Találatok a következő kifejezésre: Igaz hogy lehet a Fire (13 db)

Igaz hogy nem lehet a Fire Wire kábelt kihúzni a gépből- vagy a hangkártyából- ha azok be vannak kapcsolva?

Legjobb válasz: Szernintem nem igaz, az usb kábelt is kilehet húzgálni, meg a billentyûzet, és egér kábelét is, lényegében bármelyiket, ami nem az áramot adja. A firewire kábelt miért ne lehetne?:)

Szernintem nem igaz, az usb kábelt is kilehet húzgálni, meg a billentyûzet, és egér kábelét is, lényegében bármelyiket, ami nem az áramot adja. A firewire kábelt miért ne lehetne?:)

Van itt olyan fiú, akire egyszerre van, hogy egy lány azt mondja ronda, míg egy másik meg azt, hogy helyes/cuki/aranyos? Tényleg igaz lehet, hogy a lányok ízlése még a szépeké is más-más lehet a fiúk külsejét nézve?

Csak, mert én olyan furának érzem ezt, hogy egyik szép lány porig aláz, lefikázt, hogy milyen ronda vagyok meg gáz stb. aztán másik lánnyla meg jól el csetelek, és még a képemen is helyesnek tart meg szeretne velem talizni is. Ráadásul nem rég is volt egy szép lánnyal talin és fura mód olyan jól mentek a dolgok, hogy megcsókoltam és ő is visszcsókolt. Teljesen össze vagyok már zavarodva, jöjjenek a válaszok, ha lehet olyan írjon, akire szintén mondnak rosszat és jót is alányok a külsejét nézve!

Legjobb válasz: Abszolút így van!

Abszolút így van!
Minden ember más és más ezt tanuld meg.
Ugyanez van velem is. Bár én csúnyának tartom magam bárki bármit mond.
Nos izlések és pofonok.Van két lány ismerösöm ég és föld, az egyiköjüknek szinte senki nem elég jó külsöleg, pedig õ sem egy tökéletes lány a másik sokkal szebb mégis a kissé furcsább és kevésbé helyes srácok jönnek be neki. Szerintem ez mindenkinél eltérõ kinek mi jön be
Teljesen így van. Én is tapasztaltam hasonlókat.
van ilyen
igen, nálam is ez van, de mostanában kezdem rávenni magam h leszólítsam akitõl szeretnék valamit, de általában kikosaraznak
Aki a barátom, és lány, annál már csak merek kezdeményezni, ha beleestem :D a barátságunknak a szerelemmel úgyis vége...
Persze! De nálam ritkán mert kitartok egy másik csaj mellett(még nem járok vele)
sztem az ember mindig azelõtt tudja akaratlan beégetni magát, aki bejön neki :) így visszagondolva, nekem nõ létemre mindig sikerült, de akkor is és ma is: jobb lehetõség nem lévén teli tüdõbõl röhögök rajta:)
Valami olyasmi. Nála is szoktam, csak besül, mint a hónapos szar.
általánosítás
Általában igaz, bár én mindenkivel jól kijövök.
Igen, ez így szokott lenni.
Hogyne. Legtöbbször ez van :D 22f
Lány vagyok, de nálam is ugyanez a helyzet. Haverommal nagyon el vagyok, nem jövök zavarba ha megölel vagy puszit ad, de ha rám néz az aki tetszik, már attól elvörösödök és zavarba jövök :D

Ha van egy made in finladn nokia n97 klón telefonom nem a dual sim-es hanem az 1 sim kártyás de nincs benne wi-fi az tényleg igaz hogy egy szoftvrefrissítessel lehet rá rakni wi-fit?

Legjobb válasz: Ja, meg GPS-t is. Van rá egy program, azzal internet hozzáférés nélkül lehet torrentrõl letölteni. Csak azért nem teszik rá, hogy olcsóbban lehessen adni a telefont.

Ja, meg GPS-t is. Van rá egy program, azzal internet hozzáférés nélkül lehet torrentrõl letölteni. Csak azért nem teszik rá, hogy olcsóbban lehessen adni a telefont.
Ha ezt megcsinálod, akkor megveszem tõled 5 millióért a telefont. Olvasd el, mi az a wifi. Nem Software, hanem Hardware.
A kérdező hozzászólása: tudom mi az, de állítólag benne van ezért is nem a chínai klón csak egy másik szoftverrel lehetne használni is.....
ha van benn wifi modul akkor mi értelme lett volna wifi driver nélküli softot alapból beletenni?! meg kicsit furcsán hangzik hogy made in finland klón... :S azért õk nem olyan csórók hogy klón nokiát kelljen gyártaniuk...
Az, hogy made in finland, hülyeség. Méd in csájna maximum.
Hát fiam Made in Olaszliszka kellett volna...

Hogy lehet, hogy interneten akárkit kérdek fiúk közül 20 cm feletti a pénisze? Hazudnak vagy lehet igaz? 18/L

Barátnőimmel szoktunk erről kérdezősködni fiúkat ha iszunk kicsit. De mind 20 felettit mond, pedig úgy tudom 15 cm az átlag. Hazudnak?

Legjobb válasz: persze h hazudnak, a neten mindenkinek 22 centis minimum. amúgy meg jó ha van az 15-16.

persze h hazudnak, a neten mindenkinek 22 centis minimum. amúgy meg jó ha van az 15-16.
Élõben is hazudnak - hiszen nem fogsz mérõszalagot vinni, hogy lemérd. A lányok ezért nincsenek tisztában a méretekkel.
és olyankor mondd neki h mutassa be, és máris rájössz hogy csak 13
ezt hívják e-pénisznek.
Kamu, bár lehet a szervektõl mérik XD
Az enyém simán TÍZ cm alatti. Nem fogom itt se nagyobbnak beállítani, meg minek is nagyobb, mikor csak hugyozásra használom, mert nincs és nem is volt barátnõm. 31/F
És még hozzá 55-60mm az átmérõ!! Ja csak érdekesség képen a fél literes sörös doboz 66mm. 38F
legtöbb igen plusz 3-4 centit, máskülönben mindenki mehetne pornószínésznek :D
És még mondja valaki azt, hogy nem a méret a lényeg. Ha bemondásra lenne megállapítva az átlagméret akkor igencsak hosszúra nyúlt méretek lennének megadva. Erre van megoldás. Gondolom anonim módon megy a kérdezz-felelek, így nem ismeritek egymást. Kérjetek egy képet, ha ennyire dicsekszik a méretével akkor gondolom meg is meri mutatni. :)
lehet eddig felnõtt filmesekkel diskuráltál.
meg mert annyira idióták a lányok hogy szemel képtelenek lemérni pl 15 centit :Ddd -.- amúgy azt tudom tanácsolni nektek kérdezõ, hogy a szátokban próbáljátok lemérni nektek úgyse lenne nagy újdonság.
Már nem azért, de élõben ki jön azzal hogy mekkora a pénisze?
Kamu! Ne hallgass rájuk!

Igaz lehet hogy lányok aktívabbak mint a fiúk?

Uh-n voltam ma és ma is igen aktiv volt a babám.(12hetes)a 9hetesen is is folyton rúgkapált.valaki mondta hogy a lányok aktívabbak és tapasztalatokra lennék kíváncsi.

Legjobb válasz: Szia. Nekem kisfiam lesz,de nekem nagyon nyugodt,nem annyira aktív.Ha front van,akkor pedig szinte egész nap meg sem mozdul.Pont pár napja volt az,hogy 2 napig olyan nyugodt volt(front volt),hogy egész nap jó ha vagy 10 mozgást éreztem,már a 2. nap kezdtem is kicsit aggódni,aztán következõ nap beindult..de egyébként alap járaton nyugodt a kisfiam.Napközben sokat alszik,mert akkor alig ficánkol,inkább az esti-éjszakai órákban aktívabb,de eddig hála Istennek éjszaka még egyszer sem sikerült felébresztenie,csak pisilni kelek fel,és akkor szoktam érezni,hogy mozog :) Boldog babavárást :) 29+2 hkm

Szia. Nekem kisfiam lesz, de nekem nagyon nyugodt, nem annyira aktív.Ha front van, akkor pedig szinte egész nap meg sem mozdul.Pont pár napja volt az, hogy 2 napig olyan nyugodt volt(front volt), hogy egész nap jó ha vagy 10 mozgást éreztem, már a 2. nap kezdtem is kicsit aggódni, aztán következõ nap beindult..de egyébként alap járaton nyugodt a kisfiam.Napközben sokat alszik, mert akkor alig ficánkol, inkább az esti-éjszakai órákban aktívabb, de eddig hála Istennek éjszaka még egyszer sem sikerült felébresztenie, csak pisilni kelek fel, és akkor szoktam érezni, hogy mozog :) Boldog babavárást :) 29+2 hkm
Nekem van fiam meg lányom is, lányom sokkal jobban kalimpált, rugdosott mindig, kint is õ az aktívabb, a fiam nyugodtam, meg fontoltabb :) ) szerintem ez inkább habitus mint sem nem függõ!!
Nekem fiú lesz és nagyon aktív. A védõnõm nekem azt mondta, hogy a fiúk aktívabbak, a lányok nyugodtabbak!
Szerintem ezt nem lehet általánosítani. Az összes UH-n tiszta pörgõs volt a lányom, a legutóbbin (4D - 19. heti) meg 10 perc után bemondta az unalmast, hátat fordított és elaludt. :)
A kérdező hozzászólása: Van már egy kisfiam 3 éves de emlékeim szerint õ sem volt az a nagyon aktív a pocimban.annàl inkább most :-)
Három lányom van. Mindhárom nyugis volt, nem voltak nagyon erõs rugdosódások, inkább csak mocorgás. A dokim szerint is a fiúk aktívabbak.
Köszi a lepontozást!!!! Gondolom a lepontozó jobban érzi a kisfiam mozgását mint ÉN!!!!Csak gratulálni tudok az ilyen lepontozós-gyökér embernek!!! 4-es voltam.
Nekem a lányom iszonyú aktív volt, minden CTG-n úgy mozgott, hogy még az orvos is meglepõdött. Kint is az volt. A fiam sokkal nyugodtabb volt, õ csak kitolta sokszor magát elképesztõen. A sógornõmnek két lánya van, olyan nyugodtak voltak, hogy alig mozogtak, mindig gond volt a CTG-n emiatt, és kint is nagyon nyugodt gyerekek, ráérõsen csináltak mindent. A lányom meg 10, 5 hónaposan ár egyedül ment és 15 hónaposan úgy hajtotta a motort, mint a szél. A fiam sokkal késõbb indult el és 2 éves koráig motorozni sem akart. Abszolút gyerekfüggõ, szerintem független a nemtõl. Habitus, de még csillagjegy függõ is inkább.

Mi lehet a baj? A problémám az, hogy 6éves fiam éjszakánként bepisil, de nincs semmi eü. Probléma, voltunk vizsgálatokon. Igaz, hogy másfél éves korában váltunk el az apjával, és most várjuk nyárra a kistesót, akit nagyon imád!

A pótapával is jó a kapcsolata, úgyhogy nem tudom! Nagyon kétségbe vagyok esve, mert nem tudok neki segíteni. Pszih. -hoz is hordom!?

Legjobb válasz: Az, hogy te úgy látod és valóban úgy is van, hogy már most imádja a kistesót, attól még lehet, hogy tudat alatt szorong az új helyzettõl, hogy mi lesz most vele, hogyan fog megváltozni az Õ helyzete. Emiatt akár be is pisilhet. Próbálj vele nagyon sokat foglalkozni, hogy érezze, a kistesó miatt nem fog háttérbe szorulni! Ha megszületik a baba, akkor is éreztesd vele, hogy számodra õ is nagyon fontos, nem fog semmilyen hátrányt szenvedni a baba miatt. Itt a fórumon már volt néhány kérdés testvérféltékenységgel kapcsolatban, keress rá, sok jó ötletet találsz, hogy késõbb hogyan tudod csökkenteni.

Az, hogy te úgy látod és valóban úgy is van, hogy már most imádja a kistesót, attól még lehet, hogy tudat alatt szorong az új helyzettõl, hogy mi lesz most vele, hogyan fog megváltozni az Õ helyzete. Emiatt akár be is pisilhet. Próbálj vele nagyon sokat foglalkozni, hogy érezze, a kistesó miatt nem fog háttérbe szorulni! Ha megszületik a baba, akkor is éreztesd vele, hogy számodra õ is nagyon fontos, nem fog semmilyen hátrányt szenvedni a baba miatt. Itt a fórumon már volt néhány kérdés testvérféltékenységgel kapcsolatban, keress rá, sok jó ötletet találsz, hogy késõbb hogyan tudod csökkenteni.
Hormonokat is néztek? Mert az szabályozza , hogy alvás közben kevesebb vizelet termelõdjön, lehet, hogy neki nem müködik ez a hormonháztartása, de ezt gyogyszerrel, orrsprayel stb vel lehet potolni, és néhány honap után megoldodik a probléma. Fontos lenne még, hogy minden éjszaka bepisil-e, vagy csak havonta egyszer, hetente, milyen sürüséggel.
Szia! Tényleg elõfordulhat, hogy a válás az oka és egyebek, de én elképzelhetõnek tartom azt is, hogy sokat iszik elalvás elõtt és nem megy el pisilni. Azt javaslom, hogy alvás elõtt küldd el WC-re és kb hajnal 3 körül keltsd fel és akkor is küldd el pisilni, ezt általában megoldás szokott lenni a problémákra, egy idõ után megszûnik az éjjel járkálás is. Remélem tudtam segíteni!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat, remélem sikerül valami megoldást találni, hogy ne legyen neki se kellemetlen!
Én attól pisiltem be sokszor ennyi idõsen, hogy nagyon mélyen aludtam és mindig azt álmodtam, hogy megyek pisilni. Lehet, hogy nálatok mégiscsak az a válás és az új baba az ok.Hiába jó a kapcsolat az új papával, szoronghat belül úgy is, hogy nem is tud róla. Vagy suli eseteleg ovi?Vagy egy olyan foglalkozás ahová nem szeret járni?Ezt neked kell megfejtened, de szerintem jó anya vagy s rá fogsz jönni.Minden alapja a kommunikáció.Kérdzegesd, nah nem erõszakosan, finoman és kész:)
Én csak saját példát tudok írni.Az én fiam is 2-3-szor bepisilt kb fél éve.De rájöttünk, hogy az iskola váltotta ki, a gonosz gyerekek és a tapló tanárai.Ha van olyan ember akivel szivesen beszélget a kicsi, lehet, hogy elmondja neki.Nekem van az iwiw-en egy oldalam a "betegség miatt kiközösített gyerekek" néven, ott sok kisgyerek megírja nekem a gondját-baját, lehet olyat is amit otthon nem mond el.
Nem akarok hülyeséget írni, nézz utána itt a neten, hogy mi lehet, de van olyan, hogy nem lelki, hanem szervi oka van a dolognak, valami hormonális. Nagyon sokat olvastam pár éve róla, talán Patika és Kismama újságban? A vese nem termel valami hormont? Bocs, hogy ilyen szétszórt a válasz, de van ilyen betegség, csak nem találom, hogy mi...
A kérdező hozzászólása: Elõször is mindenkinek köszi a választ!! Nem szokott sokat inni elalvás elõtt, mert nem engedem, és lefekvés elõtt menni kell pisilni!! Most éjjel felkeltettem, nagyon sajnáltam, mert jól aludt, de annak megint az a vége, hogy moshatok mindent ki. Egy ideje rendszeres a bepisilés. Nem néztek nála hormonokat, most megyünk az orvoshoz az elkészült leletekkel, rákérdezek nála erre a dologra is!! Még egyszer köszi mindenkinek!!!
A kérdező hozzászólása: Sajnos az édesapa is lehet a kiváltó ok, mivel folyamatosan azzal tömi a kis buksiját, hogy ha megszületik a kisbaba nekem nem lesz annyi idõm rá, mint eddig!!!Nem szép tõle, mert a fiam már meg is kérdezte, hogy én már nem fogom õt szeretni, ha meglesz a kistesó!?Persze leültem vele és megbeszéltük, hogy ez nem így van, én igenis nagyon szeretem Õt, és ez nem fog SOHA megváltozni!Bízom benne, hogy megértette! A pszihológushoz már nem járunk, mert nem akar, és nem szeretnék ebbõl még plussz lelki gondokat, amúgy sem tudott semmi olyat mondani, amivel segített volna!!! Köszönöm a válaszodat, nagyon sajnálom, hogy át kellett élned ezeket a kellemetlen dolgokat, bízom benne, hogy felnõtt korodra sikerült ezeken túltenni magad!! Minden jót!!!
Velem ugyanez volt, oviban anyu mindig megkérte az ovónõket, hogy engedjenek ki wc-re (mert az oviban soha nem engedtek ki) és gyakran bepisiltem. De itthon is, és hát sajnos egészen 13-14 éves koromban megesett párszor, szörnyen utáltam, kellemetlen volt. A háziorvos ajánlott egy kis füzetecskét, és abba kellett ragasztanom, hogyha bepisiltem, akkor egy felhõt, ha nem , akkor pedig egy napocskát, hát nem segített, most már gondolom, hogy azért volt, hogy játékosan leszoktasson, de ez nem így van. Elmentünk urológushoz aki orrsprayt írt fel, azt hiszem, hogy az agyam vegye figyelembe. Lefekvés elõtt kellett használnom. És tényleg leszoktam róla, kellett egy 1-1, 5 év és sikerült. Amúgy nekem is gyakori volt az, hogy álmomban elmentem wc-re és azért pisiltem be. Sok sikert!
Nekem ilyet akkor csinált, ha a gépen a "www.facebook.com" helyett "m.facebook.com" - ot írtam
A kérdező hozzászólása: de neki www van beirva
A kérdező hozzászólása: Persze én lány vagyok, nem fiú.
Miért zavar ez annyira? Engem nem zavarna, ha egy lány rámnézne olyan "tegyél magadévá nézéssel" és nem azzal kezdené, hogy mik a kedvenc aktivitásaim stb.
Ez is mint annyi minden, személyfüggõ. De elég sok esetben ez fordul elõ, nemhiába lehet róla olvasni. Lányként az egyik válaszolónak azt tudom mondani, hogy nekem "az" eszembe se jutott barátommal kapcs amíg össze nem jöttünk, és a kezei rajtam nem voltak :D Max a csókot képzeltem el, de amikor elõször láttam akkor biztos nem még. Akkor csak annyi volt, hogy szimpatikus volt, tetszett, és szerettem volna jobban megismerni. De ha valaki felvetett volna ilyet, csak kiakadtam volna, hogy te jó ég, nem is ismerem még! Az egy dolog, hogy tetszik, de nah... Barátom minden gondolatát meg nem ismerem, de azt tudom, hogy én is kezdettõl fogva szimpatikus voltam neki, és szerintem elég jó eséllyel lehet mondani, hogy nem csak arra kellek neki, mert õ nem is akar házasságon kívüli szexet senkivel. Tudom ez végképp nem gyakori, de ez is megesik. Viszonyítani sokat nem tudok, max még pasi haverok véleményét tudom mondani. Ott is ismerek olyat aki egy csajról alapból nem asszociál a szexre, még ha be is jön neki. De akirõl ezt biztosan tudom, azt egy kezemen meg tudnám számolni. Mondjuk tegyük hozzá, hogy nem errõl szoktam kérdezgetni a haverokat :P De azért ismerek jópár olyan srácot akit elég normálisnak tartok ahhoz, hogy így viszonyuljanak a dologhoz.
miért, van fiú lány is, vagy lány fiú?! XD am így van, elõször popsi, mellek, lábak, majd arc, végül úgy az egész...:P Aztán jöhet a megszólítás, felszedés, és már ott is tartunk, hogy nálunk vagyunk, és ruha nélkül....XD szal sztem ez tök természetes, hogy elõször az jut eszébe akár a lányak a fiúról, akár a fiúnak a lányról, hogy milyen lehet az ágyban...:P
Helyzet és személyfüggõ, de biztos, hogy "az" tényleg az elsõ gondolatok között van. Érdekes paradoxon ez: a nõk általában szeretnék, hogy a férfiak ne csak "azt" akarják tõlük, mégis tudják ezt a reakciót a férfiak részérõl, és rá is erõsítenek öltözködéssel, sminkkel évszázadok óta. Lányoknak: ha felkelted a fiú nemi érdeklõdését, esélyt kapsz arra, hogy megszerettesd magad vele. Fiúknak: ha megérinted a lány lelkét, esélyt kapsz arra, hogy szexuálisan is kívánjon. 34/F
hááát a lányoknak is "az"jutt elöször az eszébe! csak tudatalatt! mert ha már vkihez vonzódsz! :) kémia :)
Vagy nem. 3 éve van barátnõn de még sose csináltuk, õ most 17 de még nem kész rá, én meg nem erõltetem. Addig vár, amíg akar. De attól nagyon szeret engem.
Ki kell ábrándítsalak, késõbb is csak "az" érdekel minket :)
Nem csak az érdekli õket, de a fantáziájuk, ha beindul akkor jó csajnak találják, ezért nagyobb az esélye, hogy összejönnek.
Apám!!!Házasságon kívüli szex???!!Hol élsz??Biztos valami vallásos szekta atgja vagy.Összeházasodtok és kiderül hogy a férjednek 3cm a farka, vagy fel sem áll.Akkor mi van? Baromság!Azon kívül sok élménytõl megfosztja magát az, aki csak a házasságkötés után kefél.Három melled van, a férjed meg azt hiszi, hogy ez a természetes, mivel még nem látott meztelen nõt.

Nagyon fehér színű a tejem. (tapintásra nem igazán zsíros, és vízszerű) Lehet, hogy ezért nem lakik jól a tejemmel a fiam, mert nem elég tápláló?

Étkezések után éhes marad és sír, vagy ha úgy t?nik elég Neki, akkor viszont az alvásból ébred vissza nagyon hamar.

Legjobb válasz: Szerintem is próbálkozz még. Ha elkezded tápszerezni, akkor abba fogja hagyni a szopizást. Ha ez megnyugtat, akkor méresd meg hetente a védõnõvel vagy akár mérd meg te magad a súlyát és akkor kiderül, hogy gyarapszik e. Ha hízik, jókedvû és nõ, akkor biztosan elég tápláló a tejed.

Szerintem is próbálkozz még. Ha elkezded tápszerezni, akkor abba fogja hagyni a szopizást. Ha ez megnyugtat, akkor méresd meg hetente a védõnõvel vagy akár mérd meg te magad a súlyát és akkor kiderül, hogy gyarapszik e. Ha hízik, jókedvû és nõ, akkor biztosan elég tápláló a tejed.
Könnyû a tápszerért nyulni, de nem könnyü ezen az állapoton tullépni.Mikor a barátnõm azt mondta tápszert ad a babájának, mert nem elég tápláló a teje, én is megmosolyogtam.Ez az egyszerübb, tápszer és már hallgat is.Kb.Kb.5hétig csináltuk ezt a babámmal, mert kevessebb volt a tej.Szopizott aludt fél órát, majd sirt.De nem adtam fel, megszoptattam megint a másikból.És megin, és megint.Élõ halott voltam, de tudom ha akkor feledom, már rég elfelejthetem a szopizást.Mint a barátnõm.Kislányom 4és fél hós, még csak anyatejet kapott.Ha normálisan étkezel, iszol, pihensz, a tejjel nincs semmi gond.
Szia! Tápszeres + anyatejes a babám és hangsúlyozom NEM szokott le a cicilésrõl. Ez egy kósza tévhit.A babában megmarad a szopó reflex attól még, hogy cumiból is szívja. A másik. Valaki nagyon jól írja. Érdemes lefejt tejet berakni a hûtõbe és fél nap után megnézni. Ha szép, réteges föle van, valószínûleg elég tápláló. Egyébként sajna van olyan, hogy nem tápláló a tej. Egy ismim nagyon jól tudott szoptatni, nagyon sok teje volt, éa rengeteget evett a babája; viszont nem hízott annak megfelelõen. Nem értette. Aztán hogyhogynem, de "bevizsgálgatta" a tejét. Kiderült, hogy kevés a tápanyag benne, ezért eszik a baba 2x annyit belõle. A legtöbb anyatej azért tápláló, ez nagyon ritka kivétel, csak leírtam.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat! Számomra az a legfontosabb, hogy a babám jókedvû, szépen gyarapodó és kiegyensúlyozott legyen. És azt hiszem ezzel mindeki egyetért velem, akár szoptatós, akár tápszeres /vagy mindkettõ :) / anyuka.
Az elején a legtöbbeknek nehezen megy, pláne egy néhány napos babánál ez teljesen normális. Mint ahogy az is, hogy fehér a tejed. Sárga amúgy is csak pár napig, és nem is mindenkinek. Ha úgy gondolod, hogy nem elég a babának, ami jelenleg van, akkor érdemes próbálkozni fejéssel is, hogy több termelõdjön. Amelyikbõl megszoptattad, utána még fejd is le. Természetesen meg kell találni azt a fejõt, ami neked alkalmas, mert mindenkinek más jön be. (Amikor az én fejõmet megmutattam a csecsemõs nõvérnek, azt mondta, hogy ezzel nem fogok tudni fejni, mert még senkivel nem találkozott, aki az ideális lett volna. Kipróbáltam sok másikat is, nekem csak azzal ment.) Az elsõ másfél hónapot keményen megkínlódtuk a kislányommal, ráadásul komoly beteg is voltam, és õ is sírt sokszor, mit is csináljon egy kisbaba. De utána annyira ment a dolog, hogy 14 hónapos korában választottam el, mert akkor kénytelen voltam visszamenni dolgozni. A babák szeretnek szopizni, kell neki az anyatej, ameddig felmerülhet más megoldás, addig nem szabad ettõl megfosztani. Eljöhet a pillanat -hamarosan- hogy neked is csodálatos élmény lesz a szoptatás, nem teher.
Mindenkinek ilyen a teje... Azt kellene végre megjegyezni, hogy olyan NINCS, hogy nem elég tápláló. Sok minden miatt sírhat, lehet, hogy büfiznie kell stb., de amiatt biztosan nem, hogy nem elég tápláló a tej. Nagyon sok baba hamar felébred, nem várja ki a 3-4 órát sem, ilyenkor meg kell etetni, és kész. A legrosszabb, amit tehetsz, hogy elkezded tápszerrel etetni. Elképzelhetõ, hogy még nem állt be a kereslet-kínálat egyensúlya, ezért is lenne fontos, hogy minél többször szoptass.
Szia! IGEN, lehet. Barátnõm ugyanígy járt el is vitték beméretni a tejet és kiderült nincs benne elég tápanyagtartalom, rögtön átállították tápszerre. Az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy a védõnõ csak szajkózta hogy szoptasson ha kell akkor fél óránként. Szerencsére nem hittek a védõnõnek és így most már egy teljesen nyugodt baba anyukája.
Hát, én nem akarok hülyeséget mondani, de nekem is ilyen a tejem, annyi különbséggel, hogy nekem még kevés is. Így tápszeresek vagyunk 90%-ban. Ha lefejed, megmutathatnád a védõnõnek. Én még azt vettem észre, hogy ha a hûtõben lehûlt, akkor egy pici zsírréteg megfigyelhetõ a tetején.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!