Találatok a következő kifejezésre: Igaz hogy lehet (1813 db)

Ai igaz hogy lehet hogy megszünik a Facebook?

Azt halottam hogy aki csinálja az már meggazdagodott belöle és lehet hogy megszünteti.Ez igaz?

Legjobb válasz: NEM IGAZ

NEM IGAZ
szerintem hülye lenne megszüntetni az a Mark gyerek aki csinálta, hát folyamatos bevétele van, soha többet nem kell dolgoznia, és angyon gazdagon megélhet, ne vicceljen már ha meg mégis, valaki más tuti újracsinálja...
Ez inkább reklámnak tûnik, hogy még többet beszéljenek róla.
Hát nem :D Én annyira utálom az egészet, már nem is vagyok regisztrálva.
Csak telefonról nem lesz elérhetõ :)
Jó lenne.
Ki nem sz*rja le?!
bár megszûnne :) de azért az is valami hogy végre nem egész órán meg szünetekben azt fogják nyomkodni a telefonon :D
A kérdező hozzászólása: Ugy látszik nem csak én örülnék ha megszünne :D:D

Igaz hogy lehet adni a babáknak sima Szentkirályi mentes vizet is?

Vagy a Szentkirályinak is van külön babavize?

Legjobb válasz: Van Szentkirályi babavíz. Amúgy ásványvizet ne adj, mert megterheli a nagyon pici babákat az a sok ásványi anyag ami benne van. Arról nem is beszélve, hogy sokan azt hiszik, hogy azért, mert üvegben van, már olyan tiszta, mint a steril víz, de ez nem igaz. A babavízre rá van írva, hogy csíramentesített, az otthon forralt víz is azzá válik ugye a forralással, de az ásványvíz nem az.

Van Szentkirályi babavíz. Amúgy ásványvizet ne adj, mert megterheli a nagyon pici babákat az a sok ásványi anyag ami benne van. Arról nem is beszélve, hogy sokan azt hiszik, hogy azért, mert üvegben van, már olyan tiszta, mint a steril víz, de ez nem igaz. A babavízre rá van írva, hogy csíramentesített, az otthon forralt víz is azzá válik ugye a forralással, de az ásványvíz nem az.
A Szentkirályi mentes vizen is ott a babkép, ne csak Figót figyeljétek, nyugodtan adhatod a babádnak.
Szia! A Szentkirályinak is van külön babavize "Szentkirályi baba". Bár én még nem láttam se a Spar-ban, se a Tesco-ban, hanem a Felicitas-os babacsomagban volt benne egy 0, 5 literes palack.
Mi van csajok? Fáj az igazság valakinek? Máskor segítsen nektek az akinek 2 anyja van.

Igaz, hogy lehet kapni gyógyszertárban vény nélkül kapható esemény utáni tablettát?

Én csak arról tudok hogy orvossal lehet felíratni. A napokban pletyiztünk egy páran ilyesmirõl, és volt aki említette, hogy van vény nélküli esemény utáni is. Igaz ez?

Legjobb válasz: igaz, szóval induljál lefelé..csak nem olcsóság!

igaz, szóval induljál lefelé..csak nem olcsóság!
A kérdező hozzászólása: Miért indulnék lefelé??? Egyszerûen nem tudtam hogy van ilyen, s kíváncsi voltam. Nem tudni nem bûn, arról nem is beszélve, hogy nem tudok róla, mert nem voltam/vagyok érintett... szimpla kíváncsiság...
nincs vény nélküli esemény utáni

Az igaz, hogy lehet bármilyen rossz a diesel motor annak be kell indulnia, ha újak az izzítógyertyák és jól pörget az önindító?

Diesel, indítás, motor

Legjobb válasz: Nem igaz! Ha nincs elég kompresszió nem fog beindulni csak vontatásra max.

Nem igaz! Ha nincs elég kompresszió nem fog beindulni csak vontatásra max.
Ha nem jó az üzemanyagrendszer, akkor sem fog beindulni.
Inkább fordítva. Ha jó egy dízelmotor akkor akár 1 izzítógyertyával is be kell, hogy induljon

Pár napja érzek egy borsó nagyságú valamit a mellemben. Hétfőn fogok menni nőgyógyászhoz de nagyon félek hogy valami komoly bajom lesz. Igaz hogy lehet más dolog is vagy ez már egy csomó akkor? Más jelei vannak ha komolyabb bajom van?

Legjobb válasz: ne gondolj a legrosszabbra. lehet, hogy csak bedurrant valami miatt és zsírcsomó keletkezett. de az is lehet, hogy csak egy jó indulatú ciszta. de mindenképp menj el a dokihoz, nem lehet tudni. de ne legyél elõre ideges.

ne gondolj a legrosszabbra. lehet, hogy csak bedurrant valami miatt és zsírcsomó keletkezett. de az is lehet, hogy csak egy jó indulatú ciszta. de mindenképp menj el a dokihoz, nem lehet tudni. de ne legyél elõre ideges.

Rétest készitetem de nem lett leveles. Vékonynak vékony de nem az igazi. Hogy lehet ez?

Legjobb válasz: elöször ird le, hogy miböl és hogyan készitetted, akkor meg lehet mondani, hogy mi nem volt jó - igy csak találgatni lehetne.

elöször ird le, hogy miböl és hogyan készitetted, akkor meg lehet mondani, hogy mi nem volt jó - igy csak találgatni lehetne.

Voltatok már spermabankban? Igaz hogy lehet pénzt keresni vele? Minden adatomat meg kell adnom magamról, tehát tudni fognak rólam mindent? Jó ötlet ez szerintetek, megéri ezzel pénzt keresni, egyáltalán normális dolog ez? :D

20f

Legjobb válasz: Donor-toborzás Intézetünk várja 18-35 év közötti fiatal és egészséges férfiak jelentkezését sperma donorprogramunkba. Milyen elõnyökkel jár a programban való részvétel? * teljeskörû és ingyenes kivizsgálásban részesülsz a nemzõképességed vonatkozásában, * ha nem felelsz meg a programban való részvétel feltételeinek, felvilágosítást kapsz egészségi állapotodról és a lehetséges kezelési lehetõségekrõl, * ha megfelelsz, úgy költségtérítésben részesülsz és * segítséget nyújthasz, olyan gyermeket vállalni akaró pároknak, akiknek nincs esélyük saját gyermekre * maximális diszkréció A programban a donor személyes adatait titkosan kezeljük, számodra teljes anonimitást biztosítunk. Érdeklõdni lehet a +36 1 323 2410-as telefonszámon!

Donor-toborzás Intézetünk várja 18-35 év közötti fiatal és egészséges férfiak jelentkezését sperma donorprogramunkba. Milyen elõnyökkel jár a programban való részvétel? * teljeskörû és ingyenes kivizsgálásban részesülsz a nemzõképességed vonatkozásában, * ha nem felelsz meg a programban való részvétel feltételeinek, felvilágosítást kapsz egészségi állapotodról és a lehetséges kezelési lehetõségekrõl, * ha megfelelsz, úgy költségtérítésben részesülsz és * segítséget nyújthasz, olyan gyermeket vállalni akaró pároknak, akiknek nincs esélyük saját gyermekre * maximális diszkréció A programban a donor személyes adatait titkosan kezeljük, számodra teljes anonimitást biztosítunk. Érdeklõdni lehet a +36 1 323 2410-as telefonszámon!
Voltam. A kivizsgálásba bele tartozik a nemiszervek kölsõ, belsõ vizsgáata is és agyturkászt is kapsz, hogy kiderüljön hibbant vagy e, vagy sem. 2 hetente érdemes menni, közbe nem a legüdvösebb, ha masztizol mert csökken a spermaszám.Nem éri meg ezzel pénzt keresni de kiegészitésnek jó. És csak 5 befejezett terhességig lehetsz donor.

Igaz, hogy lehet venni tesztet, vagy betétet /nem tudom pontosan/, ami kimutatja a magzatvízet? Mennyibe kerül? Egyébként terhesség 15. hetében is szivároghat a víz?

Legjobb válasz: Létezik ilyen betét,de itt sokan írták már,hogy nálunk nem nagyon lehet beszerezni.A patikában kapható lakmuszpapír zöld lesz a magzatvíztõl.

Létezik ilyen betét, de itt sokan írták már, hogy nálunk nem nagyon lehet beszerezni.A patikában kapható lakmuszpapír zöld lesz a magzatvíztõl.

Tényleg igaz, hogy lehet hogy jövő évtől minden suliban lesz nyelvi előkészítő?

halottam valakit?l és nagyon biztosan állította?igaza van?

Legjobb válasz: Pont fordítva. Szinte minden suliban megszûnik, illetve egy bizonyos (jelentkezõ) létszámot el kell érnie, ahhoz hogy indulhasson. Legalábbis én ezt hallottam.

Pont fordítva. Szinte minden suliban megszûnik, illetve egy bizonyos (jelentkezõ) létszámot el kell érnie, ahhoz hogy indulhasson. Legalábbis én ezt hallottam.

Igaz hogy lehet olyan önkívületi állapotba kerülni hogy a szellemed elvándorol valahova de a tested itt marad?

Legjobb válasz: Az erõs drogok mindenféle érzetet adhatnak. Ezért van sok kábítószeres.

Az erõs drogok mindenféle érzetet adhatnak. Ezért van sok kábítószeres.
Kedves Kérdezõ! Igaz, lehet! Én próbáltam 3 fajtát. menj ide: http://arkadiafenyei.hu Menj el egy "Ima és meditáció" nevû lelki gyakorlatra. Ott megteheted, és vigyáznak is Rád, hogy visszagyere.
Májki69 Ebbõl a szempontból, Te a 100 alatt vagy. Ne búsulj, egyszer mindenki felébred..
Az átlag IQ 100. Ezt azt jelenti, hogy az emberek kb. fele 100 vagy kevesebb. Ezért van az, hogy bármilyen baromságot kitalál valaki, mindig talál magának tetemes számú rajongótábort, akik megeszik a hülyeséget és lelkesen terjesztik is.
Egy Stuard Wild nevû fickonak van egy Hatodik érzék címû könyve.Ha jól tudom már be van tiltva de talán még hozzá lehet jutni antikváriumokban vagy valahol. Elég teljes körû leírást nyújt azokról a dolgokról amik érdekelne téged, gyakorlatokkal, magyarázatokkal.
A kérdező hozzászólása: És hogy kell ezt az "asztrálutazás"?
Egy buta, jelentkezem: Igen, lehet a sámánrévületbenis ez történik, de vannak rá más módszerek is. Alaphelyzet, hogy alternatív tudatállapotot kell valamilyen (szvsz lehetõleg pszichoaktív szerek nélkül) elõidézni, és ott elérhetõ a testen kívüli lét. De a dolog nem veszélytelen, így csak valamilyen tanító mellett próbálkozol, ha rám hallgatsz.
blablabla sok butára ne hallgass kérdezõ. Nem mész te sehova a testedbõl, álmodban is ott vagy az ágyikódban. Aki ilyet állít hogy a testedbõl lépsz ki álom közben annak az általános mûveltsége a béke fene alatt van, mert az álmot agyi folyamatok okozzák. Pszichedelikus drogokkal tudsz olyan érzést kölcsönözni magadnak mintha átszelnéd az Univerzumot stb stb. De akkor sem lépsz ki a testedbõl, csak a tudatod és a neuronjaid tüzelnek.
Igen, ezt hívják testen kívüli élménynek, vagy assztrálutazásnak, gondolom olyasmi lehet mint a halálközeli élmény, csak ehhez nem kell "meghalni".
A kérdező hozzászólása: OK, ezt nem nagyon tudtam értelmezni DE! Valaki megtudná mondani akkor hogy tudok álmodni?
Kedves Kérdezõ! Mindenképpen csoportban kell kezdeni! A tested ott marad. A kilépés a nem fizikai testeidre vonatkozik. Ezért kell ilyen témájú könyveket olvasni, elõadásokat hallgatni Aki ezen az úton elindul, legyen türelemmel. megváltozik minden körülötted. babadzsi

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!