Találatok a következő kifejezésre: Igaz hogy oldalon (112 db)

Igaz, hogy július 4-től ingyen lehet NING oldalakat csinálni?

Legjobb válasz: a http://blog.ning.com/ oldalon nem írják akkor szerintem nem igaz. 30 napig ingyenes a ning ha pl.: 1-2 évre megveszed valamelyik csomagjukat.

a http://blog.ning.com/ oldalon nem írják akkor szerintem nem igaz. 30 napig ingyenes a ning ha pl.: 1-2 évre megveszed valamelyik csomagjukat.

Az "oldal párnáimtól" ásnéven úszógumiajimtól szeretnék megszabadulni. Mi aleghatékonyabb ha mit csinálok? Halottam hogy oldalra kellene felülni. Ez igaz?

Legjobb válasz: Szia! Az oldal felülések és társai az izomfejlesztésben segítenek, de olyan hogy helyi zsírégetés nincs max csak alakformálás (mint feljebb említettem izom fejlesztés) ahhoz hogy megszabadulj a zsírpárnáktól diétára és rendszeres aerob mozgásra lesz szükséged

Szia! Az oldal felülések és társai az izomfejlesztésben segítenek, de olyan hogy helyi zsírégetés nincs max csak alakformálás (mint feljebb említettem izom fejlesztés) ahhoz hogy megszabadulj a zsírpárnáktól diétára és rendszeres aerob mozgásra lesz szükséged
A kérdező hozzászólása: akinek a felülésen kivül van más javaslata azt is szivesen elolvasom mert már nagyon zavarnak a röcögõs zsírpárnácskáim
Az úszógumi nagyon jól csökkenthetõ, a csípõforgató gyakorlatokkal, de mint minden ilyesmi ez is némi izomgyarapodással jár.
Rendszeres min. egy órás terheléses bringázás a varázsszer.

Nem az lenne a lényeg, hogy az anyukák segítsék egymást? A tanácsokat pedig vagy megfogadjuk vagy nem. Vagy nincs igazam? Az oldal lassan arról szól, hogy ki tud jobban beszólni a másiknak, ha nem ért egyet vele.

Mostanában egyre inkább azt látom, hogy hihetetlen stílusban kommunikálnak egyesek. Ha ezt vki szóvá teszi, rögtön kap is érte. Nem nagyon értem...

Legjobb válasz: Szia! Teljesen egyet értek, de én úgy vagyok vele, hogy nem kell a beszólásokat figyelembe venni. Nem ér az egész annyit, hogy idegesítsem magam, úgyis mindenkinek a saját igaza a szent. Egyeseket pedig nem lehet meggyõzni arról, hogy valakinek lehet eltérõ véleménye. Ez van, nem vagyunk egyformák (szerencsére) :)

Szia! Teljesen egyet értek, de én úgy vagyok vele, hogy nem kell a beszólásokat figyelembe venni. Nem ér az egész annyit, hogy idegesítsem magam, úgyis mindenkinek a saját igaza a szent. Egyeseket pedig nem lehet meggyõzni arról, hogy valakinek lehet eltérõ véleménye. Ez van, nem vagyunk egyformák (szerencsére) :)
Szia! Teljesen igazad van, egyetértek veled. Már elgondolkodtam én is, hogy felteszem ezt a kérdést valahogy. Már néha ott tartottam, hogy csak olvasgatok, és nem írok semmit. Olyanokért lepontoztak, beszóltak, hogy a hajam égnek állt! Pl. azért, mert leírtam, hogy milyen pelenkát használunk, vagy miket eszik a babám. Õrület! Akkor most talán nem kéne semmit írni? Vagy mire jó ez az oldal? Mert mostanság már csak a beszólás, leszólás, acsarkodás folyik itt. Pedig itt pont azért vagyunk ennyien, hogy tanácsokat, véleményeket kérjünk egymástól, amit vagy elfogadunk, vagy nem. De ha még nemis tetszik a másik véleménye, akkor sem kéne nekiesni! Már néha kezdek ráunni az egészre, pedig nagyon szeret(t)em ezt az oldalt.
Az elsõ vagyok. Végi pontoztam mindenkit, természetesen pozitívan, de az igazat megvallva marha kíváncsi lennék ebben a témában egy olyan véleményére is aki rendszeresen pontoz le másokat ok nélkül, vagy lehurrog másokat. Ti nem így vagytok vele???
Ezen már én is sokat gondolkodtam. Ha írok egy választ, rengetegszer lepontoznak, olyanokért, hogy nekem monjuk nem sírós a babám. És akkor kapom a cikizést, hogy minek hazudok. pedig max. a tapasztalatomat írom le, jó szándékkal, hogy nálunk mi az, ami bevált. Végülis erre lenne ez az oldal. Aztán mindenki azt a tanácsot fogadja meg, amit õ maga jónak lát... Kár, hogy divat lett egymást leszólni.
Én a dietetikus vagyok megint. Nem mindig írom alá így, mert van amikor a saját tapasztalatom írom le és nem a szakmai ajánlást vagy véleményt. Nem akarom megkeverni ezzel az anyukákat. De mindegy ha aláírom ha nem az én véleményem is lehurrogják. Szánalma, hogy gyereke anyukák milyen mélyre tudnak süllyedni. Milyen alapon oktatjuk ki egymást. Hiszen senki sem tökéletes és tévedhetetlen, s minden baba, gyerek más-és más.
na igen... ez a lepontozás... ha nem írod alá, h pl. doki vagy, akkor mindjárt szart sem ér a válaszod. felháborító. és a stílus, ahogy egyesek képesek reagálni...
Én még azt is megfigyletem, hogy sokan inkább fórumozásra használják az oldat. Ilyenkkel, hogy ki ismeri x.y dokit, vagy ki mikor szül stb. Erre ott van a Hoxa. Az már más ha valakit izgat egy kérdés és felteszi. Tény, hogy néha huszadszor kérdezik meg kismamák, hogy adott dolgot pl ehet-e a gyerek , a kisbaba. De inkább ilyen kérdéseket olvasnék. Én dietetikusként igyekszem mindenkinek hasznos válasszal szolágni, de rendszerint a nagyokosok lepontoznak. De sebaj. Remélem a kérdezõnek segítek a többi nem fontos. Dietetikus
Egyetértek veled!! Nem olyan régen kérdeztem valamit amire semmi válasz nem jött, pedig fontos lett volna, mert az orvosom is szabadságon volt.De a lefikázás meg a lepontozás az megy mindenkinek.Én sem értem miért van ez.Pedig ez az oldal nem errõl szolt nagyon sokáig.
én sem írok és nem is válaszolok szívesen, mert csak a lehurrogás jön utána. inkább kérdezek anyukámtól, õ legalább nem mondja, hogy nem is vagyok, anyuka, meg milyen anya vagyok??? stb... régebben nem ez volt, mostmár inkább fel sem jövök az oldalra, csak ritkábban.
Szia! Teljesen egyetértek veled! Az emberek nem képesek tiszteletben tartani a másik vélemyényét. Az a baj, hogy mindenki szentül megvan gyõzõdve arról, hogy õ a legokosabb és legügyesebb anyuka. Én már nem szívesen kérdezek vagy válaszolok senkinek, mert ha valakinek nem tetszik amit írok, rögtön lehurrog. Szomorú amúgy, hogy ez az oldal elvesztette a jelentõségét és arról szól hogy bántják egymást tápszeres-anyatejes, császáros-természetesen szülõ, stb anyukák. Mindenkinek joga van a saját véleményéhez, a kérdezõ meg majd eldönti, mit fogad meg belõle. Szerintem. De tényleg ne szólogassunk már be egymásnak!
degogyisnem:) )) hirtelen eltûntek a kevésbé kedves emberek!!!!
A kérdező hozzászólása: Ezt tapasztalom én is, ezért tettem már fel a kérdést. Bár nekem fura, mert itt majdnem mindenkinek van gyermeke, az ember feltételezné a kedvességet, de errõl mostanában szó sincs. tök elkeserítõ.
Engem nem is erdekel a pontozas, mert attol, hogy en valamit maskeppen csinalok es nem ugy, mint azok az anyukak akik azt a bizonyos kerdest olvassak, azert meg nem azt jelenti, hogy en rosszul csinalok valamit. Mindenki kitapasztalja, hogy az o babajanak mi a jo, es ugy csinalja. A beszolok meg biztos nem szolnanak be tobbet, ha ala kellene irjak a nevuket, de hat igy nevtelenul lehet mast cikizni. A valaszolok mind jo indulatbol kellene valaszoljanak, sajat tapasztalataikbol, es nem azert, hogy masnak ezzel beszoljanak. Azok pedig, akik mast lepontoznak, legalabb irjak le, miert, vagy irjanak hasznos valaszokat. Meg azt sem ertem, hogy miert kell azt a valaszt lepontozni, amiben egy anyuka oszinten irja le azt, hogy vele mi tortent, es neki mi a tapasztalata.
Igazad van. Én attól vagyok készen, amikor valakinek van valami "elve", hogy mit hogyan csinál, vagy nem csinál. És akkor egy kérdésre olyan válasz is érkezik, ami esetleg az õ elvével ellentétes, de semmi bántót nem írnak, és akkor olyan stílusban lehurrogják, mint a fene, közben az a válasz is segítõ szándékkal érkezett, és nem is lehet megmondani, hogy kinek a módszere jobb. Hiszen minden baba más, van akinél ez jön be, van akinél az. A kérdezõ dolga, hogy eldöntse, melyik tanácsot fogadja meg.
tényleg van, mikor sokan ugyan azt a dolgot kérdezik, de inkább 1 nap leírom sokszor amit én jónak látok minthogy azt olvasgassam, hogy hol vannak a júliusban szülõ anyukák pl?? én volt amire már 0%-ot kaptam, pedig anyukám eü dolgozó és tõle tudom amit írtam. Néha nem is szörnyû, hanem nevetséges az egész.
A kérdező hozzászólása: én is ezen akadok ki... nagyon mélyre süllyednek. Köszi:) ez az ami igazán kifejezi amit írni akartam:) )
A kérdező hozzászólása: legalább nem vagyok egyedül a gondolatommal.
És azt észrevettétek, hogy napok óta sokkal kevesebb kérdés érkezik??? és sokkal több a nem megválaszolt is. régebben nem nagyon láttam olyat, hogy nem érkezik válasz 1 kérdésre. gondolom sokaknak elege lett...

Igaz, hogy a Fidesz diktatúra módjára korlátozni akarja a szólásszabadságot? Igaz, hogy le akar tiltatni oldalakat az internetszolgáltatókkal?

Mint például ahogyan a cenzúra a kínai diktatúrában van.

Legjobb válasz: "A Kurucinfót be akarta tiltatni, de nem ment neki, az USA megvédte a szólásszabadságot, és továbbra is mûködhet ottani szerverekrõl. " Még mindíg ezen vergõdnek, most kitalálták, hogy a szolgáltatóknak kell elérhetetlenné tenni, de még nem hozták meg a törvényt.

"A Kurucinfót be akarta tiltatni, de nem ment neki, az USA megvédte a szólásszabadságot, és továbbra is mûködhet ottani szerverekrõl. " Még mindíg ezen vergõdnek, most kitalálták, hogy a szolgáltatóknak kell elérhetetlenné tenni, de még nem hozták meg a törvényt.
Dolgoznak rajta! Lassan már az idõjárás is olyan lesz amilyennek Orbán akarja!!! Vagy legalábbis csak azt lehet mondani amit Orbán akar! Mert ugye ismerjük az új tervezetet amivel csak azt az idõjárást lehetne bemondani amit "Orbán jóváhagyott", hogy ilyen profánul fogalmazzak...
Akarta de befuccsolt ez a terv.
A szolgáltatókkal akar letiltatni olyan oldalakat amiknek törvénysértõ a tartalma. Pl puruttya extrém meg hasonló finomságok. Tényleg nagyon köcsög dolog lenne tõle, mindig is imádtam szétszakadt emberi hullákra meg Leninre verni a brét.
Igen, igaz.
Ez még Kínának sem sikerült. Orsós Viktorka légvárakat építget :D
Már korlátozta :)
Sõt, még lámpának álcázott megfigyelõket is állít a szobádba a gép mellé, hogy tudják, mit csinálsz :D
Ez egy ENSZ tervezet júeszéjes nyomásra, aminek a magyar vonatkozása ez lenne. Még a kurucinfót meg a többi internetes gettót se tiltsák be, legalább a virtuális szabadság legyen korlátlan.
A Kurucinfót be akarta tiltatni, de nem ment neki, az USA megvédte a szólásszabadságot, és továbbra is mûködhet ottani szerverekrõl. Bár, kérdés, hogy Magyarországon be lehetne-e tiltani. Nyilván jönne Clinton néni és nem engedné.
Szalai Anna Máriácska bevallotta, hogy álnéven ellenõrizte a Facebookot! Gondolok, hogy most nem ezt teszi? A 15 évesnek meg üzenem, hogy erõsen korlátozva van ma is a szólásszabadság. Aki élt a rendszerváltás elõtt, az észreveszi.
"A Kurucinfót be akarta tiltatni, de nem ment neki, az USA megvédte a szólásszabadságot, és továbbra is mûködhet ottani szerverekrõl." A kurucinfót a LIBERÁLIS(nak mondott) SZDSZ is be akarta tiltani. Érdekes, hogy akkor szó sem volt diktatúráról.
15 vagyok: igen, elolvastam a kérdést, kérlek, tedd meg ugyanezt a válaszommal:) Célozgattam rá, hogy bárki bármikor meggyõzõdhet róla, 1 perc alatt. A második bekezdés nem személyesen neked szólt, inkább az általános hozzáállásnak.
Az internet az egyetlen amire nem tudják rátenni a kezüket. Ha megpróbálják akkor rengeteg VPN doboz meg mûholdas internet elõfizetés kerülne eladásra. Ha meg a szolgáltatók próbálnának szûrni, fogom és átlököm a DNS szervert valamelyik civilizált országéban lévõ egyetemére ... vagy használok TOR-t. Annyit tudtak tenni, hogy befenyítették az internetes portálókat, azért van minden érdemi dolog blogokon. Azért mondjuk elég feltûnõ, hogy a cinkes hírek még Index fõoldalán is max. 1 órát vannak, volt amikor 20 percig sem aztán már nem találod. A blog ketrecben meg ha cinkes téma van tök véletlenül leesik vagy két képernyõnyit oldalt.
Japánban meg arról cikkeztek, h. nyugaton is milyen erõs a cenzor keze! lásd Anglia esküvõi képek, nyaralási képek vagy amerika a szólásszabadság országában tilos minõsíteni az hamburger gyárakat és gyors kajákat, különben hatalmas pert akasztanak a nyakadba ... még h. szabad sajtó? látod itthon lehet errõl beszélni, USAban már azt is zokon veszik, ha valaki megkérdõjelezi a szabad sajtó tényét! hát nem nevetséges?
Igen, ha felmész az internetre, magad is meggyõzõdhetsz róla, minden honlapon csak a fideszt isteníti mindenki, ezen a honlapon sem lehetséges se olyan kérdést feltenni, se olyan kommentet írni, ami nem tetszik nekik. De most komolyan, ki kezdte ezt a hülyeséget? Sok khm furcsa húzása volt a kétharmadnak, de a szólásszabadsághoz egy ujjal sem nyúltak... olvassátok el a médiatörvényt (NE azt, amit mások írnak róla), nincs benne semmi extra...
Mennyi "okos" ember van itt!!!! Igen! Ezt az oldalt is betíltották az ilyen agymosott kérdések miatt!!!
már régen korlátozza ébresztõ!!!!!!
Igaz.
nem, ez csak az Orbán-fóbiások rémálma. mindenkinek elõ kell segíteni a Nemzeti Együttmûködés Rendszerét, hogy a következõ választásokon is hozzuk a 2/3-ot. Hajrá Magyarország, hajrá Magyarok!
A kérdező hozzászólása: Kár volt feltenni ezt a kérdést. Ki kéne törölni. (Én már inkább törölném, ha tehetném.)

Igaz, hogy a Facebook a zenés rajongói oldalak posztjait csak elenyészően kevés "likeoló" számára jeleníti meg, kivéve ha fizet az az oldal a promótálásért?

Több helyr?l hallottam már ezt, viszont sokan meg azt mondják ez nem igaz. Amennyiben mégis, mikortól lép életbe ez az új rendszer?

Igaz, hogy egész Európában csak a magyaroknak van pozitív képe az olaszokról? Az olaszok mit gondolnak a magyarokról? Én úgy hallottam, hogy ők is baráti népnek tartanak minket, mert a világháborúban egy oldalon voltunk.

Legjobb válasz: Nem. Európában mindazoknak pozitív képe van az olasz néprõl, akik nem felületesen ismerik az országot. A magyarság felé megnyilvánuló olasz rokonszenv pedig igaz - és a közös szabadságharc - Magyarországon 1848-49, Olaszországban pedig a Risorgimento - idejére nyúlik vissza (és, természetesen, ennél régebbi, még középkori kapcsolatokra is). A II. világháborús szövetséges viszonynak ehhez semmi köze - annál több az egymáséhoz hasonló temperamentumnak és értékrendnek.

Nem. Európában mindazoknak pozitív képe van az olasz néprõl, akik nem felületesen ismerik az országot. A magyarság felé megnyilvánuló olasz rokonszenv pedig igaz - és a közös szabadságharc - Magyarországon 1848-49, Olaszországban pedig a Risorgimento - idejére nyúlik vissza (és, természetesen, ennél régebbi, még középkori kapcsolatokra is). A II. világháborús szövetséges viszonynak ehhez semmi köze - annál több az egymáséhoz hasonló temperamentumnak és értékrendnek.
A legtöbb olasznak fogalma sincs, hogy a magyarokkal egy oldalon volt a háborúban, akinek meg van, az nem foglalkozik ezzel. Korántsem túl pozitív ott a kép rólunk, akit mindenki ismer és tudja, hogy magyar származású, az Cicciolina, a másik dolog meg az, hogy az észak-olasz sztriptízbárokban általában mindig van olyan lányka, akivel meg tudod magad értetni magyarul....
Én 3 évig dolgoztam olaszokkal és nincs jó véleményem róluk. Túl lazák, nem lehet bennük megbízni, vagy számítani, nem tartják a határidõket, mindent elrontanak, de sose kérnek bocsánatot, ha meg rájuk olvasod a hibáikat még nekik áll feljebb és leráznak valami hülye rizsával. De szerintem nekik jó véleményük van a magyarokról, legalábbis akikkel találkoztam, mind el volt ájulva Magyarországtól, meg hogy õ hogy szeret ide járni.
Nem tudom, nekem mindenesetre nincs pozitív képem róluk...

Facebookon igaz, hogy az adatlapomon bal oldalt azok az ismerősök jelennek meg, akik nemrég néztek meg engem?

Vagy ha nem igaz, akkor mi szerint kerülnek oda az ismer?sök?

Legjobb válasz: Nem igaz! Világosan le van írva, hogy nem lehet megtudni, hogy ki nézte meg a profilod! Valószínûleg véletlenszerûen írja ki oda az ismerõseidet.

Nem igaz! Világosan le van írva, hogy nem lehet megtudni, hogy ki nézte meg a profilod! Valószínûleg véletlenszerûen írja ki oda az ismerõseidet.

Igaz, hogy a Pázmányon 70 oldalt kell megtanulni római jog vizsgára?

Legjobb válasz: A hír igaz, annyi kikötéssel, hogy nem A4-es lapméret, hanem B1-es (707 × 1000 cm).

A hír igaz, annyi kikötéssel, hogy nem A4-es lapméret, hanem B1-es (707 × 1000 cm).
70 oldal? Hát az nem valami sok.
A kérdezõ szerintem kevesli a 70 oldalt.Amúgy szerintem is jóval több.
A kérdező hozzászólása: Csak mert ELTE-n majdnem 700 ( egészen pontosan 666) oldal, és nem akartam elhinni az ELTE-a pletykákat, hogy más egyetemeken mennyivel könnyebb.
Szegény eltések:D:D Szerintem amúgy minden egyetemen azt lehet hallani, hogy az a legnehezebb. De az is lehet, hogy nekik kevesebb a római jog, de van olyan tárgy, ami meg háromszor annyi, mint nektek. Te választottad...
Valószínû abban a 70 oldalban, még a pont, meg a vesszõt is az agyadba kell vésni, minden egyes betûvel együtt. Míg a sátáni számú 666-ban, lehet hogy nem mindent.
Hát ha nem akarsz tanulni, akkor a Károli, vagy Széchenyi egyetem jogi karût tudom ajánlani. Rómát egyéb iránt mindenhol pontosan szórúl szóra meg követelik...jegyzetek itt vajmi keveset érnek, pláne ha a könyvet nem olvastad még sosem.

Igaz, hogy a felemás szemű macskák süketek a kék szemük oldalán lévő fülükre?

Legjobb válasz: Igaz! Nekem egy fehér cicám van, akinek az egyik szeme kék, a másik zöld. Teljesen süket mindkét fülére, semmit nem hall. Ezért csak lakásban szabad tartani, a kinti élet veszélyes neki!

Igaz! Nekem egy fehér cicám van, akinek az egyik szeme kék, a másik zöld. Teljesen süket mindkét fülére, semmit nem hall. Ezért csak lakásban szabad tartani, a kinti élet veszélyes neki!
Igaz, hogy a hófehér, felemás szemû macskák betegek, süketek lehetnek! Azt nem tudom, hogy melyik oldalon. Nekünk volt ilyen macskánk. Kék-zöld szeme volt, és ugyan hallott, de nagyon nyápic és beteges volt, a testvére süket is volt, de úgy emlékszem õ csak hófehér volt, és nem felemás szemû.
Igaz! A macskás magazinközölt is egy cikket róla!
Nem feltétlenül!!! Az én cicum fehér, felemás szemû perzsa, és kifinomult a hallása!! XD Már akkor meghallaj a párom érkezését, amikor az mégcsak a sarkon tart! És benti cica!!! :) XD A fehér cicáknál tényleg gyakori a süketség, de nem minden fehér cica az!

Igaz hogy a Xbox one-t fel tudják majd törni? (Pár hiteles oldalon már olvastam)

Szerintetek?

Legjobb válasz: Remélem hogy nem fogják tudni feltörni vagy ha igen akkor az MS tenni fog ellene. A sok warezos búza miatt van leminõsítve az ország aki sokallja a konzolozásra a pénzt (mivel nem kötelezõ) az vegyen ugráló kötelet vagy focilabdát.

Remélem hogy nem fogják tudni feltörni vagy ha igen akkor az MS tenni fog ellene. A sok warezos búza miatt van leminõsítve az ország aki sokallja a konzolozásra a pénzt (mivel nem kötelezõ) az vegyen ugráló kötelet vagy focilabdát.
Ilyen témában szerintem csak az Xbox hivatalos oldala hiteles, õk meg nem fognak ilyen infókat leközölni...
"Hülyeség, hogy ez jobb, vagy az jobb a jelen generációs konzolok közül is elvieg a PS3 volt az erõsebb mégis szebbek a multiplatfom gamek Xbox360-on. " Az igaz, mert a PS3-nak tök más felépítésû volt a CPU-ja, de most nem így lesz, mert tök ugyanolyan, csak egyszerûen erõsebb a PS4, így most minden bizonnyal PS4-en lesz jobb a grafika a multiplatform meg az exkluzívaknál is. Az exkluzívakba meg ne menjünk még bele, a microfosnak kb amiket eddig bemutattak az lesz összes... A naughty dog pl még nem mutatta be a PS4-es játekát, de az szarrá fogja verni az összes box exkluzívat, mint ahogy a PS3 is végül azért lett sikeresebb, mert pár év után nagyon sok jó exkluzív jelent meg rá, elõtte meg nem is vette senki Multiplatform jatekok miatt meg amugy se érdemes bármilyen konzolt venni...
A kérdező hozzászólása: Hát ez majd idõvel kiderül hogy mit alkottak :D De az biztos hogy egy konzol beszerzek valamelyik közül az biztos :)
Miért lenne hülyeség a multiplatform gamek miatt konzolt venni? Csak pár példa Skyrim Legendary Edition, Fallout3 GOTY, Fallout New Vegas Ultimate Edition, Dead Space 1, 2, 3.Mass Effect 1, 2, 3.Borderlands 1-2 stb... És ezek szebbek az Xbox360-on. Az meg rohadtul nem érdekel senkit, hogy a PS3-nak milyen a felépítése. Ebben a generációban az MS megszorongatta a Sony-t rendesen. Mielõtt ugatni kezdenél nézz bele a PCd-be hogy milyen alkatrészek vannak benne, utána lehet köpködni az MS-re. Pl nekem van Xbox360-am (több mint 5 éve) és PS3-am 2 éve semmivel sem jobb az mint a box. Sõt netes szolgáltatások terén simán leveri az Xbox360 a PS3-at, a Live valóban él és stabilabb + 48millió tagja van annak ellenére hogy fizetõs. Akkor lehet durrogni ha van mindkét konzolod, és ki is használod õket.(szerintem még 3 éves sincs a konzolod). Csak a csólinger majmok akiknek az egyikre telik azok csinálják a feszültséget.
A kérdező hozzászólása: kösz mindenkinek a válaszát. Ment a pacsi :)
"Az meg rohadtul nem érdekel senkit, hogy a PS3-nak milyen a felépítése. Te mondtad hogy 360-on szebbek, de most nem a jelen genrõl van szó... És a 360 GPU-ja erõsebb volt valamennyivel mint a PS3-é de most a PS4-é erõsebb kb 50%-al, 1.84 vs 1.23 TFLOP... "Mielõtt ugatni kezdenél nézz bele a PCd-be hogy milyen alkatrészek vannak benne, utána lehet köpködni az MS-re." Mint mondtam a PS4-ben meg az Xbox 1-ben is x86-os CPU van, mint a PC-k 99.9%-ában, majdnem tök ugyanaz a ps meg a boxé. A 360 és a PS3 GPU-ja meg már sehol sincs egy közepes PC-hez képest... Próbálj már ki bármi nem olyan régi multiplatform gamet PC-n ultrán, meg konzolon, meglátod hogy sokkal jobban néz ki, van rendes élsimítás, nem olyan kis fos felbontásúak a textúrák, jobbak az effektek, meg minden... És még a next gennél is jobb PC-n, egy 100k-s videokártya már valamennyivel erõsebb egy PS4-nél is. Azért mondom hogy multiplatform miatt nem érdemes konzolt venni, a mostani gennél meg a legtöbb jó exkluzív PS3-ra jött, most is PS-re fog. Lehet, hogy van PS3-ad, de az biztos hogy te még exkluzív játékkal nem játszottál rajta. "Sõt netes szolgáltatások terén simán leveri az Xbox360 a PS3-at, a Live valóban él és stabilabb + 48millió tagja van annak ellenére hogy fizetõs. " Ha-ha-ha, ha goldra elõfizetsz szart se kapsz, ebben a hónapban pl egy 7 éves Tom Clancy's játék volt, meg valami kártyás gagyiság, elõtte meg Assassin's Creed 2. PS Plus-on meg Assassin's Creed 3, Uncharted 3, Saints Row 3, Battlefield 3, stb... Az viszont igaz, hogy a letöltések liveon sokkal gyorsabbak, meg az UI is jobban néz ki, gyorsabb, amúgy semmi különös. "Akkor lehet durrogni ha van mindkét konzolod, és ki is használod õket.(szerintem még 3 éves sincs a konzolod). " PS3-om 5 éve van, 360-om is volt kb 1 évig 2 éve, aztán eladtam, pont azért mert nem volt rá semmi értelmes exkluzív, multiplatformra meg a PC sokkal jobb. "Ebben a generációban az MS megszorongatta a Sony-t rendesen. " úgy is mondhatjuk, tényleg nem adtak el sokkal többet PS3-ból, de most valszeg sokkal nagyobb lesz a különbség, és nem a microfos javára... Amilyen [email protected]$z zsidó cég a Microsoft, még az is lehet hogy visszavezetik a korlátozásokat amiket eltöröltek, kavarják a szart rendesen
Meg az xboxot most is túl korán adják ki, a PS4-en már 2x annyi ideje dolgoznak, simán lehet most is hogy majdnem az összes elsõ pár genes 1-2 éven belül red ringes lesz Még úgy is, hogy az xbox gyengébb hardverrel is sokkal nagyobb + LOL, külsõ tápos. Amúgy meg 30k-val drágább min és mo-n hivatalosan legkorabban 2014 közepe körül lehet, de biztos hogy sokkal késõbb mint a PS4, de majd meglatod...
Engem nem zavartak a korlátozások (pláne a warez-os pistikék miatt) amit az MS be akart vezetni akkor is megvettem volna az Xbox One-t késõbb a PS4-et kb ennyi. Mellesleg mindkét cég ( MS, Sony) a felhõalapú szolgáltatáson ügyködnek, úgy hogy valószínû ezek az utolsó konzolok amik most jönnek. A következõ felállás az lesz, hogy be lehet fizetni vagy a Sony vagy az MS játékcsatornájára, és csak így lehet majd game-ket tolni a dobozos játékok meg fognak szûnni igaz a next-gen gépek kb 10 évig a piacon lesznek (a jelen generáció is 7 évet húzott) így lesz idõ az átállásra. Nem ócsárolni kell a konzolokat hanem kihasználni, hogy még vannak, a játékélmény biztos hogy mindkét next-gen gépen kiváló élmény lesz, ezért is veszem meg mindkettõt.
Ausztriában lesz Xbox One a megjelenéskor Nov.22 onnan bárki be tudja szerezni mivel régió független lesz. Az hogy külsõ táp van hozzá nem zavar, de az már annál inkább hogy PS4 erõsebb gép és a táp bele van építve és van benne egy pár mag + a trafó hõje, szellõzõt nem nagyon láttam a gépen ha van is elég kicsi lehet, hát majd meglátjuk. Remélem nem fog 320W-ot fogyasztani mint az elsõ PS3 gépek, ellenben még az elsõ Xbox360 is csak 205W-ot fogyasztott a Slim már csak 135W-ot.(állítólag az Xbox360 E még kevesebbet eszik) Nekem számít mert ha tolok egy game-t most pl. a Skyrim Legendary Editiont 2 hete napi 10-12 órát megy a konzol a Borderlands 2 co-op részénél még ennél is többet ment volt nem egyszer hogy 8 órától másnap reggel 4-ig ment a party.
Hello ! 1. A warez nem egy olyan dolog amit az itteni felhasználók közül szerintem valaki is megvethetne. Ha PC-n játszik valaki szinte 100%, hogy letölti a átékot és nem veszi meg. Akkor itt mi a különbség a konzol piacon. Ha PC-n megteheted konzolon már paraszt vagy, ha megteszed? A Flash-el nem tiltanak ki a Live-ról csak, ha írott játékkal akarsz felmenni. RGH alól sem tiltanak ki. Ha kitiltanak meg csinálsz egy másik profilt és máskor odafigyelsz. 2. A PS vs Xbox kérdésre egyszerû a válasz. Nekem a Box kontrollere 100x jobban tetszik. A grafikáról pár szó: az Xbox-ot eredetileg DirectXbox-nak akarták nevezni csak túl hosszú lett volna. Már ez árulkodik arról, hogy a Microsoft a Sony-val ellentétben nem az OpenGL számolási technológiát használ megelenítésre. Ezért valószínûsíthetõbb a jobb grafika meg a könyebb programozhatóság. 3. Ha valaki PC-n játszik nézze meg jobban a játékot és már a könyvtárszerkezetrõl is kiderül, hogy sok játék konzol átirat. Ezért jönnek Konzolra hamarab a játékok. Na a nagy PC vs. Konzol kérdés az én szemszögembõl és ez szinte teljes mértékben szubjektív, mindenki maga döntse el, hogy tetszik neki vagy megvet miatta, ez mindenkinek saját szive joga. A számítógép arra való, hogy dolgozzon rajta az ember és a mindennapi életét könnyebbé tegye. Sokáig én is használtam játékra PC-t. Én már azon emberek táborba tartozok akik megúnták azt, hogy ahhoz hogy egy új játékkal játszanak évente ki kell dobniuk a gépük felét és venniük kell új cuccokat (VGA, CPU ami visz magával szinte mindent). A konzolnak ez az elõnye. A legrégebbi játéktól a legújabbakig mind megy akadás nélkül, és a grafika sem szemet szúróan rosszabb. Ha belegondolunk kicsit, hogy a lakosság nagy része a játékok miatt rengeteget költ a hardverre és még mindig egy 4:3-as LCD vagy CRT elõtt ülnek ami átlag 17-19"-os nem tünik fel a nagy grafikai különbség. Itt lehet jönni a HDMI tv és VGA kompatibilitással, de tapasztalataim szerint akinek a hardver nem viszi el a pénzét a PlazmaTV-tõl annak apuci és/vagy anyuci nem engedi meg a gépet rádugni a saját TV-jükre. Ha logikusan gondolkodik az ember és oszt szoroz egy kicsit sok minden kiderül (és jöhet itt a nagy duma arról, hogy a számítógép mindenre jó, ha a játék miatt a pézt ölöd bele mintha az ablakon szórnád ki így generálva a hardver piacot pedig az internet meg a film egy 5-8 éves PC-n is elmegy, amire az átlag felhasználó a játékon kívül használja). Én személy szerint amellett döntöttem, hogy vettem egy Apple gépet ami már 5 éve tökéletesen megfelel nekem pedig még CAD rendszerekkel és Photosoppal is dolgozom ami nem egy hardwerbarát. Mellé egy X360 ami filléres tétel egy PC-hez képest és a legújabb játékok is mennek rajta, még mai napig is. Hát ez az én rövid véleményem :)
Hülyeség, hogy ez jobb, vagy az jobb a jelen generációs konzolok közül is elvieg a PS3 volt az erõsebb mégis szebbek a multiplatfom gamek Xbox360-on. Amúgy mindkét konzol remek kikapcsolódási lehetõséget biztosít, és ez igaz lesz az Xbox One-ra + a PS4-re is. Jelen pillanatban az Xbox One exclusive játékai szorongatják a PS4-et mivel arra még nincsenek konkrét bejelentések. Az Xbox One esetében egy jó pár új cím van pl.Ryse, Titan Fall, Quantum break stb...(nem sorozat folytatások).
A kérdező hozzászólása: majd pár év múlva beszerzem valamelyiket :D de ahogy olvasgatok jobb a ps4, de majd idõvel kiderül :)
Hát szerintem ez pusztán idõ kérdése lesz, lehet 1-2 év, lehet, hogy pár hónap, ha kijön akkor majd eldõl :D
Szerintem biztos. Eddig minden platformot fel lehetett törni! Csak idõ kérdése!
idõ kérdése és utána út nyílik a kalózoknak is
az a baj hogy ezek ellen nem tudnak sokat tenni ha feltörik a One-t és MS kitalál valamit ellene, akkor utána egy másik módon fogják feltörni
Letilták a liveot-t akkor meg baszhatod a konzolod :)
A kérdező hozzászólása: Hát akkor át kel térni a MS oldalára és venni kell a játékokat :D Végül is ha van arra pénz hogy Xbox one vegyen az ember akkor ara is van pénz hogy játékot :D Jól tudom hogy a régi játékokat is lehet futtatni?
Ne aggódj PS4-et is fel fogják törni, mert az is PC alapú.
A kérdező hozzászólása: Hát az jobban megérné :D mivel olcsóbb és hardverileg erõsebb is valamennyivel :D ha tévedek javítsatok ki :D
Ja, és jobb exkluzívak is lesznek majd, bár még nem jelentettek be sokat
A kérdező hozzászólása: Kösz szépen mindenki válaszát, véleményét. Én nagy Xbox-os vagyok, igaz nekem csak feltört konzoljaim vannak de ez van. Ha minden sikerül Márciusba a születésnapomra szerzek egy Xbox one-t. De csak azért hogy ezzel is hálát adjak a MS-nak :) Ha van még valaki aki a véleményét megosztaná velünk az bátran írjon :) és köszönöm mindenkinek az eddigi hozzászólásukat :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!