Találatok a következő kifejezésre: Igaz hogy fiuk szeretik hogy ha (7 db)

Igaz hogy a fiuk szeretik hogy ha "lent" simogatjak oket?

En a fiumat szeretem simogatni ott "lent"is de o nem mindig engedi:(megkerdeztem tolle h tetszike-e neki es azt mondta h tetszik....szerintetek miert nem engedi mindig???

Legjobb válasz: az én barátom meg mindenhol szereti ha simogatják :D de ha "oda" nyúlok, akkor általában beindul tõle :) szóval igen, szeretik

az én barátom meg mindenhol szereti ha simogatják :D de ha "oda" nyúlok, akkor általában beindul tõle :) szóval igen, szeretik
Hát talán helytõl is függ hogyha pl olyan helyen kezded el simogatni ahol utána neki kellemetlenül szûkké válna anadrágja akkor érthetõ h nem engedi. Viszont ha oylan helyen simogatod ahol nyugodtan lehet merevedése .. akkor tuti nem szól érte...
Szerintem minden fiu szereti ha taperolják.hat szerintem valami mas all a hatterben, pl.: ha epp nem volt ra ideje alaposan megtisztitani magat ott lenn , akkor neki ez kellemetlenne valhat hogy epp akkor taperolod mikor mondjuk van 1kis szaga, De ez csak 1 tipp volt remelem azer hogy segitettem. Hja es szerintem neha tapadj erre a temara picit hogy mier zavarja neha ha ott "lent" simogatjak.
Mert úgy nem lenne érdekes ha mindig engedné hogy ott tapizd:D A barátnõm is ilyen és igaza van :P amúgy persze ezt mindenki szereti!!
Szerintem teljes mértékben igaz hogy szeretik az ott történõ minden fajta érintést, mert talán ott a legérzékenyebbek érintés szemszögbõl. Szerintem fontos kérdés hogy miért nem engedi.Ezt kérdezd meg tõle... Remélem segítttem...
persze hogy szeretik
A kérdező hozzászólása: koszi a valaszokat:) segitettetek:) ;)
Pont a fiuk ne szeretnék???
A kérdező hozzászólása: az en baratom nem mindig engedi h "lent" simogassam pedig azt mondja h jol csinalom....akkor mi lehet a baj???

Igaz, hogy a fiúk nem szeretik ha egy lánynak fekete körme van?

Legjobb válasz: Valaki szereti, valaki nem, valaki meg szimplán [email protected]

Valaki szereti, valaki nem, valaki meg szimplán [email protected]
Ez ízlés kérdése, van, akit kifejezetten zavar, van, akit nem is érdekel, a rockereknek meg nyilván tetszik.
ha igényes a megjelenés akkor szerintem szexi, de láttam már oylan lányt is, akin kifejezetten taszító volt :\
Hát a lábujjakon nem jön be..
Ízlés dolga. Én mindig feketére lakkozom szinte, de eddig mindenkinek tetszett. Mindig dicsérik milyen szép a körmöm. A fekete nagyon felhívja rá a figyelmet, szóval szép alakú hosszú körmökön nyerõ csak szerintem. Tövig vágott/rágotton nem lenne elõnyös.

Fiúk ti szeretitek, ha egy csaj őszinte, elétek áll és megmondja az igazat:hogy mi érez?

L/15

Legjobb válasz: Az öszinteséget mindenki szereti sztem ilyet feleslegesen ne kérdez (=

járnék veled
Az öszinteséget mindenki szereti sztem ilyet feleslegesen ne kérdez (=
Szerintem úgy korrekt ha õszinte. és inkább fájjon az igazság minthogy hazugságban éljek ami mégtöbb hazugságot szül. vállalja az ember magát. amíg nem kérdezik kussoljon ha meg megkérdezték legalább ne hazudjon :D
Egy lány van akitõl szeretem (sõt elvárom, kölcsönösen), hogy teljesen õszinte legyen velem, gondolom egyértelmû, hogy ki az. A többit 2 részre bontom: - aki jóban akar lenni velem az legyen - az összes többi lehet õszinte...
Ha valaki azt állítja az õszinteséget mindenki szereti az már most hazudik, vagy tudatlan :) nem lehet õszintén élni, meeert naaagyon sok mindenkit megbántanál :D neked kell eldöntened mikor érdemesebb egy kedveset füllenteni mint inkább egy kínos vitába keveredni helyette, elmondod-e, hogy megcsalod vagy nem. Attól, hogy szereti lehet azzal segítesz a lelki állapotának, ha nem beszélsz meg mindent ami csak eszedbe jut. (Persze nem is lehet mindig így felfogni :) )
ja dislájk 19f
Én jobban szeretem ha hazudik...
Am egy kicsit függ attól h milyen környezetbe tör rá az õszinteségi roham, m mondjuk azt nem igazán tudom értékelni, ha állunk 20-an a suliudvaron, és odajön szerelmet vallani :D Elsõ am
Attól függ, mit mond. Néha jobb, ha inkább semmit.
A kérdező hozzászólása: köszi.. akk. szerintetek ha még 1x következõre az a bizonyos srác, akkor megmondhatom neki?
Ha orrbabasz tûsarkuval akk az elég õszinte(13/F)

Fiuk! Igaz az hogy nem szeretitek ha baratnotok miniszoknyaba van?

sokan irtak, hogy nem de azert megnezni jo...

Legjobb válasz: én szeretme ha a barátnõm miniszoknyában van. gyönyörû feneke van és gyönyörû lábai. miért ne szeretném a miniszoknyát?

én szeretme ha a barátnõm miniszoknyában van. gyönyörû feneke van és gyönyörû lábai. miért ne szeretném a miniszoknyát?
Én imadom mikor miniszoknyában van. 18/F
Én szeretem ha a barátnõm miniszoknyában van, legfõképp akkor ha velem van, és együtt megyünk ide oda. Az már megint más dolog ha számomra ismeretlen emberekkel találkozik és olyankor miniszoknyában van. De megbízok benne és remélhetõleg nem enged a 11-bõl. De ha olyanokkal van akiket ismerek az nem gond, amúgy is kell minden nõnek az hogy növelje az értékeit saját magának h "húúú mennyi pasinak tetszem, milyen jó csaj vagyok :) "
Lány vagyok. Párom gyûlölte. elvárta hogy maximum egy farmerba egy poloba és edzõcipõbe legyek, mert amúgy "k*rvás" voltam szerinte. Hiba kérdeztem tõle hogy ha aznap este a koncerten is így néztem volna ki vajon összejöttünk volna? Mindegy, nem lehet náluk egyeztetni.
Nem szeretek vele miniszoknyában sehová se menni, mert kb egész úton azon jár az agyam, hogy mikor és hol tudok vele a miniben egy jót szexelni... :)
Én szeretem, ha miniszoknyát vesz fel. Iszonyat csinos barátnõm van :)
Ha nem, akkor max. azért nem, mert azt nézem mindig, hogy hol tudnánk dugni egyet. A mini pedig nagyon rásegít, hogy állandóan a vele való szexre gondoljak, de van amikor ez nem szerencsés.
Én nem szeretem mert utálom ha megnézik, õ hozzám tartozik (L)
Én is szeretem. Jó alakja, jó lába van. Csini.
13:05: miért az nem jó, hogy megnézik a barátnõdet? Szerintem inkább az ilyennek örülni kéne és nem eltakarni.. Én leszarnám, hogy tetszik-e a barátomnak vagy nem, azt veszek fel amit akarok, nekem senki ne szabja meg, hogy mit vegyek fel. Hülye lennék ha nem mutatom meg a hosszú lábaim. xD :D
Én szeretem... Jól néz ki, és jó így látni :$ Nem zavar ha megnézik. Tudom hogy szeret és kész. De én szeretem így látni...:$

Fiúk szeretitek, ha a lány húzza fel az óvszert? És ha szájjal csinálja? Hogy kell úgy igazán izgatóan csinálni? Szeretném meglepni a barátomat legközelebb.

Legjobb válasz: Ez azért veszélyes, mert a lány ha lesz.pja a pasiját, akkor a kezére kerülhet elõváladék, ami tartalmazhat spermiumot, majd felhelyezi a barátja péniszére az óvszert, összefogdosva a külsõ és belsõ felszínét. Ezzel kockáztattok, miért nem étitek már meg? Korábban is kifejtettem, ezért van a sok nem kívánt terhesség! A legjobb, ha a srác maga helyezi fel! A szájjal való felhelyezésrõl: elszakadhat, megsérülhet a fogaktól.... de ti tudjátok: csináljátok, és sírjatok, ha baj van!

Ez azért veszélyes, mert a lány ha lesz.pja a pasiját, akkor a kezére kerülhet elõváladék, ami tartalmazhat spermiumot, majd felhelyezi a barátja péniszére az óvszert, összefogdosva a külsõ és belsõ felszínét. Ezzel kockáztattok, miért nem étitek már meg? Korábban is kifejtettem, ezért van a sok nem kívánt terhesség! A legjobb, ha a srác maga helyezi fel! A szájjal való felhelyezésrõl: elszakadhat, megsérülhet a fogaktól.... de ti tudjátok: csináljátok, és sírjatok, ha baj van!
Akkor talán 14 éves vagy? xD
Húha Ez nem is rossz ötltet Erre én is kíváncsilennék 22/L
A kérdező hozzászólása: Mármint ha az óvszert szájjal húzza fel. Bocsánat, kicsit félreérthetõ lett:)
Nekem már húzta fel úgy a barátnõm. Elõször mindenképpen kézzel kell hogy kitudd nyomni a levegõt belõle . Tehát a makkra vagy a makk feléig, aztán szájjal legörgetheted:) Sok sikert!
Szerintem élvezik. Viszont azt is gondolom (talán olvastam is valahol meg logikus is) hogy egyik alapvetõ biztonsági szabály hogy nem szájjal húzzuk fel.
A kérdező hozzászólása: A biztonsággal tisztában vagyok, kioktatást nem kértem. Elmúltam 13 éves:)
kor?
A kérdező hozzászólása: A kérdésnek semmi köze a koromhoz, amúgy elmúltam 18, ha ettõl megnyugodtok.
Apró figyelmességeknek minden lány örül. Érzi hogy fontos a Te számodra.
Pl.: Ha az ajtóban várod a csajt, és már készen áll eléd, akkor nehogy vigyél virágot, hisz akk a csaj a randi alatt a kezében tartja vagy mi? Inkább hagyd a virágot! Fõleg ha panelben lakik!
lényeg a külsõ.
Hát bocsi ezt én se tudom pedig én sorra dobálom õket kifele .. egyszerûen csak jönnek :D és mennek.
Azért mert akik dobálják a pasikat, azok nagyon jó nõk, akik meg lábtörlõ csajok és mindent megtesznek egy pasiért, azok meg nyomik és rondák. A fiúknál a belsõ nem fontos, mivel csak dugni akarnak minimum 30 éves korig. Pasiknál teljesen személytelen a szex, szóval nekik a külsõn kívül nem számít más, nem is tudják értelmezni egy lány belsõ tulajdonságait, nekik csak a mell meg a segg a fontos.
Utolsó, ez pont a lányokra igaz. Én pl nagyon nem ilyen vok, de a külsõm miatt egy lánynak se kellek.
18:11 A lányokra is, de a fiúkra még inkább. Náluk nemcsak hogy csak a külsõ fontos, de még érzelmeik sincsenek, tehát a pasiknak tényleg külön van a dugás, a lányok legalább a jópasikba valóban szerelmesek lesznek, érzelmileg szenvednek, ha otthagyják õket stb. Na, a pasiknak ilyen nincs. Nekik az kell, aki a legkönnyebben szétteszi nekik a lábát + legjobban néz ki. Próbálj meg egyszer pasikat megkérdezni, hogy meséljenek a barátnõik belsõ tulajdonságaikról... ki fognak röhögni, mert csak a biztosított dugás a lényeg a pasik 95%-nak. Leszarnak minden érzelmet vagy belsõ tulajdonságot, az nekik nem kell semmire. (Maximum jó, ha tud fõzni egy pina, mert akkor tdnak jót zabálni dugás után is, nem kell hazamenni az anyjukhoz).
Utolsó:D Elég frankón megmondtad. Egyébként tényleg ez van a pasiknál, de nem csak fiatal korban hanem még 35, 40 évesen is. A biztosított pina a lényeg, aztán, hogy az a csaj belül milyen? Nem is tudnak értelmezni egy személyiséget, nincs is rá szükségük, ha pina már van :)
Meg fogtok lepõdni, de nekem pasi létemre érzelmeim is vannak. Voltam már szerelmes nem egyszer, és rengeteget szenvedtem emiatt. Ha ti csak szexre kelletek a pasiknak, akkor biztos úgy öltözködtök meg úgy viselkedtek.
Én ezt nem saját tapasztalatból mondtam, hanem mert rengeteg pasit ismerek, nagyon sok haverom van, és én csak abból írtam a hozzászólásomat, amirõl egymás között beszélnek a nõikrõl, feleségeikrõl, barátnõikrõl
Ne abból indulj ki sztem, egymás között az a "menõ", ha vki olyan, mint amit te írtál. Ha vki elárulja h szereti is a bnõjét/feleségét, akkor rögtön papucsnak nevezik.
Azért, mert, akik dobálják a csávókat, azok kvjól néznek ki, akik meg csak nyalogatják kívülrõl a lekváros üveget, azok általában rondák.
Fiúknál se nagyon számít... Legyen jó segge meg melle, 2 nap után lehessen dugni azt kész. Aki normális, az nem adja könnyen magát...
Én nem utolsó vagyok, de azt mondom, hogy nem..:D Ha megnézed... Hány lány van itt neten is, aki kiírja, jóképû izmos pasik írjanak stb. Nyomorékok kíméljenek... Ezek annyira buták.. De majd ha véletlenül bekap egy izmos, jóképû palit, aki mellesleg egy idegbeteg állat, és üti a nõket...
A kérdező hozzászólása: Utolsó....és a belsõ nem számít?
"lényeg a külsõ." ott a pont...ez az igazság...
Fordítsd meg az oksági viszonyt: akiért megvesznek, az megteheti, hogy eldobálja a pasikat.
hát nekem nemjönnek be az olyan r!bancok akik dobálják a pasikat, és ismerettségi körömben kevés srácnak. jó lehet h kva jól néznek ki meg minden, de azért nem vagyunk hülyék :D 16/F
Nekem az kellene, aki igazán szeret, de mindig csalódnom kellett.
Nem tudom, miért van ez, de ismerõs helyzet. :(
amugy hidd el én se szeretem mindet xD akit meg szeretek azzal ugyse olyan a kapcs.
milyen okosak itt a lányok, csak az a gáz h nem fiúk. akkor meg honnan veszitek h jobban tudjátok? attól még mert olyan pasid volt aki [email protected] aztán átbäszott nem jelenti azt hogy mindegyik ilyen! de gratulálok, ennyi ésszel szabadlábon..

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!