Találatok a következő kifejezésre: Igaz hogy fiu (206 db)

A barátaim állandóan a szexről tudnak beszélni és már nagyon idegesít, elegem van igaz, hogy fiú vagyok és 16 éves és pont abban a korban vagyok, de minden ennyi idősnek ezen jár az agya? Én vagyok az egy, akit nem izzogat

Na meg hogy nekik ekkora a farkuk akóra kicsit hihetetlenül hangzik, hogy 25cm

Legjobb válasz: 25 cm??nem lehet hogy véletlenül négyzetre emelték?:D am meg semmi gond nincs Veled, nálad késõbb fog eljönni az az idõ amikor érdekelni fog a szex és ez teljesen normális

25 cm??nem lehet hogy véletlenül négyzetre emelték?:D am meg semmi gond nincs Veled, nálad késõbb fog eljönni az az idõ amikor érdekelni fog a szex és ez teljesen normális
Valószínû késõn érõ vagy :P Keress olyan barátokat, akik már túl vannak ezen.Amúgy akkor mivel foglalod el magad, ha megkérdezhetem? :P
nem baj, ha te világod nem szex körül forog csak, ugyanis valóban vannak fontosabb dolgok is a szexnél, ebbõl adóddóan nem te vagy a nem normális. a 25 cm-t meg azért mondogatják, hogy egymás beszólásait übereljék, nekik most ez a szórakozás.
A kérdező hozzászólása: ahham értemm köszi
2 fiam és 2 lányom van, de a terhességeim nem különböztek.:)
Ezek csak babona-félék, a baba neme nem befolyásol ilyesmiket.
1 fiú, 1 lány. Éreztem különbséget. A 2-ra is nagyon lányt akartam, arra koncentráltam. Pedig sok jelzést adott. UH. nagyobb volt a feje, de uo. formájú. Fészkelõdésnél a kislány finomabb volt, mindig simított egyet elõtte. A kisfiú rögtön "rúgott" Oldalkülönbségre nem emlékszem. A formát szokták még mondani, igen, talán a kf. kicsit hegyesebb volt. Ja, és most már boldog vagyok, mégis fiú lett. Attól féltem, nem tudok vele mit kezdeni, a pasik olyan bonyolultak! :)
Egy fiú, 1 lány. A fiammal nem is vettem észre, hogy várandós vagyok, minden simán ment, sem szédülés, sem hányinger, sem semmi, csak 6 hónapig menstruáltam.:) A lányommal minden más volt. Elsõ perctõl kezve szédültem, hánytam, és folyton édeset ettem, a húst meg sem kóstoltam egészen addig amíg terhes voltam vele, mert undorodtam mindenféle húskészítménytõl, pedig nagyon szeretem a finom húsokat. :)
1 lány és 1 fiú anyukája vagyok, én személy szerint nem vettem észre semmi különbséget. Mind a két terhességem teljesen normálisan zajlott, a szülés is gyors és könnyú volt.
Nekem van egy fiam és most (ha minden igaz) kislány lesz a tesó. Az édességben lehet valami, mert a fiamnál nem kivántam, most meg minden nap kell egyek valami édeset. A rosszúllét is erõsebb volt most a második terhességem elsõ harmadában mint a fiamnál. Többet is hánytam. Eddig a rugdosása lágyabb a lányomnak mint a fiamnak volt, de ez még változhat hiszen 22 hetes vagyok. Alapjába véve nekem eddig teljesen más a két terhességem.
Érdekes, én se bírtam a húst és lányos anyuka vagyok.
elõzõ vagyok, fiamnál alig nõtt a terhesség alatt a hajam, lányomnál rendesen hosszu hajam lett és dúsult.
Fiamnál hatalmas, csúcsos hasam volt, lányomnál kicsi elterülõ pocak. Fiam sokkal többet rogdalt és erõsebbeket, vele rengeteget hánytam, és nagy étvágyam volt. Lányomnál kb 5 ször hánytam terhesség alatt, alig ettem, akkor is inkább édeseket. Hogy melyik hol mozdult meg elõször, nem emlékszem.
Szia! Nekem egy fiam, s egy lányom van. A terhesség lefolyásában nem nagyon vettem észre különbséget (max annyi, hogy az egyik császáros a másik sima volt), de pedig volt. Másodikra - a lányommal - kilószámra ettem a savanyú uborkát, és káposztát, gyöngyörû, dús lett a hajam, és nagyon gyorsan nõtt, a sex pedig egyáltalán nem esett jól. Az elsõ terhességemmel nagyon zsíros, és pattanásos lett a bõröm, viszont volt sex minden mennyiségben. Az elsõnél megutáltam a szénsavas üdítõket, és a tatár húst, amikre azóta sem jött meg az étvágy. És a lányom az úgy rugdosott, hogy majd kiszakadt az oldalam, a fiam meg csak csendesen elvolt. Azt hogy ki hol mozdult meg nem tudom.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!

Tényleg igaz? Azt hallottam, hogy az AFP eredményből lehet következtetni, hogy fiú vagy lány születik. Azt olvastam, hogy ha a MOM érték 1 alatti kisfiú, ha 1 feletti kislány. Igaz ez? :-)

Legjobb válasz: Ezt én is megkérdeztem az orvostól, és azt mondta,hogy ez hogy 1 alatt van vagy felett nem határozza meg a baba nemét, de statisztikára hivatkozva mondta,hogy az 1 alatt lévõknél több fiú született , és 1 felet pedig lány.de ez nem azt jelenti,pl.hogy ha 1 alatt van akkor minden esetben fiú lesz.

Ezt én is megkérdeztem az orvostól, és azt mondta, hogy ez hogy 1 alatt van vagy felett nem határozza meg a baba nemét, de statisztikára hivatkozva mondta, hogy az 1 alatt lévõknél több fiú született , és 1 felet pedig lány.de ez nem azt jelenti, pl.hogy ha 1 alatt van akkor minden esetben fiú lesz.
Hát errõl már én is hallottam de nekem az afp szerint kislányom lenne viszont 12 hetes kora óta fiút mondanak az ultrahangokon most már 100%-ra. 21 hetes km
Semmi köze egymáshoz.
Ez alapján nekem most Botondomnak kéne lenni. Biankám van.:) Ott szuszog a kiságyában.:) 0, 6 volt az AFP-m MOM értéke.
Ha ellenkezõen írtad volna nem cáfolnék rá. Mivel nálam a lányomnak volt kisebb, fiamnak nagyobb. De semmi köze egymáshoz a nemnek és az értékeknek.
Szia! Nekem most a kislányomnál 0, 69 lett, és azt mondta a dokim, hogy tipikus lányos eredmény. A kisfiamnál meg annó 0, 8, szóval nem nagyon értem a logikát...:)
afp: 1 volt kereken. Fiúnk lesz. De szerintem sincs semmi köze a kettõnek egymáshoz
Hát ez érdekes, ilyet még nem hallottam.Nekem a fiamnak 1.07 volt, a lányomnak pedig 1.06.Nálunk ez nem jött be, de attól persze lehet valakinek bejön.
nem! a fiamnak 2, 2 volt, a barátnõm fiának 0, 7. a lányomnak 1, 9, az õ lányának 1, 4 sajnálom ha elkentelek, hidd el a 18hetes uh-n már látszani fog h ki lakik odabent :) ))
A kérdező hozzászólása: Akkor ezek szerint ez is csak egy "városi legenda" :-))))) Igazából mindegy milyen nemû, a lényeg hogy egészséges legyen!!!! :-)
Szia.0.75MoM volt az eredmény és kisfiúnk lett, barátnõmnek két kislány, mindkettõnél 1.21MoM körüli érték, nálunk bejött, de nem mérvadó:D 9.5hós baba anyuja

Az igaz, hogy a lányok ízlésvilága a fiúk külsejét tekintve különböző, még két szép lánynak sem tetszik ugyanaz a fiú? Tényleg van olyan, hogy egy szép lánynak csúnya fiú tetszen meg külsőre vagy ez csak városi legenda?

Sajnos sosem tudtam biztosra meggyőzödni arról, hogy valaha is tetszettem volna már olyan lánynak, aki számomra vonzó, szép( direkt fogalmazok így, mert lehet másnak az a lány, aki nekem szép, nem is szép, ha értitek mire célzok), csak voltak fura jelek. Például mondok pár példát, ami megtörtént velem. Sétál egy csaj előttem az utcán a barátnőjével, aztán hátranéz rám hirtelen és rám mosolyog. Haverommal csak néztünk, hogy ez most mi volt, de egyértelmű, hogy nekem szánta, határozottan rám nézett és bájosan mosolygott az a szép lány. Aztán később suliban láttam, hogy ott is hátra fordult folyosón és engem nézett, meg a barátnője is, ha meglátott elég furá kezdett vihorászni meg mintha szólt is volna egyszer-kétszer annak a szép csajnak, amikor meglátott, vagyis nekem úgy tűnt, mintha jelzett volna neki hogy látott engem. Persze lehet csak képzelődök és túl sokat gondolok bele a dolgokba, mint, amik valójában. Egyébként volt több ilyen is, hogy csajok hátrafordultak utánam, de ennyire durva jellegű nem volt, mint amit leírtam ott még csak nem is mosolyogtak a lányok. Az is fura sztori volt, amikor egy szintén szép csaj, buszon végig engem bámult, mintha valami mágnes vonzaná a tekintetét rám, szinte csak egy-két pillantar fordult a barátnőjéhez, amikor az mondott neki valamit. Olyan is volt, hogy szintén másik csaj hátrafordult busz ülésén és engem nézett, majd visszafordult és valamit súgdolóztak meg nevetgéltek a barátnőjével. Kicsi bosszantó, hogy sosem tudom meg az igazságot, de folyton agyalok, hogy vajon miért viselkedik néhány álny olyan furán, ha meglát. A legtöbb lány észre sem vesz és ami ennél is furcsább, hogy pont olyan lányok viselkedtek ilyen feltűnően, akik nekem bejöttek, szépek vagy mások számára átlagosak voltak, de nekem tényleg bejöttek, aranyosak voltak meg szépek. Amúgy azért is kételkedem, mert volt egy elég fura sztori is. Lány tesómmal voltam buszon és észrevettem, hogy egy magas, model alkatú csaj megnézett magának egyből és gyakran nézegetett felém egész úton, míg a többi csaj meg senki más nem is nézett. Elég bizarr, ha belegondolok abba, hogy alacsonyabb vagyok attól a lánytól, ez tuti, h csak 5-10 centivel is. Esetleg, ha valakivel történt hasonló és mondjuk be is mert próbálkozni a lányoknál, elmesélhetnék, hátha megtudom az igazságot, hogy miért viselkedtek ilyen furán azok a szép lányok a környezetemben. Mivel csúnya srác vagyok nagyon összezavarnak alányok az ilyen fura viselkedésükkel, mert tisztában vagyok vele, hogy pár szép csaj, igaz ezek a tipikus könnyűvérű típusú csajok engem rondának tartanak. Mondjuk azok a lányok nem tűntek könnyűvérűnek egyébként külsőre. Persze lehet tévedek.

Legjobb válasz: Igen,nagyon eltérõ ízlésû emberek vannak,de ez fordítva is igaz Nekem olyan csajok jönnek be akiket a férfiak többsége lerondáz vagy egyáltalán nem tartják õket nagy számnak.Ez fordítva is igaz.Ízlések és pofonok De ha olyan helyzetben vagy hogy 100 csajból csak 1-nek jösz be az már nem olyan jó átlag

Igen, nagyon eltérõ ízlésû emberek vannak, de ez fordítva is igaz Nekem olyan csajok jönnek be akiket a férfiak többsége lerondáz vagy egyáltalán nem tartják õket nagy számnak.Ez fordítva is igaz.Ízlések és pofonok De ha olyan helyzetben vagy hogy 100 csajból csak 1-nek jösz be az már nem olyan jó átlag
A legjobb barátnõmmel nekünk szinte soha nem tetszett ugyanaz a fiú, így igen állíthatom, hogy nagyon eltérõ lehet két lány/nõ ízlése.
Tuti csunya vagy, vagy csak te allitod ezt magadrol?
Nem raksz egy kepet?

Mennyiben igaz az az állítás, hogy ha nem vagy rosszul, nem hánysz, nincs különösebb panasz a terhesség alatt, akkor biztos hogy fiú lesz a baba?

Én 10 hetes kismama vagyok és semmi komolyabb panaszom nem volt, még hányinger se nagyon, ám az els? perct?l úgy érzem, hogy lányom lesz! Vagy mégse? 19.héten majd megtudom! Végülis az egészség a fontos!!!

Legjobb válasz: Szia Semennyire nem igaz! Mint ahogy az sem hogy ha édeset kívánsz lány ha sósat fiú. Én is úgy érzem hogy kislányom lesz de mind1 csak egészséges legyen.:) Más nem számit! Minden jót! egy 15 hetes kismama:)

Szia Semennyire nem igaz! Mint ahogy az sem hogy ha édeset kívánsz lány ha sósat fiú. Én is úgy érzem hogy kislányom lesz de mind1 csak egészséges legyen.:) Más nem számit! Minden jót! egy 15 hetes kismama:)
szerintem igaz lehet, nekem nem volt semmi bajom, se hányinger, se semmilyen rosszullét, sõt még menstruáciom is és tessék fiam lesz.:D:D
Nekem semmiféle panaszom nem volt és fiam lesz.
Szia! én a harmadik babámat várom az ég egy atta semmi bajom roszulétem nem volt eggyik terheségem alatt sem és most sincs.Az elsö gyermekem lány a második fiu lett, és most ismét fiu van a szivem alatt:) Grat a babához:) 30hetes kismama:)
Én 21 hetes vagyok és lányom lesz. Nem hánytam és csúcsos a hasam:) )) Ez mind babona. 2007-et írunk...hagy ne rontsa már el a napom egy fekete macska:) Sok sikert!!
Én ezt kislányra hallottam. Az elsõ terhességem alatt végig hánytam...fiam lett. 3 napja megint hányok-de most lányt szeretnék:)
Szia Nekem sem volt rosszul lét és lányom született. úgyhogy semennyire nem igaz hogy biztos fiú.
nekem sincsen semmife´le rosszullétem a doki azt mondta, hogy kisla´ny.A múlt héten nem mutatta meg magát, "elbújt."Remélem, hogy a következö kontrollnál la´tni lehet majd.De tényleg az egészsége a legfontosabb!! 25hetes kismama.
én is ugyérzem hogy lányom lessz ! :) egy 14.hetes kismami
Én egyetlen egyszer sem voltam rosszul mégcsak hányingerem sem volt a terhességem is csak onnan tudtam, hogy kimaradt és 9 hónap múlva gyönyörû lányom született!!!!:) :)

Igaz, hogy egy lánynak egy meleg fiu a legjobb barátja?

és forditva is?

Legjobb válasz: Ez egy sztereotípia, aminek persze van alapja, de ettõl még nem lesz igaz mindenkire vagy akár csak a többségre. Én pl. meleg fiú vagyok, és sosem jöttem ki jól a lányokkal, ezért én egy lánynak sem vagyok a legjobb barátja :)

Nekem 6 éves korom óta a legjobb barátom egy lány. Soha nem volt közöttünk semmi...de mint fél éve kiderült, õ lány létére a lányokat, én a fiúkat szeretem. F/19(meleg)
Ez egy sztereotípia, aminek persze van alapja, de ettõl még nem lesz igaz mindenkire vagy akár csak a többségre. Én pl. meleg fiú vagyok, és sosem jöttem ki jól a lányokkal, ezért én egy lánynak sem vagyok a legjobb barátja :)
Hát qrvára nem, nekem a legjobb barátom lány, és még rengeteg lány barátom van, és a lányokat szeretem!:PPP Ki a fszom találta ki ezt a hülyeséget? Néha fel tud bszni, h miket ne mgondolnak egyesek -.-
lassan már búzát kell játszani akkor, hogy nõvel beszéljen az ember vagy milyen logika ez?
Nem. Én meleg vagyok, de nekem egy hetero srác a legjobb barátom. Szóval ez hülyeség.
Ha szétnézel az úton és azt látod, hogy minden második tini csajnak búza külsejû pasija van, akkor l lehet gondolkodni a dolgon, hogy mégis van valóság alapja. Sajnos.
Nem minden esetben, de elõfordul. Nekem pl lány a legjobb barátom, és az iskolában is velük jöttem ki mindig.
elõfordulhat, de ez nem elõírás...
szerintem dugnak...
Nem mindenki hiszi ezt . Én pl meleg vagyok , vannak barátnõim. És egy legjobb barátnõm is . A többség azt hiszi hogy szerelmes vagyok belé . :) )
sok csaj ßuzival jár
Van ilyen. A meleg fiúk általában a lányokkal értik meg igazán magukat, a lányok többsége meg nem ítéli el õket, szóval simán spanolnak. Én pl meleg vagyok és a legjobb barátom pont nemlány... van egy jó lánybarátom is de õ az uncsim, együtt nõttünk fel meg minden nemtudom h ez beleszámít-e XD am sosem kerestem görcsösen a csajok társaságát, de elvagyok velük is, amíg felnem b.sznak a sok hülyeségeikkel --" 19F

Az valóban igaz hogy ha fiú vagy, és nincsenek előítéleteid, akkor egy fiúval sokkal forróbban lehet szexelni mint egy lánnyal? Mert hogy a fiú tudja mi a jó egy másiknak? !

Én Heteroszexuális vagyok, és valahogy mindig ezt gondoltam, habár még életemben nem voltam velem azonos nem?vel. 19/F

Legjobb válasz: Szerintetek mikor lesz vége ennek a homokos/biszex hullámnak, ami végigsöpör a teljes fiatalságon? A szexuális irányultság még véletlenül sem elõítéletesség kérdése. Az is tévhit, hogy az azonos nemûek többet tudnak nyújtani egymásnak, mint az ellentétes nemûek. Csak abban az esetben tudnak többet nyújtani, ha homoszexuálisok, akkor viszont semmit sem tudnak nyújtani, ha heteroszexuálisok. Remélem, érthetõ voltam!

Szerintetek mikor lesz vége ennek a homokos/biszex hullámnak, ami végigsöpör a teljes fiatalságon? A szexuális irányultság még véletlenül sem elõítéletesség kérdése. Az is tévhit, hogy az azonos nemûek többet tudnak nyújtani egymásnak, mint az ellentétes nemûek. Csak abban az esetben tudnak többet nyújtani, ha homoszexuálisok, akkor viszont semmit sem tudnak nyújtani, ha heteroszexuálisok. Remélem, érthetõ voltam!
Nem hiszem, mivel nem vonz.
Szerintem ez csak a ratyiknak a kamu szövege, hogy minél több normális embert (fõleg fiatalokat) csábítsanak át a sötét oldalra.
Ez nem eloitelet kerdese, kutyaba se azert nem rakom a farkam mert eloiteleteim vannak az allatokkal szemben, hanem mert maga a gondolat is taszito. Eppenhogy a lany tudja mi a jo a fiunak es forditva, mert ezt igy alkotta meg a termeszet, hogy egymast kiegeszitsek.
Gondoljatok bele! Hajótörést szenvedsz, és te meg egy másik srác éli túl. Ott vagytok már hetek, hónapok óta. Vannak bizonyos igények, és nem tudja meg senki. Ha nagyon izzik a levegõ. :D Ha minden kötél szakad... (na jó, ez tényleg beteg volt)
minden férfi biszex :D ez a konklúzió
mi barátnõmmel ha nagyon kivagyunk és pasihiányunk van, akkor szoktunk smárolni... meg... hasonlók . szerintem nem para. 16/L
jah ! nem para ! de ha ezt két pasi csinálná akkor már para lenne ! a lezbi csajokat mért nem tudják piszkálni ? mért csak a meleg hapsikat ?
Engem az egész nem érdekel, eleget papoltam már, én szerelmi kapcsolatban akarok élni halálom napjáig, én erre gyúrok, nekem az a menõ, ha szeretek valakit és az viszontszeret engem. Úgy is fogalmazhatok, hogy én udvarlok, megélem a szerelmet, míg más lotyókra vagy lotyóként pazarolja el az életét. Szóval az ilyeneken már csak mosolygok, persze szánalomból.
omg azé már tudhatnád azt hogy agyban dõl el.... nem kellett volna lógni 3éves középiskolás biológia órákról vagyis legalább 2.évrõl amikor az emberi test van meg a genetika ('_')"
"Ez is azt bizonyítja, hogy minden az agyban dõl el, a technika mellékes tényezõ." Majdnem, DE mégis a nõk maradtak alul a "párbajban".
Egy ilyen kísérlethez olyan alanyokra van szükség, akik eltûrik, hogy ne lássanak semmit, mialatt dolgoznak rajtuk. Sõt, megkockáztatom: olyan emberek jelentkeztek a kísérletre, akik kifejezetten az ilyen "sötét" helyzetet élvezik, semmit a szemnek, mindent a fantáziának. Ez is azt bizonyítja, hogy minden az agyban dõl el, a technika mellékes tényezõ.
Szex könyvbe (szex enciklopédia) olvastam errõl az ilyesmirõl kísérletet, -ami szerintem elég aljas kísérlet, a jóizlés határain jóval túl mutat- amit szexuálpszihológusok csináltak. Konkrétan szopásról volt a kísérlet. Hetero férfi önkénteseket kerestek, hogy leszopja õket ez a szép szexi nõ akirõl egy fényképet mutattak neki, majd bekötötték a páciensek szemét valamelyik pácienst nõ szopott le valamejiket férfi, de mindegyikrõl azt hitték hogy nõ. Valakit kevésbé szexi nõ szopott le mint ami a képen mutattak neki. Megcsinálták a kísérletet sokféleképpen. Értékelni kellett hogy mennyire volt jó 1-tõl 10-es skálán. A következtetés az volt hogy a szebb nõk nem szopnak, jobban átlagban mint a kevésbé szépek, meg fordítva is, nagyrészt attól függ hogy milyen hölgyet hiszünk aki csinálja. Átlagosan a férfiak jobb eredményt étek el mint a nõk, viszont amikor közölték a pácienssel hogy férfi volt akkor megváltozott a véleménye, azt mondta hogy nem is volt olyan jó.
ez elég undorító.. meg elég beteg felvetés is. forrón szeretkezni a pároddal tudsz. szerintem.. aztán ki tudja..
nos a börtönben biztosan mivel nõk nincsenek ott ... amugy meg embere válogatja :D De egy lánnyal is fel lehet forrósítani :D ha pl játszik veled máshol is. :D
Egy nõ is tudhatja, mi a jó egy férfinak. Persze gyakorlat és tapasztalat kérdése az egész. Egyébként meg mindenkinek más a jó. Az, ami adott esetben nekem jó, nem biztos, hogy az téged is annyira felvillanyoz.
Szavazzatok Gomes-re!
Van logika a kérdésedben. A leszbi lányok beszámolói alapján náluk igaz. Felteszem, akkor a meleg fiúknál is mûködhet. Gondolom, mert nem vagyok az.
Jól van, tegyük tisztába a dolgokat! Egy homoszexuálist nem tud felizgatni egy vele ellentétes nemû ember, mert nincs meg hozzá a kellõ vonzalom. Egy heteroszexuálist nem tud felizgatni egy vele azonos nemû ember, mert nincs meg hozzá a kellõ vonzalom. Egy biszexuálist fel tud izgatni bármilyen nemû ember, ha és amennyiben megvan hozzá a kellõ vonzalom. Egy pedofilt nem tud felizgatni egy vele egykorú ember, mert nincs meg hozzá a kellõ vonzalom. Stb. Stb. Gondoljatok csak bele! A pornszínésznõk általában nem élnek át orgazmust a forgatás ideje alatt, pedig a lehetõ legügyesebb lepedõakrobaták dolgoznak rajtuk. Mégis átélik az orgazmust otthon a párjukkal, kettesben, holott lehetséges, hogy a szerelmük nem is olyan ügyes, mint a nõ kollégái/kolléganõi. Egy másik példa: próbáljatok meg úgy maszturbálni, hogy közben taszító dolgokra gondoltok, vagy egyáltalán nem is figyeltek arra, hogy épp maszturbáltok. Hiába húzogatjátok (ujjazzátok) ekkor magatokat, nem fogtok tudni felizgulni (és fõleg nem kielégülni). Mert nincs meg hozzá a kellõ ráhangolódás fejben.
A kérdező hozzászólása: ezzel azt akarod mondani hogy én meleg vagyok?
Ha férfi létedre csak a férfiakhoz vonzódsz szexuálisan, akkor igen. Ha nem csak a férfiakhoz vonzódsz, hanem a nõkhöz is, akkor biszexuális vagy. Ha csak a nõkhöz vonzódsz, akkor heteroszexuális. Ha a kisgyerekekhez, akkor pedofil. Ha a halottakhoz, akkor nekrofil. Stb. Stb. Ez ilyen egyszerû.
A felnõtt kor eléréséig, minden ember keresi a nemi identitását. A felnõtt kor 21 év felett kezdõdik. Amíg az ember nem lesz felnõtt, sok dolgot kipróbál, és fantáziál mindenféle, akár képtelen dolgokról is. Ezért a felnõtt kor alatt nincs homoszexualitás, nincsenek leszbikusok, biszexuálisok, csak olyan gyerekek, akik keresik a nemi hovatartozásukat. Ez a folyamat a fejlõdés része, és valamilyen szinten minden ember átesik ezen, akár elismeri, akár nem. Az ember is, az állatok is így mûködnek a világban, ez így természetes, és így van jól. Fogadd el a gyerekkort, és húsz évesen ne akarj harminc éves lenni.

Hányféle különböző sorrendben állhatott egymás mögött a 6 tanuló, ha minden fiúra igaz, hogy előtte több leány állt, mint fiú?

A galagonyafalvi 6. a osztály 3 leánytanulója (Anna, Bea és Cili) és 3 fiútanulója (Elemér, Feri és Géza) testnevelésórán egyesével felsorakozott egymás mögé. (Két sorrend különböző, ha azokban nem minden tanuló áll ugyanazon a helyen.)

Legjobb válasz: A lehetseges Fiu-Lany sorrendek: LFLFLF LFLLFF LLFFLF LLFLFF LLLFFF Minden egyes sorrend 3!*3! = 36 kulonbozo sorrendbe fordulhat elo. Vagyis osszesen 5*36=180 kulonbozo sorrend lehetseges.

A lehetseges Fiu-Lany sorrendek: LFLFLF LFLLFF LLFFLF LLFLFF LLLFFF Minden egyes sorrend 3!*3! = 36 kulonbozo sorrendbe fordulhat elo. Vagyis osszesen 5*36=180 kulonbozo sorrend lehetseges.

Az télleg igaz hogy minnél jobban bejön egy fiúnak a lány testileg és érzelmileg is kötődik a fiú a lányhoz annál nagyobb orgazmusa lessz a fiúnak kézimunka, cumizásnál?

Mert pár napja a mostani els? bn?mmel megtörtént az els? orálszex(én kinyaltam ?t,? leszopott engem)a lényeg hogy ? annyira jól csinálta és olyan hatással volt ez rám hogy miután elkezdte alig 1 vagy 2 perc után olyan nagyot élveztem hogy teljesen beterítettem szegénynek az arcát,száját elég s?r?n...úgymond ilyen csodát még soha nem éltem át szval normális ha így történtek ezek és hogy ilyen hatással voltak rám els?re? És csak normális válaszokat kérnek nem bunkózást!!!

Legjobb válasz: ja így van, de ha betéptek elötte egy picit akkor sokkal jobb érzés minden

ja így van, de ha betéptek elötte egy picit akkor sokkal jobb érzés minden
Megnéztem volna azt a beterítést..:D nA, de ez így van, ezen nem kell csodálkozni:)
Azt tudom, hogy ez jobb, mintha magadnak vernéd ki. Na de az nem jelez semmit, hogy beterítetted az arcát, az anyag az kijön mindig, inkább az érzés ami más, (mért ezt írtad?:) )
Ne dicsekedjél!!! Örülj neki. Ebben még jócskán benne van az újdonság ereje. Lesz ez még jobb is néha, meg rosszabb is. De még a rosszabb is azért elég jó lesz! Az tény, hogy minél jobban bejön a csaj, meg minél jobban szereted, annál élvezetesebb vele minden...természetesen.. de ez nincs feltétlenül összefüggésben az orgazmus nagyságával és a kilövellt mennyiséggel.

Pici, aranyos lányok tényleg igaz, hogy olyan sok fiú hajt rátok, hogy nem is bírtok válogatni közülük?

Mert a pici, nagyon alacsony lányok olyan cukik, hogy úgy tudom nagyon sok fiúnak bejönnek, így elég kemény a verseny értük. Nekem is õk jönnek be leginkább, fõle azért, mert én meg alacsony srác vagyok. Egyes lányok szerint cuki, helyes mások szerint ronda, nyomi. :D

Legjobb válasz: Bejövök elég sok srácnak, ne sajnos elég válogatós vagyok... :/ nekem fõleg az alacsonyabb srácok jönnek be, de pont kifogtam hogy olyan fiúba lettem szerelmes aki 185 cm magas :((

Bejövök elég sok srácnak, ne sajnos elég válogatós vagyok... :/ nekem fõleg az alacsonyabb srácok jönnek be, de pont kifogtam hogy olyan fiúba lettem szerelmes aki 185 cm magas :((
Tény, hogy sok fiúnak bejönnek a pici lányok...szerintem kicsit a pedofília is tombol bennük, legalábbis én így tapasztalom :DD
Én nem vagyok pici, aranyos, de egy barátnõm az... 5 évig nem talált párt, mert a korosztálya szóba se állt vele, 25 évesen 18-20 éves fiúk próbálkoztak nála, õ meg már családra, gyerekre vágyott... szóval ez annyira nem egyértelmûen pozitív dolog..
igen ez igaz én ilyen vagyok és háát :D az egyik oszt társam ilyen még, de õ nagyon nagyon válogatós. én kicsit vagyok válogatós, és mind a kettõnknél próbálkoznak

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!