Találatok a következő kifejezésre: Igaz hogy bimbóvédővel (2 db)

Bimbóvédővel szoptató anyukák! Meddig lehet így szoptatni? Igaz, hogy hamarabb elapad a tej?

Sajnos befelé forduló mellbimbóm van, így csak bimbóvéd?vel tudok szoptatni. Mire számítsak? Köszi!

Legjobb válasz: Bimbóvédõvel szoptattam és úgy ellett apasztani a tejem, amikor a gyerkõc már nem akart szopizni, szóval nem hiszem, hogy ez az apadás törvényszerû. Ha esetleg kevés a tejed, akor érdemes megpróbálni nélküle!

Bimbóvédõvel szoptattam és úgy ellett apasztani a tejem, amikor a gyerkõc már nem akart szopizni, szóval nem hiszem, hogy ez az apadás törvényszerû. Ha esetleg kevés a tejed, akor érdemes megpróbálni nélküle!
1. vagyok, nekem nem a fájdalom miatt kellett a bimbóvédõ, én is "kibírtam" :S
Szia ! Kb.2hét alatt elment a tejem tõle, a nagyobbik fiam tápszeres lett, a kisebbiknél kibírtam hogy fáj, még mindig fõként szopizik, 7hónapos.
Ellaposodó bimbóm van, Avent minit használtam. 11, 5 hónapig szoptattam, tejem lett volna még, de a lányom már nem kért belõlem :) Nekem nem ment nélküle, mert ahogy egy pillanatra abbahagyta a szívást, már simult is vissza laposba a bimbóm.
Én is csatlakozom: medala bimbóvédõt kaptam a kórházba, azzal evett a babám, 3-4 hónaposan már egyre többet raktam rá anélkül (pl az elsõ 10 percet védõvel, utána már anélkül evett) mígnem végleg elhagytuk. Most 7 hónapos, még mindig szopik, és annyira jó, hogy tényleg érzem azt az "elõkapom és ehet" érzést. Addig olyan macera volt, de megérte. És nem is lett belõle cumizavar, pedig cumisüveget is kapott esténként, meg néha cumit is. Babája válogatja.
Mi is Mam-os bimbóvédõvel kezdtük és 4 hónapos korában megpróbáltam anélkül és azóta bimbóvédõ nélkül szoptatok én is.
A kérdező hozzászólása: Utolsó elõtti, bocsánat, közben már válaszolt más is. :)
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek, aranyosak vagytok! Kedves Utolsó! Milyen trükkök vannak a befelé forduló mellbimbóra?
mi is kezdetektol hasznaljuk es eszunk rendesen. :) ez csak azoknak erdemes akiknek a mellbimbojuk befele van ill. erzekeny.
Én 4 hónapig szoptattam vele, utána rövid idõ alatt sikerült elhagynunk és már 2 éve szoptatok nélküle. Mi MAM-os védõt használtunk, ez vékony hártyaszerû szilikon, ami tejesen rásimul a mellre, nekünk nagyon bevált! Az Aventos, amit a boltban néztem, totál rossznak tûnt, merev kúp az egész. Nem tudom, melyik baba bírja abba beleszívni a bimbót... Szerintem érdemes lenne majd megpróbálni elhagyni is, ha hamarabb nem, akkor abban az idõszakban, amikor kezdi felfedezni és a szájába tömködni a kezét. Nekünk is ekkor sikerült, innentõl már nem volt számára fujjogós a bõr érzése a szájában. A befelé forduló mellbimbóra egyébként több hasznos trükk is van, mert az sajna tény, hogy a védõ legtöbbször nehezíti a szopást, csökkenti a mellet érõ ingert és így akadályozhatja a tejtermelést is.
6 és fél hónapja szoptatok bimbóvédõvel és még mindig elég tejem van (még a fõzelékbe is jut :) Az én babám nem szerette az aventost, gyógyszertárban vettem más típusút. Szóval ha nem fogadja el az egyik fajtát, próbálkozz mással, de ne add fel a szoptatást!
Én sajna csak 2 hónapig, mert a lányom sehogy nem bírta megszokni, folyton kiköpte, sírt, nem evett. De fejni 6 hós koráig tudtam.
8 hónapig
Szia, Nekem jelenleg 5 hónapos a kisfiam, és én kezdettõl csak bimbóvédõvel szoptattam, semmiképp sem akarta bekapni a kis mellbimbómat. Szépen gyarapodott a kezdettöl fogva, az elsõ hónapban 1000 grammot hizott a masodikban 1200-at, majd 750-et. Igaz, viszonylag kis súllyal született, 2730 gramm. Én avent-es bimbóvédõt használok, a kisebb méretüt. További jo szoptatást kivánok Neked
A kérdező hozzászólása: Meddig szoptattál bimbóvédõvel?
Itt találhattok leírást a befelé forduló mellbimbóhoz: http://www.lll.hu/node/155 Egy másik cikkben egyébként ilyen esetre nem bimbóvédõt, hanem bimbókiemelõt javasolnak!

Igaz hogy a bimbóvédővel szoptatott kisbabák hasfájósabbak?

A kisfiam végig így szopizott (visszahúzódó mellbimbóm van) és 4hónapos koráig hasfájós volt. Most hallottam a véd?n?t?l hogy ez lehetett az oka. Jön a második és valahogy elkerülném ezt. Mit tehetek? Bimbóvéd? nélkül nincs mit bekapnia a babának!

Legjobb válasz: ez hülyeség! az enyém is bimbovédõs és nem hasfájós! mi összefüggés lenne a kettõ között? annyi h jobban kelll dolgoznia a tejcsiért ha bimbovédõvel eszik de ennyi!!!

ez hülyeség! az enyém is bimbovédõs és nem hasfájós! mi összefüggés lenne a kettõ között? annyi h jobban kelll dolgoznia a tejcsiért ha bimbovédõvel eszik de ennyi!!!
A kérdező hozzászólása: Azt mondta a védõnõ, hogy jobban habosodik a tejcsi és azéet több levegõt nyelhet a baba. Eléggé szkeptikus vagyok a tanácsait illetõn, de ezt gondoltam vitára bocsájtom.
Állítólag a bimbóvédõvel való szopizás közben több levegõ nyelhet közben és ezért fájhat a kis hasa, de igaziból én ezt nem tapasztaltam.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!