Találatok a következő kifejezésre: Igaz hogy lehet a (1183 db)

Az igaz, hogy lehet bármilyen rossz a diesel motor annak be kell indulnia, ha újak az izzítógyertyák és jól pörget az önindító?

Diesel, indítás, motor

Legjobb válasz: Nem igaz! Ha nincs elég kompresszió nem fog beindulni csak vontatásra max.

Nem igaz! Ha nincs elég kompresszió nem fog beindulni csak vontatásra max.
Ha nem jó az üzemanyagrendszer, akkor sem fog beindulni.
Inkább fordítva. Ha jó egy dízelmotor akkor akár 1 izzítógyertyával is be kell, hogy induljon

Hogy lehet a Youtubeon nicknevem az igazi helyett?

A google fiók ugye engedélyezi a névváltozatást, de csak olyan formákban, mint pl.: KOVÁCS JÁNOS vagy K JÁNOS vagy KOVÁCS J. És azt hogy lehet megcsinálni, hogy valami kamu nevem lehessen? A google nem engedélyezi a nickneveket, akkor hol lehet beállítani?

Legjobb válasz: YouTube-Beállítások--->Fent, ahol a profilképed van, ott van az igazi neved, mellette Szerkesztés Google+-on, és ott van ugye az igazi neved, rákattintasz, és megváltoztatod, majd ha kész, nyomj save-et. :D

YouTube-Beállítások--->Fent, ahol a profilképed van, ott van az igazi neved, mellette Szerkesztés Google+-on, és ott van ugye az igazi neved, rákattintasz, és megváltoztatod, majd ha kész, nyomj save-et. :D

Ai igaz hogy lehet hogy megszünik a Facebook?

Azt halottam hogy aki csinálja az már meggazdagodott belöle és lehet hogy megszünteti.Ez igaz?

Legjobb válasz: NEM IGAZ

NEM IGAZ
szerintem hülye lenne megszüntetni az a Mark gyerek aki csinálta, hát folyamatos bevétele van, soha többet nem kell dolgoznia, és angyon gazdagon megélhet, ne vicceljen már ha meg mégis, valaki más tuti újracsinálja...
Ez inkább reklámnak tûnik, hogy még többet beszéljenek róla.
Hát nem :D Én annyira utálom az egészet, már nem is vagyok regisztrálva.
Csak telefonról nem lesz elérhetõ :)
Jó lenne.
Ki nem sz*rja le?!
bár megszûnne :) de azért az is valami hogy végre nem egész órán meg szünetekben azt fogják nyomkodni a telefonon :D
A kérdező hozzászólása: Ugy látszik nem csak én örülnék ha megszünne :D:D


A szekszárdi börtönben mikor van látogatási idő? Azt hallottam a rabot csak akkor lehet meglátogatni, ha ő "meghív", ez igaz? Hogy működik a látogatás?

Legjobb válasz: kell lennie egy +beszéülöpapirnak,ezt az elitélt állitja ki,hogy kit vár beszélöre.Mindenadattal ezt a nevelö jováhagyja,ennek a másolatát küldik ki a személyhez aki beszélöre jön.mikor,hány orakor.más nem jöhet vele.elöször adatokat egysztetnek,majd mindendolgot le kell adni,még az igyzolványt is.lézerkapukon áthaladni hogy nem e maradt valami a látogatonál.utána ujabb vizit, majd ugy be az ebédlöbe,ahol az elitélt egy aztal mögött ül.régebben tilos volt megcsokolni,most azt hiszem lehet.az idö 1 ora,utánya fel,viisza mindent,és végül megkapják az igazolványt.én voltam beszélön baracskán,zalaegerszegen,szombathelyen,altalában hasonlo. lelkileg megterhelö. igaz voltam a tuloldalon is mikor hozzám jöttek állampuasztára de ez régen volt. szoval nem kellemes,de rabot látogatni irgalmasság tette,igy mindenképpen dicsérendö! üdv

kell lennie egy +beszéülöpapirnak, ezt az elitélt állitja ki, hogy kit vár beszélöre.Mindenadattal ezt a nevelö jováhagyja, ennek a másolatát küldik ki a személyhez aki beszélöre jön.mikor, hány orakor.más nem jöhet vele.elöször adatokat egysztetnek, majd mindendolgot le kell adni, még az igyzolványt is.lézerkapukon áthaladni hogy nem e maradt valami a látogatonál.utána ujabb vizit, majd ugy be az ebédlöbe, ahol az elitélt egy aztal mögött ül.régebben tilos volt megcsokolni, most azt hiszem lehet.az idö 1 ora, utánya fel, viisza mindent, és végül megkapják az igazolványt.én voltam beszélön baracskán, zalaegerszegen, szombathelyen, altalában hasonlo. lelkileg megterhelö. igaz voltam a tuloldalon is mikor hozzám jöttek állampuasztára de ez régen volt. szoval nem kellemes, de rabot látogatni irgalmasság tette, igy mindenképpen dicsérendö! üdv
így igaz
igen! oh oldalán is fent van egy pdf dokumentumban. 2011-es és 2012-es változások

Hogy lehet a gyári hátsó lámpa sárga lámparészét, otthol gyárilag sötétíteni és füstössé tenni? úgy hogy a rendőrök ne kössenek bele, mert azt halottam hogy a lámpabúra festékre szeretnek rácuppani, ez igaz? Büntetnek érte?

Legjobb válasz: Otthon nem igazán lehet gyárilag sötétíteni, ami gyárilag készül, azt a gyárban csinálják;) Amúgy a kresz elõírja, hogy az indexnek borostyánsárgának kell lenni, innentõl fogva teljesen mind1, hogy milyen technikával sötétíted, ha a rendõrnek kedve van, akkor büntethet.

Otthon nem igazán lehet gyárilag sötétíteni, ami gyárilag készül, azt a gyárban csinálják;) Amúgy a kresz elõírja, hogy az indexnek borostyánsárgának kell lenni, innentõl fogva teljesen mind1, hogy milyen technikával sötétíted, ha a rendõrnek kedve van, akkor büntethet.
Legyünk pontosak: nem kell borostyánsárgának lennie (lásd: "fehér" indexek), csak borostyánsárgán kell villognia. A sötétítést otthon nem tudod szépen megoldani, ebbe nyugodj bele. Másik lámpabura kell. Nem mellékesen a "gyári" sötétített burák közt akad olyan (nem az olcsók persze), amik a sötétítés ellenére is elegendõ fényt engednek át és látszik az irányjelzõ. A házi sötétítésnél ez nem biztos, hogy összejön.
sajnos igen!a rendõrök nem nagyon kedvelik ezt mert a lámpa szabvány szerint kadmiumsárga és elméletileg az is kell hogy maradjon.ellenben ha mégis megcsinálod szereld le és a belsejét kell befújni.nem nagyon ajánlatos de ha gondolod?ja leszedni már nem egyszerû a festéket mert sérûlni fog a sárga szin is.

SoS! Idegenforgalmi szakmenedzser végzettségűek! A 2657-06/04-es modulban ( Az informatikai és kommunikációs rendszerek használata) milyen típusú feladatra lehet számítani? Az igaz, hogy ezt a feladatot az iskola állítja össze?

Előre is köszönöm válaszod!:)

Legjobb válasz: Igen, igaz, legalábbis nálunk így volt. Egyébiránt adatbázis kezelés volt a javarésze, semmi extra.

Igen, igaz, legalábbis nálunk így volt. Egyébiránt adatbázis kezelés volt a javarésze, semmi extra.

Pár napja érzek egy borsó nagyságú valamit a mellemben. Hétfőn fogok menni nőgyógyászhoz de nagyon félek hogy valami komoly bajom lesz. Igaz hogy lehet más dolog is vagy ez már egy csomó akkor? Más jelei vannak ha komolyabb bajom van?

Legjobb válasz: ne gondolj a legrosszabbra. lehet, hogy csak bedurrant valami miatt és zsírcsomó keletkezett. de az is lehet, hogy csak egy jó indulatú ciszta. de mindenképp menj el a dokihoz, nem lehet tudni. de ne legyél elõre ideges.

ne gondolj a legrosszabbra. lehet, hogy csak bedurrant valami miatt és zsírcsomó keletkezett. de az is lehet, hogy csak egy jó indulatú ciszta. de mindenképp menj el a dokihoz, nem lehet tudni. de ne legyél elõre ideges.

Igaz hogy lehet adni a babáknak sima Szentkirályi mentes vizet is?

Vagy a Szentkirályinak is van külön babavize?

Legjobb válasz: Van Szentkirályi babavíz. Amúgy ásványvizet ne adj, mert megterheli a nagyon pici babákat az a sok ásványi anyag ami benne van. Arról nem is beszélve, hogy sokan azt hiszik, hogy azért, mert üvegben van, már olyan tiszta, mint a steril víz, de ez nem igaz. A babavízre rá van írva, hogy csíramentesített, az otthon forralt víz is azzá válik ugye a forralással, de az ásványvíz nem az.

Van Szentkirályi babavíz. Amúgy ásványvizet ne adj, mert megterheli a nagyon pici babákat az a sok ásványi anyag ami benne van. Arról nem is beszélve, hogy sokan azt hiszik, hogy azért, mert üvegben van, már olyan tiszta, mint a steril víz, de ez nem igaz. A babavízre rá van írva, hogy csíramentesített, az otthon forralt víz is azzá válik ugye a forralással, de az ásványvíz nem az.
A Szentkirályi mentes vizen is ott a babkép, ne csak Figót figyeljétek, nyugodtan adhatod a babádnak.
Szia! A Szentkirályinak is van külön babavize "Szentkirályi baba". Bár én még nem láttam se a Spar-ban, se a Tesco-ban, hanem a Felicitas-os babacsomagban volt benne egy 0, 5 literes palack.
Mi van csajok? Fáj az igazság valakinek? Máskor segítsen nektek az akinek 2 anyja van.

Hogyan lehet a leghatékonyabban rádöbbenteni valakit arra, hogy nincs igaza, ha meg se hallgat?

Egyszercsak észre fogja venni?

Legjobb válasz: Nem fogja észrevenni.

Nem fogja észrevenni.
A kérdező hozzászólása: akkor fölösleges várnom is?
az! nem hajlandó másnak az álláspontját még végiggondolni se ezt hívják butaságnak enyhe szó használattal
Igen. Sajnos vannak ilyenek, akik azt hiszik nekik lehet csak igazuk, mindenki más a hülye.
A kérdező hozzászólása: kár érte :(
Van egy módszerem erre... elég ritkán jön be de jobb mint a semmi. Akivel nem lehet ésszerûen beszélni azzal nem kell úgyhogy ha az a valaki éppen hisztizik és meg sem hallgat akkor rá szoktam hagyni és nem mondok neki semmit. Esetleg annyit hogy ha majd lenyugodott akkor megbeszéljük... és ezt teszem ha akarja ha nem... majd ha lenyugodott akkor megbeszéljük..(már ha akkor is lehet vele ésszerûen beszélni. Van akivel nyugodt állapotban sem lehet)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!