Találatok a következő kifejezésre: Igaz hogy fiu (239 db)

Minél lányosabban? Most hogy öltözködsz??
A kérdező hozzászólása: Nagyon ritkán borotválkozok, mert igazából alig kell. :) A szemem kiszedettem a kozmetikussal és a lábamat legyantáztattam.
A kérdező hozzászólása: *elvékonyítottam a szemöldököket
Ahogy az elõttem író mondta, hogy a skinny csõgatya már uniszex, egyáltalán nem csajos! Sõt van olyan szoknyám, a mit az öcsém felvett utcára. Tehát attól függ, hogyan áll.
A kérdező hozzászólása: Raktam fel képet magamról. [link]
Hát nem túl éles a kép, meg a hajad takarja is a szemöldököd, de az talán már elmegy. Hajad van bõven, szóval van mibõl csajos frizurát csináltatni. :) Amúgy amikor a képet említettem, egész alakos fotóra gondoltam, mert abból látni, hogy milyen a testalkatod.
Ne már egy helyes srác vagy ne b*szd már el magad!!!! Hülyeség amit leirtak mert egy pasi akármit tesz magával látszik hogy pasi!!! És szánalmas, nevetséges amikor az ilyenek a neccharisnyában vonulnak mert látszik hogy pasik! A világ talán legszebb transzexuális pasija Dana International "énekesnõ" de rajta is látszik és õ meg van mûtve meg minden NÕI rajta de akkor is aki tudja rögtön levágja vagy még az is aki nem tudja... [link]
... ne csináld!! inkább kezdj el gyúrni, csajozni, bulizni.. de te érzed! már a lányok leírták a tanácsokat, de egy fiúból csak úgy lehet egy szép nõ, ha van rajta pár mütét..
Az arcod elég lányos. Ha ezt még nõi ruhákkal párosítod, akkor senki nem mondja meg rólad, hogy fiú vagy. Szép arcod van.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Ha lánynak, akkor nehezebb a helyzet... Elõször is legyen csajos frizurád, szemöldököd szedesd ki vékonyra, az arcod pedig gyantáztasd, mert a borosta nem túl nõies. :) Az arcod nem tudom mennyire fiús, de ha az, akkor muszáj lesz sminkelni is. A bõröd legyen ápolt. Gyakorlatilag minden testrészed szõrtelenítsd! A ruházatod legyen nõies, csak testre tapadó cuccokat hordjál, ahogy a tini csajok szokták. Célszerû miniszoknyát hordanod nejlonharisnyával, és valami feszülõs felsõvel. Ha mindenképpen nadrágpárti vagy, akkor pedig lehetõleg leggingst vegyél fel, mert a skinny csõfarmerok nem fogják kellõen kihangsúlyozni a nõiességedet, mivel a skinny csõgatyák uniszex viseletnek számítanak, és fiúk, férfiak is hordják. Talán akkor lenne neked a skinny csõgatya megfelelõ, ha kimondottan nõi fazonút vennél, aminek pici csajos zsebei, és csajos koptatása van, és persze full feszülõs legyen bokától derékig. Célszerûen a csõgatyához és a leggingshez is tanga illik, mert akkor a nadrág is jobban bevág a popsidba, és így nõiesebb lehetsz. :) Nyilván szükség lesz majd két cicire is, és természetesen melltartóra, hogy valahogy álljanak. Kivágott felsõk nem biztos hogy jó ötletnek tûnnek, mert ugye mivel melled nincs, dekoltázsod sem lesz. Az alakodtól függõen szükség lehet popsiemelõs alakformáló fehérnemûre, és fûzõre is, amivel tudsz magadnak nõies vonalakat adni. :) A cipõd szintén legyen nõi, legnõiesebb talán a magassarkú, de laposban is vannak szép nõi cipõk. A lényeg, hogy minden ruhádnak sokkal nõiesebbnek kell lennie már önmagában is, mert különben nem lesz csajos kinézeted. Egy igazi lánynak könnyebb, mivel nõies alkatú a teste, így még egy férfi ruhában is valamennyire nõies maradna. :) Egy képet küldhetnél magadról, mert úgy könnyebb lenne tanácsot adni. :) Te hogy lánynak érzed magad, melyik nemhez érzel vonzódást? Vagy csak külsõleg érzed magad lánynak, szexuálisan pedig fiúnak? Vagy hogy van ez nálad? Mióta érzed így?
Ha lánynak akarsz kinézni akkor hosszú haj, ápolt arc, kis szolid smink (ne túlozd el, mert az gáz), és rendes nõi ruhákba öltözz... ha lánynak érzed magad hát legyél az kívülrõl is.
csõfarmer: most divat a fiúknál a skinny jeans, vegyél fel olyat, az már egy picit csajosabb
A kérdező hozzászólása: Olyan uniszexen. Lány unokatesómtól kaptam már ruhákat. Passzos v-nyakú felsõket hordok, szûk farmerokat.
Az nem lányos, inkább b*zis.
Mitol b..zis a csogatya? Mindenki jarjon betyarszerkoba csak hogy ne nezzek homerosznak? Csak azert mert ez az orszag tele van begyoposodott konzervativ f..szokkal? Ha mar nyaljuk a nyugat segget akkor a ruhazkodast is vegyuk at, ne csak a falfirkalast! Csak nalunk divat savazni azt aki egyeni stilusban oltozik, es nem a szurke egyhangu megszokott unalmas ruhakat veszi magara...
nem a csõgatyára mondtam te agyas...
Mit szeretnél? Hogy egy külsõ szemlélõ lánynak nézzen, vagy csak lányos fiúnak? Mert nem mindegy.
A kérdező hozzászólása: Lánynak :)
akkor hordj nõi ruhákat
Nekem is ez a baja az egyik ismerõsömnek Hordj olyan sapkát ami gyûröttebb és vannak rajta csíkok ez ilyen fiúsabb ha lehet akkor legyen fekete és szürke.szemedre egy lehelletnyi fekete szemfesték, hordj kivágott ujjas fekete kesztyût, fekete dzsekit, fehér nõies pólókat, kockás övet, csõgatyát, és szürke fekete converset, pólod lehet pink is vagy neon az tisztára mindeggy ja és még karkötõ remélem segíthettem neked

A barátaim állandóan a szexről tudnak beszélni és már nagyon idegesít, elegem van igaz, hogy fiú vagyok és 16 éves és pont abban a korban vagyok, de minden ennyi idősnek ezen jár az agya? Én vagyok az egy, akit nem izzogat

Na meg hogy nekik ekkora a farkuk akóra kicsit hihetetlenül hangzik, hogy 25cm

Legjobb válasz: 25 cm??nem lehet hogy véletlenül négyzetre emelték?:D am meg semmi gond nincs Veled, nálad késõbb fog eljönni az az idõ amikor érdekelni fog a szex és ez teljesen normális

25 cm??nem lehet hogy véletlenül négyzetre emelték?:D am meg semmi gond nincs Veled, nálad késõbb fog eljönni az az idõ amikor érdekelni fog a szex és ez teljesen normális
Valószínû késõn érõ vagy :P Keress olyan barátokat, akik már túl vannak ezen.Amúgy akkor mivel foglalod el magad, ha megkérdezhetem? :P
nem baj, ha te világod nem szex körül forog csak, ugyanis valóban vannak fontosabb dolgok is a szexnél, ebbõl adóddóan nem te vagy a nem normális. a 25 cm-t meg azért mondogatják, hogy egymás beszólásait übereljék, nekik most ez a szórakozás.
A kérdező hozzászólása: ahham értemm köszi
2 fiam és 2 lányom van, de a terhességeim nem különböztek.:)
Ezek csak babona-félék, a baba neme nem befolyásol ilyesmiket.
1 fiú, 1 lány. Éreztem különbséget. A 2-ra is nagyon lányt akartam, arra koncentráltam. Pedig sok jelzést adott. UH. nagyobb volt a feje, de uo. formájú. Fészkelõdésnél a kislány finomabb volt, mindig simított egyet elõtte. A kisfiú rögtön "rúgott" Oldalkülönbségre nem emlékszem. A formát szokták még mondani, igen, talán a kf. kicsit hegyesebb volt. Ja, és most már boldog vagyok, mégis fiú lett. Attól féltem, nem tudok vele mit kezdeni, a pasik olyan bonyolultak! :)
Egy fiú, 1 lány. A fiammal nem is vettem észre, hogy várandós vagyok, minden simán ment, sem szédülés, sem hányinger, sem semmi, csak 6 hónapig menstruáltam.:) A lányommal minden más volt. Elsõ perctõl kezve szédültem, hánytam, és folyton édeset ettem, a húst meg sem kóstoltam egészen addig amíg terhes voltam vele, mert undorodtam mindenféle húskészítménytõl, pedig nagyon szeretem a finom húsokat. :)
1 lány és 1 fiú anyukája vagyok, én személy szerint nem vettem észre semmi különbséget. Mind a két terhességem teljesen normálisan zajlott, a szülés is gyors és könnyú volt.
Nekem van egy fiam és most (ha minden igaz) kislány lesz a tesó. Az édességben lehet valami, mert a fiamnál nem kivántam, most meg minden nap kell egyek valami édeset. A rosszúllét is erõsebb volt most a második terhességem elsõ harmadában mint a fiamnál. Többet is hánytam. Eddig a rugdosása lágyabb a lányomnak mint a fiamnak volt, de ez még változhat hiszen 22 hetes vagyok. Alapjába véve nekem eddig teljesen más a két terhességem.
Érdekes, én se bírtam a húst és lányos anyuka vagyok.
elõzõ vagyok, fiamnál alig nõtt a terhesség alatt a hajam, lányomnál rendesen hosszu hajam lett és dúsult.
Fiamnál hatalmas, csúcsos hasam volt, lányomnál kicsi elterülõ pocak. Fiam sokkal többet rogdalt és erõsebbeket, vele rengeteget hánytam, és nagy étvágyam volt. Lányomnál kb 5 ször hánytam terhesség alatt, alig ettem, akkor is inkább édeseket. Hogy melyik hol mozdult meg elõször, nem emlékszem.
Szia! Nekem egy fiam, s egy lányom van. A terhesség lefolyásában nem nagyon vettem észre különbséget (max annyi, hogy az egyik császáros a másik sima volt), de pedig volt. Másodikra - a lányommal - kilószámra ettem a savanyú uborkát, és káposztát, gyöngyörû, dús lett a hajam, és nagyon gyorsan nõtt, a sex pedig egyáltalán nem esett jól. Az elsõ terhességemmel nagyon zsíros, és pattanásos lett a bõröm, viszont volt sex minden mennyiségben. Az elsõnél megutáltam a szénsavas üdítõket, és a tatár húst, amikre azóta sem jött meg az étvágy. És a lányom az úgy rugdosott, hogy majd kiszakadt az oldalam, a fiam meg csak csendesen elvolt. Azt hogy ki hol mozdult meg nem tudom.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!

Tényleg igaz? Azt hallottam, hogy az AFP eredményből lehet következtetni, hogy fiú vagy lány születik. Azt olvastam, hogy ha a MOM érték 1 alatti kisfiú, ha 1 feletti kislány. Igaz ez? :-)

Legjobb válasz: Ezt én is megkérdeztem az orvostól, és azt mondta,hogy ez hogy 1 alatt van vagy felett nem határozza meg a baba nemét, de statisztikára hivatkozva mondta,hogy az 1 alatt lévõknél több fiú született , és 1 felet pedig lány.de ez nem azt jelenti,pl.hogy ha 1 alatt van akkor minden esetben fiú lesz.

Ezt én is megkérdeztem az orvostól, és azt mondta, hogy ez hogy 1 alatt van vagy felett nem határozza meg a baba nemét, de statisztikára hivatkozva mondta, hogy az 1 alatt lévõknél több fiú született , és 1 felet pedig lány.de ez nem azt jelenti, pl.hogy ha 1 alatt van akkor minden esetben fiú lesz.
Hát errõl már én is hallottam de nekem az afp szerint kislányom lenne viszont 12 hetes kora óta fiút mondanak az ultrahangokon most már 100%-ra. 21 hetes km
Semmi köze egymáshoz.
Ez alapján nekem most Botondomnak kéne lenni. Biankám van.:) Ott szuszog a kiságyában.:) 0, 6 volt az AFP-m MOM értéke.
Ha ellenkezõen írtad volna nem cáfolnék rá. Mivel nálam a lányomnak volt kisebb, fiamnak nagyobb. De semmi köze egymáshoz a nemnek és az értékeknek.
Szia! Nekem most a kislányomnál 0, 69 lett, és azt mondta a dokim, hogy tipikus lányos eredmény. A kisfiamnál meg annó 0, 8, szóval nem nagyon értem a logikát...:)
afp: 1 volt kereken. Fiúnk lesz. De szerintem sincs semmi köze a kettõnek egymáshoz
Hát ez érdekes, ilyet még nem hallottam.Nekem a fiamnak 1.07 volt, a lányomnak pedig 1.06.Nálunk ez nem jött be, de attól persze lehet valakinek bejön.
nem! a fiamnak 2, 2 volt, a barátnõm fiának 0, 7. a lányomnak 1, 9, az õ lányának 1, 4 sajnálom ha elkentelek, hidd el a 18hetes uh-n már látszani fog h ki lakik odabent :) ))
A kérdező hozzászólása: Akkor ezek szerint ez is csak egy "városi legenda" :-))))) Igazából mindegy milyen nemû, a lényeg hogy egészséges legyen!!!! :-)
Szia.0.75MoM volt az eredmény és kisfiúnk lett, barátnõmnek két kislány, mindkettõnél 1.21MoM körüli érték, nálunk bejött, de nem mérvadó:D 9.5hós baba anyuja

Az igaz, hogy a lányok ízlésvilága a fiúk külsejét tekintve különböző, még két szép lánynak sem tetszik ugyanaz a fiú? Tényleg van olyan, hogy egy szép lánynak csúnya fiú tetszen meg külsőre vagy ez csak városi legenda?

Sajnos sosem tudtam biztosra meggyőzödni arról, hogy valaha is tetszettem volna már olyan lánynak, aki számomra vonzó, szép( direkt fogalmazok így, mert lehet másnak az a lány, aki nekem szép, nem is szép, ha értitek mire célzok), csak voltak fura jelek. Például mondok pár példát, ami megtörtént velem. Sétál egy csaj előttem az utcán a barátnőjével, aztán hátranéz rám hirtelen és rám mosolyog. Haverommal csak néztünk, hogy ez most mi volt, de egyértelmű, hogy nekem szánta, határozottan rám nézett és bájosan mosolygott az a szép lány. Aztán később suliban láttam, hogy ott is hátra fordult folyosón és engem nézett, meg a barátnője is, ha meglátott elég furá kezdett vihorászni meg mintha szólt is volna egyszer-kétszer annak a szép csajnak, amikor meglátott, vagyis nekem úgy tűnt, mintha jelzett volna neki hogy látott engem. Persze lehet csak képzelődök és túl sokat gondolok bele a dolgokba, mint, amik valójában. Egyébként volt több ilyen is, hogy csajok hátrafordultak utánam, de ennyire durva jellegű nem volt, mint amit leírtam ott még csak nem is mosolyogtak a lányok. Az is fura sztori volt, amikor egy szintén szép csaj, buszon végig engem bámult, mintha valami mágnes vonzaná a tekintetét rám, szinte csak egy-két pillantar fordult a barátnőjéhez, amikor az mondott neki valamit. Olyan is volt, hogy szintén másik csaj hátrafordult busz ülésén és engem nézett, majd visszafordult és valamit súgdolóztak meg nevetgéltek a barátnőjével. Kicsi bosszantó, hogy sosem tudom meg az igazságot, de folyton agyalok, hogy vajon miért viselkedik néhány álny olyan furán, ha meglát. A legtöbb lány észre sem vesz és ami ennél is furcsább, hogy pont olyan lányok viselkedtek ilyen feltűnően, akik nekem bejöttek, szépek vagy mások számára átlagosak voltak, de nekem tényleg bejöttek, aranyosak voltak meg szépek. Amúgy azért is kételkedem, mert volt egy elég fura sztori is. Lány tesómmal voltam buszon és észrevettem, hogy egy magas, model alkatú csaj megnézett magának egyből és gyakran nézegetett felém egész úton, míg a többi csaj meg senki más nem is nézett. Elég bizarr, ha belegondolok abba, hogy alacsonyabb vagyok attól a lánytól, ez tuti, h csak 5-10 centivel is. Esetleg, ha valakivel történt hasonló és mondjuk be is mert próbálkozni a lányoknál, elmesélhetnék, hátha megtudom az igazságot, hogy miért viselkedtek ilyen furán azok a szép lányok a környezetemben. Mivel csúnya srác vagyok nagyon összezavarnak alányok az ilyen fura viselkedésükkel, mert tisztában vagyok vele, hogy pár szép csaj, igaz ezek a tipikus könnyűvérű típusú csajok engem rondának tartanak. Mondjuk azok a lányok nem tűntek könnyűvérűnek egyébként külsőre. Persze lehet tévedek.

Legjobb válasz: Igen,nagyon eltérõ ízlésû emberek vannak,de ez fordítva is igaz Nekem olyan csajok jönnek be akiket a férfiak többsége lerondáz vagy egyáltalán nem tartják õket nagy számnak.Ez fordítva is igaz.Ízlések és pofonok De ha olyan helyzetben vagy hogy 100 csajból csak 1-nek jösz be az már nem olyan jó átlag

Igen, nagyon eltérõ ízlésû emberek vannak, de ez fordítva is igaz Nekem olyan csajok jönnek be akiket a férfiak többsége lerondáz vagy egyáltalán nem tartják õket nagy számnak.Ez fordítva is igaz.Ízlések és pofonok De ha olyan helyzetben vagy hogy 100 csajból csak 1-nek jösz be az már nem olyan jó átlag
A legjobb barátnõmmel nekünk szinte soha nem tetszett ugyanaz a fiú, így igen állíthatom, hogy nagyon eltérõ lehet két lány/nõ ízlése.
Tuti csunya vagy, vagy csak te allitod ezt magadrol?
Nem raksz egy kepet?

Igaz hogy egy fiu jobb barát mint egy lány?

nem tudom itt az én példám: oviban a legjobb barátaim fiuk voltak suliban már a lányokkal logtam de ahol laktunk volt egy lagjobb barim meg egy legjobb haverom. most németországba költöztünk! itt átlátok minden lányon olyan kétszinünek látszanak meg régen a suliban a lányok is sok mindenkit ki beszéltek!!! a legjobb barátnöm is átvert nagy huh örök barátság... nah de ez hosszu vagyis a suliban alegjobb barim ahol laktunk ott minden haverom barim sose verne át :) nahde igy h németben vagyok de nem tudok németül az ikertesommal szoktam logni aki a fiukkal mert fiu szivesen oda menék a lányokhoz de átlátok rajtuk is inkább a haverjaival vagyok meg azt vettem észre h a lányok ezért lenéznek engem ! amikor egy ilyen vásáron voltunk jöttünk haza minden fiu ment egy kört a körhintával és nekem panaszolták el h jaj mindjárt behánynak ... és ez tök fura mert a lányok kitagadtak mert nem tudok annyira de a fiuk nem erröl mi a véleményetek?

Legjobb válasz:
amit leírtál, az olyan összeszedetlen volt, hogy kb. semmit sem értettem belõle, csak hogy németország, átlátszó lányok, és inkább fiúkkal barátkozol, meg kitagadtak miatta. Ez szerintem inkább az ember elvárásaitól függ, meg attól, hogy miket szeret csinálni. Ha valaki olyan, hogy imád a körömlakkjairól beszélgetni, meg "pletyizni", és nem olyan fontos neki, hogy megbízható legyen a barátja (aki ez esetben lány), akkor barátkozzon lányokkal. De õk nem minden esetben túl jó társaság. LÁNYKÉNT MONDOM EZT: egyszerûen unom, hogy mindig mindenki ugyanarról képes beszélni: a pasija, aki tetszik neki, a körömlakkok, mikor tört le a körme, sminkelés, blablablabla. És nekem fontos, hogy valakiben meg lehessen bízni, rá lehessen bízni a titkaimat. Ami valljuk be, nem minden lánynál lehet, hiszen sokuk ahogy megtud valamit, egybõl szalad, hogy elpletykálja. Meg én szeretek kötözködni, persze csak bizonyos kereteken belül, de a legtöbb lány nem bírja, és megsértõdik. A fiúknak (nagy részüknek) elmondhatok nagyrészt mindent, ha kettesben vagyunk, elég sokan komolyan veszik olyankor a dolgokat. Persze ha sokan vannak, akkor sokszor elhülyéskedik, ami nem egy jó dolog, de nem is akkor fogok "lelkizni". Viszont bennük megbízhatok, nem szórakoztatja õket az, hogy elpletykálják mindenkinek. Meg lehet velük kötözködni, maximum visszaszólnak, a vállukba boxolok, azt annyi. Meg most komolyan, egy lánnyal mikor tudod poénból felcipeltetni magad lépcsõn? :D 15/L (a legjobb barátom is fiú, utána van 2 nagyon jó lány barátnõm, aztán leginkább a fiú osztálytársaimmal vagyok sokat, de a többi lánnyal is jól kijövök, mégis többre értékelem a fiú barátaimat, és jobban szeretek velük lenni)

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); amit leírtál, az olyan összeszedetlen volt, hogy kb. semmit sem értettem belõle, csak hogy németország, átlátszó lányok, és inkább fiúkkal barátkozol, meg kitagadtak miatta. Ez szerintem inkább az ember elvárásaitól függ, meg attól, hogy miket szeret csinálni. Ha valaki olyan, hogy imád a körömlakkjairól beszélgetni, meg "pletyizni", és nem olyan fontos neki, hogy megbízható legyen a barátja (aki ez esetben lány), akkor barátkozzon lányokkal. De õk nem minden esetben túl jó társaság. LÁNYKÉNT MONDOM EZT: egyszerûen unom, hogy mindig mindenki ugyanarról képes beszélni: a pasija, aki tetszik neki, a körömlakkok, mikor tört le a körme, sminkelés, blablablabla. És nekem fontos, hogy valakiben meg lehessen bízni, rá lehessen bízni a titkaimat. Ami valljuk be, nem minden lánynál lehet, hiszen sokuk ahogy megtud valamit, egybõl szalad, hogy elpletykálja. Meg én szeretek kötözködni, persze csak bizonyos kereteken belül, de a legtöbb lány nem bírja, és megsértõdik. A fiúknak (nagy részüknek) elmondhatok nagyrészt mindent, ha kettesben vagyunk, elég sokan komolyan veszik olyankor a dolgokat. Persze ha sokan vannak, akkor sokszor elhülyéskedik, ami nem egy jó dolog, de nem is akkor fogok "lelkizni". Viszont bennük megbízhatok, nem szórakoztatja õket az, hogy elpletykálják mindenkinek. Meg lehet velük kötözködni, maximum visszaszólnak, a vállukba boxolok, azt annyi. Meg most komolyan, egy lánnyal mikor tudod poénból felcipeltetni magad lépcsõn? :D 15/L (a legjobb barátom is fiú, utána van 2 nagyon jó lány barátnõm, aztán leginkább a fiú osztálytársaimmal vagyok sokat, de a többi lánnyal is jól kijövök, mégis többre értékelem a fiú barátaimat, és jobban szeretek velük lenni)
"Kinek a pap, kinek a papné." :)
A fiúk általában "egyszerûbb lények", és ezt most nem lealacsonyítás szinten mondom. Õk nem szoktak kombinálni, pletykálni, és áskálódni mint a csajok. A legtöbb egyenes, és, ha akar valamit szemtõl szemben teszi azt, míg a lányok nagyrésze pletykával és egyéb úgymond, megfoghatatlan dologgal támadnak, és nem kevésszer hátulról, a hátad mögött, és simán képesek arra, hogy mindeközben tegyék a jóságos barátot. Ez van, a lányok inkább szépen csendben készítenek ki, míg a fiúk általában úgy mûködnek, hogy amit mondanak, az úgy van, vagy teszel valamit, vagy nem. Persze nem mondom, mindkét táborban vannak olyanok akik pont ennek az ellenkezõi, szóval kivétel erõsíti a szabályt, de nekem nagy általánosságban ez a tapasztalatom. Viszont párkapcsolati kérdésekben a fiúk azért sunyik, hogy becserkésszék a nõt, a nõk pedig azért, hogy a riválisokat eltakarítsák.
Igen jobb mert a barátság nem csak abból áll hogy a padon ülünk és beszélgetünk az élet nagy dolgairól, vagy berúgunk hétvégén.Egy lány "barát" mikor jön segiteni ha mondjuk kocsit kell tolni-húzni-vontatni, megjavitani rajta valamit, betonozni nyáron a 40fokba, deritõt pucolni mert eltömõdött, 1köbméter fát hasogatni az erdõben majd behozni, havat lapátolni extra mennyiségben, mondjuk kiáll melletted mikor megkell verni valami túlbuzgó mócsing gyereket, ilyenekre gondolj.Persze ezek abszurd dolgok, csak példaként irtam, és ehhez hasonlókra gondolj, de ha jobban belegondolsz hogy ilyenek is vannak és egy nõre ilyenkor fogalmazzunk finoman nem számithatsz...akkor inkább a "barát helyett", csak haver...

Mennyiben igaz az az állítás, hogy ha nem vagy rosszul, nem hánysz, nincs különösebb panasz a terhesség alatt, akkor biztos hogy fiú lesz a baba?

Én 10 hetes kismama vagyok és semmi komolyabb panaszom nem volt, még hányinger se nagyon, ám az els? perct?l úgy érzem, hogy lányom lesz! Vagy mégse? 19.héten majd megtudom! Végülis az egészség a fontos!!!

Legjobb válasz: Szia Semennyire nem igaz! Mint ahogy az sem hogy ha édeset kívánsz lány ha sósat fiú. Én is úgy érzem hogy kislányom lesz de mind1 csak egészséges legyen.:) Más nem számit! Minden jót! egy 15 hetes kismama:)

Szia Semennyire nem igaz! Mint ahogy az sem hogy ha édeset kívánsz lány ha sósat fiú. Én is úgy érzem hogy kislányom lesz de mind1 csak egészséges legyen.:) Más nem számit! Minden jót! egy 15 hetes kismama:)
szerintem igaz lehet, nekem nem volt semmi bajom, se hányinger, se semmilyen rosszullét, sõt még menstruáciom is és tessék fiam lesz.:D:D
Nekem semmiféle panaszom nem volt és fiam lesz.
Szia! én a harmadik babámat várom az ég egy atta semmi bajom roszulétem nem volt eggyik terheségem alatt sem és most sincs.Az elsö gyermekem lány a második fiu lett, és most ismét fiu van a szivem alatt:) Grat a babához:) 30hetes kismama:)
Én 21 hetes vagyok és lányom lesz. Nem hánytam és csúcsos a hasam:) )) Ez mind babona. 2007-et írunk...hagy ne rontsa már el a napom egy fekete macska:) Sok sikert!!
Én ezt kislányra hallottam. Az elsõ terhességem alatt végig hánytam...fiam lett. 3 napja megint hányok-de most lányt szeretnék:)
Szia Nekem sem volt rosszul lét és lányom született. úgyhogy semennyire nem igaz hogy biztos fiú.
nekem sincsen semmife´le rosszullétem a doki azt mondta, hogy kisla´ny.A múlt héten nem mutatta meg magát, "elbújt."Remélem, hogy a következö kontrollnál la´tni lehet majd.De tényleg az egészsége a legfontosabb!! 25hetes kismama.
én is ugyérzem hogy lányom lessz ! :) egy 14.hetes kismami
Én egyetlen egyszer sem voltam rosszul mégcsak hányingerem sem volt a terhességem is csak onnan tudtam, hogy kimaradt és 9 hónap múlva gyönyörû lányom született!!!!:) :)

Igaz, hogy egy lánynak egy meleg fiu a legjobb barátja?

és forditva is?

Legjobb válasz: Ez egy sztereotípia, aminek persze van alapja, de ettõl még nem lesz igaz mindenkire vagy akár csak a többségre. Én pl. meleg fiú vagyok, és sosem jöttem ki jól a lányokkal, ezért én egy lánynak sem vagyok a legjobb barátja :)

Nekem 6 éves korom óta a legjobb barátom egy lány. Soha nem volt közöttünk semmi...de mint fél éve kiderült, õ lány létére a lányokat, én a fiúkat szeretem. F/19(meleg)
Ez egy sztereotípia, aminek persze van alapja, de ettõl még nem lesz igaz mindenkire vagy akár csak a többségre. Én pl. meleg fiú vagyok, és sosem jöttem ki jól a lányokkal, ezért én egy lánynak sem vagyok a legjobb barátja :)
Hát qrvára nem, nekem a legjobb barátom lány, és még rengeteg lány barátom van, és a lányokat szeretem!:PPP Ki a fszom találta ki ezt a hülyeséget? Néha fel tud bszni, h miket ne mgondolnak egyesek -.-
lassan már búzát kell játszani akkor, hogy nõvel beszéljen az ember vagy milyen logika ez?
Nem. Én meleg vagyok, de nekem egy hetero srác a legjobb barátom. Szóval ez hülyeség.
Ha szétnézel az úton és azt látod, hogy minden második tini csajnak búza külsejû pasija van, akkor l lehet gondolkodni a dolgon, hogy mégis van valóság alapja. Sajnos.
Nem minden esetben, de elõfordul. Nekem pl lány a legjobb barátom, és az iskolában is velük jöttem ki mindig.
elõfordulhat, de ez nem elõírás...
szerintem dugnak...
Nem mindenki hiszi ezt . Én pl meleg vagyok , vannak barátnõim. És egy legjobb barátnõm is . A többség azt hiszi hogy szerelmes vagyok belé . :) )
sok csaj ßuzival jár
Van ilyen. A meleg fiúk általában a lányokkal értik meg igazán magukat, a lányok többsége meg nem ítéli el õket, szóval simán spanolnak. Én pl meleg vagyok és a legjobb barátom pont nemlány... van egy jó lánybarátom is de õ az uncsim, együtt nõttünk fel meg minden nemtudom h ez beleszámít-e XD am sosem kerestem görcsösen a csajok társaságát, de elvagyok velük is, amíg felnem b.sznak a sok hülyeségeikkel --" 19F

Az valóban igaz hogy ha fiú vagy, és nincsenek előítéleteid, akkor egy fiúval sokkal forróbban lehet szexelni mint egy lánnyal? Mert hogy a fiú tudja mi a jó egy másiknak? !

Én Heteroszexuális vagyok, és valahogy mindig ezt gondoltam, habár még életemben nem voltam velem azonos nem?vel. 19/F

Legjobb válasz: Szerintetek mikor lesz vége ennek a homokos/biszex hullámnak, ami végigsöpör a teljes fiatalságon? A szexuális irányultság még véletlenül sem elõítéletesség kérdése. Az is tévhit, hogy az azonos nemûek többet tudnak nyújtani egymásnak, mint az ellentétes nemûek. Csak abban az esetben tudnak többet nyújtani, ha homoszexuálisok, akkor viszont semmit sem tudnak nyújtani, ha heteroszexuálisok. Remélem, érthetõ voltam!

Szerintetek mikor lesz vége ennek a homokos/biszex hullámnak, ami végigsöpör a teljes fiatalságon? A szexuális irányultság még véletlenül sem elõítéletesség kérdése. Az is tévhit, hogy az azonos nemûek többet tudnak nyújtani egymásnak, mint az ellentétes nemûek. Csak abban az esetben tudnak többet nyújtani, ha homoszexuálisok, akkor viszont semmit sem tudnak nyújtani, ha heteroszexuálisok. Remélem, érthetõ voltam!
Nem hiszem, mivel nem vonz.
Szerintem ez csak a ratyiknak a kamu szövege, hogy minél több normális embert (fõleg fiatalokat) csábítsanak át a sötét oldalra.
Ez nem eloitelet kerdese, kutyaba se azert nem rakom a farkam mert eloiteleteim vannak az allatokkal szemben, hanem mert maga a gondolat is taszito. Eppenhogy a lany tudja mi a jo a fiunak es forditva, mert ezt igy alkotta meg a termeszet, hogy egymast kiegeszitsek.
Gondoljatok bele! Hajótörést szenvedsz, és te meg egy másik srác éli túl. Ott vagytok már hetek, hónapok óta. Vannak bizonyos igények, és nem tudja meg senki. Ha nagyon izzik a levegõ. :D Ha minden kötél szakad... (na jó, ez tényleg beteg volt)
minden férfi biszex :D ez a konklúzió
mi barátnõmmel ha nagyon kivagyunk és pasihiányunk van, akkor szoktunk smárolni... meg... hasonlók . szerintem nem para. 16/L
jah ! nem para ! de ha ezt két pasi csinálná akkor már para lenne ! a lezbi csajokat mért nem tudják piszkálni ? mért csak a meleg hapsikat ?
Engem az egész nem érdekel, eleget papoltam már, én szerelmi kapcsolatban akarok élni halálom napjáig, én erre gyúrok, nekem az a menõ, ha szeretek valakit és az viszontszeret engem. Úgy is fogalmazhatok, hogy én udvarlok, megélem a szerelmet, míg más lotyókra vagy lotyóként pazarolja el az életét. Szóval az ilyeneken már csak mosolygok, persze szánalomból.
omg azé már tudhatnád azt hogy agyban dõl el.... nem kellett volna lógni 3éves középiskolás biológia órákról vagyis legalább 2.évrõl amikor az emberi test van meg a genetika ('_')"
"Ez is azt bizonyítja, hogy minden az agyban dõl el, a technika mellékes tényezõ." Majdnem, DE mégis a nõk maradtak alul a "párbajban".
Egy ilyen kísérlethez olyan alanyokra van szükség, akik eltûrik, hogy ne lássanak semmit, mialatt dolgoznak rajtuk. Sõt, megkockáztatom: olyan emberek jelentkeztek a kísérletre, akik kifejezetten az ilyen "sötét" helyzetet élvezik, semmit a szemnek, mindent a fantáziának. Ez is azt bizonyítja, hogy minden az agyban dõl el, a technika mellékes tényezõ.
Szex könyvbe (szex enciklopédia) olvastam errõl az ilyesmirõl kísérletet, -ami szerintem elég aljas kísérlet, a jóizlés határain jóval túl mutat- amit szexuálpszihológusok csináltak. Konkrétan szopásról volt a kísérlet. Hetero férfi önkénteseket kerestek, hogy leszopja õket ez a szép szexi nõ akirõl egy fényképet mutattak neki, majd bekötötték a páciensek szemét valamelyik pácienst nõ szopott le valamejiket férfi, de mindegyikrõl azt hitték hogy nõ. Valakit kevésbé szexi nõ szopott le mint ami a képen mutattak neki. Megcsinálták a kísérletet sokféleképpen. Értékelni kellett hogy mennyire volt jó 1-tõl 10-es skálán. A következtetés az volt hogy a szebb nõk nem szopnak, jobban átlagban mint a kevésbé szépek, meg fordítva is, nagyrészt attól függ hogy milyen hölgyet hiszünk aki csinálja. Átlagosan a férfiak jobb eredményt étek el mint a nõk, viszont amikor közölték a pácienssel hogy férfi volt akkor megváltozott a véleménye, azt mondta hogy nem is volt olyan jó.
ez elég undorító.. meg elég beteg felvetés is. forrón szeretkezni a pároddal tudsz. szerintem.. aztán ki tudja..
nos a börtönben biztosan mivel nõk nincsenek ott ... amugy meg embere válogatja :D De egy lánnyal is fel lehet forrósítani :D ha pl játszik veled máshol is. :D
Egy nõ is tudhatja, mi a jó egy férfinak. Persze gyakorlat és tapasztalat kérdése az egész. Egyébként meg mindenkinek más a jó. Az, ami adott esetben nekem jó, nem biztos, hogy az téged is annyira felvillanyoz.
Szavazzatok Gomes-re!
Van logika a kérdésedben. A leszbi lányok beszámolói alapján náluk igaz. Felteszem, akkor a meleg fiúknál is mûködhet. Gondolom, mert nem vagyok az.
Jól van, tegyük tisztába a dolgokat! Egy homoszexuálist nem tud felizgatni egy vele ellentétes nemû ember, mert nincs meg hozzá a kellõ vonzalom. Egy heteroszexuálist nem tud felizgatni egy vele azonos nemû ember, mert nincs meg hozzá a kellõ vonzalom. Egy biszexuálist fel tud izgatni bármilyen nemû ember, ha és amennyiben megvan hozzá a kellõ vonzalom. Egy pedofilt nem tud felizgatni egy vele egykorú ember, mert nincs meg hozzá a kellõ vonzalom. Stb. Stb. Gondoljatok csak bele! A pornszínésznõk általában nem élnek át orgazmust a forgatás ideje alatt, pedig a lehetõ legügyesebb lepedõakrobaták dolgoznak rajtuk. Mégis átélik az orgazmust otthon a párjukkal, kettesben, holott lehetséges, hogy a szerelmük nem is olyan ügyes, mint a nõ kollégái/kolléganõi. Egy másik példa: próbáljatok meg úgy maszturbálni, hogy közben taszító dolgokra gondoltok, vagy egyáltalán nem is figyeltek arra, hogy épp maszturbáltok. Hiába húzogatjátok (ujjazzátok) ekkor magatokat, nem fogtok tudni felizgulni (és fõleg nem kielégülni). Mert nincs meg hozzá a kellõ ráhangolódás fejben.
A kérdező hozzászólása: ezzel azt akarod mondani hogy én meleg vagyok?
Ha férfi létedre csak a férfiakhoz vonzódsz szexuálisan, akkor igen. Ha nem csak a férfiakhoz vonzódsz, hanem a nõkhöz is, akkor biszexuális vagy. Ha csak a nõkhöz vonzódsz, akkor heteroszexuális. Ha a kisgyerekekhez, akkor pedofil. Ha a halottakhoz, akkor nekrofil. Stb. Stb. Ez ilyen egyszerû.
A felnõtt kor eléréséig, minden ember keresi a nemi identitását. A felnõtt kor 21 év felett kezdõdik. Amíg az ember nem lesz felnõtt, sok dolgot kipróbál, és fantáziál mindenféle, akár képtelen dolgokról is. Ezért a felnõtt kor alatt nincs homoszexualitás, nincsenek leszbikusok, biszexuálisok, csak olyan gyerekek, akik keresik a nemi hovatartozásukat. Ez a folyamat a fejlõdés része, és valamilyen szinten minden ember átesik ezen, akár elismeri, akár nem. Az ember is, az állatok is így mûködnek a világban, ez így természetes, és így van jól. Fogadd el a gyerekkort, és húsz évesen ne akarj harminc éves lenni.

Hányféle különböző sorrendben állhatott egymás mögött a 6 tanuló, ha minden fiúra igaz, hogy előtte több leány állt, mint fiú?

A galagonyafalvi 6. a osztály 3 leánytanulója (Anna, Bea és Cili) és 3 fiútanulója (Elemér, Feri és Géza) testnevelésórán egyesével felsorakozott egymás mögé. (Két sorrend különböző, ha azokban nem minden tanuló áll ugyanazon a helyen.)

Legjobb válasz: A lehetseges Fiu-Lany sorrendek: LFLFLF LFLLFF LLFFLF LLFLFF LLLFFF Minden egyes sorrend 3!*3! = 36 kulonbozo sorrendbe fordulhat elo. Vagyis osszesen 5*36=180 kulonbozo sorrend lehetseges.

A lehetseges Fiu-Lany sorrendek: LFLFLF LFLLFF LLFFLF LLFLFF LLLFFF Minden egyes sorrend 3!*3! = 36 kulonbozo sorrendbe fordulhat elo. Vagyis osszesen 5*36=180 kulonbozo sorrend lehetseges.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!