Találatok a következő kifejezésre: Igaz hogy jósló (11 db)

Mennyivel fáj másképp az igazi fájás, mint a jósló? Ha mondjuk 10 perces fájásokkal kezdődik akkor meddig tart maga a fájás? Hogy "teszteljem" hogy ez igazi nem jósló?

Legjobb válasz: az igazi fájásnál maga a fájás kb. 45-50 mp. a fájások közti idõt az elsõ fájás elejétõl a köv. elejéig kell mérni. ha jósló még elmúlik egy zuhany hatására meg van hogy el is lehet aludni alatta de az igazi fájásoknál már nemigen- van ellenpélda-

az igazi fájásnál maga a fájás kb. 45-50 mp. a fájások közti idõt az elsõ fájás elejétõl a köv. elejéig kell mérni. ha jósló még elmúlik egy zuhany hatására meg van hogy el is lehet aludni alatta de az igazi fájásoknál már nemigen- van ellenpélda-
A kérdező hozzászólása: Aha...És a zuhanyzáson kivül vmi más tipp? Épülõfélben a fürdõ, és bajos egy kicsit a zuhanyzás....
Ha valóban szülési fájás azok idõvel rendszeresednek 10 perces után 5 perces és igy tovább. még egy.: ha valóban szülést jelzõ fájás akkor ha férjed mond egy viccet a fájás alatt nem fogsz nevetni rajta. késõbb rendszeres beállt fájás alatt már beszélni se.

39+2napos terhes vagyok. Közeleg a kiírt nap. Kicsit félek, de már nagyon várom a kislányomat, igaz a jóslókon kívül még nincs semmi jel hogy ki akarna jönni. Gondolom vannak itt hasonló korú babások. Ti hogy vagytok? Éreztek valamit?

Legjobb válasz: Én is 39 hetes és 2 napos vagyok ma. :) Tegnap voltam dokinál, a méhszájam 2100-as, szóval szerinte még van idõm, de most kiírok egy kérdést, hogy ezzel a méhszájjal ki meddig húzta, mert többek szerint nem jelent semmit... Néha mensis érzésem van, pénteken 1 órán keresztül tartott, azt hittem, hogy kiszakad a baba feje a méhembõl, állni sem tudtam, csak ülni, de aztán elmúlt, és azóta nyoma sincs... Keményedésem meg sosem volt. A dokim szerint ez egyelõre jelnek még kevés. Pedig már nagyon várom, hogy kibújjon...

Én is 39 hetes és 2 napos vagyok ma. :) Tegnap voltam dokinál, a méhszájam 2100-as, szóval szerinte még van idõm, de most kiírok egy kérdést, hogy ezzel a méhszájjal ki meddig húzta, mert többek szerint nem jelent semmit... Néha mensis érzésem van, pénteken 1 órán keresztül tartott, azt hittem, hogy kiszakad a baba feje a méhembõl, állni sem tudtam, csak ülni, de aztán elmúlt, és azóta nyoma sincs... Keményedésem meg sosem volt. A dokim szerint ez egyelõre jelnek még kevés. Pedig már nagyon várom, hogy kibújjon...
A kérdező hozzászólása: Nekem már hetek óta vannak jóslóim és keményedések is...majd holnap megyek nst-re meg a dokimhoz...kíváncsi vagyok hogy mit mond :) Egyébként én is úgy tudom hogy a méhszáj állapota nem jelent semmit.úgyhogy nyugi :) Hol fogsz szülni?Szedsz valamilyen homeopátiás szereket?
1. vagyok. Én Székesfehérváron fogok szülni, 20 km-rõl utazunk majd be. Homeos dolgokat nem szedek, van , akinek bejött, van, akinek nem, én most úgy döntöttem, hagyom a dolgok saját lefolyását, megnézem, így mi sül ki belõle..., aztán lehet, hogy a következõ babánál már majd nem ezt mondom, hanem rögtön iszom a málnalevélteát, amint lehet... :) Te, szeded/iszod, amit ilyenkor lehet?
Sziasztok! Én holnap leszek 39 hetes, és holnap megyek szülésindításra. Már egyre erõsebbek a jóslók, de remélem, reggelig nem indul be, mert vidéki vagyok, és Pestre megyek szülni. Kitartást és könnyû, gyors szülést Nektek (is)!
Aztaaa... :) Sok sikert Neked, utóbbi válaszoló!! 1.-2.

Igaz hogy a jósló fájások a szülés előtt akár hetekkel jelentkezhetnek?

35 hetes vagyok és mintha azokat érezném.

Legjobb válasz: szia, Lehetséges, teljesen egyén függõ. Szabályos 10 perces megkeményedések, esetleg mensis görcsökkel, vagy anélkül. Az a különbség, hogy ezek nem erõsödnek és nem sûrûsödnek. Felesleges miattuk éjjszakázni. :)) Nekem 39. hetesen volt ilyenem. Ne izgulj, még ráértek. :) Pihizz sokat. Könnyû szülést kívánok.

szia, Lehetséges, teljesen egyén függõ. Szabályos 10 perces megkeményedések, esetleg mensis görcsökkel, vagy anélkül. Az a különbség, hogy ezek nem erõsödnek és nem sûrûsödnek. Felesleges miattuk éjjszakázni. :) ) Nekem 39. hetesen volt ilyenem. Ne izgulj, még ráértek. :) Pihizz sokat. Könnyû szülést kívánok.
Igaz!


39 (+3 nap) hetes terhesen még nem volt jóslóm. Lehetséges hogy már nem is lesz, csak az "igazi" fájások? Vagy lehet hogy még ezután lesz jósló?

Már elég türelmetlen vagyok, és most mintha kicsit fájdogálna a hasam, de csak nagyon gyenge mensi-szer?. Ez most mi lehet?

Legjobb válasz: Szia! Ez is lehet most jósló, de olyan is elõfordul hogy nincs jóslófájás és egyszercsak szépen megindul rendes rendszeres fájásokkal a szülés. Van aki hetekig elvan jóslófájásokkal a szülésig, valaki egybõl a rendes fájások közé "csöppen".

Szia! Ez is lehet most jósló, de olyan is elõfordul hogy nincs jóslófájás és egyszercsak szépen megindul rendes rendszeres fájásokkal a szülés. Van aki hetekig elvan jóslófájásokkal a szülésig, valaki egybõl a rendes fájások közé "csöppen".
19-13as vagyok, könnyû szülést kívánok!
Szia! Nekem egyáltalán nem voltak jósló fájásaim.A fájások csak a magzatvíz elfolyása után 10 percel kezdõdtek, de akkor rögtön 5 percesek lettek! Gyors szülést kívánok! 4, 5 hós kislány anyukája
Szia!Nekem se volt fájásom.Elfolyott a magzatvízem és rá kb.10 órára kezdtek csak lenni! Szerintem õrülj, hogy ilyen szerencsés vagy te is, hogy nem fáj semmi! 5hetes kislány anyukája

38 hetes vagyok. Milyen a jósló, és az igazi fájás? Ma egész nap nyilalgatott, ilyen erősen még soha, de, még nem hiszem hogy ez az. Ez már lehet a jele, hogy napokon belül?

Legjobb válasz: Szia. Én is 38 hetes vagyok, és én 2 napja éreztem olyat, mint amikor mensi alatt görcsöl a hasam. Csak ez viszonylag rövid ideig tartott. A doki azt mondta, hogy na ez egy jósló fájás volt, és majd ilyenek lesznek az igaziak is, csak azok rendszeresek lesznek. Ha kellemetlen próbáld meg, hogy sétára, zuhanyozásra elmúlik-e. Ha igen, akkor csak jósló, ha nem és már 5 percenként jönnek, akkor irány a kórház. Remélem tudtam segíteni. Üdv.

Szia. Én is 38 hetes vagyok, és én 2 napja éreztem olyat, mint amikor mensi alatt görcsöl a hasam. Csak ez viszonylag rövid ideig tartott. A doki azt mondta, hogy na ez egy jósló fájás volt, és majd ilyenek lesznek az igaziak is, csak azok rendszeresek lesznek. Ha kellemetlen próbáld meg, hogy sétára, zuhanyozásra elmúlik-e. Ha igen, akkor csak jósló, ha nem és már 5 percenként jönnek, akkor irány a kórház. Remélem tudtam segíteni. Üdv.
A kérdező hozzászólása: Végülis elmúltak, de reggel óta jönnek folyamatosan, de nincs benne rendszer.
Akkor még ebbõl akármi is lehet. Majd ha 7 és késõbb 5 perces rendszer lesz, vagy esetleg elfolyik a magzatvízed, akkor kell menni a kórházba.

Honnan tudjam majd hogy a fájások jósló vagy már az igazi fájások, hogy fogom megkülömböztetni?

Nem szeretnék minden rezdülésre a kórházba szaladgálni, csak ha már tényleg jön!

Legjobb válasz: Szia! A josló fájások még rendszertelenül jönnek. Én is ettõl féltem mint te. Aztán egyik este 7 percenként jöttek a fájások és tudtam,hogy itt az idõ. Te is majd mérd az idõt két fájás között és ha mindig pontosan ugyan annyi idõre jön akkor itt az idõ. De az is lehet,hogy nem fájással kezdõdõik hanem elfolyik a magzatvíz.

Szia! A josló fájások még rendszertelenül jönnek. Én is ettõl féltem mint te. Aztán egyik este 7 percenként jöttek a fájások és tudtam, hogy itt az idõ. Te is majd mérd az idõt két fájás között és ha mindig pontosan ugyan annyi idõre jön akkor itt az idõ. De az is lehet, hogy nem fájással kezdõdõik hanem elfolyik a magzatvíz.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm :) remélem rendben lesz minden

39+4 hetes kismama vagyok hogyan tudom megkűlöböztetni a joslo fájdalmakat az igazi öszehuzodásoktol hol érzem én azt?

Legjobb válasz: Szió! Én úgy tudom, hogy a jósló fájások nem rendszeres idõközönként jelentkeznek, és egy idõ után elmúlnak. A rendesnél pedig megfigyelhetõ a rendszeresség és az egyre erõsödõ fájdalom. Remélem, tudtam segíteni. Zita (35 hetes kislány anyukája)

Szió! Én úgy tudom, hogy a jósló fájások nem rendszeres idõközönként jelentkeznek, és egy idõ után elmúlnak. A rendesnél pedig megfigyelhetõ a rendszeresség és az egyre erõsödõ fájdalom. Remélem, tudtam segíteni. Zita (35 hetes kislány anyukája)
Nekem azt mondta a védõnõm, hogy a jóslófájások meleg fürdõ hatására elmúlnak, a rendes fájások viszont nem! 35 hetes kismama
Az igazi fájások nem múlnak el, hiába zuhanyzol, hiába sétálsz. És rendszeresek. És ha már egy órája 5 percenként jönnek, készülhetsz a kórházba... Üdv, 2 hetes baba anyukája
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat
Szerintem ez jósló fájás, de nyugi, elmúlik, és ettõl még hordhatod 40 hétig a magzatodat. Neki ott bent a legjobb még.
Van most vmi vírus, a párom és a fiam is elkapta, a napokban mind a ketten éjjel hánytak, a páromnak hasmenése is volt és még mindig rossz a gyomra.
Szerintem ez korai még jóslónak. Inkább mutasd meg magad dokinak! Nekem is volt hasonló érzésem a 32. héten, egy napig tartott, bár én nem hánytam. Fájt a derekam, keményedtem, kicsit görcsölt a hasam éjjel is. Másnap felhívtam a dokimat és azt mondta menjek be mart ezt nem árt megnézni. Szerencsére nem volt eredménye, nem nyíltam ki, de kaptam gyógyszert.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Kicsit megnyugodtam, meg aztán már jobban is vagyok, elmúlt a "hasfájás" is. A következõ rosszullétnél már "rutinosabb" leszek. Köszönöm még egyszer!

Azt álmodtam hogy leukémiás vagyok. Az igaz lehet hogy ez megjelenhet a valóságba is és ez lehet jósló álom hogyha nem változtatok akkor tényleg beteg leszek?

2 éves hallottam egy lánynak a történetét, aki 2 hét alatt meghalt leukémiába, és tudom hogy olyan lelkialkat volt mint én(Mindenkinek megakart felelni, magába fojtott mindent. És megérintett az ? története. De mostanában nem nagyon gondoltam erre. lehet ez jelent meg álmomba?

Legjobb válasz: Igen, megjelenhetett, de aki nem mond ki semmit, meg akar felelni, stresszes lesz, fogékonyabb a betegségekre, úgyhogy változtass!

Igen, megjelenhetett, de aki nem mond ki semmit, meg akar felelni, stresszes lesz, fogékonyabb a betegségekre, úgyhogy változtass!
Nem jósló álom volt, hanem megérintett a lány története, és nem megy ki a fejedbõl, ezért álmodsz ezzel. De abban igazad van, hogy változtatnod kell!
egyél sok paradicsomot és élj stresszmentesen
Az álmok nem jósolnak. Akkor médium lennél.
És én. Bár tévedett 6 évet, de az még ugye határeset.
Igen, az anyám. Azt mondta hogy: Fiam, így soha sem fogsz megnõsülni! És utálom bevallani, de igaza is lett. De nem zavar, mert van 9 házasságon kívüli gyerekem, és egy csomó szép emlékem :, ) 78/F
igen én
Igen én is. Mindannyian jósok vagyunk valahol.
A nagy számok törvénye alapján biztosan van. De ez még nem jelenti azt, hogy a jóslás bármi más lenne, mint babonás humbug.
Hát nemtudom, nálunk családi legenda , hogy a nagyapámnak -akit én sajnos nem ismerhettem - egy nõ megjósolta , hogy mikor ööö majdnem azt írtam , hogy megy férjez, ja de végülis azt írtam hehe na mind1 szóval mikor nõsül meg , hány gyereke fog születni és hány évet fog élni. És be is vált. Nem elõbb és nem késõbb halt meg. Pont abban az évben amikor a felesége és az egyik lánya is meghalt . Micsoda véletlen hmmm... Én ezért is hiszek valamennyire az ilyesmiben , de szerintem ilyen már nem nagyon van. Ilyen úgymond régi módi banyák fekete macskával akik tényleg tudtak valamit...
Ezt inkább az ezotériában kérdezd meg.
nekem 1-2 héttel, miután megismertem, már megjósolta, hogy nagyon szerelmes leszek. azóta egy éve tart, bár még csak 16 vagyok.:)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!