Találatok a következő kifejezésre: Igaz hogy fiuk (255 db)

Igaz, hogy fiúknak legjobban a szőke lányok jönnek be? Vagy ez nem hajszín függő?

Barna hajam van és elgondolkoztam a sz?kén, befestessem? Mert úgy hallottam,h a srácoknak inkább a sz?kék jönnek be. :P

Legjobb válasz: A rosszfiús énemhez, nem férne egy szõke csaj a képbe, csak barna ill. fekete hajú Szerintem hagyd csak úgy, mert aki szereti a szõkét, az a természetest fogja úgyis kamálni 20/F

A rosszfiús énemhez, nem férne egy szõke csaj a képbe, csak barna ill. fekete hajú Szerintem hagyd csak úgy, mert aki szereti a szõkét, az a természetest fogja úgyis kamálni 20/F
A kérdező hozzászólása: Nekem igazából már volt szõke hajam és jól is állt, meg szerettem is csak meguntam. Egy fél éve vagyok barna és kék szemem van, újra szõke szeretnék lenni, de nem tudom, h ez most így hátrány lesz vagy elõny vagy ez nem is számít? :S
Barna haj vagy fekete + fekete szem, szerintem az a legfaszább, de ez pasi függõ!
nekem a sötétebb hajszínek jobban bejönnek, mint a szõke
A szõkék általában a fiatalabb fiúknak tetszenek, mivel a barna haj komolyságot kölcsönöz egy nõnek (a szõke viszont kislányosít), márpedig egy felnõtt férfi komoly nõt akar magának. Érdekes, hogy a sztárokat nézve milyen eredményre jutunk. Amber Heard például jobban néz ki barna hajjal: http://www.moviefancentral.com/images/pictures/42237/image_b.. Ahogy Jessica Alba is: http://www.themarysue.com/wp-content/uploads/2012/05/Jessica.. Viszont Scarlett Johansson nem (mert õ eleve babaarcú): http://wallpaper.celebritypc.com/scarlett_johansson/Scarlett..
Szerintem ne fesd be szõkére. Ha színt szeretnél módosítani, akkor inkább kísérletezz másfajta barnákkal, rengeteg árnyalat van festékekben. És igaz, hogy a szõke haj nem biztos, hogy jól állna neked, fõleg a festett. És ha mégis szõkére festeted, akkor mindenképpen természetes szõke árnyalatok közül válogass. Pl.: a mézszõke most nagyon divat. Egyébként nem a hajad színén múlik, hogy bejössz-e a pasiknak, vagy sem. Nekem természetes szõke hajam van, de ez sem jön be mindenkinek.
Annyi hogy a szõke feltûnõbb, de ettõl még senki nem lesz szebb aki szõkére festi a haját. Fõleg ha nem is illik hozzá, akkor csak ront a helyzeten.
A kérdező hozzászólása: lehet, h igazatok van, de valahogy a szépséget mindig a szõke hajjal hozzák össze és ez engem mint vérbeli barna hajút ez zavar
nálam egyáltalán nem számít a hajszín, a lényeg hogy legyen természetes
Ez így nagy hülyeség, a festett szõkét amúgy sem szeretik, mert 1 hét után már ott a ronda lenövés. Na meg nem mindenkinek áll jól a szõke.
Jó a szõke haj kék szemmel csak sokaknak nem áll jól, ha a szemöldök nagyon fekete
tényleg igaz ez a pletyka
A ronda relatív. De amíg nem békülsz ki önmagaddal addig ne várj nõt. Volt nekem is egy korszakom amíg azon a hülye felfogáson voltam, hogy mennyi jobb pasi van én meg átlagos semmi extra, hát nem is ugrottak az ölembe a nõk. Aztán rájöttem az erényeimre, azokra fókuszáltam és magamat is meglepõ sikereket értem el :) 24/F
tök mindegy hogy nézel ki ha magabiztos vagy és oda mersz menni a lányokhoz. Mit veszíthetsz? Nemet mond? jöhet a következõ. ennyi az egész
Igen, ha nem a bombázókra kezdesz el nyomulni. Azért tudd, hol a helyed..
ismerek vkit aki olyan ronda h lemegy a bányába és sikítva jön fel a szén xd de mégis egész jó barátnõje van. csak ne a plázap*csákra hajts, mert abból nem sok jó lesz ;)
Vannak kivételek de nem sok szerintem , ez a valo világ tesó : (
Egy nagydumás humoros csákó akármikor kenterbever egy nyüzüge üresfejû szépfiút! Játssz a leosztott lapjaiddal, legyél elbûvölõ, és nélkülöz hetetlen!

Az igaz, hogy a szebb lányok, azért sértenek meg fiúkat vagy bánnak velük csúnyán, mert rondának látják és nem tetszik nekik vagy az ilyen lányok a szép fiúkkal is ilyen utálatosan bánnak? Tapasztalatok?

Legjobb válasz: Velem tisztelettel beszél az összes, mondjuk férfi vagyok. Az igazán szép csajoknál sok pasi próbálkozik, és eközben alakulnak ki elhárító mechanizmusaik, hogy a semmirekellõket lekoptassák. De van, aki pár kedves mondat után már oldódik. Aki utálatosan beszél veled, azt nem tanította meg az anyja, hagyd ott a francba, hidd el, nem lenne jó.

Velem tisztelettel beszél az összes, mondjuk férfi vagyok. Az igazán szép csajoknál sok pasi próbálkozik, és eközben alakulnak ki elhárító mechanizmusaik, hogy a semmirekellõket lekoptassák. De van, aki pár kedves mondat után már oldódik. Aki utálatosan beszél veled, azt nem tanította meg az anyja, hagyd ott a francba, hidd el, nem lenne jó.
ha jol néz ki és utálatos bunko stb. akkor egyszerüen dugd meg. ezenkívül semmire se jók az ilyenek
Velem akkor fordult elõ olyan, hogy egy nem várt kedves megjegyzésre flegmán(de sosem bántón!)reagáltam, ha zavarba jöttem és ezt titkolni szerettem volna. Szerintem nincs arra mentség, ha egy lány csúnyán vagy sértõn viselkedik egy erre okot nem adó fiúval, az ilyen lányra egy percet sem érdemes tovább pazarolni. Vannak viszont olyan fiúk, aki ha kedvesen hárítjuk el õket nem értik meg, és csak egy erõsebb elutasítással fogadják el a lány döntését...


Mitől függ, hogy mikor jön a baba? Van akinél előbb, és van aki túlhordja? Igaz, hogy a fiúk előbb jönnek?

Legjobb válasz: Való igaz nagyban a ciklusodtól függ. Szerintem elég sokan vannak akik nem a kiírt napon szülnek, de ennek semmi köze a gyermek neméhez. Nekem fiam született és késöbb jött a kiírtnál 2 nappal.

Való igaz nagyban a ciklusodtól függ. Szerintem elég sokan vannak akik nem a kiírt napon szülnek, de ennek semmi köze a gyermek neméhez. Nekem fiam született és késöbb jött a kiírtnál 2 nappal.
Szerintem is a ciklushossz is befolyásol.Én a lányomat 5 nappal hordtam túl.A ciklusaim szabalytalanok voltak, és hosszabbak.Mikor 32 nap, mikor 35.
szia szerintem a mnstruációs ciklusod hosszától függnekem két kislányom van és mind a kettõt 6 nappal hordtam túl a ciklusom pedig 34 napos mert a dokik a 28 napos ciklusra számolják ki a születés idõpontját

Aki kislánnyal volt terhes, hanyadik hétre szülte? Mert úgy hallottam a fiúk a "lustábbak", igaz, hogy a lányok hamarabb jönnek?

Legjobb válasz: Nem igaz, mint egyetlen ilyen általánositás sem. Az elsö lányom a kiirás napján született, a második majd egy héttel késöbb, a fiam meg 10 nappal korábban, mindegyik teljesen problémamentes terhesség volt.

Nem igaz, mint egyetlen ilyen általánositás sem. Az elsö lányom a kiirás napján született, a második majd egy héttel késöbb, a fiam meg 10 nappal korábban, mindegyik teljesen problémamentes terhesség volt.
Szia!!Elsõ kislányom 13 nappal késõbb(41 hét 6 napra)született, indították, de õ nem akart elõbújni-császár lett belõle.Most 35 hetes vagyok, és nagyon remélem, nem fogom ismét túlhordani:-) További problémamentes , boldog babavárást, és könnyû szülést Neked!!!!
Pontosan a betöltött 41. héten született a lányom. Unokanõvérem elsõ fia 39. héten született.A második pedig 38.hétre. A barátnõm elsõ fia 40+3-ra szülte.Második fiát pedig 42.hétre sikerült. Én úgy gondolom, hogy statisztikailag elképzelhetõ, hogy 100 terhességbõl nézve nagyobb arányban fordulna elõ.
A kérdező hozzászólása: Hát ez jó :) több idõ kell a készülõdésre :D
Második vagyok. Párom szerint a lányok késöbb jönnek mert több idö kell a készülödésre, pl haj növesztés, körömnövesztés stb...
Lányom 41. héten nagy nehezen akart csak elindulni kifelé, barátnõmnél mindkét fiú korábban jött a vártnál.
Kislányomat 10 nap túlhordás után indították, baromi jól érezte magát odabent. :)
A fiam 10 nappal elõbb jött a kiírtnál. Barátnõm kislánya 41. héten született, a másiké 10 nappal elõbb jött. Ismerõsöm fia is lusti volt, szintén a 41. héten született.. szóval tényleg nincs alapja az állításnak.
A kérdező hozzászólása: ja :D köszi :D
Nem, az enyém volt, csak gondoltam belinkelem a válaszokért :)
A kérdező hozzászólása: ez nem az én kérdésem volt :)
MIndkét gyerekem a betöltött 41. héten született pont. Elsõ lány, második fiú. Az sem jött be, hogy a második hamarabb születik, és az sem, hogy a második ált. nagyobb, és az sem, hogy a fiúk nagyobbak. Szóval ezek olyan "statisztikák", nálam egy sem jött be.
A kérdező hozzászólása: Ezek szerint akkor tényleg nem, testvérem is a kisfiát a 41.hétre szülte (indították) kíváncsi vagyok, hogy én hogy fogom a kislányom, 32. héten vagyok
Kislányomat indítottak mert nem akart magától elindulni!:Tehát nem lehet általánosítani.
Nálam bejött amit írtál. Kisfiam 42. hétre, kislányom 38. hétre született.
41. héten indították a lányom. Ez a ciklusaid hosszától függ.
A kérdező hozzászólása: Érdekes :) én akivel eddig beszéltem mind azt mondta, hogy a fia késõbb a lánya pedig hamarabb született. Csak kíváncsi vagyok, mivel kislányt várok. :) de akkor ennek az 'állításnak' se lehet hinni
Nekem a lányom 42-ik hétre született.
A kérdező hozzászólása: Úgy látom itt a legtöbb kislány tényleg sokat készülõdött :D

Igaz, hogy a fiúk szinte bárkivel össze tudnak jönni, ha jól kijönnek? És miért nem lép ki a férfiak többsége a többéves kapcsolatából, ha jön egy harmadik? Írjatok nemet is, légyszi!

Az els? kérdéshez : nekem ezt szokták mondani a fiúbarátaim. Persze nem akárkivel, de nem igénylik hozzá a szerelmet meg a nagy egymásratalálást.

Legjobb válasz: Az elõzõ válaszolót tudom megerõsíteni. A fiúk általában kefélni akarnak. Emiatt bármely korrektebb lánynak hajlandók a férfit imitálni, hogy húzogathassák. A szex nekik te is tudod hogy elég sok pénzt megér, így munkát is. A második rész tényleg hülyeség. Legfeljebb annyi az alapja, hogy a fiúk inkább a szex miatt változtatják a döntéseiket, míg a lányok a szerelem miatt....

Az elõzõ válaszolót tudom megerõsíteni. A fiúk általában kefélni akarnak. Emiatt bármely korrektebb lánynak hajlandók a férfit imitálni, hogy húzogathassák. A szex nekik te is tudod hogy elég sok pénzt megér, így munkát is. A második rész tényleg hülyeség. Legfeljebb annyi az alapja, hogy a fiúk inkább a szex miatt változtatják a döntéseiket, míg a lányok a szerelem miatt....
Nemtudom hány éves vagy. Az elsõ részére nem a párkapcsolatra, hanem a szexre gondoltak. Illetve sok férfit abszolút nem érdekli hogy néz ki a csaj, még össze is jön vele, csak a lényeg hogy megdughassa, aztán majd valami hülye dumával szakít. A második része meg hülyeség.
Ja 9:23-as vagyok és 22F.

Igaz hogy a lengyel lányok szeretik a magyar fiúkat?

Legjobb válasz: Polak, wegier dwa bratanki, do szabelki i do szklanki! Lengyel, Magyar két jó barát, együtt harcol, s issza borát! Ezt tanuld meg sikered lesz! Amúgy a lengyelek még bírják a pofánkat! Lehet, hogy hallottál valamit a szüleidtõl? A '80-as években a Szolidaritás alatt a lengyelek igen rosszul éltek, rengetegen jártak át piacozni magyarországra (sokan kispolszkival), abból éltek! Abban az idõben járta a hír, hogy az építõ táborokban a lengyel lányok rántotthúsért dugnak! De minket is csak a nagyobb fiúk hülyítettek ezzel a szöveggel! Vagy tíz évvel korábban pl. a keletnémet lányok házasodtak nagy számban magyarországra, de legtöbbjük akkor csak a Honecker diktatúrából menekült! A rendszerváltás környékén sok erdélyi lány is kötött névházasságot az állampolgárság miatt! Akkor most róluk is mondhatnánk: szeretik a magyar fiúkat?

Polak, wegier dwa bratanki, do szabelki i do szklanki! Lengyel, Magyar két jó barát, együtt harcol, s issza borát! Ezt tanuld meg sikered lesz! Amúgy a lengyelek még bírják a pofánkat! Lehet, hogy hallottál valamit a szüleidtõl? A '80-as években a Szolidaritás alatt a lengyelek igen rosszul éltek, rengetegen jártak át piacozni magyarországra (sokan kispolszkival), abból éltek! Abban az idõben járta a hír, hogy az építõ táborokban a lengyel lányok rántotthúsért dugnak! De minket is csak a nagyobb fiúk hülyítettek ezzel a szöveggel! Vagy tíz évvel korábban pl. a keletnémet lányok házasodtak nagy számban magyarországra, de legtöbbjük akkor csak a Honecker diktatúrából menekült! A rendszerváltás környékén sok erdélyi lány is kötött névházasságot az állampolgárság miatt! Akkor most róluk is mondhatnánk: szeretik a magyar fiúkat?
Én szeretem a lengyel lányokat, úgyhogy elvárom. :D
Volt lengyel barátnõm. De nem azért volt velem mert magyar vagyok. A szitu számit nem a származás.
A kérdező hozzászólása: na, az jó :) Húú, jó késõn írok. Az elsõnek üzenem, ha még egyáltalán olvassa :D, hogy eZ nem baromság, csak én így tudom. Kiszeretnk menni Lengyelországba, és csak kiváncsi vagyok hogy ott mennyire csípnek minket az ottnai lányok :) Kösz a válaszokat, így jó utólag is :)
Párszor volt szerencsém kiutazni (déli részekre). Általában véve segítõkészek ill. kedvesek. Amikor beszélgettem lengyel lányokkal nagyon közvetlenek és barátságosak voltak. Amint megtudták, hogy MO-ról jöttem, még aranyosabbak voltak. Ez persze függ rajtad is :D
Ezt a baromságot honnan szedted? különben sincs semmi köze hogy ki kicsoda.
Sok mindentõl függ de általában magyamon azt vettem észre, hogy kint több sikerem van mint itthon... :-)
De még mennyire hogy! ;)

Az igaz, hogy a lányok ízlésvilága a fiúk külsejét tekintve különböző, még két szép lánynak sem tetszik ugyanaz a fiú? Tényleg van olyan, hogy egy szép lánynak csúnya fiú tetszen meg külsőre vagy ez csak városi legenda?

Sajnos sosem tudtam biztosra meggyőzödni arról, hogy valaha is tetszettem volna már olyan lánynak, aki számomra vonzó, szép( direkt fogalmazok így, mert lehet másnak az a lány, aki nekem szép, nem is szép, ha értitek mire célzok), csak voltak fura jelek. Például mondok pár példát, ami megtörtént velem. Sétál egy csaj előttem az utcán a barátnőjével, aztán hátranéz rám hirtelen és rám mosolyog. Haverommal csak néztünk, hogy ez most mi volt, de egyértelmű, hogy nekem szánta, határozottan rám nézett és bájosan mosolygott az a szép lány. Aztán később suliban láttam, hogy ott is hátra fordult folyosón és engem nézett, meg a barátnője is, ha meglátott elég furá kezdett vihorászni meg mintha szólt is volna egyszer-kétszer annak a szép csajnak, amikor meglátott, vagyis nekem úgy tűnt, mintha jelzett volna neki hogy látott engem. Persze lehet csak képzelődök és túl sokat gondolok bele a dolgokba, mint, amik valójában. Egyébként volt több ilyen is, hogy csajok hátrafordultak utánam, de ennyire durva jellegű nem volt, mint amit leírtam ott még csak nem is mosolyogtak a lányok. Az is fura sztori volt, amikor egy szintén szép csaj, buszon végig engem bámult, mintha valami mágnes vonzaná a tekintetét rám, szinte csak egy-két pillantar fordult a barátnőjéhez, amikor az mondott neki valamit. Olyan is volt, hogy szintén másik csaj hátrafordult busz ülésén és engem nézett, majd visszafordult és valamit súgdolóztak meg nevetgéltek a barátnőjével. Kicsi bosszantó, hogy sosem tudom meg az igazságot, de folyton agyalok, hogy vajon miért viselkedik néhány álny olyan furán, ha meglát. A legtöbb lány észre sem vesz és ami ennél is furcsább, hogy pont olyan lányok viselkedtek ilyen feltűnően, akik nekem bejöttek, szépek vagy mások számára átlagosak voltak, de nekem tényleg bejöttek, aranyosak voltak meg szépek. Amúgy azért is kételkedem, mert volt egy elég fura sztori is. Lány tesómmal voltam buszon és észrevettem, hogy egy magas, model alkatú csaj megnézett magának egyből és gyakran nézegetett felém egész úton, míg a többi csaj meg senki más nem is nézett. Elég bizarr, ha belegondolok abba, hogy alacsonyabb vagyok attól a lánytól, ez tuti, h csak 5-10 centivel is. Esetleg, ha valakivel történt hasonló és mondjuk be is mert próbálkozni a lányoknál, elmesélhetnék, hátha megtudom az igazságot, hogy miért viselkedtek ilyen furán azok a szép lányok a környezetemben. Mivel csúnya srác vagyok nagyon összezavarnak alányok az ilyen fura viselkedésükkel, mert tisztában vagyok vele, hogy pár szép csaj, igaz ezek a tipikus könnyűvérű típusú csajok engem rondának tartanak. Mondjuk azok a lányok nem tűntek könnyűvérűnek egyébként külsőre. Persze lehet tévedek.

Legjobb válasz: Igen,nagyon eltérõ ízlésû emberek vannak,de ez fordítva is igaz Nekem olyan csajok jönnek be akiket a férfiak többsége lerondáz vagy egyáltalán nem tartják õket nagy számnak.Ez fordítva is igaz.Ízlések és pofonok De ha olyan helyzetben vagy hogy 100 csajból csak 1-nek jösz be az már nem olyan jó átlag

Igen, nagyon eltérõ ízlésû emberek vannak, de ez fordítva is igaz Nekem olyan csajok jönnek be akiket a férfiak többsége lerondáz vagy egyáltalán nem tartják õket nagy számnak.Ez fordítva is igaz.Ízlések és pofonok De ha olyan helyzetben vagy hogy 100 csajból csak 1-nek jösz be az már nem olyan jó átlag
A legjobb barátnõmmel nekünk szinte soha nem tetszett ugyanaz a fiú, így igen állíthatom, hogy nagyon eltérõ lehet két lány/nõ ízlése.
Tuti csunya vagy, vagy csak te allitod ezt magadrol?
Nem raksz egy kepet?

Azoknak, akiknek fiuk és lányuk is van: Igaz, hogy a fiúk tovább maradnak a pociban?

A fiúval tovább húztátok a terhességet, mint a kislánnyal?

Legjobb válasz: a fiamat 12 nappal túlhordtam, a lányomat csak 2 nappal.

a fiamat 12 nappal túlhordtam, a lányomat csak 2 nappal.
Szia!Az elsõ fiam 39.hétre született, a lányom 40.hétre, a kisfiam 38.hétre.Szerintem nem az a mérvadó hogy fiú vagy lány a baba.
A fiamat 2 nappal hortam túl. Anyu engem 11nappal, és sógornõmet is 11 nappal túlhordta anyósom szóval 2:1 a lányok javára :) de sztem ez egyéni nem lehet általánosítani. :)
fiúval nincs tapasztalatom, de a kisányomat 2 nappal túlhordtam.
Én a fiamat 11 nappal szültem hamarabba a kiírt idõpontnál, a lányomat meg 7 nappal hamarabb.
Én a lányomat 1 héttel elõbb szültem a fiamat pedig a 37-ik héten. Hát szerintem nincs annak semmi jelentõsége, hogy fiú vagy lány.
Az én fiam 2 héttel jött korábban :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Már kezdtem aggódni, hogy a fiam rá fog húzni, de látom ez nem törvényszerû. :) Jó egészséget nektek!
te buuzi állat
én is ilyen fiú vagyok.és mindig csak lelki kukának vagyok jó. 17/f
Mert birka! vagy belül. Egy átkozott marnivaló bírka a farkasok közt. Ez a tulajdonság ma már csak a kis perioikosz mocskok sajátja. Az életben pedig farkas törvények vannak, a gagyikat sehol nem szeretik. Az hogy te nem horroron, hanem romanitkus szarokon szocializálódtál, attól még nem vagy király. MAx egykét szûzlánynál leszel menõmanó. Érzelmes= gyenge. Érzéketlen emberek sokkal erõsebbek, rezisztensebbek a külvilág sérelmeire. Ne feledd, mindenki az ellenséged bizonyos mértékig. Aki nem, az csak azért nem , emrt valami érdeke fûzõdik hozzád. A többi mind vetélytárs, aki ki akar téged nyomni, hogy õ kapja meg a jót helyetted. Szóval bujkálj, menekülj rejtegesd a gyengeséged, mert jajj lesz neked!
Neked ezt elnézem, hogy rosszul írtad.Pista bácsi ;D
A kérdező hozzászólása: Úristen, most látom, hogy rosszul írtam. :DD Az igaz, hogy az érzelmes fiúkat nem szeretik a LÁNYOK? lenne. :D
Ne öld ki. Tudni kell, hogy milyen társaságban és mikor kell ilyennek lenned :D
amúgy meleg vagy ?
A kérdező hozzászólása: Hát igen, meg gyengének is érzem magam ettõl, ezért is próbálom kiölni és szívtelen döggé válni, úgy könnyebb az élet.
Nem szeretik mert rányomják egybõl a "búza vagy" bélyeget. Gondolom azért akarod elrejteni, mert nem igazán férfias tulajdonságok ezek. Én is valamiért személyesen néha bunkón viselkedem és viccelõdök másokon meg stb, pedig marhára nem ilyen az igazi énem :D
En is ilyen vagyok 25/f
Hány éves vagy Kérdezõ?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!