hozzászólása: Nem jutnék el odáig. Becsülöm annyira. Csak jó lenne mással lenni, de nagyon szeretem.
Ha csak eszedbe jut hogy milyen lenne akkor ez nem gáz. De ha már arra gondolsz hogy meg is tennéd az már gáz.
Ha a tudta (és beleegyezése) nélkül, akkor már nem biztos...
amíg csak gondolkozol rajta, addig nincs gond. ha már eljutsz a tettlegességig is, akkor már érdemes elgondolkozni, hogy tényleg szereted-e õt.
A kérdező hozzászólása: És ha szeretnék is másokkal lenni nem csak vele...
Igen.
mi is nézünk állandóan pornót szal nem olyan nagy bûn de ne emlegesd

Mit gondoltok arról, hogyha nem küldök tovább egy bizonyos üzenet, bizonyos számú embernek, akkor törölnek a Facebookról. Szerintetek igaz lehet ez?

Itt van az a bizonyos üzenet: "Helló! Ez az üzenet a facebooktól van. Az utóbbi id?ben sok panasz volt a facebookra, hogy egyre lassabban m?ködik . A következ?k az okok: Facebookra egyre többen jelentkeznek be , és sokan vannak akik nem használják már. Ezzel az üzenettel kiakarjuk találni , hogy te tényleg rendszeresen használod a facebookot. Ezért a következ? a kérésünk: küld el ezt az üzenetet minimum 16 embernek . Aki ezt az üzenetet a következ? 2 héten belül nem küldi el megmutatja nekünk, hogy a facebookjàt nem használja és lelesz törölve a facabookról, hogy több hely legyen . Tehát küld el ezt tovább a barátaidnak és kérd meg ?ket is, hogy küldjék tovább , hogy a facebookon tudjanak maradni. Bocsi de ez tényleg nem vicc, már 8871 embert töröltek le."

Legjobb válasz: Egyértelmûen hoax. Mindegyik oldalon felbukkan ez az üzenet, és semmilyen valóságtartalma nincs. Sõt, az ilyen üzenetek továbbküldésébõl adódó többletmunka terheli feleslegesen az oldalt. Ha törölnek, nem ilyen módon teszik. Ha valamit közölni akarnak, nem ilyen módon teszik, hogy a felhasználókra bízzák annak terjesztését. Jelents azokat, akik ilyesmiket terjesztenek.

Egyértelmûen hoax. Mindegyik oldalon felbukkan ez az üzenet, és semmilyen valóságtartalma nincs. Sõt, az ilyen üzenetek továbbküldésébõl adódó többletmunka terheli feleslegesen az oldalt. Ha törölnek, nem ilyen módon teszik. Ha valamit közölni akarnak, nem ilyen módon teszik, hogy a felhasználókra bízzák annak terjesztését. Jelents azokat, akik ilyesmiket terjesztenek.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ. Így fogok cselekedni.

Igaz az, hogyha tealevelet összekeverünk dohánnyal és becsavarjuk ciginek, attól "be lehet állni"?

Legjobb válasz: hülyeség :) mi kipróbáltuk... Csak büdös lessz mint a dög...

hülyeség :) mi kipróbáltuk... Csak büdös lessz mint a dög...
A kérdező hozzászólása: Köszi :) gondoltam hogy baromság ;D

Igaz az, hogyha szex kozben a PC izom meg van feszulva hamarabb el lehet menni, mintha lazak lennenek?

Illetve akkor kell, vagy akkor lehet huzni a magomlest, ha a magomlest megelozve osszehuzzuk a PC izomot? Tehat akkor szex kozben el kell lazitani?

Legjobb válasz: én lány vagyok és csinálom a gyakorlatokat , ami edzi a PC izmaimat :) nálam úgy van ha meg- meg feszítem hamarabb jön a hüvelyi orgazmus, hogy nálatok hogy van .....:D

én lány vagyok és csinálom a gyakorlatokat , ami edzi a PC izmaimat :) nálam úgy van ha meg- meg feszítem hamarabb jön a hüvelyi orgazmus, hogy nálatok hogy van .....:D
PC izom? xD pc ésre az ujjaimat használom, az meg szerintem nem segít a magömlésednél
Nem, mert két külön személyrõl van szó.
Csak elvileg nem. Gyakorlatilag nem fogják azt mondani, hogy ezért nem kap melót pedig de.
vau, vau, jön Frakk! ne aggódj kedves kérdezõ! (egy jobbikos jogász)
A kérdező hozzászólása: Ja és am ösztöndíjjal tanul! Úgyhogy elõbb gondolkozzál el és ne UGASS! KÖSZI!
A kérdező hozzászólása: HaHa. Igen aggódok érte mert sztem senki se venné jó néven ha a párom vagy az én "szélsõséges nézeteim" miatt akármi hátránya lenne majd az egykori ügyvédi karrierjében! De ha ennyire nehéz felfogni a kérdést akkor BOCS
Ebben a beírásban mindössze annyi a lényeg, hogy a hölgy tudatni akarta, hogy leendõ sógornõje olyan sokra vitte, hogy jogi egyetemen tanul, a "bikája" meg keménykötésû radikális.:P Úgyhogy tiszteljétek a kérdésírót!!!!:P
hát ebbõl igazából nekik kettõjüknek lehet nézeteltérése:) A tesód párja meg arra vigyázzon, hogy tv-t ne sértsen a szélsõséggel.
ennyire aggódsz a párod testvéréért? nos, kár aggódni
A kérdező hozzászólása: A párom nõvére egyáltalán nem szélsõséges, nem is szereti az ilyesmit de a párom ha úgy tetszik SZÉLSÕSÉGES! Ez van :D
A kérdező hozzászólása: AM NEM A PÁROM TANUL ANNAK HANEM A TESÓJA!
A kérdező hozzászólása: Ok! Akkor jogot tanul és ügyvéd szeretne lenni ha így megfelel... nem ez volt a lényeg!
1. ügyvédnek nem lehet tanulni 2. nincs olyan szak az egyetemen, hogy ügyvéd 3. nem vezetnek egyetemek arról nyilvántartást, hogy X testvére hol tag 4. a jogi egyetemek vezetõségének 60%-a fideszes, 40%-a pedig jobbikos, tele miép alapítókkal
Még az egyetemen is meghúzhatják ( jogosan) a párod nõvérét.Nem mennék olyan ügyvédhez, aki ennyire szélséséges.A párodat legfeljebb akkor részesítik hátrányban, ha kisebb helyiségben laknak mindketten. Jogilag persze nem, de azért nem szeretik sehol a szélsõségeseket.
Nem.
A kérdező hozzászólása: Magyar vizslám van! :) :P

Igaz lehet az hogyha valakinek rozsaszin a mell udvara akkor lánya lesz és ha barnás akkor fiu? Mert én ezt hallotam, 18 hetes terhes

Legjobb válasz: Ez mind csak babona! De ha te hinni akarsz benne,akkor nyugodtan,hátha bejön!

Ez mind csak babona! De ha te hinni akarsz benne, akkor nyugodtan, hátha bejön!
Nem tudom, mibõl gondolja sok ember, hogy ezek a bõdületes ostobaságok igazak lehetnek.
Nekem van egy lányom és egy fiam is, pedig mindkettõ barnás :) Ezt a babonát még nem hallottam, de rám már tuti nem igaz.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!