Találatok a következő kifejezésre: Igaz hogy lesz a (528 db)

A kérdező hozzászólása: na valaki tudja???(:
motörhead biztosan lesz! gyere inkább arra, nem fogod megbánni!
MIKOR LESZ MOTÖRHEAD????!!!! Amúgy Bécsben lesz Judas Priest, arra is gyertek!
Csak pletyka öcsi... de Áprilisban lesz Megadeth és Slayer arra befizethetsz.
A kérdező hozzászólása: ez nem az én mûfajom de már meg van ígérve egy havernak hogy megyek Megadethre xDD De kár és valaki nem tud valami jó kis rap koncertet?:D
kedves 48%os, motörhead ÉS JUDAS PRIEST ér nem kell bécsbe menni, lesz mindkettõ a szigeten. egy félhavi fizetésembe fog kerülni, de akkoris megyek. a slayer meg nemérdekel, nekem az már durva :D

Transformers Prime 4. évad? Mi lesz ezután? Halottam, hogy a Transfomers 4 miatt később lesz. Igaz, hogy lesz egy TPp film.

Vége lesz-e a TFp-nek? Mert az autobotok hazamentek. A TFp film lesz-e hpl adják mikor? Érdekel, mert ez a kedvenc sorozatom!!

Legjobb válasz: Mivel a a Tr univerzumbólmerítenek ötletreket így az kifogyhatatlan, valamint a vele párhuzamosan futó IDW képregények is ott vannak szerintem lesz negyedik évad, sok még a kiaknázatlan rész :) igen lesz film méghozzá idén októberben Rising of Predacins(vagy Predacons nem tom) Igen ez a legjobb sorozat eddig Trbõl egyenesen az Armada után

Mivel a a Tr univerzumbólmerítenek ötletreket így az kifogyhatatlan, valamint a vele párhuzamosan futó IDW képregények is ott vannak szerintem lesz negyedik évad, sok még a kiaknázatlan rész :) igen lesz film méghozzá idén októberben Rising of Predacins(vagy Predacons nem tom) Igen ez a legjobb sorozat eddig Trbõl egyenesen az Armada után
Negyedik évad nem lesz, csak egy film, de akár az is elképzelhetõ, hogy a következõ rajzfilm (amit majd csak jövõre kezdenek el készíteni) valamilyen kapcsolatban áll majd a Prime-mal. Majd kiderül. A Hasbro egyelõre a negyedik mozifilmmel és a Transformers 30. évfordulójával van elfoglalva, ezért kellett a Prime-ot abbahagyniuk.
A kérdező hozzászólása: De nem hagyták örökre abbba a Prime-ot??????
Magát a Prime-ot igen. De lehet, hogy az univerzummal, amelyben játszódik, még kezdenek valamit. Nem biztos, de lehetséges.
A kérdező hozzászólása: Miért hagyták abba a Prime-ot? Az elõzõ válaszoló írta, hogy lesz a másik, hogy nem!!! Mi ez? Lesz 4 évad?????
A Prime-ot valószínûleg amiatt fejezték be, mert jövõre jön a negyedik TF mozifilm és a TF franchise 30. évfordulója. Egyszerre nem tudnak ilyen sok mindenre koncentrálni, ezért a Prime-ot abba kellett hagyniuk. Negyedik évad nem lesz, csak egy film. Viszont egy új interjú szerint lehetséges, hogy a következõ TF rajzfilm, ami majd csak néhány év múlva jön ki, a Prime folytatása lesz. Itt írnak róla: http://www.ign.com/articles/2013/08/07/roberto-orci-on-the-n.. Persze ez még csak egy korai terv.
A kérdező hozzászólása: Köszi! Tehát csak a távoli jövõben lesz a Transformers Primenak folytatása?!
Mivel csak a mozifilm után tudnak vele foglalkozni, valószínûleg eltart még egy-két évig, míg kijön a következõ sorozat. De egyelõre az sem biztos, hogy a Prime folytatása lesz, ez csak egy korai terv.

Igaz, hogy ha a terhesség alatt sokat mozgok, akkor a szülés könnyebb lesz? (32h. Km. )

Legjobb válasz: Nem biztos, hogy így lesz, de az tuti, hogy egészségesebb leszel!!! :)

Nem biztos, hogy így lesz, de az tuti, hogy egészségesebb leszel!!! :)
èn vègigfekudtem a 9 hònapot, fel se kelhettem, attòl fèltem nehèz szulèsem lesz mert teljesen elgyengultem, vègul 3 òra alatt meglett a babò
Hát én az utolsó hónapot majdnem végigkapáltam (már unatkoztam), mondták is akik láttak hogy "ez a gyerek már kapával jön a világra", 7 órát vajúdtam.Ez nemszámít soknak de elég nehéz szülésem volt.
Ja, és 22 kg-t híztam, szóval nem voltam fitt. (utolsó vagyok)
Nem. Én félidõtõl szinte csak feküdtem, és 1 óra alatt megszültem.
Én az egyiknél szülés elõtti napon a fürdõszobát takarítottam festés után, másodikkal meg 9 hónaposan havat lapátoltam. De nem mondanám egyiket sem könnyû szülésnek. Viszont nem tunyultam el az biztos és nem lettem egy partra vettet bálna sem
Én meg sem mozdultam a terhesség alatt, nem vagyok sportos, és nem most kezdtem el. :) Csak sétáltam, meg a szokásos napi teendõk. A kislányom 2, 5 óra alatt, könnyen gyorsan érkezett, és nem viselt meg a szülés. Szóval ez inkább alkatfüggõ és genetika, minthogy a sporton múljon... De jóval fittebb leszel, és lehet, hogy nem hízol 15 kg-t, mint én! :)
Janics Natasa:) Csak eszembe jutott:) ) 21hkm.(utolsó voltam)
Hát én nem hiszek benne. Tegnap olvastam, hogy az a kajakozó csaj(nem jut eszembe a neve) 17 órát vajúdott, pedig minden nap kajakozott terhesen is... Szerintem alkatfüggõ:)
A hüvely-intim tornával sokat segíthetsz magadon, a belsõ izmokat használjuk szüléskor, nem a karunkat, lábunkat. Kriston Andrea: Intim torna címû könyvét vedd ki könyvtárból.


Igaz hogy lesz majd a Transformers 4 ről pc játék?

Legjobb válasz: elõször a film jelenjen meg, amúgy valószínû, hogy lesz, mivel az összes eddigi részrõl készült

elõször a film jelenjen meg, amúgy valószínû, hogy lesz, mivel az összes eddigi részrõl készült
A kérdező hozzászólása: Hat remélem majd PC ben is kijon nemcsak playstation ban vagy xbox ban mert akkor szar lesz

Hallottam, hogy lesz a Star Wars nak folytatása, ez igaz, és milyen néven fog futni, esetleg a 7. rész lesz?

Legjobb válasz: VII-VIII-IX epizódokat készítik, J.J. Abrams lesz a rendezõ, és idõben a klasszikus trilógia után fog játszódni. Sok egyebet jelen pillanatban nem lehet róla tudni, de ha megguglizod, háromezer bulvárcikket találsz errõl a témáról.

VII-VIII-IX epizódokat készítik, J.J. Abrams lesz a rendezõ, és idõben a klasszikus trilógia után fog játszódni. Sok egyebet jelen pillanatban nem lehet róla tudni, de ha megguglizod, háromezer bulvárcikket találsz errõl a témáról.
Elõzõ ez semmit nem válaszol meg a kérdésbõl...
szevasz csak vicc volt és én szerintem jó lesz

Kit tud valamit a zalaegerszegi flextronicsról, igaz hogy lesz ismét felvétel?

Legjobb válasz: Nem lesz!:( Teljesen bezár ki viszik a céget külföldre!

Nem lesz!:( Teljesen bezár ki viszik a céget külföldre!
a flex PORTÁSOK érdekes dolgokat tudnak kitalálni :-)
Elsõ, ezt az infót honnan vetted?
A kérdező hozzászólása: Akkor kacsa az a hir, hogy a b telephelyen szerver gyártás lesz? :S Én ugy halottam, hogy február márciusba indul be... márciusba vesznek fel külsösöket is, elõször csak a régi flexes dolgozokat hívják vissza... Ezt két helyrõl halottam: Még ott dolgozó biztonsági õrtõl, és az egyik vállakozótól-õ mondta h márciusba talán már tud munkát

Szerintetek igaz, hogy megszűnik a facebook a gépről, mert úgy hallottam, hogy nem lesz?

Legjobb válasz: Nem szûnik meg a Facebook. Voltak is lesznek is errõl pletykák és kamu cikkek:) De ez esélytelen. Valószínûleg soha sem fog, pedig én örülnék neki. Rabolja az idõm.

Nem szûnik meg a Facebook. Voltak is lesznek is errõl pletykák és kamu cikkek:) De ez esélytelen. Valószínûleg soha sem fog, pedig én örülnék neki. Rabolja az idõm.
A kérdező hozzászólása: köszi :P
A kérdező hozzászólása: amúgy nem muszáj fenn lenned :P

Igaz hogy ha a nő elmegy, akkor tágabb lesz utána?

tapasztalatok, tippek?

Legjobb válasz: Nem. Sõt, összehúzódik

Nem. Sõt, összehúzódik
Nõfüggõ. Van, aki igen. Tippem nincs, próbálj meg akkor elmenni, amikor õ :D

Tényleg igaz hogy ha a kisfiam 2 éves koráig terhes leszek akkor ugyan úgy kapom tovább a gyedet és nem gyest?

mert ugye ha betölti a 2 évet akkor már csak gyest kapnék

Legjobb válasz: Nem igaz. Ha még él a munkaviszonyod, akkor mikor megszületik a második, kaphatod a tgyást, ami a szerzõdés szerinti béred 70%-a, de max. a minimálbér kétszeresének 70%-a, ha nem mégy vissza dolgozni. De az elsõ gyereknél is kaptál tgyást, nem? Az elv ugyanaz a másodiknál is.

Nem igaz. Ha még él a munkaviszonyod, akkor mikor megszületik a második, kaphatod a tgyást, ami a szerzõdés szerinti béred 70%-a, de max. a minimálbér kétszeresének 70%-a, ha nem mégy vissza dolgozni. De az elsõ gyereknél is kaptál tgyást, nem? Az elv ugyanaz a másodiknál is.
Ha a GYED lejárta elõtt szülnéd meg a 2. babát, akkor kapnád a TGYÁS-t és utána a GYED-et.
a figyfenét!!!!! gyest kapsz majd tgyed, gyed és gyes
A kérdező hozzászólása: addig kapnék gyest amíg a második baba meg nem születik?és utána tgyást?és az mennyi?
minden gyerekre más elsö gyerek után számolják ki egyzerre gyed és gyes nem jön még külön külön se a nagy gyereknek családi a kicsire tgyed gyed, gyes+családi
Ugyanígy vagyok, márciusban lesz 2 éves a fiam, májusra várom a kicsit, munkaviszonyom fennáll, azt mondta a számfejtõ, hogy nem csak hogy kapom majd a tgyás-t (a kiírás elõtt 28 nappal lehet megkezdeni), de még az összege is ugyanannyi lesz mint az elsõ gyereknél, mert azért nem lesz meg a 180 bérezett napom, mert tgyás-on/gyed-en voltam, erre van külön rendelkezés, hogy ha ezért nincs meg a 180 bérezett nap ami a tgyás alapját adná, akkor az elõzõ alapja lesz az újnak is az alapja. Az tuti, hogy jogosult leszel a tgyásra és gyedre a második gyerek után. Az összeget nem tudom, attól függ mennyi idõ telik el a gyeded lejárta és az újabb tgyás megkezdése közt, ha elvileg meglehetne a 180 napod közte (csak gondolom nem mész vissza a kettõ közt dolgozni, vagy gyeden vagy táppénzen leszel), akkor a szerzõdés szerinti bér 70%-a, max. minimálbér 2xesének 70%-a lesz a tgyás és a gyed alapja is.
Utolsónak: ja az igen igaz, hogy van ilyen rendelkezés, de az a GYED-re vonatkozik. A tgyást nem így számolják, 180 bérezett nap híján a tgyás alapja a minimálbér kétszerese, vagy ha a szerzõdés szerinti béred annál kevesebb, akkor az az alap. VAgyis ha 186 ezernél több volt a béred havonta bruttóban, akkor a tgyásod kevesebb lesz, mint az elsõ gyerekkel. Utolsó elõtti válaszoló: a gyed és a tgyás jogosultságnak nem feltétele, hogy gyed alatt szülessen a második gyerek. Ha gyes alatt születik, akkor is lehet az anyuka jogosult tgyásra és gyedre, a gyes miatt max. az összege változhat - de erre is kicsi az esély.

Az igaz hogy ha a 2 éves magasságunkat szorozzuk 2-vel akkor kijön hogy milyen magasak leszünk felnőtt korunkban?

14 éves vagyok és 165 cm. Anyukám aszt mondta hogy 2 éves koromban 90 cm voltam, ezek szerint 180 cm leszek. Ez olyan soknak tűnik. Beválik egyáltalán ez a módszer? Nálatok bevált?

Legjobb válasz: Ezt én is hallottam. Fiuknál hozzá kell adni 5öt,lányoknál minusz 3. De nagyjából helyt áll szerintem. Szerintem ez is egy érdekes magasság kalkulátor. Nálam ez 1centit tévedett kb. http://anyuci.hu/kalkulatorok/gyermek-varhato-magassaga-kalk..

Ezt én is hallottam. Fiuknál hozzá kell adni 5öt, lányoknál minusz 3. De nagyjából helyt áll szerintem. Szerintem ez is egy érdekes magasság kalkulátor. Nálam ez 1centit tévedett kb. http://anyuci.hu/kalkulatorok/gyermek-varhato-magassaga-kalk..
Ez azért nem mindenkinél lehet, mert egy nagydarabb gyerek nem csak széltében hízik, hanem a gyerekek még magaságra is nönek, ha túl sokat esznek. vagy is ritka a kicsi gyerekeknél, hogy nagyon magas de nagyon vékony. àltalában amelyik gyere kövér az magasságra is nagyobb a társainál. Ez persze felnött korban már nincsen, mert ha valaki megállt a növekedésbe akkor már csak széltében hízik.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!