Találatok a következő kifejezésre: Igaz hogy nő 1 (10 db)

Igaz, hogy a kisfiúk lába 1 éves kor után negyedévente 1 méretet nő?

Nekünk eddig így volt: télen 19, tavasszal 20, nyáron 21, de már 22-es szandit vettem, mert a 21-es éppen hogy jó volt és augusztusig ki kell húznunk vele. Szóval jól számolom, hogy ?sszel már 23-as átmeneti cip?t kell majd hordanunk? Mert Vaterán szoktam vásárolni és most van egy jó vétel, csak még vacilálok, hogy vajon ?sszel jó lesz-e?... Köszi el?re is a válaszokat!

Legjobb válasz: 1 évesen (13 hónaposan) elsõ cipõ 22-es. 1 hónap alatt kinõtte. Utána 24-es szandi kellett mert a 23-ast pont jó volt rá, így azt nem vettem meg.Na de a 24-es szandit is kinõtte 3 hónap alatt. Õsszel 25-ös félcipõ, télen 25-ös bakancs. Tavasszal 26-os fél cipõ, a szandija is 26-os amit most kapott. Ez 4 fajta/márkájú cipõ.

1 évesen (13 hónaposan) elsõ cipõ 22-es. 1 hónap alatt kinõtte. Utána 24-es szandi kellett mert a 23-ast pont jó volt rá, így azt nem vettem meg.Na de a 24-es szandit is kinõtte 3 hónap alatt. Õsszel 25-ös félcipõ, télen 25-ös bakancs. Tavasszal 26-os fél cipõ, a szandija is 26-os amit most kapott. Ez 4 fajta/márkájú cipõ.
elsõ vagyok. A 27-es szandi nagy volt rá, de lehet, hogy azt is meg kell majd venni, mert ezt kinövi szeptemberig. Szerintem ezt nem lehet kiszámolni.
Szerintem inkább féflvente nõ 1 méretet, legalábbis nálunk így van. Most 2 éves, 24 -es szandija van, a deichmannos mérõ szerint 23, 5-es a lába. Én is szoktam neki rendelni. Õszre mondjuk már van egy 24, 5 cipõje, addig is nõ a lába, meg nem baj, ha picit nagyobb.
Igen, egy éves kora óta, akkor kapott szandált. 3 havonta mindig eggyel nagyobb lábbelit kap és szezon végére alig fér bele a lába, most 3 éves.

Az igaz hogy a mensi után 1-2 évig nő csak az ember?

ez igaz?:) remélem hogy nem..

Legjobb válasz: Ennyire azért nem kõbe vésett szabály, de azért az igaz, hogy a lányok java része kb. 15-16 éves korára eléri a végleges magasságát. Márpedig manapság általában 12-13 évesen szokott megjönni, úgyhogy az szerintem olyan 3 év. Nyilván ettõl lehetnek eltérések, de 10 év múlva már biztos, hogy nem fogsz nõni.

Ennyire azért nem kõbe vésett szabály, de azért az igaz, hogy a lányok java része kb. 15-16 éves korára eléri a végleges magasságát. Márpedig manapság általában 12-13 évesen szokott megjönni, úgyhogy az szerintem olyan 3 év. Nyilván ettõl lehetnek eltérések, de 10 év múlva már biztos, hogy nem fogsz nõni.
a legtöbb ismerõsömnél és nálam is így volt. de 12 évesen már 167 centi voltam, most 171, ennél magasabb nem is szerettem volna lenni. így is, mindig olyan fiúk tetszenek meg akik alacsonyabbak :/ a pici lányoknak meg mindenkinél van esélyük
Én 15 leszek szeptemberben és 165 vagyok :) sosem volt próblémám a fiúk magasságával, mindig megtaláltam az ideálisat magamnak.
165 centi felnõtt korban sem kevés lányoknak!
A kérdező hozzászólása: köszii a választ ! :)
Háát én 2 hónap híján voltam 13 (és akkor 163 cm), mikor megjött, utána 14 éves koromig nõttem még 2 centit, most 15, 5 vagyok, és jelenleg is ugyanakkora vagyok, mint 1, 5 évvel ezelõtt, ennél magasabb már nem is leszek :) Szóval szerintem általánosságban igaz.
Ez azzal van összefüggésben, hogy a testmagasságot a nemi hormonok is befolyásolják. A serdüléskor elkezdenek nemi hormonok termelõdni, amelyek hatására gyorsabb növekedés indul meg. Viszont az ember csak addig növekszik, amíg a hosszú csontjaiban van egy kis porclemez, ahol tud nyúlni. Ha az elcsontosodik, akkor nem nõ többet. A nemi hormonok pedig egyrészt nyújtják a testmagasságot, viszont a hatásukra bezáródnak ezek a porcok. Ezért nem szabad pl. olyan kislánynak fogamzásgátló tablettát adni, akinek még nyitva vannak a porcok.
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen a válaszokat ! :) ))
A kérdező hozzászólása: most 14 leszek és 165 :S szerintetek mekkora leszek ?:/
A kérdező hozzászólása: csak tudjátok én gyerek modell vagyok.. és nem ártana ha magasra nõnék..:s
Nem változik jelentõsen az ára. Korhatás is csak A korlátlan, C és D kategóriának változik.
Várható, hogy 10%-ot emelnek, infláció követés miatt, de ez az iskoláktól függ! Az is lehet, hogy nem lesz semmilyen emelés, ha pang a piac az mindig leviszi az árakat!

Igaz, hogy két féle pasi létezik? Az egyik aki nem kell egyik nőnek sem, max 1-2 nek és a másik amelyik mindegyiknek kell? Méghogy különbözőek az ízlések?

Majdnem minden n? ugyanazt a típust szereti. Legyen skandináv típus.

Legjobb válasz: A végletes gondolkodás a buták ismérve.

A végletes gondolkodás a buták ismérve.
Ugyanígy kétféle nõtípus létezik. Az egyik aki nem kell egyik nõnek sem, max 1-2 nek és a másik amelyik mindegyiknek kell? Méghogy különbözõek az ízlések? Majdnem minden férfi ugyanazt a típust szereti. Legyen skandináv típus.
A kérdező hozzászólása: Utolsó egy egoista barom.
A kérdezõ ismét hülye. Mit jelent az, hogy "kell egy nõnek"? Elsõ látásra vonzónak talál? Igen, ilyen vagyok. A nõk többségének tetszem. A maradék 40%-nak nem vagyok elég magas. Tehát a 60%-a szeretne lefeküdni velem. De ez sem igaz, mert pl. a diszkós ribik annyira nem jönnek be nekem, hogy én sem nekik. Már messzirõl is látnák, hogy nincs esélyük nálam és ez taszító számukra. Mondjuk, hogy maradt 30%. (Az életkor alapján még nem is szûkítettem!) Ne menjünk most bele abba, hogy el lehet még szúrni a randit is és az ismerkedés közben is alakulhat úgy, hogy inkább nem kér belõle. Kit érdekel, hogy minden nõ engem akar, ha van barátnõm?
Sztem van átmenet, és olyan nincs, aki minden nõnek kellene. Van aki többnek, van aki kevesebbnek, és van aki senkinek.
ez felszínes. szerintem nem így van!
Na, szóval vannak a "normális" pasik, akik élik az életet, jó körülmények között, velük a csajok is beszélgetnek, akár kezdeményeznek stb. És a "többi" akik akármiért kiesnek ebbõl. Ha olyanokat olvasol, hogy fúú mióta van barátnõm azóta úgy vettem észre jobban megnéznek a csajok v. mintha tök másképp néznek rám a lányok, meg én is jobban érzem magam stb. na az pont ez.
Szerintem is. Egyébként elsõ, lol szóval 2 nõ típus az egyik amelyik nem kell egyik nõnek sem, a másik meg mindegyiknek. Szóval akkor a lezbi meg nem lezbi. Mondjuk azért ennél kicsit tágabb szerintem a lehetõség, csak van egy szféra aki kell a nõknek a másik meg nem. Mondjuk én nem külsõre helyezném a hangsúlyt. De ja, sõt látni is ezt látom, meg a pimpek is honnan lettek? Van 10-20 csajuk, milyen csajnak van 10-20 pasija?
Igen, elvégre az emberek vagy feketék, vagy fehérek. Ez így van.
javítás: Az egyik aki nem kell egyik férfinak sem
Hát biztos, hogy nem a skandináv típus a nyerõ nagy átlagban. És az általánosítás az nem vezet SEHOVÁ.
Kérdez! Szöveg értésbõl egyes!

Igaz hogy egy nő 1 óra alatt akár 20-szor is elélvezzen?

mert bn?m szerint mikor 1 órán kereszt?l orálisan kényeztettem akkor ? ezt valotta

Legjobb válasz: az 5-6 elképzelhetõ... a 20szor is elélvezett dolgot vszínûleg úgy értette hogy nagyon sokszor elment Egyébként is: komolyan szerinted ha annyira jó neki tudná pontosan hogy hányszor ment el ?

az 5-6 elképzelhetõ... a 20szor is elélvezett dolgot vszínûleg úgy értette hogy nagyon sokszor elment Egyébként is: komolyan szerinted ha annyira jó neki tudná pontosan hogy hányszor ment el ?
én kétlem, hogy annyiszor elment, sõt lehetetlennek tartom. addigra már elfáradnak az izmok. igen, lehet sorozatosan elmenni párszor egymás után, de 20-szor!! vagy erõs túlzás, vagy csak neked akart jót, hogy ezt mondta.
Igen van ilyen, de ez egy betegség. Az agyban van valami gond, ne kérdezd mi mert nem tudom, csak azt hogy ilyenkor a nõ a legkisebb lágy szellõcskétõl is elmegy, napjában akár több százszor is. Nagyon fájdalmas dolog és idegileg tö[email protected] az embert, megakadályozza hogy normális kapcsolatban éljen az ember és iszonyat depressziót okoz.
hát ja, vagy betegség. viasaton volt egy ilyen interjú, egy nõnek napjában 100szor volt orgazmusa.
szerintem, ha te kielégítetted orálisan a barátnõdet, akkor kellett hogy érezd te is mind a huszat. sexnél még meg-meg lehet játszani az orgazmust, de orálisnál nem hszem. különben kizártnak tartom, hogy 20-szor elélvezzen 1 óra alatt, ez kamu.....
Lehet, h csak úgy mondta... Amúgy tudod, a nõknél nagyjából végtelen az orgazmusok száma :) De akkora mázlija nincs.
Az 5-6 az teljesen elképzelhetõ. :)
A kérdező hozzászólása: én úgy éreztem hogy 5-6-szor ment el
Vagyis 3 percenként sorozatban, egy órán keresztül? Nem valószínû. Te mit éreztél? Hány orgazmusa volt? Hogy miért tódit? Mert nem tudja mirõl beszél, de szeretne a kedvedbe járni, hogy ne hagyd abba az orális kényeztetést. :) ))
Miért ne lehetne? Volna valami különleges oka, hogy hazudjon neked errõl? Esetleg családi orgazmusbajnokságot tartotok és mindenáron nyerni akart?
Orálisnál igen jól lehet érezni ha elmegy, a 20 az mindenképpen sok.

Mi lesz akkor hogyha fogamzásgátlót szedek? Fogadásból 1 hétig szednem kell de olyanokat hallottam hogy meg nő a mellem . Ez igaz? 25/F

Értelmes választ

Legjobb válasz: akkora lesz mint 2 nagyobb narancs, mi bajod lenne??? semmi bajod nem lesz 1 hét csak kibirod

akkora lesz mint 2 nagyobb narancs, mi bajod lenne??? semmi bajod nem lesz 1 hét csak kibirod
A kérdező hozzászólása: És ezt honnan tudod? Tényleg fontos tudnom ..
az égvilágon nem lesz semmi bajod minimális hormon tartalmúak ezek a gyógyszerek a nõknek sem lesz nagyobb a mellük, csak egy hétig kell szedned nem egy évig

Igazat mondhat? Barátom ( friss kapcsolat) 1, 5-2 óra után élvez el. Állítása szerint előttem közel 5 hónapig nem volt nővel. Akkor hogy bírhatja eddig? . Nem mintha probléma lenne!

Legjobb válasz: KÉt dolog lehet, vagy nem izgatod fel annyira vagy el tudja nyújtani. Ez is sok mindentõl függ: hogyan izgatod mennyi ideig mekkora szünetekkel...

KÉt dolog lehet, vagy nem izgatod fel annyira vagy el tudja nyújtani. Ez is sok mindentõl függ: hogyan izgatod mennyi ideig mekkora szünetekkel...
Mondjuk úgy, hogy kiveri néha?..
Kamuzik...ennyi.Én meg 4 óráig bírom!Azt akkor most tessék elhinni!:D
Én is szûz voltam, és a párom is az elsõ szeretkezésünkkor. :) 3óráig bírta.
semmi köze a kettõnek egymáshoz. gondolom naponta kiverte, ennyi
Agy kontroll! Tudja, és tudja, és tudja! Becsüld meg! :)
A kérdező hozzászólása: Azt mondta nagyon jó velem és régebben még jóval hosszabb ideig is elhúzta a dolgot.
A kérdező hozzászólása: 2 óra után nem kezdtünk bele egybõl egy következõnek..csak másnap reggel!és akkor is addig tartott!
Találsz egy köteg pénzt az utcán, ne azon gondolkozz, hogy-hogy hagyhatták el, örülj neki!!!
"Igazat mondhat? Barátom ( friss kapcsolat) 1, 5-2 óra után élvez el." Hányadszor?:-)
kamu, , és a faszverés az nem hinném, hogy csillapítja a kanosságot, legfeljebb csak átmenetileg. az akár 2 órás szex meg lehet reális, nekem akkor sikerül jó sokáig bírnom, amikor már kezdek kijózanodni, és fáradt vagyok, de akkor is élvezem, emellett, volt már többször is hogy 10-15 perc volt 1 menet

Tudom hogy nagy hülyeségnek hangzik de tegnap borotváltam az arcom a homlokom meg az államat csak úgy, ( nő vagyok) (15 éves) sokaktól már azt hallottam hogy 1 hét múlva szőrös lessz az az egéssz fejem? és kinőlnek rajta sok nagy szőrök igaz ez?

NEM VICC!! kérlek segítsetek !

Legjobb válasz: Volt egy barátnõm aki oldalt borotválta az arcát és neki nem lett erõsebb,pedig évekig együtt voltunk,tuti,hogy feltûnt volna.Nem mindenkinek erõsödik az,szerintem alkatfüggõ.

Volt egy barátnõm aki oldalt borotválta az arcát és neki nem lett erõsebb, pedig évekig együtt voltunk, tuti, hogy feltûnt volna.Nem mindenkinek erõsödik az, szerintem alkatfüggõ.
Az egész fejed borostás lesz, gratulálok! XD XD XD
Hát ezt [email protected]! :D
A borotválástól megerõsödik a szõrzet, szóval ha továbbra is folyatod, akkor úgy fogsz kinézni, mint egy fiú. Ha nagyon zavarnak a szõrszálak akkor inkább gyantáztasd, attól vékonyodni fog.
A kérdező hozzászólása: nem valami vicces...
Júúúj szegény nagyon sajnállak! Anyukámnak is van barátnõje akinek van bajsza és borotválja de neki már másnap borostás szokott lenni, minimális szõr sztem elfér... elvégre nincs olyan ember aki szõrtelen!
Tettedbõl is látszik nem nõ hanem kislány vagy.... Ha kinõtt menj el kozmetikushoz hogy gyantázza le! :)

22hetes kismama vagyok. A 19 héten azt mondták a bajcsiba, hogy kislányom lesz. Tegnap az 1. sz. Női klinikán azt mondták, hogy fiam. Kinek van igaza? Van még valaki hasonló helyzetben? Melyiknek nagyobb az esélye?

Legjobb válasz: mindkettõnek esély ugyanannyi...sztem menj el 4 d s uh ra, ott jobban látják...de ha kukit mondtak azt azért neét összetéveszteni...

mindkettõnek esély ugyanannyi...sztem menj el 4 d s uh ra, ott jobban látják...de ha kukit mondtak azt azért neét összetéveszteni...
A bajcsiba 4D-s a genetikai UH??
Mi is igy jártunk. A 19 héten azt mondta a doki, hogy valószínû kislány (gondolom ezt azért mondta mert nem látott fütyit). Onnantól Mirának szólítottuk. Egészen a 22. hétig, amikor 4d-n voltunk és határozottan állították, hogy kisfiú. Még én mint laikus is egybõl kiszúrtam a kis fütyköst. Most 25+6 naposan inkább hiszek a 4d nek. A következõ UH csak májusban lesz.
A kérdező hozzászólása: nekem az orvosom adott beutalót a klinikára, mert alacsony(0, 57)lett az AFPm.genetikai uh voltam, de mondták, hogy semmi gond, nem kell aggódni, minden rendben van ezzel. én fiút szeretnék, a férjem kislányt.amikor mondták a bajcsiba, hogy kislány elsirtam magam(pontosan nem tudom miért)azóta már megszoktam, hogy punás lesz.a nevén szólitottam, beszéltem hozzá... a klinikán amikor fiút mondtak, kicsit furcsa volt.már megszoktam, hogy kislány.... de akármi lesz nagyon fogok neki örülni!!!!!
Miért mentél a bajcsi után az 1-be? Csak azért kérdezem mert engem a bajcsiba küldött a dokim a Juhász doktorhoz genetikai uh-ra mert a comcsont 1 héttel kisebb a picurnál, és biztosra akar menni hogy csak túloz az uh-s csaj. Hogy kell oda bejelentkezni genetikai tanácsadásra? Bocs hogy kérdést tettem fel! :) Nekem tegnap 80%-ra mondtak lányt, még bízok benne hogy félre nézték! :)
Szerintem a fiút könnyebben beazonosítják, mint a lányt.
Akkor, ha teheted tényleg menj el egy 4d-sre.Különben kislányból sûrûbben lesz fiúcska, mint fordítva, értem ezalatt, hogyha elsõre azt mondják fiú, abból már ritkábban lesz lány , mint fordítva.Úgyhogy szerintem fiú, de azért ne vedd 100%-ra!
A kérdező hozzászólása: sima 2d ultrahang volt.
4 D-s UH-on mondták?
A kérdező hozzászólása: nem.sima 2d uh

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!