Találatok a következő kifejezésre: Igaz hogyha magam (10 db)

Az igaz hogyha beteg az ember (valami enyhébb dolog, pl. mandulagyulladás, nátha, torokgyull. v valami hasonló) akkor ha sportol/mozog azzal jót tesz magának?

Még régebben tesitanárok szajkózták mindig ezt és kíváncsi vagyok rá hogy ez igaz-e?

Legjobb válasz: Nem. A betegséget ki kell pihenni,feküdni,nem véletlneül érzi magát gyengének az ember és alszik többet mint egyébként.Ha nyugton vagy akkor az immunrendszered maximálisan a kórokozidra koncentrál..meg betegség alatt könnyebb elájulni is,a teljesitõképesség romlik.. ráadásul az izzadás és a terhelés miatt jó kis tüdõgyulladást is össze lehet szedni. Betegség alatt nem szabad sportolni. Most nem a sétáról beszélek,hanem valódi sportról.

Nem. A betegséget ki kell pihenni, feküdni, nem véletlneül érzi magát gyengének az ember és alszik többet mint egyébként.Ha nyugton vagy akkor az immunrendszered maximálisan a kórokozidra koncentrál..meg betegség alatt könnyebb elájulni is, a teljesitõképesség romlik.. ráadásul az izzadás és a terhelés miatt jó kis tüdõgyulladást is össze lehet szedni. Betegség alatt nem szabad sportolni. Most nem a sétáról beszélek, hanem valódi sportról.
Hát betegen nem igazán, inkább az ágy, de egykét kis zsenge mozgás belefér, de sportolás nem, mert az egy beteg embernek megterhelõ, még enyhébb betegségekkor is.!
Egyáltalán nem igaz. Sõt az intenzív erõkifejtés pillanatnyilag gyengíti az immunrendszert, csak hosszú távon erõsíti. Ha beteg vagy, pihenni kell. A tesitanárok többnyire azért szajkózta ezt, mert (sokszor jogosan) feltételezték, hogy a diákok csak lusták, és tettetik a betegséget, hogy ne kelljen tornászni.
Alacsony intenzitású edzést nyugodtan csinálhatsz: http://www.fogyás-zsírégetés.info/2011/02/szabad-sportolnom-..

Igaz, hogyha mindig csak felnőttfilmre elégítem ki magam előbb-utóbb kiégek?

Legjobb válasz: Mint egy villanykörte. Jobban jársz, ha átváltasz a takarékos égõkre:)

Mint egy villanykörte. Jobban jársz, ha átváltasz a takarékos égõkre:)
de még hogy!harmadfokú égésnyomok lesznek a nemi szerveden, és az is lehet hogy kiugrik belõle Chuck Norris
Hogy kiégsz, az nálad nem tudom mit takar. Elõfordulhat viszont, h igazi hús-vér nõkre nem fogsz gerjedni és nem tudsz majd mit kezdeni velük. Az pedig gáz.
20:33 azt buz!nak hívják -.-
Én sem tudom mit értesz pontosan kiégés alatt, és persze attól is függ, hogy milyen típusú pornót nézel. pl ha pussy kickinget, vagy állatszexet, akkor meg van az esély rá, hogy nem tudsz majd mit kezdeni egy nõvel. :) De ha csak átlagban nézel pornót azzal szerintem semmi baj, mindenki csinálja (van aki bevallja, és van aki nem). A lényeg, hogy tudj határvonalat húzni a látottak és a valóság között.
Nem égsz ki csak , hozzászoksz és egy igazi élményhez majd mindig hozzá kell szoknod majd.
20:33-nak igaza van, fennáll a veszélye hogy majd csak arra fog felállni, de ahhoz szerintem nagyon sok évnyi pornós masztinak el kell telnie.
ha váltassz a bu*zi pornóról a nyúl és E.T. pornóra akkor nem......

Igaz hogyha megvágom magam vagy megégetem a kezem és heg lesz rajta akkor majd a babán is lesz?

múlt héten megégettem e kezem és kis heg is lett rajta, a babán is lesz? 27 hetes vagyok

Legjobb válasz: Ez butaság. Nyugodj meg, nem lesz a babán semmilyen heg.

Ez butaság. Nyugodj meg, nem lesz a babán semmilyen heg.
Ó nekem azt mondták ez nem törvényszerû.Én többször is megégettem magamat már a terhesség alatt, igaz nem nagyon, de én is ettõl féltem, remélem nem is lesz semmi baj, de olyanok nyugtattak meg, akikkel volt ilyen és nem látszódott meg a babán.szerintem nagy stressz kell, hogy ilyenfajta kiütés láthatóvá válljon rajta."3hetes kismama
Szerintem ez hülyeség.

Igaz az, hogyha sminekelem magam gyermekkoromban, besárgul a szemem, és tiszta ránc leszek már huszonéves koromban?

Legjobb válasz: Ráncos az lehetsz. A szem sárgaság az már inkább belülrõl lehet probléma pl lehet a májaddal van a gond. De ha nagyon erõsen sminkeled magad pl a szemceruzát már szinte karcolod a bõrödön akkor okozhatsz sérülést. mert a szem alatti bõr az nagyon vékony. Tehát sérülhet nem keveset, a sok sminkeléstõl!:S Én nem ajánlanám senkinek a sminket nagyon fiatalon, meg mi az hogy gyerekként?:D Gyerekként maximum próbaszerûen néha viccbõl maszkíroztam magam ki akkor is csak rúzzsal de aztán le lett mosva. De én már megbántam, hogy 15 évesen elkezdtem magam sminkelni. Egyrészt mert meg is untam rájöttem, hogy semmi haszna nincsen csak negatívuma ( és igen, a szemem alatt egy kicsit vonalas 'ráncos' lett 2 vonal látszódik de észrevettem aki szemceruzával meg szempillaspirállal festi magát annak egy idõ után ugyanilyen lesz a szeme alatt. vagyis egy kicsit szarkalábas. ) Maximum 40 éves koromban fogom magam újra festegetni akkor elég lesz szétcseszni a bõrömet. Igazából még arra is gondoltam, hogy talán minõségi cuccokat kell venni és akkor nem lesz baj, de ez is olyan ami megbízhatatlan. Nem biztos az, hogy amit kijelentenek minõségû sminknek az tényleg az is lenne. Csalódhatsz benne, úgy ahogy én is az arctisztítókban. Nem hogy elmúltak a pattanásaim a bolti arctisztítóktól, de még jobban kijöttek!:D Amúgy egészen a 20. századik el voltak arctisztító meg ezek nélkül is a nõk, amint beléptünk a 21.századba rögtön arcápolási szerek tömkelegével találkozhattunk..De hogy minek?! Hát a pénz, az azért csak pénz;). Na mindegy itt már elkanyarodtam. Én azt mondom, egy kis szájfény vagy szemhéjtus az nem árt. A szemhéjtus is olyan, hogy csak a szemhéjadat kened be vele, ott meg azért annyira nem ártalmas. És nagyon könnyû leszedni. :)

Ráncos az lehetsz. A szem sárgaság az már inkább belülrõl lehet probléma pl lehet a májaddal van a gond. De ha nagyon erõsen sminkeled magad pl a szemceruzát már szinte karcolod a bõrödön akkor okozhatsz sérülést. mert a szem alatti bõr az nagyon vékony. Tehát sérülhet nem keveset, a sok sminkeléstõl!:S Én nem ajánlanám senkinek a sminket nagyon fiatalon, meg mi az hogy gyerekként?:D Gyerekként maximum próbaszerûen néha viccbõl maszkíroztam magam ki akkor is csak rúzzsal de aztán le lett mosva. De én már megbántam, hogy 15 évesen elkezdtem magam sminkelni. Egyrészt mert meg is untam rájöttem, hogy semmi haszna nincsen csak negatívuma ( és igen, a szemem alatt egy kicsit vonalas 'ráncos' lett 2 vonal látszódik de észrevettem aki szemceruzával meg szempillaspirállal festi magát annak egy idõ után ugyanilyen lesz a szeme alatt. vagyis egy kicsit szarkalábas. ) Maximum 40 éves koromban fogom magam újra festegetni akkor elég lesz szétcseszni a bõrömet. Igazából még arra is gondoltam, hogy talán minõségi cuccokat kell venni és akkor nem lesz baj, de ez is olyan ami megbízhatatlan. Nem biztos az, hogy amit kijelentenek minõségû sminknek az tényleg az is lenne. Csalódhatsz benne, úgy ahogy én is az arctisztítókban. Nem hogy elmúltak a pattanásaim a bolti arctisztítóktól, de még jobban kijöttek!:D Amúgy egészen a 20. századik el voltak arctisztító meg ezek nélkül is a nõk, amint beléptünk a 21.századba rögtön arcápolási szerek tömkelegével találkozhattunk..De hogy minek?! Hát a pénz, az azért csak pénz;). Na mindegy itt már elkanyarodtam. Én azt mondom, egy kis szájfény vagy szemhéjtus az nem árt. A szemhéjtus is olyan, hogy csak a szemhéjadat kened be vele, ott meg azért annyira nem ártalmas. És nagyon könnyû leszedni. :)
Ez egy akkora baromság, hogy hihetetlen! Nem sárgulsz be, az öregedést pedig nagymértékben a genetika határozza meg! Mosd le minden nap rendesen, és akkor nem károsítja a bõrödet. Gondolom a szüleid akarnak ezzel elrettenteni!
Nem biztos, hogy ráncos leszel, de a sárgulás bekövetkezhet. Én festem a körmeim és mikor lemosom a lakkot, akkor enyhe sárgás színt észlelek a körmömön. Viszont a szememet csak ceruzával, és attól nem lesz baja (csak ha mondjuk piros, dehát ki használ olyan szemceruzát, ami PIROS?!?), de a szemfestéktõl elõfordulhat, hogy sárgás lesz a szemed. Amúgy az BIZTOS, hogy huszonéves korodra, ha most sminkelsz, úgy fogsz kinézni, mint egy nyanya. ;) Szerintem csak az adjon választ, aki már tapasztalta!
A kérdező hozzászólása: elsõ válaszoló, igen, a szüleim ezt minden nap elmondják nekem, 15 éves vagyok és gyakran sminkelem magam..de csak kihúzom szemceruzával a szemem! és ezért is már ordibálnak, hogy besárgul a szemem..meg néha teszek alapozót, mert sajnos pattanásos vagyok, de este lemosom, és használok arctisztítót is! második válaszoló, nekem bevált az arctisztító, amit vettünk, simább és tisztább lett a bõröm folyamatos használat után. nem sminkelem magam minden egyes nap, csak ha elmegyek valahová. jövõre gimnáziumba megyek, és akkor már szeretnék napi szinten is szempillaspirált használni.. nem azért, mert a többiek is, hanem mert szerintem jól néz ki a szememen, és egy városon fogok keresztül menni, míg beérek a suliba..és szeretek jól kinézni.
A kérdező hozzászólása: tudom, hogy nem csak akkor nézhetek ki jól, de tettem magamra ezt az új szempillaspirált, ami ilyen "cicás" szemeket csinál..hát az nekem nagyon tetszik a szememen, szeretném folyamatosan használni. az arctisztítónk neve Synergen, azthiszem a Rossmann-ba lehet kapniÛ(nem biztos), és az én arcomra jó.
Köszi. Lehet kipróbálom. Csak az összetevõket nézd. Pl kõolajszármazékok neveit.(pl.parrafinum liquid, sodium laureth sulfate stb.) Hosszútávon ez az összetevõ nem tesz jót a bõrnek. De vissza lehet állítani a bõr normál egyensúlyát, ha abbahagyjuk annak a terméknek a használatát, amelyikben kõolaj volt. Mint írtam nincs gond azzal , ha fested. Ha te ebben érzed magad jól, akkor nyugodtan.
A sminkelés csak nagyon ritkán indokolt! Szájrúzs, szemöldök festés belefér. Nézz meg egy öregedõ színészt, úgy néz ki, mint egy bányarém...
:yes: tudok rá sok példát.

Az igaz, hogy szolizás előtt jó hogyha lezuhanyzok és bekenem magam testápolóval? Jobban fog a testápolótól?

Sok embert?l hallottam.

Legjobb válasz: neeeeeem, be ne kend magad semmivel!!!!! semmit ne tegyél a bõrödre, bár én a zuhanyzás után is várnék min félórát...sminket szedd le, semmit ne kenj a bõrödre, parfüm nuku...és utána is még 1 óráig mellõzd ezeket! ez fontos!!!

neeeeeem, be ne kend magad semmivel!!!!! semmit ne tegyél a bõrödre, bár én a zuhanyzás után is várnék min félórát...sminket szedd le, semmit ne kenj a bõrödre, parfüm nuku...és utána is még 1 óráig mellõzd ezeket! ez fontos!!!
A kérdező hozzászólása: anyum is úgy jár szoliba h betestápolózza magát..akkor nem ér semmit?:(
Max. szoli elõtti speciális krémet kenj fel. Azok segitik a barnulást.
én inkább utánna fürdök de csak fél órára rá, nem találom fontosnak elõtte fürdeni, hacsak nem vagy olyan nagyon koszos, én munkából jövet megyek szolizni, a tested természetesen "zsiros"olyankor, nekem ez jött be, de ki hogy ...

Igaz az, hogyha fiatalon (6 hónapos) ivartalaníttatom a kan kutyámat, akkor túlnőheti magát és így gyengébbek lesznek a csontjai?

Az orvos ezzel riogat.

Legjobb válasz: Nem hinném,hogy gólyalábakat növeszt,akkor a mini fajtákat sem adnák ki kennelekbõl már ivartalanítva.Emellett valóban dominánsabb kutyánál nem érdemes megvárni,hogy ivaréretté váljon.Megkérdezhetsz más orvost is.

Nem hinném, hogy gólyalábakat növeszt, akkor a mini fajtákat sem adnák ki kennelekbõl már ivartalanítva.Emellett valóban dominánsabb kutyánál nem érdemes megvárni, hogy ivaréretté váljon.Megkérdezhetsz más orvost is.
látszani fog a másodlagos nemi jellegén, hogy korán lett ivartalanítva. a 6-8 hetes kori ivartalanítás más ilyen szempontból, de a fél évesen elvégzett herélés egy durva beavatkozás a kutya növekedésének legintenzívebb szakaszában. hacsak nincs valami akut, sürgõs oka én kivárnám legalább az egy éves kort. hovatovább az ivartalanítás nem csodaszer, nem lesz tõle varázsütésre kezelhetõ a kutyád! a dominanciát nem veszíti el a golyóival együtt... elõször tanuld meg kezelni, dolgozz meg a tiszteletéért, aztán ha nagyon nem megy (de úgy állj hozzá, hogy menni fog!) akkor még mindig ivartalaníttathatod.
Az enyém csak azt mondta, hogy ekkor nõnek a legnagyobbat, így ilyenkor nagyon szigorúan kell venni az elõírást, hogy mennyit ehet és akkor nem lesz gond. Ezen kívül a fiatalon való ivartalanításról csak jókat mondott (nincs szökdösés, daganatos betegségek elkerülése, nyugodtabb lesz stb).
Nem gyengébbek lesznek a csontjai, hanem, csak vékonyabbnak fog látszani az ivaros kanokhoz képest, mivel valamivel hosszabbra nõnek a csontok.
Lehet hogy kicsit magasabb, hosszabb lesz de a csontjaira erõsségére szerintem nem lesz hatással. Az orvosod kissé elavúlt nézeteket vall. Külföldön a tenyésztõk már 6-8 hetesen ivartalanítják a kedvencnek szánt kölyköket.
Arról, hogy esetlegesen nagyobbra nõ, mintha késõbb ivartalanítanád, már én is hallottam, illetve olvastam. De arról nem tudok, hogy effektíve gyengébbek lennének emiatt a csontjai.
A kérdező hozzászólása: Nekem azért javasolta több kutyakiképzõ is, mert borzasztó domináns a kutyám már most, és ha "megérik" akkor még durvább lehet ez a dolog, míg ha meglenne a mûtét akkor talán tartható lenne ez a mostani szint. Így azért még viszonylag kezelhetõ a kutya, meg oldom ezt a dolgot folyamatosan.
inkább meg kéne tanulni kezelni, vagy más fajtát kellett volna választani.
A kérdező hozzászólása: Nem gondoltam, hogy ettõl csodakutya lesz, de szakemberek ezt tanácsolták. Dolgozok érte hidd el, tanulok folyamatosan, heti kétszer jár hozzánk a kiképzõ, õ látja hogy milyen a kutya, nyilván nem véletlenül mondta õ is ezt, több évtizedes tapasztalattal a háta mögött. Azt is mondta hogy nem igen volt még dolga ilyen kutyával, fõleg hogy ilyen kicsi. De már alakulnak a dolgok. Azt mondta a kiképzõ, hogy idõvel biztos hogy el fogunk jutni arra a szintre hogy tökéletesen kordában tudom majd tartani a kutyát, de ha az ivarérés bekövetkezik ez bizony rosszabb lehet.
nem az év vége már nem számít csak ne bukj meg
A kérdező hozzászólása: nem nem fogok :) köszi a gyors választ
tényleg az a lényeg, hogy ne bukj meg! Bár a tanárok azzal szokták ijezdgetni a diákokat, hogy számít az év vége is, de csak azért, hogy tanuljanak! Rafináltak!
igen de ne tedd:D
Nem tudom miért bunkózik mindenki. Egy 13 éves fiú nyugodtan maszturbálhat és senki nem szólja meg, de ha egy lány akar akkor már rögtön milyen ciki?! Amúgy igen, átszakadhat a szûzhártya. Tehát testileg nem leszel szûz. És inkább a hajkefe nyelét ajánlanám.
Lelkileg szûz maradsz. Testileg nem, de elsõ élménynek egy kiegészítõvel? Van ismerõsöm, aki nem fiúval veszítette el a szüzességét, hanem kiegészítõvel, mert cikinek tartotta, hogy elmúlt 30 éves és még szûz és így nem akart elmenni nõgyógyászához. Bár szerintem leszbikus is. Szerintem egy igazi orvos ilyennel nem foglalkozik. A legfontosabb, hogy szép legyen az elsõ, mégha nem biztos, hogy abszolút kellemes.
a szûzhártyád átszakad de ettõl még szûz maradsz :D am meg ha igy folytatod te is olyan lány leszel h a p....dat többet fogod használni mint az eszedet :D
lehet, ami biztos jó kis bakteriális fertõzés, következmény antibiotikum v mûtét
Egyetértek a kettõvel elõttem szólóhoz, a szûzhártyád átszakadhat, de attól még nem henceghetsz azzal, hogy már nem vagy szûz mert attól még az maradsz... Mondja már meg nekem valaki h miért olyan menõ nem szûznek lenni és akár egy fésû nyelét feldugni magadba ezért???
hát egy doki azt mondta egyxer h egy csaj ne mattóól ne melsz szûz h elszakad a szûzhártya hanem ha farok jár benne ... na mind1 (15/L)
Átszakadhat a szûzhártya, de ez nem egyenlõ a szüzesség elvesztésével.
Szexelni lenne kedved?:) És akkor már szûz se lennél...dobj levelet ha bennevagy
nem az a lényeg hogy hosszú-e vagy sem.Ha tól vastag akkor igen..
A kérdező hozzászólása: Miért ne?
Miért ne lenne így? A szûzhártya nincs "beállítva", hogy csak és kizárólag a péniszre szakadjon át...
Elõzõ, 20.51-es vok. Hajkefe nyéle az elég durva, testidegen anyag, sérülést okoz, és nem arra való. Ha ragaszkodsz, a vaginális behatoláshoz egyedül, akkor ehhez való kiegészítõt, pl. vibrátort használj. Senki nem mondta, hogy ciki a maszturbálás. Fontos fiúknak és a lányoknak is. Fontos, hogy megismerkedjünk a testünk minden részével mielõtt komolyabban belekezdenénk a szexuális életbe. Megjegyzem egy lánynak nem kell átszakítania a szûzhártyáját ahhoz, hogy maszturbáljon. Egyszerûen kezd el simogatni nyugodt körülmények között és erre magad is rájöhetsz. A többit pedig hagyd meg a párodnak. Senki nem cikizett senkit!

A kreacionisták azért védik olyan fanatikusan a saját elméletüket, mert nagyon jól tudják, hogy hogyha a tudományos evolúciós elmélet az igaz, akkor a halál után nem lesz semmi és az életnek semmi értelme csak az amit kitűzöl magad elé?

Legjobb válasz: csatlakozom az elõzõhöz, de én iróniát gyanítok a kérdésben. A kreacionisták kedvelt szokása, hogy az evolúció híveinek ideológiai elfogultságot tulajdonítanak.

csatlakozom az elõzõhöz, de én iróniát gyanítok a kérdésben. A kreacionisták kedvelt szokása, hogy az evolúció híveinek ideológiai elfogultságot tulajdonítanak.
Szerintem a gondolatmenetedben óriási lukak tátonganak. Ez a baj, hogy a kreacionistákról TUDJUK, hogy idióták, de "közöttünk" is nagyon sok ilyen barom van. Az evolúció, ami csak a fajok keletkezésérõl szól, semmi másról, miért is bizonyítaná, hogy semmi nem lesz a halál után? Darwin, aki az egészet elindította, vallásos ember volt, mint akkoriban MINDENKI. És még utána sokáig az összes tudósnak sikerült összeegyeztetnie a vallást a kutatásaival, mert nem voltak olyan buták, mint te, és megértették, hogy ha egy elmélet szól valamirõl, akkor másról nem szól, illetve fordítva.
Az evolúcióelmélet nem foglalkozik azzal, hogy mi van a halál elõtt vagy után. Csupán az élet keletkezését és a fajok fejlõdését magyarázza, és annyi tény, hogy az elmélet szerint ehhez nem szükséges Isten vagy túlvilág. De ez az elmélet nem tagadja a létezésüket, csak egyszerûen nem érinti. Mivel Isten és a túlvilág filozófiai, vallási kérdések és természettudományosan nem igazán vizsgálhatóak, bizonyíthatóak vagy tagadhatóak. Mindenki abban hisz, amiben akar, egy tudományos elmélet ebbe nem szól bele.
Szerintem lehetetlen megmondani, hogy mások miért védik az igazukat, de én nem feltételezek ilyen racionális, véggiggondolt és kisakkozott okokat. (És amúgy sem következik az evolúcióból az, hogy nincs túlvilág, bár én sem hiszek a halál utáni életben.) Szerintem ez a kérdésed provokáció, semmilyen természettudományos relevanciája nincs (hiszen például semmilyen kísérletet nem lehet végezni a kérdésed eldöntésére), viszont idecsalja a habzószájú valláskárosultakat, és lehet majd anyázni kommentek hosszú során át. SZerintem ez a kérdésfeltevés nem természettudóshoz méltó.
A kérdező hozzászólása: Személy szerint nekem sokkal felszabadítóbb érzés az, hogy azt teszek az életemmel amit akarok, valamint hogy a halálom után egyszerûen ugyanaz lesz, mint mielõtt megszülettem -semmi-
Most egy kicsit olyan vagy, mint az elkötelezett liberális, aki nem érti, hogy egy apáca hogy lehet egyszerre halálbüntetés - és abortuszellenes. Te összeraktad a világképedet valahogy, és azt gondolod, hogy hogyha valaki annak egy elemét elfogadja, akkor el kell fogadnia az összes többit is - mert hiszen te a sajátodat koherensnek látod. Ha van evolúció, akkor a halál után nem lesz semmi. Nem azért, mert egyikbõl másik következik, hanem mert te mindkettõrõl meg vagy gyõzõdve. Képzeld, a többiek is ezt mind pont így csinálják, a kreacionisták, az apácák és a liberálisok, és a saját világképét mindenki koherensnek látja - ez azért lehetséges, mert a világ marha bonyolult, egy csomó mindent nem tudunk, csak találgatunk, viszont amit tudunk, már az is túl sok ahhoz, hogy beleférjen egy ember fejébe... Kérdezd meg _tõlük_, miért védik fanatikusan az elméletüket. Ugye, te is furának találnál egy olyan kérdést, hogy "az evolucionisták azért védik olyan fanatikusan a saját elméletüket, mert nagyon jól tudják, hogy ha az IT elmélet igaz, akkor nem gonoszkodhatnak csak úgy mert aztán a pokolban végzik"??? Ugye, hogy milyen abszurd? Mert neked, gondolom, koránt sem evidens, hogy hogyha holnap bebizonyítanák, hogy a világot igenis teremtette valaki, akkor az a valaki csakis olyan lehet, amilyennek mondjuk egy darab konkrét keresztény felekezet/szekta leírja, és pláne hogy akkor minden más is igaz lesz, amit azok állítanak. Most képzeld el ezt fordítva. Az, hogy van evolúció, nem feltétlenül jelenti azt, hogy annyi az élet, amennyit látsz.

Igaz-e, hogyha máshogy érzed magad, mint szoktad (nem a tipikus terhességi tünetekre gondolok) baba miatt van így?

Pl:mindig volt közepes mennyiség? folyásom, most semmi,meg-meg szédülök,de csüt. voltam dokinál akkor 21mm domináns tüsz?t látott,nem éreztem most tüsz?repedést,pedig megszoktam,de mégis máshogy vagyok.

Legjobb válasz: Midig ennék, két evés között ég a gyomrom..

A kérdező hozzászólása: Midig ennék, két evés között ég a gyomrom..
ha csütörtökön még "csak" tüszõ volt, akkor még aznapi megtermékenyülés esetén is csak most hétvégén érezhetsz bármit is... addig ugyanis egy akkora pötty lebeg benned (nincs veled kapcsolatban), mint a pont a mondat végén. persze lehet, hogy babás leszel, de szerintem most még nem érezhetsz semmit...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!