Találatok a következő kifejezésre: Igaz hogy lesz a legjobb feleség (4 db)

Az vajon igaz hogy prostiból lesz a legjobb feleség? Vélemény?

Legjobb válasz: Kétlem, hogy belõle lesz a legjobb. Az hogy lehet egy jó feleség nem tudom :)

Kétlem, hogy belõle lesz a legjobb. Az hogy lehet egy jó feleség nem tudom :)
Sosem fogom megérteni ennek az ostoba mondásnak a logikáját...
miért lenne belõlük a legjobb feleség? én sem értem... :)
A prostik ritkán tudnak elszakadni "hivatásuktól". Így akibõl jó feleség lesz, inkább kivételnek tekinthetõ.
Az eredeti mondás úgy hangzik, hogy qrvából lesz a legjobb feleség. És nem kifejezetten a szexmunkásokra vonatkozik. Abban az idõben (is) hangoztatták ezt a mondást, amikor általános nézet volt leqrvázni azokat a nõket, akik nem az elsõ szexuális viszonyuknál horgonyoznak le, hanem több kapcsolatuk is volt, mielõtt megállapodtak volna. Nyilván a mondás értelme így annyi, hogy egy tapasztaltabb nõ nagyobb eséllyel alakít ki jó párkapcsolatot, mert tudja "mi kell a férfinak", ha máshol nem, de az ágyban biztos. Hogy igaz-e a mondás, azzal vitatkoznék, mert kétesélyes a dolog. Baromira nem mindegy ugyanis, miként hat valakire, ha sok szexkapcsolata volt. Lehet hülyén és ésszel is csinálni. Ki is éghet lelkileg az ember akár, de ez nem törvényszerû.
Gondolom tömegével vannak itt férfiak, akiknek prosti volt a felesége és még büszkék is rá annyira, hogy ide kiírják.:) A nõk sem igazán hencegnek ezzel, meg hát önmagáról véleményt mondani valakinek, hogy milyen feleség vált belõle, egy kissé érdekes megközelítés.
Na, hogy "pozitív" választ is kapj: Ismertem olyan "prostit" (bár õ inkább a konzumhölgy vagy gentlemen's lady kifejezést kedvelte), aki mára két gyermekes anyuka. A férje tisztában van a múltjával, nyilván nem látok bele egy házasság mindennapjaiba, de szerintem mind feleségként mind anyaként maximálisan megállja a helyét, fõz-mos-takarít ahogy azt "kell", a gyerekei nagyon jól neveltek. Nyilván õ nem utcasarki k.rva volt, luxus körülmények között, viszonylag zárt, válogatott vendégkörrel dolgozott nem kevés pénzért.
Igen. És aki korán kel, aranyat lel, aki másnak vermet ás, maga esik bele, és jobb ma egy veréb, mint holnap egy túzok.
Én sem hiszem. Max szexuális téren tudnak többet, de lehet, hogy ott sem, hisz kiégtek. Szerintem a pasikhoz a hasukon keresztül elõbb vezet az út. :) A prosti meg lehet nem is tud fõzni. :D
A múltjától senki nem tud megszabadulni. Lehet jó anya és feleség de az erkölcsi normáival komoly gondok vannak. Mert a pénzért képes bármire. És ezen az idõ nem változtat. Aki szereti a pénzt a késõbb is szereti. Õk azok akik egy pénzes férj oldalán mutatkoznak, de ha elfogy a pénz akkor a szerelem és az addigi hûség is.

Igaz az, hogy "örömlány"-ból lesz a legjobb feleség? És ha igen, miért?

Legjobb válasz: Nem. Kutyából nem lesz szalonna. Aki ribanc volt, az mindig ribanc is marad.

Nem. Kutyából nem lesz szalonna. Aki ribanc volt, az mindig ribanc is marad.
Elsõ válaszoló, ez tévedés, mert ezt én is hallottam már amit a kérdezõ kérdez.. és azért, mert nekik nem a szex számít, hanem a pasi személyisége, és ne ma szex.
ma 16:23 ez nagyon szépen hangzik csak éppen nem igaz. Ez a lelkiismeretük altatása. Egyszerüen nem fogadom el azt, hogy valaku azért menjen el prostinak, mert jobb megélhetés. Könyörgöm 1 kapát mindenki meg tudja markolni, 2 el kellett ovlna menni tanulni akkor le tudna diplomázni és el tudott volna menni külföldre bárhová rendes állásba is. Olyan nem létezik, hogy CSAK és KIZÁRÓLAG ez a járható úrja lenne... ez csak a könyebbik megoldás, innnetöl meg gratulálok az összes oylannak aki önként ment prostinak...
A kérdező hozzászólása: Én Havas Henrik könyvét olvastam, jobb családból is került már ki örömlány, csak azért hogy több pénzt keressen, hogy fussa olyan dolgokra, mint kocsi, ház stb. Tehát sokan azzal érvelnek, hogy mivel ebben az országban nem lehet megfelelõ egzisztenciát kialakítani, ezért ezt az utat választják, gyorsabb, hatékonyabb, viszont megalázó...
pro és kontra, elég sok érv szól mindkét oldal mellett. el tudom képzelni, hogy ku*rvából lehet jó feleség, de kétlem, hogy minden ku*rvából jó feleség lesz és az attól még valaki lehet oltári nagy kur*va, hogy nem pénzért ke*fél. bármelyik oldal mellett tenném le a voksom, csak általánosítanék. esetleg ha van itt örömlány akkor nyilatkozhatna, hogy egyáltalán akar-e feleség, de leginkább jó feleség lenni! 25F
Szerintem teljesen mindegy, a pasik a fapucnit és a k.rvát is ugyanúgy megcsalják.
jah és ki is tudja elégteni a férfit, nem fujjog, ha annak örömet kell szerezni, és nem csak a saját kielégülésére megy, mint itt némelyek.
jah, meg azért mert nem nyeli be azt amit némely libák benyelnek..
Valaki nagyon cirkuszolni szeretne.. Hogy miért? _Mert maximálisan kiismeri a pasikat és újat már nem igen tudnak neki mutatni és nem fog hasra esni egy 10-20 évvel fiatalabb pasitól, mert megtanulja mi az érték, mit jelent az, hogy család és tudja értékelni a férfit.Addig mig a férfi mellé leteszi a voksát.
Mert egy [email protected] semmi mást nem lát egész nap csakazt hogy kihasználják megfektetik megalázzák az ut szélén vagy kocsiban vagy akárhol. És ha egy olyan pasi akiben meg tud bizni ennél többet tud neki mutatni aki megbizik benne aki elfogadja olyannak amilyen aki szeretni tudja öt, ez egy olyan érzés, neki, hogy kiskutyaként fog utánad loholni, mert te mást, te jobbat tudtál neki adni, mint a többi méhenkórász. :)
igen, mert már kiélték magukat, nem akarnak félrekefélni, csak a párjuk érdekli... elméletben. Aztán a valóság az bármi lehet...
Minden bizonnyal ezt olyan mondta aki ku..át vett el, de ciki volt a haverok elõtt ezért ezzel próbálta kimenteni magát a helyzetbõl.:D

Igaz hogy kurvábol lesz a legjobb feleség?

Legjobb válasz: Lehetsz istenien jó az ágyban(vagyis kurva),de ha nem tudsz fõzni,és normálisan viselkedni,akkor ne is várd,hogy egy pasi megragadjon melletted sokáig. Inkább fõzz jól(hosszútávon igenis fontos),szeresd a másikat,légy nagyon kreativ a szexben...alapvetõen ezek a jó házasság titkai(meg egy csomó minden,ami csan 1-1 párra igazak,de nem mindenkire)

Lehetsz istenien jó az ágyban(vagyis kurva), de ha nem tudsz fõzni, és normálisan viselkedni, akkor ne is várd, hogy egy pasi megragadjon melletted sokáig. Inkább fõzz jól(hosszútávon igenis fontos), szeresd a másikat, légy nagyon kreativ a szexben...alapvetõen ezek a jó házasság titkai(meg egy csomó minden, ami csan 1-1 párra igazak, de nem mindenkire)
A barátnõm ezt csinálja, és hiszem hogy jó feleség lesz belõle!! Szeret, minden megvan benne amitõl nõ egy nõ. Félreértések elkerülése végett, magának, maga miatt csinálja, nem belõle élek.
Elsõ hozzászóló. Aki nagyon jó az ágyban az már k.urva? Mert akkor nem igen vagy tisztában a "k.urva" fogalommal..
Havi 3000 euro felett keresõ kurvából olyan feleség lesz barátom, hogy megnyalod a tíz ujjadat utánna. Persze, ott azért neked is virítanod kell ám valamit, nem élsz meg abból hogy jajj szivességet teszek szegény kurvának és elveszem feleségül. Szakadt utcai harcosból meg nemhogy feleséget de normális takarítónõt se fogsz faragni, lévén a legtöbb alulról veri a hatvanas IQ-t. De mindenesetre próbáld meg, és oszd meg a tapasztalataidat velünk! Mellesleg, milyen feleség válna mondjuk két vagy három kurvából egyszerre...? Hmm...
Attól függ. Ha kényszerítették... Ha arra gondolsz, hogy ért a technikákhoz, meg nem gátlásos, az még kevés. A legtöbben közülük utálják mind a "munkájukat", mind a férfiakat. Persze nem ok nélkül... akikkel találkoznak. A legjobb feleség abból lesz, aki szeret téged. Õ sok mindenben alkalmazkodni fog - HA te is szereted õt.
lehet persze ha neked az jo hogy ha téget is megcsal akkor hajrá. de szerintem ez hülyeség amit kérdezel. meghát szorakozol velünk?a kurva kurva is marad a jo feleség meg hüséges. és itt nerm a fõzésrõl van szo. fõzhet az jol neked de ha megcsal mit érsz vele!
nem!
Ha szó szerinti értelemben vesszük, hogy "kurva", akkor igaz. De ha a laza erkölcsû lányról beszélünk, akkor nem hiszem, hogy igaz, hiszen van egy olyan mondás, hogy "kutyából nem lesz szalonna" :) Van, aki egyszerûen nem bír a vérével. :)
szerintem ennél a mondásnál a kurva nem a prostituáltat jelenti, hanem a laza erkölcsû lányt. Ebben az értelemben szerintem igaz. Anno a egyetemi kollégiumban sok olyan kapcsolatot láttam, ahol negyed és ötödéves, nem kispályás elõélettel rendelkezõ lányok egyszercsak varázsütésre megváloztak. Stabil kapcsolatba kezdtek és rendeskislánnyá vátak. Ezek a kapcsolatok jórészbem máig is tartanak. Persze, hogy mit hoz a holnap, azt nem tudni, de eddig úgy néz ki, hogy igen, van a dologban valami.
kutyából nem lesz szalonna, de vannak kivételek is
Nem.
Nem.Legyen neki saját elve!Ne hagyjon mindent mert annak rossz vége lesz!
Nem (nõi vélemény)
Abból inkább kurelláti lesz, mint feleség.
Bármit azért ne.. (férfi vélemény)
Azt szokták mondani kuvából lesz a legjobb feleség. De ennek semmi alapja. Szóval NEM.
ezt szerintem csak annyira kell 'magunkra venni', h inkább éld elõbb ki magad lányként, mint lépj félre feleségként. Tudni kell megkülönböztetni a qrválkodást, és egy normális szinten való kiélést..:) ..szerintem, N/25
Nem +1
Azért ennél kicsit több kell. ;) De az jó pont, ha a szexben bevállalós, és kapható mindenre. ;)
Ennyire azért nem, de azért legyen jó. Lényeg, hogy használja az agyát még akkor is ha nincs sok neki, legalább egy tésztát ki tudjon fõzni, és dolgozzon.
Azért kell hozzá más is, de ez alap egy jó kapcsolathoz, ha a másik félnek is ilyen igényei vannak.
Feleségbõl lesz a legjobb k***a!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!