Találatok a következő kifejezésre: Igaz hogy oldalon nem (49 db)

Tudom hogy a gtaworld3. mlap.hu leírja de nekem nem akarja beadni az oldalt nem tudnátok megmondani az örök élet kódot (az igazit) ps2-re?

elõre kösz

Legjobb válasz: 1. nem egyértelmû a kérdésed nem mondtad meg a játékot! 2.Google ELSÕ találat kiírja !!!!!(milyen kár ,hogy fizetõs a Google keresõ) 3.Telepíts föl másik böngészõt mert a mindenkilapjás oldalt az én böngészöm 3-at néztem mind mûködött. 4.örülj,hogy segítettem mert ilyen kérdésre olyan semmilyen válasz jár. [link]

1. nem egyértelmû a kérdésed nem mondtad meg a játékot! 2.Google ELSÕ találat kiírja !!!!!(milyen kár , hogy fizetõs a Google keresõ) 3.Telepíts föl másik böngészõt mert a mindenkilapjás oldalt az én böngészöm 3-at néztem mind mûködött. 4.örülj, hogy segítettem mert ilyen kérdésre olyan semmilyen válasz jár. [link]
A kérdező hozzászólása: ez tényleg nem egyértelmû bocs amúgy is már rájöttem de amúgy a GTA

27 hetes kismama vagyok azt hallottam, hogy bal oldalon nem jo aludni, mert a baba nem kap elég oxigént? Ez igaz?

Legjobb válasz: Megnézném én azt a kismamát, aki be tudja tartani, hgoy csak egy oldalán feküdjön, aludjon!!! Nekem a dokim annyit mondott, hogy majd készüljek fel, háton nemsokáig fogok tudni aludni, mert nem fogok levegõt kapni. De semmi olyanról nem beszélt, hogy ilyen vagy olyan pozícióban bármi baj lenne. Sõt arra szoktam felébredni, hogy háton fekszem, rádásul kinyújtott lábbal. Azt mondják ez a legrosszabb. Na, de nem tehetek róla, alvás közben nem tudom befolyásolni, hogy feküdjek. Örülök, ha tudok aludni.

Megnézném én azt a kismamát, aki be tudja tartani, hgoy csak egy oldalán feküdjön, aludjon!!! Nekem a dokim annyit mondott, hogy majd készüljek fel, háton nemsokáig fogok tudni aludni, mert nem fogok levegõt kapni. De semmi olyanról nem beszélt, hogy ilyen vagy olyan pozícióban bármi baj lenne. Sõt arra szoktam felébredni, hogy háton fekszem, rádásul kinyújtott lábbal. Azt mondják ez a legrosszabb. Na, de nem tehetek róla, alvás közben nem tudom befolyásolni, hogy feküdjek. Örülök, ha tudok aludni.
Szia!Én 35 hetes vagyok, és csak a bal felemen tudok aludni.Én úgy tudom, hogy az a legjobb.
Bárhogy szabad aludni, ez hülyeség h nem szabad!!Én bárhogy aludtam ahogy kényelmes volt!
Ha a babádnak kényelmetlen, jelzi. Az utolsó hetekben az ember örül, ha alszik, nem tud figyelni arra, hogy milyen pozitúrában teszi. Mivel a szív a bal oldalon van, így ha azon az oldaladon alszol, nagyobb munkát kell végeznie. A háton alvást az utolsó hetekben azért nem szokták tanácsolni, mert a baba már elég nehéz és egy nagyobb eret nyomhat. Én is igyekeztem úgy aludni, ahogy tanácsolták, de legtöbbször reggelre a bal oldalamon, vagy háton fekve ébredtem. Mind a 4 gyerekem egészségesen született és most is az.
én csak bal oldalamon tudtam aludni. a jobbra fordultam manóm egybõl méltatlankodott a hasamban, és jól megrugott...Neki az a póz nem volt megfelelõ. Hanyatt meg szintén.
Én is pont úgy tudom, hogy háton kap kevesebb oxigént a magzatod. Asszem a Kismamában olvastam.
Én is úgy tudom, hogy a bal oldalon tanácsosabb aludni. Na most ezt magyarázza meg valaki az én kisfiamnak, mikor bal oldalamon fekszem és majdnem kibújik a pocimon keresztül! Én úgy vagyok vele, hogy úgy alszom, ahogy nekem és a picúrkámnak is megfelel! 29 hetes kismami
Egy idõ után örültem, ha egyáltalán tudtam aludni valamelyik oldalamon. Háton meg azért nem aludtam, mert úgy éreztem, hogy megfulladok.
Én pont az ellenkezõjét hallottam, hogy jobb oldalon nem jó, mert elszorulhat a nyaki ütõered. Én bármelyik oldalon alszok, sokszor teljesen lezsibbadva ébredek, meg bal oldalon sokszor a szivem nyomódik és nehezebben kapok levegõt. Úgy aludj, ahogy neked kényelmes! Én egész éjjel forgolódok :(
Szia!Jobb oldalon, és háton nem szabad aludni.
Szia! Én jobb oldalon szoktam kezdeni az alvást és éjszaka a hátamra fordulok mert elhal a lábam mert szopi párnát rakok a lábam közé. Megyek pisilni akkor a szopi párnát a fejem alá teszem plusz egy kis párnát és félig ülve alszom. Van amikor bal oldalra fekszek így jobban kapok levegõt de a pocakomnak nem kényelmes. Kabaré ez az éjszakai alvás! :-) Holnap leszünk 40 hetesek! :-) Kitartást mindenkinek!

Nem az lenne a lényeg, hogy az anyukák segítsék egymást? A tanácsokat pedig vagy megfogadjuk vagy nem. Vagy nincs igazam? Az oldal lassan arról szól, hogy ki tud jobban beszólni a másiknak, ha nem ért egyet vele.

Mostanában egyre inkább azt látom, hogy hihetetlen stílusban kommunikálnak egyesek. Ha ezt vki szóvá teszi, rögtön kap is érte. Nem nagyon értem...

Legjobb válasz: Szia! Teljesen egyet értek, de én úgy vagyok vele, hogy nem kell a beszólásokat figyelembe venni. Nem ér az egész annyit, hogy idegesítsem magam, úgyis mindenkinek a saját igaza a szent. Egyeseket pedig nem lehet meggyõzni arról, hogy valakinek lehet eltérõ véleménye. Ez van, nem vagyunk egyformák (szerencsére) :)

Szia! Teljesen egyet értek, de én úgy vagyok vele, hogy nem kell a beszólásokat figyelembe venni. Nem ér az egész annyit, hogy idegesítsem magam, úgyis mindenkinek a saját igaza a szent. Egyeseket pedig nem lehet meggyõzni arról, hogy valakinek lehet eltérõ véleménye. Ez van, nem vagyunk egyformák (szerencsére) :)
Szia! Teljesen igazad van, egyetértek veled. Már elgondolkodtam én is, hogy felteszem ezt a kérdést valahogy. Már néha ott tartottam, hogy csak olvasgatok, és nem írok semmit. Olyanokért lepontoztak, beszóltak, hogy a hajam égnek állt! Pl. azért, mert leírtam, hogy milyen pelenkát használunk, vagy miket eszik a babám. Õrület! Akkor most talán nem kéne semmit írni? Vagy mire jó ez az oldal? Mert mostanság már csak a beszólás, leszólás, acsarkodás folyik itt. Pedig itt pont azért vagyunk ennyien, hogy tanácsokat, véleményeket kérjünk egymástól, amit vagy elfogadunk, vagy nem. De ha még nemis tetszik a másik véleménye, akkor sem kéne nekiesni! Már néha kezdek ráunni az egészre, pedig nagyon szeret(t)em ezt az oldalt.
Az elsõ vagyok. Végi pontoztam mindenkit, természetesen pozitívan, de az igazat megvallva marha kíváncsi lennék ebben a témában egy olyan véleményére is aki rendszeresen pontoz le másokat ok nélkül, vagy lehurrog másokat. Ti nem így vagytok vele???
Ezen már én is sokat gondolkodtam. Ha írok egy választ, rengetegszer lepontoznak, olyanokért, hogy nekem monjuk nem sírós a babám. És akkor kapom a cikizést, hogy minek hazudok. pedig max. a tapasztalatomat írom le, jó szándékkal, hogy nálunk mi az, ami bevált. Végülis erre lenne ez az oldal. Aztán mindenki azt a tanácsot fogadja meg, amit õ maga jónak lát... Kár, hogy divat lett egymást leszólni.
Én a dietetikus vagyok megint. Nem mindig írom alá így, mert van amikor a saját tapasztalatom írom le és nem a szakmai ajánlást vagy véleményt. Nem akarom megkeverni ezzel az anyukákat. De mindegy ha aláírom ha nem az én véleményem is lehurrogják. Szánalma, hogy gyereke anyukák milyen mélyre tudnak süllyedni. Milyen alapon oktatjuk ki egymást. Hiszen senki sem tökéletes és tévedhetetlen, s minden baba, gyerek más-és más.
na igen... ez a lepontozás... ha nem írod alá, h pl. doki vagy, akkor mindjárt szart sem ér a válaszod. felháborító. és a stílus, ahogy egyesek képesek reagálni...
Én még azt is megfigyletem, hogy sokan inkább fórumozásra használják az oldat. Ilyenkkel, hogy ki ismeri x.y dokit, vagy ki mikor szül stb. Erre ott van a Hoxa. Az már más ha valakit izgat egy kérdés és felteszi. Tény, hogy néha huszadszor kérdezik meg kismamák, hogy adott dolgot pl ehet-e a gyerek , a kisbaba. De inkább ilyen kérdéseket olvasnék. Én dietetikusként igyekszem mindenkinek hasznos válasszal szolágni, de rendszerint a nagyokosok lepontoznak. De sebaj. Remélem a kérdezõnek segítek a többi nem fontos. Dietetikus
Egyetértek veled!! Nem olyan régen kérdeztem valamit amire semmi válasz nem jött, pedig fontos lett volna, mert az orvosom is szabadságon volt.De a lefikázás meg a lepontozás az megy mindenkinek.Én sem értem miért van ez.Pedig ez az oldal nem errõl szolt nagyon sokáig.
én sem írok és nem is válaszolok szívesen, mert csak a lehurrogás jön utána. inkább kérdezek anyukámtól, õ legalább nem mondja, hogy nem is vagyok, anyuka, meg milyen anya vagyok??? stb... régebben nem ez volt, mostmár inkább fel sem jövök az oldalra, csak ritkábban.
Szia! Teljesen egyetértek veled! Az emberek nem képesek tiszteletben tartani a másik vélemyényét. Az a baj, hogy mindenki szentül megvan gyõzõdve arról, hogy õ a legokosabb és legügyesebb anyuka. Én már nem szívesen kérdezek vagy válaszolok senkinek, mert ha valakinek nem tetszik amit írok, rögtön lehurrog. Szomorú amúgy, hogy ez az oldal elvesztette a jelentõségét és arról szól hogy bántják egymást tápszeres-anyatejes, császáros-természetesen szülõ, stb anyukák. Mindenkinek joga van a saját véleményéhez, a kérdezõ meg majd eldönti, mit fogad meg belõle. Szerintem. De tényleg ne szólogassunk már be egymásnak!
degogyisnem:) )) hirtelen eltûntek a kevésbé kedves emberek!!!!
A kérdező hozzászólása: Ezt tapasztalom én is, ezért tettem már fel a kérdést. Bár nekem fura, mert itt majdnem mindenkinek van gyermeke, az ember feltételezné a kedvességet, de errõl mostanában szó sincs. tök elkeserítõ.
Engem nem is erdekel a pontozas, mert attol, hogy en valamit maskeppen csinalok es nem ugy, mint azok az anyukak akik azt a bizonyos kerdest olvassak, azert meg nem azt jelenti, hogy en rosszul csinalok valamit. Mindenki kitapasztalja, hogy az o babajanak mi a jo, es ugy csinalja. A beszolok meg biztos nem szolnanak be tobbet, ha ala kellene irjak a nevuket, de hat igy nevtelenul lehet mast cikizni. A valaszolok mind jo indulatbol kellene valaszoljanak, sajat tapasztalataikbol, es nem azert, hogy masnak ezzel beszoljanak. Azok pedig, akik mast lepontoznak, legalabb irjak le, miert, vagy irjanak hasznos valaszokat. Meg azt sem ertem, hogy miert kell azt a valaszt lepontozni, amiben egy anyuka oszinten irja le azt, hogy vele mi tortent, es neki mi a tapasztalata.
Igazad van. Én attól vagyok készen, amikor valakinek van valami "elve", hogy mit hogyan csinál, vagy nem csinál. És akkor egy kérdésre olyan válasz is érkezik, ami esetleg az õ elvével ellentétes, de semmi bántót nem írnak, és akkor olyan stílusban lehurrogják, mint a fene, közben az a válasz is segítõ szándékkal érkezett, és nem is lehet megmondani, hogy kinek a módszere jobb. Hiszen minden baba más, van akinél ez jön be, van akinél az. A kérdezõ dolga, hogy eldöntse, melyik tanácsot fogadja meg.
tényleg van, mikor sokan ugyan azt a dolgot kérdezik, de inkább 1 nap leírom sokszor amit én jónak látok minthogy azt olvasgassam, hogy hol vannak a júliusban szülõ anyukák pl?? én volt amire már 0%-ot kaptam, pedig anyukám eü dolgozó és tõle tudom amit írtam. Néha nem is szörnyû, hanem nevetséges az egész.
A kérdező hozzászólása: én is ezen akadok ki... nagyon mélyre süllyednek. Köszi:) ez az ami igazán kifejezi amit írni akartam:) )
A kérdező hozzászólása: legalább nem vagyok egyedül a gondolatommal.
És azt észrevettétek, hogy napok óta sokkal kevesebb kérdés érkezik??? és sokkal több a nem megválaszolt is. régebben nem nagyon láttam olyat, hogy nem érkezik válasz 1 kérdésre. gondolom sokaknak elege lett...

Egy oldalon olvastam hogy a Muse nem fogja már többet játszani élőben a Bliss-t, mert régi szám. Nem tudom hogy igaz e vagy nem, de ha igaz akkor miért?

A Supermassive Black Hole is régi meg a Starlight is régi de azt tuttom szerint még mindig játszák. Akkor most igaz vagy nem? És ha igaz akkor miért?

Legjobb válasz: Hát figyelj, szerintem csak egyenlõre nem játszák, mert ugyebár volt egy koncert, ahol eljátszották az egész Origin Of Symmetry-t, azóta nem nagyon kerülnek elõ róla számok (csak ismertebbek pl. Plug in Baby) A Supermassive Black Hole és a Starlight viszont nagy valószínûséggel marad, mert ugye Black Holes & Revelations album /2006/ ezen kívül két olyan számról van szó, ami eléggé híres tõlük. Remélem segítettem, ha van még kérdésed, nyugodtan írj ;)

Hát figyelj, szerintem csak egyenlõre nem játszák, mert ugyebár volt egy koncert, ahol eljátszották az egész Origin Of Symmetry-t, azóta nem nagyon kerülnek elõ róla számok (csak ismertebbek pl. Plug in Baby) A Supermassive Black Hole és a Starlight viszont nagy valószínûséggel marad, mert ugye Black Holes & Revelations album /2006/ ezen kívül két olyan számról van szó, ami eléggé híres tõlük. Remélem segítettem, ha van még kérdésed, nyugodtan írj ;)
Nekem a kedvenc számom a Bliss és szomorú vagyok, hogy mostmár nagyon ritkán nyomják. Nem értem mert a plug in baby vagy newborn ugyanolyan régi azokat mégis állandóan jatszak.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat.amugy én szeretem a muse majdnem minden számát csak szomorú vagyok hogy a bliss-t alig játszák.én szeretem a plugin baby-t meg a new born-t is meg a suprmassive black hole-t meg a starlight-t is csak ugye kár hogy bliss-t nem játszák.....:(

A wi-fis internetem max 1.8-1.9 mb/s tud tölteni de a speedtest. Net oldalon a download speed hez ír 15mb/s ez igaz hogy ennyivel bírna letőlteni? Se torrent se böngészőnél se semmi másnál nem töltött még 1.9 mb/s gyorsabann beálítási hiva vagy mi?

talán beálítási hiba? vagy csak csupán bekéne álítani? wifis a net és a házban seholse láttam 1.9 fölött max

Legjobb válasz: Nem mindegy, hogy megabit vagy megabyte. A netszolgáltató megabitet mond, de a böngészõ és a torrent megabyteban írja ki. A váltószám 8, szóval a 2 mb-s letöltés az jó.

Nem mindegy, hogy megabit vagy megabyte. A netszolgáltató megabitet mond, de a böngészõ és a torrent megabyteban írja ki. A váltószám 8, szóval a 2 mb-s letöltés az jó.
A kérdező hozzászólása: mega byte azaz MB
Semmi baj nincs a neteddel csak te keverd a Mb-ot ( Megabit ) és a MB-ot ( Megabyte ). A speedtest.net alapbeállítás szerint Mbitben írja ki a sebességet míg a torrent kliens és kb minden más program Mbyte-ban.
neem korlátozták a mobilnetet és lelassult.fellehet törni hogy ne tudják korlAtozni?
A szolgáltató megabitet mond, mert õ EZT a sebességet adja meg az OSI hálózati model fizikai rétegén, ami a vezetéken átjön. Meg is mérheted frekvenciamérõvel-élszámolóval, tényleg annyi. Mivel itt bitstreamrõl van szó, nincs értelme bájtokba csoportosítani. Ennek az adatkapcsolati rétegtõl lesz értelme. Az, hogy neked mi marad használható sebesség az OSI hálózati model végére az alkalmazási rétegben, na azt látod a gépen letöltési sebességben. Ez van. Veszteséges dolog a hálózati kommunikáció.

Valamelyik oldalon azt olvastam hogy a hónalj izzadásra az arcradír is jó. Ez igaz? Hogy bekenem és megszűnik vagy nem?

Legjobb válasz: Nem hinném, hogy használna. De ha kipróbáltad és használt, akkor írj egy üzit ;)

Nem hinném, hogy használna. De ha kipróbáltad és használt, akkor írj egy üzit ;)
ez elég nagy kamu. gondold végig: az arcradír eltávolítja a bõrrõl az elhalt hámsejteket, ez esetben a hónalj bõrérõl is. Az izzadásgátlóknak meg épp az a hatásmechanizmusa, hogy átmenetileg eldugítsa (talkummal, vagy alumínium származékkal) a verejtékmirigyek kivezetõcsövét. Szóval a kettõ üti egymást.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Azt olvastam hogy elõször megnövelheti az izzadás mértékét de utána jelentõsen csökkenni fog.
Peti, te vagy ? Én vagyok.
Szerintem nem helytelen. Olyan alap dolgok kezdõdnek "én"-nel pl: "Én is." "Én sem." hogy nem lehet helytelen.
Nem. Szerintem te arra gondolsz, hogy ha felsorolod, ki van a házban, nem magaddal kezded. Szóval nem: "Én, Anyu, Apu, és a Tesóm" hanem "Anyu, Apu, Tesóm és Én". Így helyes (de én is sokszor eltévesztem:) )
Nagy munkád lehetett benne, hogy mindig elkerüld! Ez a szerenység példátlan XDDDDDD
A világ minden országában az eskû szövege így kezdõdik: Én...
Ahogyan a vicc is mondja háttal nem kezdünk mondatot. Vagyis hát-tal nem kezdünk mondatot. Szerintem nem helytelen az én-nel kezdés.
"ÉS"-sel nem kezdünk mondatot. Az összes eskü úgy kezdõdik: én ......
Jól írta valaki itt fent, hogy "És"-el nem kezdünk mondatot, valószínûleg azzal keverted:) Én, az mindig helyes.
"Én leszek, ki rendbe hozza majd az életed", ebben az esetben ki akarod emelni az én-t, viszont ha azt mondod én vagyok Rod Stewart ez nem helyes, nem kell kitenni az én-t. Ha vélemény fejezel ki, akkoris nyugodtan lehagyhatod, de ha kirakod az sem baj.
Nem igaz, lehet ÉN-nel kezdeni mondatot. - Én szoktam így kezdeni. (ergo, más nem biztos) - Szoktam így kezdeni. (tudatom a szokásomat) Használd nyugodtan!!
Nem kezdünk vele mondatot... egy elõzõ kommentelõ példája: "Peti, tevagy?" "Én vagyok" Már ez sem helyes, mert így helyes a válasz: "Igen, én vagyok". Máris ki van küszöbölve az, hogy nem kezdünk vele mondatot :) Az én így szoktam se helyes... én úgy tudom... ezeket mind meg kell elõzze egy pár szó, pld az "ezt".
*aput
egyébként sem írjuk anyut, anyut, tesót nagy kezdõbetûkkel, mert nem a tulajdonnevük, ebbõl kifolyólag kicsivel írjuk :) csak tulajdonnevet írunk nagy betûvel... ahogy magadat, "én"-t se írod nagy kezdõbetûvel... az más, ha tiszteletbõl írod úgy, mint az õ-t, de ez akkor se helyes így... az én meg fõleg nem, mert kissé beképzeltségre utal, nagyra vagy magadtól...
Szerintem ez nem helyesírás, hanem életfelfogás kérdése. Kodályról mondták, hogy órákat tudott beszélni anélkül, hogy egyszer is kimondta volna: "én".
11:55, de jó, hogy leírtad, különben én tettem volna! (Nicsak, egy személyes névmás - én - a mondatban, pedig nem is szándékosan alkottam így.) Egyrészt az én nyugodtan szerepelhet mondat elején, vagy egyáltalán bárhol a mondatban, ha nyomatékosítani akarja, hogy kirõl van szó. Ugyanígy lehetne akkor kifogásolni a te, vagy bármelyik személyes névmás használatát, hiszen az igei személyrag kifejezi a cselekvõ számát és személyét. Én soha nem szóltam azért diákomnak, mert "hát"- tal, és-sel kezdett volna mondatot, hiszen sok költõ, író mûvében ezek szerepelnek, és mindig õket hozzuk fel példának, akkor magunk ellen beszélnénk. Legfeljebb azért szólnék, ha háttal kezdenének beszélni, mert inkább nézzenek a szemembe. :) magyartanár
A magyarban olyan nyelvtani szabály, hogy melyik szó nem állhat a mondat elején, nemigen van. Csak a névutó az, ami nem tud a mondat elején állni (pl Nélkül, Is, stb.) Az ÉS, DE és társai kötöszavak, amik szerepelhetnek a mondat elején, ha a mondat egyébként szövegkörnyezetében olyan, hogy az elõzmények folytatása vagy tagadása lehetne. Ugyanilyen kötõszõ az AZONBAN, ELLENBEN vagy a TOVÁBBÁ és a VALAMINT melyekkel kapcsolatban fel se merül, hogy ne állhatna a mondat elején. Pedig "rangja", típusa, jelentése megegyezik a többi kötöszóval (azaz DE = AZONBAN = ELLENBEN). Honnan ered ez a "tiltás"? Vegyünk egy feleselõ gyereket. Mivel kezdi a mondatát? "DE ÉN..." Szerintem egy felnõttnek könnyebb azt mondani, hgy de-vel nem kezdünk mondatot, mintha ez valami szabály lenne, mint megnevelni a gyereket. Ugyanez van a hát-tal. A hát olyan szó, ami kimondottan szeret elöl állni, pl "Hát így lett a mesének vége". Valószínûleg a hebegõ-habogó diáknak könnyebb azt mondani viccesen, hogy háttal nem kezdünk mondatot, mint azt mondani, hogy leülhetsz, egyes.
A kérdező hozzászólása: Tényleg töprengtem egy kicsit, hogy átalakítsam a mondanivalómat, mert rögtön úgy jött, hogy Én... XD Mikor elkezdtem még senki nem válaszolt, aztán mikor elküldtem a választ, akkor már öten megelõztek! XD De gáz!
A kérdező hozzászólása: Hm, akkor rosszul tudtam. Akkor jó dinka vagyok, mert válaszolgattam már jópár kérdésre és mindig próbáltam elkerülni, hogy Én-nel kezdjem, de valami gyanús volt, hogy mások nem eröltetik magukat :-)) Köszi a felvilágosítást!
Az "is" nem névutó, az Anyu, Apu stb. pedig teljesen oké.

27hetes terhesen baj, ha a kisbabám mozágást, nem igazán érzem, hanem apró rebbenésszerűen jelentkezik be? A pocimi mindig kivan dudorodva bal oldalon. Ha meg hanyatt fekszek az meg nem kényelmes normális az hogy hanyatt nem tudok aludni?

Legjobb válasz: A lényeg, h érzed valamennyire! Az viszont nem jó, h hanyatt fekszel, így elnyomsz (vagyis a baba) fontos ereket. Tehát ne aggódj, h nem tudsz úgy aludni. Nekem is sokat ki volt dudorodva, az nagyon édes!

A lényeg, h érzed valamennyire! Az viszont nem jó, h hanyatt fekszel, így elnyomsz (vagyis a baba) fontos ereket. Tehát ne aggódj, h nem tudsz úgy aludni. Nekem is sokat ki volt dudorodva, az nagyon édes!
A kérdező hozzászólása: Tudom, hogy fontos, hogy valamennyire érezzem a mocorgását. Csak félek, hogy ne legyen semmi baja a kisfiamnak. Anyukám annyit mondott, ha kidudorodik a manó, meg másfele is úszik akkor nincs gond. Ez igaz?
SZERINTEM NYUGODJ MEG. NEM MINDENKI ÉRZI OLYAN ERÕSEN. HA AGGÓDSZ, INKÁBB MENJ EL DOKIHOZ. AKÁR VAN FOGADOTT, AKÁR AZ SZTK-S. MINDEN RENDBEN LESZ! MINDEN JÓT NEKTEK! 1. VOLTAM
ÉS PERSZE, HA VÁLTOZTATJA A HELYÉT, ÉS TE NEM ÉRZED, AKKOR MINDEN RENDBEN, SZERINTEM. AZ ELEJÉN ÉN IS ÍGY VOLTAM A 17. HÉTEN: LÁTTAM, DE NEM ÉREZTEM.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszodat. Hétfõn megyünk 4D-re. Inkább nem aggódok, mert azzal mégjobban ártok magunknak. Anyukám is nyugtatott, hogy higyjem el minden okés. Boldog babavárást kivánok neked.

Igaz hogy jobb oldalon nem ajánlott (szabad) feküdni, mert a baba nem kap megfelelő oxigén ellátást és vért?

(egy ujságban olvastam)15 hetes kismama.

Legjobb válasz: Szia! Hát én ilyenröl nem halottam ,és nem is olvastam.Azt halottam már hogy hanyat nem jó feküdni mert elnyomja a fö ereketa gerincnél, meg az idegeket is. De ki tudja.Grat a babához:)29hetes kismama:)

Szia! Hát én ilyenröl nem halottam , és nem is olvastam.Azt halottam már hogy hanyat nem jó feküdni mert elnyomja a fö ereketa gerincnél, meg az idegeket is. De ki tudja.Grat a babához:) 29hetes kismama:)
Szerintem ez tök hülyeség!Inkább hanyatt nem jó feküdni mikor már nagy a has, mert akkor te nem kapsz rendesen oxigént, igy a baba sem!az oldaladon nyugodtan feküdhetsz, hiszen máshogy nem is tudsz!
Egyetértek az elõttem szólókkal! Én végig csak oldalt tudtam feküdni, mert a hanyatt fekvés nagyon kényelmetlen volt és rögtön megfájdult a derekam.
Én most olvastam errõl egy kismamás könyvben. Eszerint a terhesség utolsó idõszakában nem ajánlott a jobb oldal, mert olyan eret nyomhatsz ami befolyásolhatja a magzat vérellátását.
Szia! Én is sok mindent olvastam terhességem alatt és mikor a szülés alatt a dokit és a szülésznõt megkérdeztem bizonyos dolgokról kerekedett a szemük. Néha akkora hülyeségeket olvastam az elmondásuk szerint, hogy jókat derültek a cikkekben leírt hülyeségeken. Ha megbízható információt akarsz, akkor a szülészedet kérdezd meg és ne higgy el mindent amit írnak. Én jó hogy egy két dolgot ennek ellenére megkérdeztem, mert akkora tévhiteket írtak a cikkekben, hogy eszméletlen és csak kárt okoztam volna. Egyébként meg én feküdtem a jobb és bal oldalamon is, igaz mindig a bal oldalamon kötöttem ki. Ha gond van odabenn jelez a benti lakó. Sok sikert a babához! Egy 2 hete anyuka
De be szált...
Ha nem száll be akkor is világháború. Ámbár, a jenki hadba lépés nélkül is nyertek volna valószínûleg. Viszont ha az USA nem segíti Angliát és Fro-t szinte az egész háború alatt kölcsönökkel és fegyverekkel, akkor lehet, hogy más lett volna, de az sem valószínû. Elbukott a háború elején a Schlieffen terv, innentõl meg már sima anyagcsata volt a háború, amiben akárhogy is nézzük, sokkal jobban álltak a szövetségesek.
Ha nem száll be akkor nem világháború!
Nem igaz. Kérem megcáfolni. Vagy akár igazolni annak, aki azt mondja, hogy igaz. A történelem a *volt* kategória, az adott kérdésben pedig egyértelmûen tényszerû az, hogy az USA beszállt. Innentõl kezdve a mi lett volna ha kérdés nem létezik a történelemben. Esetleg filozófiából lehet rajta elmélkedni, csak nem sok értelme van.
Igen megnyerték volna, de a németországi cionista zsidók 1916-ban elárulták Németországot, úgy, hogy azt ígérték az angol kormánynak, hogy ha elintézik nekik az új hazát Palesztinában akkor cserébe az USA-t az amerikai zsidók beléptetik a háborúba, ami felborítja az erõviszonyokat és eldönti a háború kimenetelét. Az angolok ( angol szabadkõmüvesek) ezt meg is ígérték nekik a Balfour nyilatkozatban. Jött a Lusitánia provokáció... stb. Persze degeszre keresték magukat a háborún, amelyet az újonnan (1913-ban)létrehozott FED finanszírozott az amerikai adófizetõk pénzén.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!