Találatok a következő kifejezésre: Igaz hogy lehet a Fire Wire (2 db)

Igaz hogy nem lehet a Fire Wire kábelt kihúzni a gépből- vagy a hangkártyából- ha azok be vannak kapcsolva?

Legjobb válasz: Szernintem nem igaz, az usb kábelt is kilehet húzgálni, meg a billentyûzet, és egér kábelét is, lényegében bármelyiket, ami nem az áramot adja. A firewire kábelt miért ne lehetne?:)

Szernintem nem igaz, az usb kábelt is kilehet húzgálni, meg a billentyûzet, és egér kábelét is, lényegében bármelyiket, ami nem az áramot adja. A firewire kábelt miért ne lehetne?:)

Ha van egy made in finladn nokia n97 klón telefonom nem a dual sim-es hanem az 1 sim kártyás de nincs benne wi-fi az tényleg igaz hogy egy szoftvrefrissítessel lehet rá rakni wi-fit?

Legjobb válasz: Ja, meg GPS-t is. Van rá egy program, azzal internet hozzáférés nélkül lehet torrentrõl letölteni. Csak azért nem teszik rá, hogy olcsóbban lehessen adni a telefont.

Ja, meg GPS-t is. Van rá egy program, azzal internet hozzáférés nélkül lehet torrentrõl letölteni. Csak azért nem teszik rá, hogy olcsóbban lehessen adni a telefont.
Ha ezt megcsinálod, akkor megveszem tõled 5 millióért a telefont. Olvasd el, mi az a wifi. Nem Software, hanem Hardware.
A kérdező hozzászólása: tudom mi az, de állítólag benne van ezért is nem a chínai klón csak egy másik szoftverrel lehetne használni is.....
ha van benn wifi modul akkor mi értelme lett volna wifi driver nélküli softot alapból beletenni?! meg kicsit furcsán hangzik hogy made in finland klón... :S azért õk nem olyan csórók hogy klón nokiát kelljen gyártaniuk...
Az, hogy made in finland, hülyeség. Méd in csájna maximum.
Hát fiam Made in Olaszliszka kellett volna...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!