Találatok a következő kifejezésre: Igaz hogy nő 1 óra (2 db)

Igaz hogy egy nő 1 óra alatt akár 20-szor is elélvezzen?

mert bn?m szerint mikor 1 órán kereszt?l orálisan kényeztettem akkor ? ezt valotta

Legjobb válasz: az 5-6 elképzelhetõ... a 20szor is elélvezett dolgot vszínûleg úgy értette hogy nagyon sokszor elment Egyébként is: komolyan szerinted ha annyira jó neki tudná pontosan hogy hányszor ment el ?

az 5-6 elképzelhetõ... a 20szor is elélvezett dolgot vszínûleg úgy értette hogy nagyon sokszor elment Egyébként is: komolyan szerinted ha annyira jó neki tudná pontosan hogy hányszor ment el ?
én kétlem, hogy annyiszor elment, sõt lehetetlennek tartom. addigra már elfáradnak az izmok. igen, lehet sorozatosan elmenni párszor egymás után, de 20-szor!! vagy erõs túlzás, vagy csak neked akart jót, hogy ezt mondta.
Igen van ilyen, de ez egy betegség. Az agyban van valami gond, ne kérdezd mi mert nem tudom, csak azt hogy ilyenkor a nõ a legkisebb lágy szellõcskétõl is elmegy, napjában akár több százszor is. Nagyon fájdalmas dolog és idegileg tö[email protected] az embert, megakadályozza hogy normális kapcsolatban éljen az ember és iszonyat depressziót okoz.
hát ja, vagy betegség. viasaton volt egy ilyen interjú, egy nõnek napjában 100szor volt orgazmusa.
szerintem, ha te kielégítetted orálisan a barátnõdet, akkor kellett hogy érezd te is mind a huszat. sexnél még meg-meg lehet játszani az orgazmust, de orálisnál nem hszem. különben kizártnak tartom, hogy 20-szor elélvezzen 1 óra alatt, ez kamu.....
Lehet, h csak úgy mondta... Amúgy tudod, a nõknél nagyjából végtelen az orgazmusok száma :) De akkora mázlija nincs.
Az 5-6 az teljesen elképzelhetõ. :)
A kérdező hozzászólása: én úgy éreztem hogy 5-6-szor ment el
Vagyis 3 percenként sorozatban, egy órán keresztül? Nem valószínû. Te mit éreztél? Hány orgazmusa volt? Hogy miért tódit? Mert nem tudja mirõl beszél, de szeretne a kedvedbe járni, hogy ne hagyd abba az orális kényeztetést. :) ))
Miért ne lehetne? Volna valami különleges oka, hogy hazudjon neked errõl? Esetleg családi orgazmusbajnokságot tartotok és mindenáron nyerni akart?
Orálisnál igen jól lehet érezni ha elmegy, a 20 az mindenképpen sok.

Igazat mondhat? Barátom ( friss kapcsolat) 1, 5-2 óra után élvez el. Állítása szerint előttem közel 5 hónapig nem volt nővel. Akkor hogy bírhatja eddig? . Nem mintha probléma lenne!

Legjobb válasz: KÉt dolog lehet, vagy nem izgatod fel annyira vagy el tudja nyújtani. Ez is sok mindentõl függ: hogyan izgatod mennyi ideig mekkora szünetekkel...

KÉt dolog lehet, vagy nem izgatod fel annyira vagy el tudja nyújtani. Ez is sok mindentõl függ: hogyan izgatod mennyi ideig mekkora szünetekkel...
Mondjuk úgy, hogy kiveri néha?..
Kamuzik...ennyi.Én meg 4 óráig bírom!Azt akkor most tessék elhinni!:D
Én is szûz voltam, és a párom is az elsõ szeretkezésünkkor. :) 3óráig bírta.
semmi köze a kettõnek egymáshoz. gondolom naponta kiverte, ennyi
Agy kontroll! Tudja, és tudja, és tudja! Becsüld meg! :)
A kérdező hozzászólása: Azt mondta nagyon jó velem és régebben még jóval hosszabb ideig is elhúzta a dolgot.
A kérdező hozzászólása: 2 óra után nem kezdtünk bele egybõl egy következõnek..csak másnap reggel!és akkor is addig tartott!
Találsz egy köteg pénzt az utcán, ne azon gondolkozz, hogy-hogy hagyhatták el, örülj neki!!!
"Igazat mondhat? Barátom ( friss kapcsolat) 1, 5-2 óra után élvez el." Hányadszor?:-)
kamu, , és a faszverés az nem hinném, hogy csillapítja a kanosságot, legfeljebb csak átmenetileg. az akár 2 órás szex meg lehet reális, nekem akkor sikerül jó sokáig bírnom, amikor már kezdek kijózanodni, és fáradt vagyok, de akkor is élvezem, emellett, volt már többször is hogy 10-15 perc volt 1 menet


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!